Bună ziua! Vreau să urmez o facultate pentru a deveni profesor de germană. Întrebarea mea este ce profil trebuie să aleg? Limbă și literatură sau Limbi moderne aplicate Mulțumesc...? (mai mult)
Pentru a lucra pe motostivuitor in tara iti trebuie si certificat de stivuitorist sau doar autorizatie ISCIR nu mai veche de 4 ani? Mersi
Salutare. Am ajuns la concluzia ca o o diploma de facultate m- ar ajuta la locul de munca si am decis sa fac o facultate la distanta. Ideea este in felul urmator ...ar trebui sa aleg din urmatoarele specializari...? (mai mult)
Bună ziua! daca am terminat liceu teoretic pot preda ca suplinitor?
Salutare! Cum arata o zi obisnuita de lucru a unui ofiter de penitenciar? Ce intrebuintari are? Are voie sa isi pastreze telefonul in timpul serviciului spre deosebire de un agent de penitenciar? Este ...? (mai mult)
In cazul in care mă voi angaja la jandarmeria sau pompieri știu că se dau niste bani in plus pentru chirie ori navetă. Din ce am mai auzit în stânga- dreapta, pentru chirie se primește undeva ...? (mai mult)
Cum aş putea să mă angajez în străinătate fără să folosesc internetul?
Salut,eram curios,dacă urmez facultatea de inginerie aerospatiala, as putea continua pe viitor sa lucrez pe jet-uri militare?
Salut, am și eu o întrebare ca operator chat, despre site ul operatorflexibil, chiar sunt interesat despre acest job, știți dacă sunt serioși? Și vreau sa știu mai multe despre ei, și părerile...? (mai mult)
Bună ziua! Am si eu o întrebare. Stiti cumva daca pot să fiu asistent în cadru universității în care îmi desfășor proiectul de doctorat fără ca să am modulul pedagogic? Am auzit că nu...? (mai mult)
Care este diferenta dintre facultatea de inginerie si management, 4 ani de studiu, si facultatea de management, 3 ani.
Ce se întâmplă dacă fac plângere la itm pentru ca angajatorul nu mi- a acceptat concediul medical și m- a amenințat ca ma da afara? Am doar 20 de ani și nu prea le am cu legile. De asemenea pe ...? (mai mult)
Bună ziua, sunt în proces de recrutare la SPP (paza) întrebarea mea este următoarea Care sunt probele sportive deoarece nu mi s-a spus și nici pe internet nu gasesc
Salutare, am nevoie de cate informatii despre scoala de agenti de politie. Mai exact unde m- as putea uita sa vad cand se recruteaza la scoala, cate posturi sunt libere si unde m- as putea uita ca pe...? (mai mult)
Am vrut sa- mi iau concediu medical o zi, iar angajatorul m- a amenințat cu demisia daca nu vin. Am fost in concediu si la întoarcere am făcut o gripa. Mâine trebuia sa ma întorc, am anunțat ca...? (mai mult)
Salutare TPU, cat câștigă un curier Glovo:bolt:tazz/ ora sau în funcție de ce se dă salariul? În funcție de ce se dă minimul pe oră? Se merită să faci curierat cu mașina proprie?
Salut! Imi poate oferi cineva niste detalii despre facultatea de pompieri? Eu nu locuiesc in Bucuresti si as vrea sa stiu cam cat de des ar trebui sa ma duc la facultate, sau daca ar trebui sa stau la...? (mai mult)
Buna ziua, imi puteti spune va rog, am absolvit facultatea( nu am master facut) iar in cadrul ei si modulul psihopedagogic I, pot deveni educatoare? Care ar fi urmatorii pasi? Mulțumesc
Bună! Știe cineva cum decurge un interviu pentru postul Consilier PF la Raiffeisen? Nu cer experiență în domeniu, doar în vânzări. Ce așteaptă de la tine?
Salut, știu ca nu mai este așa mult timp să mă înscriu la politehnică dar sunt foarte indecis.As alege inginerie electrică, dar nu sunt stăpân pe mate și fizică.Ce părere aveți, aș face ...? (mai mult)
Dacă verișoara mea vrea sa urmeze Web design unde ar trebui sa meargă, la ce liceu și profil și ce facultate?
Bună ziua tuturor! Urmez cursurile facultății de asistență medicală și mă gândesc la modul ce mai serios să plec și să lucrez peste hotare. Oscilez între Germania și Elveția.Nu mă sperie...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa dau la facultatea de jandarmerie, aia din Falticeni de subofiteri si as avea o intrebare legat de liceu, eu sunt pe liceu tehnic si dau BAC- ul din mate, romana, fizica/bio/chimie...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Ce studii trebuie să urmez ca să devin un zoolog și ce facultate îmi recomandați?
Cum îmi găsesc vocația dacă nu sunt bun la nimic ????
Bună. Aș vrea da știu dacă la tehnician dentar se dă ceva admitere anul acesta la Timișoara
Pot spune ca sunt intr- o situație delicata, lucrez de 3 luni in armata, la o unitate situata la 350 km de casa nereușind sa ocup un loc la o unitate mai aproape de casa, acum nici nu stiu daca sa...? (mai mult)
Salut! Stiu ca ai voie cu tatuaje la pompieri fiindca lucrez in sistem, insa caut legea/omai/hg care specifica clar acest lucru. Stie cineva? Multumesc!
Unde ma pot angaja la 26 de ani fără experienta și doar cu 12 clase?
Daca nu stau foarte bine financiar, ar fi o idee buna sa fac o facultate fara frecventa si sa ma angajez? Pot gasi ceva loc de munca decent?
Am aflat recent de oportunitatea de a avea un venit in plus cu operator-flexibil.com. Ma poate ajuta cineva cu pareri legate despre ei?
Salut TPU! Vreau sa depun dosar la agronomie Bucuresti imi puteti da o parere despre urmatoarele facultati? Si daca as avea timp sa ma angajez in timpul facultatii
Salutare! A lucrat (sau lucreaza) cineva pentru Operator Flexibil? Este intr-adevar un loc de munca remote, platesc, sunt seriosi, cam cat este salatiu? Care sunt cerintele? Multumesc! DAU FUNDA!
Salut TPU! Pot intra la politehnica București la isb pe ingineria produselor alimentare cu media 6.50? Fie taxe sau buget.
Cu media 6.50 am șanse sa merg la politehnica București isb pe ipa la taxe sau buget, doar sa intru?
Bună! Trec clasa a 11- a și am o dilemă: nu ma pot decide la ce facultate as vrea sa aplic. Până acum, îmi doream sa aplic la Facultatea de Limbi Straine din București, dar am auzit multe recenzii...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă am media la bac 6.50 am vreo sansa sa intru la politehnica la isb pe ipa? Dacă nu îmi puteți da idei pentru o facultate bună. Mulțumesc.
Buna, TPU! Care ar fi niste locuri online de muncit pentru a face bani? Măcar să se facă 2- 3 euro pe ora muncită. Doar sa nu ceara experienta ani de zile sau diplome de la harvard. Dau funda la...? (mai mult)
Salut.sunt angajat pe post de operator cnc calificat sunt de 3 luni angajat. Am salariul 4000 de lei net pe luna e bun salariul acum la început?
Știe cineva ce înseamnă aceste prescurtări la McDonald’s: Dt1, Dt2, ff, bd, ts, cs, run, bcgr, lob, del, bcpp?
Heiii Am o întrebare! Ca sa depui dosar pentru politie îți trebuie neapărat permis? Și sa ști engleza fluent? Menționez ca am bacul luat.
Sunt student la medicină și nu știu pe ce să mă specializez. Poate careva să îmi zică cât aș lua net in primul an și cam cât aș lucra zilnic la următoarele specializări? Oncologie Chirurgie...? (mai mult)
Bună ziua, Ce părere aveți de universitatea din Târgu Mureș, pentru un masterat în Managementul sistemelor calității, merită?
Bună ziua. Știe cineva ce cursuri sau facultate se face în România pentru a deveni director de pompe funebre? (Să lucrezi la morgă?) -Dacă se face facultate câți ani se face? Mulțumesc.
De ceva timp visez ca ma trezesc, dar tot intr- un vis si ma simt foarte ciudat, visez chestii cu Dumnzeu uneori, cat si lucruri ingrozitoare:am visat intr o seara ca tremuram si m- a ridicat din pat...? (mai mult)
Salut. Doresc sa dau la o școală de poliție si nu știu daca este vreo problema daca am polipi. Sunt sigur ca nu este o formă minoră, deoarece nu prea pot sa respir pe nas, m- am obișnuit de mic...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un răspuns când mai rapid și concret. A- și vrea să mă înscriu la o școală postliceală (feg), dar am ajuns ulterior că dacă renunți trebuie să plătești o sumă exagerat...? (mai mult)
Cum aș putea fi un manager bun, și serios, la început de drum? Cum pot interacționa cu ceilalți angajați în primele zile sau primele săptămâni? Ce teorii de management și metode/tehnici ...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt nou pe această platformă și aș avea și eu o curiozitate, dacă eu urmez profilul Ștințele Naturii voi avea la fel de multe oportunități pentru facultate ca la mate- info? Adică...? (mai mult)
Bună, este recomandata facultatea de management și turism rural și care ar fi specializările?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!