Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Buna unde as putea face cursurile de design si multimedia, it business online iar cursurile sa fie acreditate?
Pentru a fi ofițer ce facultate trebuie sa fac? Dau fundita
Sunt clasa a X- a la profilul tehnician proiectant cad...pe viitor as dori sa contiuniui tot pe acest profil ce facultate ar trebui sa urmez de preferat prin Iasi, stiu ca mai sunt 2 ani pana atunci dar...? (mai mult)
Dacă sunt la profil Filologie a 12- a, pot să dau la o facultate, gen ETTI( Electronică, Telecomunicații și Tehnologia informației) din Iași? Am șanse? Mi- ar plăcea acea facultate, dar mă...? (mai mult)
Intre timp ce sunt la facultate(Drept-București) pot gasi undeva sa lucrez in domeniul meu? Undeva prin anul 3, 4 pentru a acumula cat de cat experienta pana atunci
Cum ați cataloga un șef (sau șefă) care lucrează cu oameni dar care nu e în stare să- i cunoască d.p.d.v emoțional, să le indetifice corect emoțiile, sentimentele? Pe scurt: un șef care ...? (mai mult)
Ce meserie credeți că i se potrivește unui iubitor de cărți?
Lucreaza cineva la Dedeman sau a lucrat? M intereseaza cum este ca si angajator, avantaje si dezavantaje, multumesc!
Ce meserie/meserii credeti ca as putea avea daca imi place sa fac liste, in special sa ma organizez si sa respecti programuri? (Tin sa mentionez ca ma pricep si la matematica, si putin, la arte/ personalizare...? (mai mult)
In prezent fac facultatea de construcții civile și în viitor as vrea sa fac masterul și doctoratul. As vrea să știu dacă merita sa fac doctoratul și cam cat câștigă în medie un inginer...? (mai mult)
Ce poti face cu facultatea de stiinte economice?
Cei care dati licenta luna asta, in ce consta, de sunt 3 examene?
Dau un exemplu: daca as fi jandarm ca subofițer pot pe parcurs sa-mi maresc gradele, sa fiu ofițer? Sau ce grade ar putea fi, daca pot urca? Va rog,
Salutare! Intrebarea mea este urmatoarea: M-am angajat in data de 18 luna trecuta la un depozit in Germania, oare salariul il iau acum pe luna muncita sau doar luna asta la final pe luna trecuta?
Care este salariul minim net pentru un job part time (5 ore)? Iar un salariu mediu net care ar fi aproximativ?
Am terminat in 2018 scoala de subofițeri de pompieri din jud. Prahova. Anul viitor intionez să încerc sa admit la facultatea de pompieri din cadrul A. I. Cuza, îmi puteți spune dacă o să...? (mai mult)
Nu sunt in tara momentan, dar vreau sa ajung. Am 21 de ani, vreau sa ma angajez. Am gasit un loc de munca decent, cu un program lejer. Intrebarea mea este: Stie cineva daca pot lucra...? (mai mult)
De data asta o sa intreb ceva mai util fata de celelalte intrebari pe care le- am mai pus pe aici :). In mai putin de o luna incepe scoala dupa cum stim cu totii. Voi incepe din clasele pregatitoare....? (mai mult)
Pot deveni consultant in nutriție așa? Oricine poate deveni consultant in nutriție? Gen eu daca reusesc să slăbesc și dacă de ex fac un curs de nutriție și sanatate pur informativ de la Sola...? (mai mult)
M- am înscris la Academia de Poliție și am depus acum ceva timp dosarul cu actele ce ni s- au cerut. Ideea este ca eu am lucrat timp de doi ani in mai multe locuri și in mai multe orașe...? (mai mult)
E cineva pe aici care a avut 2 joburi simultan? Gen unul full time si celalalt part time sau ambele part time? Cat castigati pe luna in total? Cum va organizati timpul?
Bună ziua. Doresc sa aflu câteva opinii despre masterul: managementul si dezvoltarea resurselor umane. Este un master ok? Este nevoie de matematica multă sau se axeaza mult pe matematica?
Ce meserii se pot practica cu 12 clase dar fara bac? Fara meserii legate de santier ca am incercat si chiar nu ma pricep
La o facultate pentru finanțe bănci ce materii faci? Îți trebuie o nota la bac mare sau poți întra și cu minim 6?
Cum se numeste persoana care lucrează în laboratoarele de analiză medicale si care trebuie sa analizeze mostrele biologice de la pacienti? In plus, de ce studii are nevoie aceea persoană?
Hey! Am și eu o întrebare... Dacă plec cu Erasmus intr- o țara cum ar fi America, as putea sa ma stabilesc acolo la facultate fără sa trebuiască sa ma întorc înapoi in România? Menționez ca...? (mai mult)
Hello! Sunt eleva in clasa a 11 a, la profilul stiinte ale naturii si nu stiu exact ce facultate sa continui. Ma gândeam sa ma duc la Facultatea de Farmacie, cum sunt pasionată de chimia organică....? (mai mult)
As vrea sa stiu care e diferenta dintre Facultatea de chimie si cea de Farmacie. În plus, care e facultatea care imi ofera mai multe perspective in viata?
Hello! Ce meserie pot profesa după Facultatea de Farmacie? In afara de farmacist, ce altceva pot deveni? Pot lucra într- o fabrică sa prepar medicamente? Sau pot lucra in poliție sa analizez monstrele...? (mai mult)
Hello! Sunt eleva la profilul stiinte ale naturii, trec anul ăsta in a 11 a și nu stiu exact ce facultate sa aleg pentru viitor. Jobul pe care îl doresc foarte tare e sa lucrez ca toxicolog criminalistic...? (mai mult)
Am mai multe intrebari. Ce poți face cu un curs de operator PC? Ai șanse să îți găsești de lucru? E greu cursul? Ce salariu primești? Unde poți lucra ca și operator PC? Cursul de la AJOFM...? (mai mult)
E greu să te angajezi ca și operator calculator? E mai greu decât de exemplu, lucrător comercial?
Spuneti-mi si mie niste servicii din care sa se castige bani (nu foarte multi, dar nici foarte putini) care sa nu presupuna multa munca/efort.
Cum devii fizioterapeut?
As dori sa stiu toate facultatile(domeniile) la care ma pot inscrie.
Ce companii ca Romstal mai sunt în lume? Dacă știți, mi le puteți spune numele și suprafața pe care o servesc, vă rog?
am gasit un job in domeniul curieratului la o firma din Prahova. Am o curiozitate fiind sofer pe masina ai timp sau poti sa iti iei pauza cand vrei sau 5 minute sau sa anunti dispecerul pentru...? (mai mult)
Cum ajungi consultant in nutriție? Și ce e ăla?
Ce facultate trebuie sa faci pentru a deveni functionar bancar si ce ramura de la aceea facultate trebuie urmata
Care facultate o recomandați voi care fiind de viitor iar la final sa nu fii somer cu diploma dar sa fie fara matematica.multumesc
Ce e ăla consultant in sănătate? Cum poți să ajungi unul? Nu mă refer la medic.
Stie cineva cum poți sa ajungi la,, mascati" adică la SIAS? Ce e necesar sa poți intra acolo. Dau fundita celui mai bun raspuns????
Hey! Știe cineva ce înseamnă credite de studiu sau credite transferabile? Se folosesc prin universități și se zice ca trebuie sa ai 360 de credite de studiu pentru a îndeplini o anumită...? (mai mult)
M- am înscris la 2 cursuri prin corespondenta, la Institutul Sola Scriptura, unul de nutriție și altul de secretele sanatatii, am inceput sa citesc primele caiete și vreau să vă întreb ce ...? (mai mult)
Unde ar fi mai convenabil ca meserie de viitor? La jandarmerie la Dragasani sau in politie la Campina? Îmi puteți spune si ce salariu are fiecare? ✍
Cam care ar fi șansele sa găsesc după terminarea unei facultăți (program de Licență plus master) din ASE un job entry level cu salariul de început minim 2.000 lei net având în vedere ca nu as...? (mai mult)
Se poate întra la Academia Forțelor Terestre chiar dacă nu am absolvit liceul militar? Adică se poate intra chiar dacă ai absolvit un alt liceu?
Trec acum anul 2 la facultatea de automatică, calculatoare, inginerie electrică şi electronică, la specializarea electronică aplicată. Aş dori să mă transfer la Iaşi tot la acelaşi profil,...? (mai mult)
Stie cineva ce salariu are un polițist sau un jandarm? Multumesc anticipat
Va rog să-mi spuneți si mie ce salariu are un mascat? Adica cei din SIAS
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?