Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Avocatii/Judecatorii/Procurorii/Notarii pot exercita si alte meserii/profesii pe langa? (actor, director intr-o firma etc) sau pot sa-si deschida o firma?(nu pentru domeniul juridic)
Salut, daca am terminat postliceala de Dimitrie Cantemir, pot lucra si ca operator chimist sau laborant chimist?
Cred ca am mai pus intrebarea,cer scuze daca ma repet. Castiga cineva pe aici bani din freelancing? Cam din ce poti sa faci mai exact bani si cum iti faci portofoliul la inceput, daca nu ai clienti?
Ce înseamnă pentru voi să fii stabil financiar?
Bai oameni buni! Am rămas fără prieteni, fără nimic pur și simplu din cauza jobului doar ca am un trai mai bun pentru care am muncit și am invatat pe rupte am reusit sa rămân fără prieteni....? (mai mult)
Efectiv nu stiu ce sa fac cu viata mea. Nu stiu, poate unii ma înțelegeți, poate alții nu. Dar va rog ajutați ma! Nu stiu unde sa ma duc. Politist? Avocat? Psiholog? Medic? Nu stiu! Va rog...? (mai mult)
Sunt student, mai am 2 ani și termin, nu o duc rău cu banii datorită părinților mei, dar as vrea sa fac și eu ceva, simt nevoia sa evoluez, sigurul meu atuu important și de care m- aș putea...? (mai mult)
Buna tuturor. Poti profesa ca doctor/chirurg in alte tari? (cu facultatea de medicina facuta in Romania)
Salut, am niste întrebări despre cariera în poliție: Dacă am avut o măsură educativă neprivativă de libertate ma mai pot înscrie? Dacă da, incep intrebarile: - Cum e pe durata celor 3 ani?...? (mai mult)
Ce m- a atras în viața a fost învățatul la școală.Am terminat liceul, asta e tot ce știu să fac...m- am hotărât să îmi dezvolt mult de acum încolo cultura generala.Sunt pensionat pe caz ...? (mai mult)
Salut. Daca dau bacul pe profil uman exista vreo sansa sa pot intra la facultatea de medicina veterinara? Se va da un examen de admitere sau se va calcula doar in baza ...notelor si materiilor de la ...? (mai mult)
Exista un job pe nume consultant de cariera?
Judecatorii si procurorii nu au zile libere in afara de concediu?
Hello, a fost cineva la School 42? Mai exact, ma refer la School 42 din Paris/SUA. Credeți ca merita 100%? Ador sistemul lor. Am înțeles ca ești văzut ca si cum ai fi la facultate sau chiar mai ...? (mai mult)
Am o întrebare de care am nevoie de un răspuns. Dacă fac medicina și rezidențiatul aici, in România, ma pot angaja ca medic in SUA? Intreb deoarece vreau sa știu pentru ca in caz contrar...? (mai mult)
In ce consta admiterea la Fmf Oradea? Care este tematica la anatomie, din ce carti sa invat? Mersi
Salutare, merita sa dai examen oficial pentru solidworks? Daca da, care ar fi cel mai util examen? Stiu doar de existenta CSWA sau CSWP
Dacă intru la Școala de Subofițeri începand cu luna Ianuarie și termin in Decembrie, mi se oferă vacanța de vara sau continui cursurile?
Mi s- a spus cum ca un absolvent al Facultatii de Sociologie ii este greu sa se stabileasca intr- o tara straina, din cauza faptului ca, in mare parte, la facultate se invata lucruri strict...? (mai mult)
Dacă am 16 ani, am șanse sa ma angajez la food panda sau glovo?
Rog serozitate si dau fundita celui mai bun raspuns! Am luat bacul cu 9 si nu stiu la ce facultate sa dau. Fac si box de performanță dar nu stiu daca ma ajuta cu ceva asta. Îmi doresc ceva in...? (mai mult)
Efectiv sunt în dubii. Nu stiu unde sa ma duc. Variantele sunt medicina, poliție și învățători și efectiv nu stiu. Ma puteti ajuta? Să-mi ziceti câteva avantaje și dezavataje
Dacă termin facultatea de drept și ajung avocat, pot alege în ce regiune sa profesez, daca am obținut rezultate bune? Credeți ca se poate învața pentru INM în timp ce profesez ca avocat?
Salut, am și eu o întrebare, există facultate de sport sau kinetoterapie la Brașov? Mulțumesc mult
Ce produs credeți că ar putea aduce profit, dacă l-am cumpăra de pe Amazon și l-am vinde aici în România, online?
Se poate face o cariera ca dezvoltator de jocuri in Romania, avand in vedere ca aceasta industrie creste de la an la an?
Merita sa plec în străinătate ca și asistent medical?
Este adevărat că în America medicina durează doar 4 ani? De exemplu, dacă alegi să fii medic pediatru trebuie sa faci rezidențiat. Acolo in America, rezidențiatul cat dureaza? Am cautat si ...? (mai mult)
Imi doresc o cariera in graphic design. Nu pot sa spun ca am experienta, vin din alt domeniu, dar imi place extrem de mult sa lucrez in Photoshop. Ce ma da inapoi este faptul ca de fiecare data...? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva daca la o postliceala sanitară se cere bacul obligatoriu? Si cam care sunt taxele pe durata întregii școlarizări?
Acum 5 ani am absolvit scoala profesionala, profilul mecanic auto si ca sa nu raman doar cu 10 clase am continuat liceul dupa profesionala. As vrea acum sa- mi caut de munca in domeniu doar...? (mai mult)
Dacă am cunoștințe (pile) într-un domeniul la stat este mai ușor să prind un loc de muncă acolo?
vreau sa zic si eu daca merita sa mai continui sa joc la pariuri, am facut intr-o luna 6000 lei, ce parere aveti, sa continui? Mi-e frica ca am sa pierd tot
Bună ziua! Voiam să mă înscriu la școala de poliție "Vasile Lascar" sesiunea următoare. Ideea în sine este că eu am o problemă considerată de mine, minoră. Eu am doar un testicul...? (mai mult)
cum poți sa devii ambulantier(șofer pe ambulanță), am înțeles ca trebuie un anumit curs dar nu găsesc unde s- ar face. Știe cineva unde se fac aceste cursuri de preferat în județul...? (mai mult)
1.Este greu departamentul pentru pregătirea cadrelor didactice modul I și modul II? 2. Păreri despre biofizica, biochimie, chimie Analitica și analiza instrumentala, matematica și...? (mai mult)
Știe cineva cum este universitatea Româno americană? A terminat o cineva? (facultatea de drept ) Este folositoare?
Un angajator poate vedea unde am lucrat si cat timp am lucrat? Cum am mai spus si intr- o postare anterioara, am incercat foarte multe locuri de munca, dar am stat o foarte scurta perioada de ...? (mai mult)
cine poate fi cadru didactic necalificat? Eu am terminat facultatea de inginerie mecanica si as vrea sa intru in invatamant.Ce as putea sa predau si cum se procedeaza? Pot preda ca invatator...? (mai mult)
Salut, imi puteti da spune niste informatii despre Fortele Speciale Romane? De exemplu daca poti intra doar cu liceul si bac-ul, daca trebuie academie/facultate ceva, etc.
Salut. Daca invat meseria de zugrav la o scoala profesionala se considera o meserie necalificata?
Salut, am si eu o intrebare, pentru a face parte din Infanteria Marina trebuie urmata academia militara navala sau se pot recruta si civili?
In Italia de la ce vârsta se poate lucra ca stripper?
Cat câștiga o stripperiță in Italia sau in țările din Europa?
Eu doresc sa ma stabilesc in SUA, sa lucrez si sa traiesc acolo legal. Din cate am aflat cea mai usoara metoda este Loteria Vizelor, insa nu am varsta necesara pentru aplicare, sincer am 14 ani....? (mai mult)
Verisoara mea e in clasa a 10 a si vrea sa studieze la Oxford, eu cred ca are mari sanse, deoarece e olimpică si are medii doar de 10. Dar ce poti sa devii dacă ajungi acolo, ce materii...? (mai mult)
Ce părere aveți despre UMF Brașov sau UMF Galați?
Hai salut! Sunt in clasa a 12- a si as vrea sa devin politist. Ce ar trebui sa stiu in legatura cu acest job? Unde ar trebui sa dau (Eu sunt din Suceava, nu stiu daca e chiar importanta informatia asta)....? (mai mult)
Dacă ma înscriu și întru la o facultate trebuie sa fiu prezent la ore? De exemplu eu vreau sa întru la Universitatea de Arte din București pe Pedagogia Artei, dar în același timp o sa fiu...? (mai mult)
Sunt clasa a 10 a. Vreau sa dau la medicina, credeți ca e posibil sa intri fără sa faci meditații? Dacă ma apuc sa învăț de acum? Am șanse sa intri la buget? Țin sa menționez ca sunt la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...