Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Am o întrebare. Unde te poți angaja cu o facultate de management? Și cu facultate de finanțe bănci? Msss
As dori sa stiu si eu cine are salariul mai mare? Un jandarm subofiter sau un polițist subofiter? As fi recunoscator daca m-ati ajuta!
Aș dori să vorbesc cu cineva care a terminat sau este la ETTI din Iași pentru ceva păreri, etc. Care este dispus, aș vrea muult să poate vorbi cu mine! Mulțumesc!
Cum aș putea deveni pilot Smurd? Ce trebuie să urmez pentru acea carieră?
Cât câștigă un frizer mediocru intr-un oraș de 150, 000 oameni? Eu știu cât. Că l-am întrebat pe al meu și mi-a răspuns modest și sincer da' vreau și alte păreri.
Ce școala și ce examene de admitere trebuie să fac pentru a ajunge pompier smurd?
Ce sa aleg intre medicina si facultatea de asistenti? La medicina stiu ca faci 6 ani si rezidentiat, abia apoi devii medic. Pe langa asta, este foarte mult de invatat am auzit, si nu stiu daca fac fata....? (mai mult)
Avem pe aici studenti la Filmologie - Facultatea de Teatru si Film (UBB)? Umreaza sa sustin si eu concursul de admitere joi. In ce consta acel "colocviu de cultura generala"?
Am o intrebare. Sunt la drept in anul 2, însă tot ma bate gândul sa dau la medicina anul viitor. Iubesc profesia asta dintotdeauna, însă am avut câteva probleme personale anii aceștia și...? (mai mult)
Vreau sa urmeaz o facultate din care ar rezulta un job ce necesita munca mai mult pe teren decât in birou. Ceva idei?
Salut fraților! Ma puteti ajuta si pe mine cu o intrebare? Sa dau la scoala de politie Campina sau scoala militara de jandarmi din Dragasani? As fi recunoscator sa- mi spuneți care dintre cele doua ar...? (mai mult)
Imi puteti spune ce se iese din liceul de arte si din liceul pedgogic? Nu am nici o idee la ce liceu vreau sa ma duc, ori la liceul de arte ori la peda. Mi- am dorit de mult timp sa devin un designer...? (mai mult)
sunt in clasa a 9a pe profil mate- info optional fizica... m- am dus la acest optional pentru ca la intensiv informatica nu cunoasteam pe nimeni si cred ca am facut cea mai mare greseala. Acum...? (mai mult)
As dori sa devin pilot de linie, daca stiti sau lucrati in domeniu, ce studii, ce scoli sau academii ar trebui sa urmez si daca exista o modalitate gratis sau mai ieftina?
Este greu sa ajungi consultant in nutritie? Nu ma refer la medic.
Buna, imi poate spune cineva daca se face matematica multa la facultetea administrarea afacerilor! Nu prea inteleg matematica. Dar facultatea de stiinte ale comunicarii merită sa o faci?
Știe cineva dacă iarna aceasta mai are loc sesiunea de admitere la școala de poliție,, Vasile Lascăr,, Câmpina?
Vreau sa dau la armata mai exact la Forțele Aeriene Boboc pe Radiolocatie. Stie cineva cu ce se ocupa mai exact? Si inca ceva, în scoala ce materie înveți? Am inteles ca se incepe o materie...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o întrebare, vă rog din suflet nu ignorați dacă știți răspunsul, apreciez. Îmi doresc să intru la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" și vreau să știu dacă trebuie...? (mai mult)
Stie cineva cate locuri au fost anul acesta disponibile pentru Scoala Militară de Subofițeri Dragasani si câți au fost pe un loc? Va rog
Daca termin dreptul, as putea lucra in politie si ce anume? Trebuie sa urmez Academia de politie sau ceva cursuri dupa terminarea facultatii!? Multumesc
As vrea sa stiu daca pot fi declarat admis la scoala de subofiteri daca am mici cicatrici pe corp(semne de buna purtare ale copilariei) si o operatie de apendicita, este doar o linie alba...? (mai mult)
Se castiga mai bine ca farmacist in strainatate sau sa raman in tara? Si cam cat e in afara salariu de farmacist
Caut site uri pentru care as putea scrie articole online si sa fiu platita! Stiti ceva? Sunt studenta la Litere. Multumesc!
Daca termin la scoala militară de subofiteri din Dragasani pot sa fiu recrutat peste câțiva ani la SIAS sau SAS? Sau daca nu pot de aici din jandarmi subofiteri de unde pot sa fiu recrutat! Dau...? (mai mult)
Stie cineva ce salariu are un jandarm subofiter?
Stie cineva daca anul acesta se pot cumpara locuri la camin, cele care raman libere?
Poți intra la Academia de polițe fără sa dai bacalaureatul?
Daca am o luna experienta la un job si urmeaza sa plec, in cv o sa scriu ca am experienta 1 luna la job \ul respectiv sau e prea putin sa scriu ca am?
Care este salariul unui polițist militar?
Salut, cand am fost mic m-a muscat cainele de cap si mi-au ramas doua semne, unul langa ureche, altul langa tampla. Au maxim 1cm latime. Oare o sa am probleme cu probele medicale de la politie?
Bună, TPU! Îmi puteți spune vă rog, cei care știți, ce este un auditor financiar? Ce face? Ce calități trebuie sa aibă un auditor financiar? Ca nu prea inteleg de pe definitiile care sunt date...? (mai mult)
Ce funcții pot avea daca termin la Scoala Militara de Subofiteri din Dragasani?
daca imi schimb locul de munca ce se intampla cu zilele de concediu neefectuate?
Care e diferenta dintre postliceala de asistenti si facultatea de asistenti? Adica ce avantaje are un asistent care termina facultatea de asistenti fata de un asistent doar cu postliceala? Are salariu ...? (mai mult)
Ce meserii ai daca termini ETTI la Iasi? Am vazut ceva programator, administrator de retele de calculatoare, inginer software/emisie/montaj/telecomunicatii/etc. Mi- e greu sa cred ca pot deveni astea,...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o parere de ce cineva care cunoaște. Unde e mai bine ca salariu si meserie de viitor? La Scoala militara de Jandarmi din Dragasani sau la Campina ca Agent de poliție?
Salut Știe cineva datele de contact sigure dacă nu de la ambele, măcar de la una din firmele de paza spartan și safety din Caracal? (nr de tel, email, de preferat ambele) Mulțumesc frumos!
Hei TPU:) cum as putea face rost de instrumentale potrivite pentru piesele pe care le scriu, adică eu scriu niste versuri si o linie melodica dar cum fac rost de instrumentalul potrivit? Se ocupa cineva...? (mai mult)
Salut cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva facultati care mai au locuri libere. (De preferinta in Bucuresti si tin sa precizez ca am luat 7 in bac )
Salutare, Recent am descoperit ca nu mă mai simt in locul potrivit. Imi doresc sa plec din România. In urma concedierii din luna mai am decis sa ma întorc în provincie sa mă relaxez toata vara....? (mai mult)
Judecătorii cer șpagă de la inculpați bani ca să le scape de închisoare?
Mi- am tot căutat de muncă, am depus CV- uri dar nimic. Vreau să lucrez, dar am nevoie de un job part- time pentru că voi începe facultatea în octombrie. Undeva între 2- 4 ore pentru...? (mai mult)
Ce trebuie să fac ca să devin polițist militar?
Am 17 ani si as vrea sa stiu cum pot aplica la fortele de operatii speciale ce sa urmez dupa ce termin liceul? Ce admitere se da?
Salut Mă gândeam la o chestie. Dacă de exemplu absolvesc o facultate. E musai să lucrez doar în acel doameniu? De exemplu dacă termini Științe și mediu( biologie), nu o să pot să lucrez în...? (mai mult)
Ce parere aveți de Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi din Dragasani? Dau fundita
.Buna! As dori urmez cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. Nu sunt foarte sigura de alegerea mea si as vrea sa aflu mai multe informatii atat despre viata din facultate,...? (mai mult)
Buna unde pot face aceste cursuri si certificate cu exceptia site ului link academy Print & Graphic Design Program Web Design Program Video & Sound Production Program New Media Design Program Adobe...? (mai mult)
Buna unde as putea face cursurile de design si multimedia, it business online iar cursurile sa fie acreditate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!