Sunt clasa a 10 a. Vreau sa dau la medicina, credeți ca e posibil sa intri fără sa faci meditații? Dacă ma apuc sa învăț de acum? Am șanse sa intri la buget? Țin sa menționez ca sunt la...? (mai mult)
Cum este job-ul de consultant în domeniul implementării cu fonduri europene (venituri, program, avansarea în cariera)?
Bunaaa. Am nevoie de ajutorul vostru. Este cineva la telecomunicații vreau sa fac la Bv)? Cat de greu este? Matematica predată la științe (M2) imi este de ajuns sa supraviețuiesc in primul an? Orice...? (mai mult)
Unde as putea gasi loc de munca ca vanzatoare gen in magazine din mall- uri? Sunt intr- o nevoie disperata de bani si ma intereseaza un job care sa nu imi ceara calificare. Cine a mai lucrat astfel de ...? (mai mult)
Am terminat anul trecut facultatea de informatica si m- am angajat in domeniu, insa simt ca la actualul loc de munca bat pasul pe loc si nu cred ca e chiar ce imi doresc. Nu stiu pe ce ramura a...? (mai mult)
Ce poți fi dacă absolvi Colegiul Economic Administrativ, Iași pe comerț iar dupa FEAA sau ASE + masterul?
ce am nevoie ca sa aplic la politia locala, daca stie careva? Evaluarea nationala din clasa a 8 este grea? Asta fiind pe langa subiect.
daca ma poate ajuta careva cu o parere ar fi perfect. Ce as avea nevoie pentru a aplica la politia locala? Iar evaluarea nationala din clasa a VIII este grea?
La Liceul Militar Breaza, cum este caminul? Este decent?
Cat castiga un inginer hardware in Romania?
Ce poti face cu facultatea Ase?
Daca urmez scoala de subofiteri jandarmi, cum pot avansa de la gradul de subofițer la ofiter? Mulțumesc mult
Dupa ce criterii ar trebui o persoana sa isi aleaga cariera/locul de munca?
Vreau că după ce reușesc să mai slăbesc sa incerc sa devin nutriționist. Cum ajung nutriționist?(nu medic in boli metabolice ci simplu nutriționist). Ce trebuie să fac?
Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva? Daca fac Academia De politie specializare arhivistica ce ies dupa? Politist sau arhivist?
De ce este greu de gasit un loc de munca, ca ospatar, bucatar, ajutor de bucatar, barman fara experienta, chiar daca s- a obtinut o calificare si recomandari se trimit peste tot? Este o minune...? (mai mult)
As vrea sa știu dacă exista cineva aici ce- mi poate oferi niște informații despre lucrul in echipajul pe avion(steward). De la programul de pregătire pana la orarul de lucru/ salar(aproximativ) și...? (mai mult)
Rog serozitate si dau fundita celui mai bun raspuns! Am luat bacul cu 9 si nu stiu la ce facultate sa dau. Fac si box de performanță dar nu stiu daca ma ajuta cu ceva asta. Îmi doresc ceva in...? (mai mult)
Ce face mai exact un om de Social Media? Cu ce se ocupa mai exact? Cat se castiga in acest domeniu? Multumesc anticipat!
Bună, îmi puteți spune care sunt pașii pentru a ma putea angaja la ISU după ce am terminat cursul de "servant pompier"?
Ce este mai profitabil: Sa te faci navigator sau programator?
Pe ce materii se bazează facultatea de administrație si afaceri? Poți îmbrățișa o meserie bună după aceasta?
Poti sa lucrezi in IT daca nu ai o facultate (Mate- info, automatica si calculatoare) ci doar un curs in domeniu? De ce ar alege angajatorul pe cineva care a facut pur si simplu un curs in ...? (mai mult)
Vorbind la modul cel mai serios, ce afaceri considerati ca mai merg in Romania la ora actuala? Si ce afaceri ar fi la indemana cuiva cu salariu mediu? Nu ma refer la afaceri care sa te transorme...? (mai mult)
Deci dupa ce termin liceul (acum sunt a 9 a) vreau sa merg in America sa incep sa fac muzica. Am voce si visul meu e sa ajung cantareata si actrita! Dar intrebarea mea e cum as putea sa imi gasesc...? (mai mult)
Daca aleg profilul umanist la liceu și vreau sa devin magistrat-judecator, ce ar trebui sa aleg? Filologie (lb romana, limbi straine, istorie) sau stiinte sociale
Care facultate e mai grea dintre informatica si automatica si calculatoare? Si care este mai buna daca vreau sa devin programator?
Caut job online... ma poate ajuta cineva cu ceva oferte?
Stiti daca as face un curs de engleza intensiv m-ar ajuta sa ies profesor? In orasul meu nu am facultati de filologie, pot sa fac modulul pedagogic separat, ce ma sfatuiti sa fac?
Salut, as vrea sa incep sa ma duc in construcții, eu nu am mai muncit niciodata, am 16 ani, niste sfaturi?
Ca să fii un fotograf bun și să poți trăi în România din această ocupație este nevoie neapărat de niște cursuri în domeniu sau sunt suficiente talentul și pasiunea pentru fotografie?
Salut, prin ce se diferentiaza un ofiter de politie cu un agent de politie (in afara de studii)?
Credeti ca poti deveni un stomatolog de succes chiar daca nu ai rude in domeniu/pile?
Salut, sunt din Ct si caut de munca, pot gasi ceva pe aici? Oameni seriosi
Salut. Așa o întrebare. Este posibil să depun la master la facultatea de teatru, având licența în alt domeniu total diferit? Am auzit că nu e o problemă, mă poate lămuri cineva?
Ce parere aveti despre facultatea de hidrotehnica (UTCB), pe ce materii se bazeaza, care va pricepeti?( mai pe scurt vreau sa stiu daca pot sa fac ceva cu ea sau o sa fie 4 ani irositi...? (mai mult)
daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu?
Hey! As vrea sa ma angajez ca medic cardiolog, dar nu știu unde. As vrea sa fie undeva într- un birou, dar vreau să- mi spuneti unde se câștiga mai bine? Intr- o clinica privată sau într- un spital...? (mai mult)
Vreau sa merg sa muncesc in Germania cateva luni, am gasit cateva anunturi pe internet, dar multa lume ma descurajeaza si imi spune ca risc sa fiu tepuit. Lucreaza cineva prin Germania in ...? (mai mult)
Hei tpu.Ma tot gândesc de ceva timp ce meserie mi s- ar potrivi.Nu mai e mult și devin majora. Nu ma pasionează absolut nimic, in afara de dans la care nu pot sa zic concret ca am talent.Am încercat...? (mai mult)
Pentru admiterea la Snspa București, programul de studii "Comunicare și Relații publice" este obligatorie matematica? Profilul meu de liceu este filologie...
Ce carte/culegere îmi trebuie să mă pregătesc pentru examenul la istorie pentru academia de poliție? Am înțeles că este o carte sau culegere pentru academia de poliție cu tot...? (mai mult)
Cadrele didactice primesc salariu pe timpul vacanței? În spacial vacanta de vara
Care este varsta la care ar trebui sa ai un loc de munca, primul loc de munca stabil? Stiu, multi se angajaza de la 18 ani, poate chiar mai devreme sau mai tarziu. Dar ce parere aveti de o persoana...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva in Galati o firmă la care mi-as putea obține un atestat de paza in cel mai scurt timp? Mersi.
Voi cand v-ati hotarat ce facultate sa alegeti? Eu intru in a 11-a si habar nu am la ce ma pricep, ce imi place si ce vreau sa aleg mai departe, cum ati descoperit ce va place sa faceti mai departe?
Pot deveni programator in urma terminării facultății de Automatica si Informatică Aplicată?
Ce presupune munca de teren a unui agent imobiliar?
Imi puteti spune cum as putea sa ies profesor de engleza? Ma pasioneaza foarte mult acest lucru, dar nu stiu cum procedez. Am inteles ca am nevoie de acel 'modul pedagogic' si apoi ce?
Trec in clasa a12a si ma gandeam la Unibuc fmi specializarea info (3 ani). Tinand cont ca o sa se reintroduca admiterea cu probe, daca reusesc sa trec de aceasta voi face fata mai departe facultatii? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?