Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Ce studii superioare trebuie să ai pentru meseria de referent resurse umane ori este de ajuns să ai un curs făcut on-line?
Dacă m-am angajat pe 24 ianuarie câte zile de concediu voi avea anul acesta?
Bună! Am programare la oftalmolog la clinica Regina Maria din București. M- am programat prin telefon având abonament de angajat. O să mi se prescrie rețeta pentru ce dioptrii am (adică dacă mai...? (mai mult)
Bună, sa mai confruntat cineva cu aceasta situație: am deschis un magazin p Etsy cu huse pentru telefoane, am plătit o taxa de echipele de 14 euro, dar nu pot vinde pentru ca banca lor face verificări,...? (mai mult)
Ce probe se dau la agenția de politie din Cluj?
Vedeți meseria de detailer auto ca o meserie de viitor? Trec a 12 a si m- am tot gândit ce sa fac si asta mi ar place sa fac, sa am atelierul meu de detailing, unii membri din familie sunt sceptici ...? (mai mult)
Buna ziua! Am 14 ani si intru in clasa a VIII- a dupa vacanta, as vrea sa ma fac profesoara de engleza dar nu sunt sigura ce profile de liceu sunt potrivite pentru meseria asta. Pe langa engleza mi- ar...? (mai mult)
Am 6 ani de școală în România, încă 4 în Anglia. As vrea sa susțin bacul. Ce as putea face seral sau fără frecventa?
Salut, voi cum va descurcați cu facultate și muncă part time cu orarul de la facultate haotic? (Întreb pentru că nu am fost la facultate și nu pot fi prezent la unele zile după ora 14. ) Sa știu...? (mai mult)
Daca fac facultatea de pedagogie pentru primar, apoi urmez un masterat de matematica, pot ajunge sa predau la liceu?
Bună ziua, daca ieri am fost la proba de compententa orala la engleza pentru bac, și azi nu am fost la cea scris ca nu am putut sa ajung, nu sunt băgat în bac? Și dacă ma prezint luni la bac ce...? (mai mult)
Salut TPU, ce joburi sunt în România la care să faci peste 4000 în afara Bucureștiului sau Clujului? Sunt la seral și aș vrea să mă duc la o facultate la care să pot ajunge ceva să fac măcar...? (mai mult)
Buna! Urmeaza sa ma angajez si mi s- a cerut sa completez o declaratie pentru angajare. Mentionez ca am mai fost angajata vara trecuta pana in septembrie si nu am avut asigurare medicala. Unul dintre...? (mai mult)
Bună ziua! Oare la ce post- liceala sau academie (ca si cele de politie, militar, jandarmierie) se intra doar cu diploma de bac? Fara alte probe. Daca nu se poate la acestea, exista altele in care...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am terminat o facultate dar nu am facut modulul pedagogic. Sunt din Iasi, cat dureaza si cat costa sa fac modulul pedagogic?
Buna,sunt interesata de universitatea de la Bucuresti Nicolae Titulescu la drept si as dori sa stiu cum se face admiterea.Am auzit ca este pe baza unui examen, dar nu am inteles
Buna, daca doresc admiterea la politie/jandarmerie/armata (odata ce am facut seralul si am luat bacul) dar anul acesta de profesionala am media la purtare 8 (la momentul de fata sunt in clasa a 10 si ...? (mai mult)
Salut, după părerea voastră, ce să aleg mai bine. Poliția militară sau Comunicații
Buna.Sunt interesata de facultatea din buc Ion Mincu, as dori sa stiu daca se poate face 2 ani fara frecventa, gen acasa si restul anilor(adica 4) la zi…
Merita sa ma fac asistent social?
La evaluarea naționala, am scris numele și am îngroșat o litera pentru ca nu mi plăcea cum arată. E destul de îngroșat. Se poate considera semn?
Unde pot sa ma angajez ca IT-st?
Fratilor cati bani se castiga prin multinationalele astea la 3- 5 ani experienta? (in Bucuresti) Nu vorbesc de IT. Zic de soricei din astia de birou care folosesc calculatorul pentru nimicuri de tot ...? (mai mult)
Conteaza media din clasele IX-XII si nota de la bac pentru admiterea la Academia de Politie?
Ce beneficii are specialitatea planificarea și administrarea afacerilor în CEEF, consecințele ei pozitive și negative?
Te ajuta cu ceva competențele la romana, tic si engleză? S-a uitat cineva vreodată sa vada cât ați luat la competențe si v-a ajutat cu ceva?
La 16 ani vreau sa ma angajez la Kaufland, cam ce salarii sunt?
Salut,as putea deveni inginer civil/electric daca am facut un liceu economic?
La ce colegiu trebuie să te duci în Iași ca profesie de asistentă medicală
Salut! Pot să devin arheolog, dacă la licență sunt la facultatea de geologie și masterul mi- l fac la Științele Antichități, Medievistică și Arheologie? Licența trebuie să fie neapărat...? (mai mult)
Cu câte minute înainte trebuie să ajung la muncă? Eu de obicei ajung cu 30 de minute înainte să înceapă programul.
Bună ziua. Unde pot traduce și legaliza un document romanesc pe teritoriul Belgiei? M-ar interesa o listă cu traducatori autorizați și în ce orașe îi pot găsi. Mulțumesc.
Vreu să învăț programare de la zero. Am vreo șansă individual, pe cont propriu? ( cursuri online, YouTube, etc.) Cu ce sa încep? Sfaturi de la cunoscători va rog.
Bună, vreau să aplic la UPB la Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică. Îmi place informatica, dar îmi fac griji din cauza fizicii. E multă fizică la această facultate? Iar dacă cineva...? (mai mult)
Bună, vreau să intru la UPB la Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică. Îmi place informatica, dar sunt însă îngrijorată de fizică. Este multă fizică la această facultate? Iar ...? (mai mult)
Poti lucra in IT fara facultate?
Salut. Am gasit o companie pe nume "Hire&Fire srl" care se ocupa cu aducerea de muncitori din Asia la firmele romanesti si mi s- a spus ca dupa ce voi aduce 30 de muncitori, voi primi un reward de 250...? (mai mult)
Operator la mașini cu comanda numerica e o meserie bună?
Pot să slăbesc considerabil și apoi să ajut alți oameni să slăbească? Cum pot face asta? Știu că sunt influenceri care fac asta și exact prin procesul asta au trecut Au slăbit apoi au început...? (mai mult)
Bună voiam să întreb cum pot ajunge dansatoare orientala (pe manele), dansez genul asta de mai bine de 7 ani deşi am doar 16 ani e o super pasiune pentru mine şi mă simt extraordinar când fac asta...? (mai mult)
Unde ar fi mai bine de învățat în colegiul Ulim sau în colegiul Asem, și în care specialitate?
Bună ziua. Ați putea să- mi spuneți mai multe despre profilul bio- chimie? Vă rog. 1. Pot ajunge polițistă după ce urmez acest profil? 2. Câte ore se fac de română 3. Câte ore se fac de...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac un curs online de "Hot Work". Sunt sudor, teoria este online, dar trebuie sa fac și partea practică de stingere a unui foc, știți o anumită firmă sau instituție care eliberează...? (mai mult)
Salut, TpU, stiti anumite slujbe ce accepta apt conditionat?
Cât de importantă credeți că este diploma de bac în 2024? Unele persoane se sinucid că nu au luat acest examen.
Salut, unde ar fi mai bine la școala de subofițeri în armată. Atât în școală cat și după terminarea acesteia?
Unde castiga cel mai bine un translator ( in Europa)?
Bună, vreau să dau la academia de poliție AIC, voiam să întreb dacă pot avea probleme sau chiar pot fi respins din cauza danturii? Am 5 carii toate plombate?
Cum sau unde aș putea găsi job-uri remote pentru companii din înafara României? De exemplu, S.U.A., Canada, Australia, țări din Europa, etc.
Voi lasa-ti baccis la cei ce aduc mancarea? Tazz glovo uber etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?