Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Are ceva daca trec in CV facultatea la care sunt acum, chiar daca INCA nu am terminat- o? Gen o sa o termin oricum in curand si nu cred ca ar fi corect sa scriu la studii liceul, pentru ca s- ar interpreta...? (mai mult)
Ce părere aveți de subofițerii si de ofițerii din poliție? Merită sa înveți asa de mult ca sa intri la Academia de Poliție când poți ajunge mult mai ușor un agent de poliție?
Sfaturi înaintea unui interviu?
Anul acesta moldovenii vor susține examene în liceele din România la începutul anului? Ma refer mai mult la profilul filologie bilingv franceză?
Pe viitor as dori sa lucrez in Serviciul Roman de Informatii, dar eu nu sunt prea as la matematica. Ar fi asta o problema? Ma refer sunt posturi acolo ce nu solicita acest lucru? Si cam spre ce...? (mai mult)
Sunt fata, am 18 ani si vreau sa fiu voluntar pe Smurd! Insa nu stiu cum sa procedez, si as vrea sa ma ajutati cei care stiti mai bine. Sunt din judetul Ialomita si am cautat si pe site- ul Inspectoratului...? (mai mult)
Hei. In redactarea unui CV, daca nu am mai lucrat nicăieri, e ok daca șterg rubrica experiența profesionala? Sau las așa și scriu că nu am experiența în piața muncii? Dar la partea cu limbi...? (mai mult)
Heii! Vreau sa vă întreb dacă pot sa întru la Academia Militară A Forțelor Terestre dacă termin un liceu cu profil umanist. Mie mi s- a spus ca mai bine fac liceul militar și după aceea aplic ...? (mai mult)
Am terminat cls a 9a si deja ma gandesc la facultati. Pot sa ma inscriu la medicina la Cluj si daca nu intru sa mai am alte optiuni? Am inteles ca la toate facultatile Admiterea e in aceeasi ...? (mai mult)
Bună, am 17 ani fac 18 în 3 luni. Vreau sa merg în Germania la fratele meu sa muncesc acolo. Vreau în ceva fabrica de început. Doar ca eu sunt singur și nu prea știu cum îmi va lua din salariu...? (mai mult)
Cum se calculeaza la cartea de munca (pentru pensie) timpul lucrat in alta tara? Se primeste pensie si din tara in care ai lucrat sau se cumuleaza intr- una singura? Ma refer la o tara din Uniunea Europeana....? (mai mult)
Am terminat scoala si acum as dori sa ma angajez, dar am 2 oferte. Prima ar fi in Romania si alta in strainatate... As dori cateva pareri, o comparatie si as dori sa stiu ce diferenta ar fi la cartea...? (mai mult)
Ce profesii poti avea dupa ce termini Facultatea de Filosofie?
Ce meserii credeti ca sunt cele mai urate? Dar cele mai frumoase?
Hei! Daca vreau sa fiu logoped trebuie neaparat sa termin psihologia sau pot sa urmez un curs?
Pentru a ajunge software engineer trebuie sa urmez neaparat politehnica? Sincer partea hardware nu ma atrage si am întrat pe site la facultatea de informatica Iasi si scria ca dupa ce o termini...? (mai mult)
Care sunt etapele pentru admiterea in I.N.M? Eu stiam ca sunt trei si anume:exament grila, un test psihologic si un interviu.Am inteles ca s- au facut anumite schimbari.Stiti cumva care sunt etapele?...? (mai mult)
Cunoasteti studenti care lucreaza la multinationale? Cred ca te poti angaja acolo si din timpul facultatii, nu? Vreau doar sa stiu daca la multinationale exista pretentia aia cum ca nu te poti angaja...? (mai mult)
Hei TPU, am sanse sa intru la academia militara daca la momentul actual sunt cat de cat praf la scoala? Am undeva la media generala 8 si la mate 5, sunt clasa a 10 a, daca ma apuc de invatat am sanse?...? (mai mult)
Daca ai fost înrolat în Legiunea Străină și stai 5 ani, dupa vii acasă și vrei să te bagi la mascați te- ar putea băga fară să mai faci scoala de poliție, doar pregătirea ...? (mai mult)
Cand se fac inscrierile la facultatea de psihologie de la Spiru Haret? Anul asta s- au incheiat deja inscrierile, nu? A terminat vreunul dintre voi facultatea de psihologie la Spiru Haret? Cum vi s- ...? (mai mult)
Fimoza poate influenta admiterea la Scoala de Agenti de Politie de la Campina?
Am fost la un interviu pentru un job la o fabrica de mase plastice si am aflat ca programul este pe doua schimburi a cate 12 ore (lucru ilegal din cate stiu eu ), pe langa asta mi s- a spus ca ...? (mai mult)
Cum poți intra la facultatea de filosofie? Trebuie sa dai examen, ceva?
Ma intereseaza anumite informatii despre echivalarea studiilor de la amg la medicina generala. Nu gasesc destule informatii pe net. As putea sa ma transfer in primul an de la amg la mg sau trebuie...? (mai mult)
Un link cu rezultatele admiterii la medicina dentara umfst?
Hei! Știe cineva câte întrebări conține testul de admitere la medicină la Oradea? Și toate sunt identice cu cartea de grile? Dar la asistență generală, tot la Oradea?
Stie cineva daca firma de angajare "brilliantrecruitment" este serioasa? Caut un job in UK insa vreau sa ma asigur ca nu cad in cine stie ce teapa (cum din pacate se prea intampla cu romanasul nostru...? (mai mult)
Este site- ul publi24.ro un site de încrederea pentru a găsi locuri de munca? Am găsit o oferta de ospătar in Constanta care oferă cazare si masa gratuita pe timpul contractului, ce părere...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa faci si ce trebuie sa faci ca sa devii antreprenor "cu diploma"?
Se pot face angajari fara concurs in spitale pe perioada starii de alerta? Daca da, unde pot gasi posturile vacante la nivel de judet? Pe siteurile institutiilor nu am gasit nimic. Ofer...? (mai mult)
imi poate spune cineva va rog un liceu pe profil de mecanic utilaje grele sau ceva de genu'? Astept raspunsul tuturor
De ceva timp ma gandesc sa dau la medicina. Inca as avea timp sa invat pentru admitere. Mai intai mi s- a parut imposibil, o meserie foarte grea, cu multa responsabilitate. Dar apoi, analizand...? (mai mult)
Ce materii se fac la facultatea de științe socio-umane, ce specializari are si ce pot face dupa ce termin facultatea?
Pentru cei care sunt la liceul militar: Ce proba fizice se dau?
Salutare, poate să îmi spună cineva care sunt ariile din IT? Gen: Web development, retelistică, programarea aplicatiilor mobile.
Hei! Ce facultate pot face daca termin liceul la filo?
Imi poate da si mie cineva cererea de retragere a dosarului din cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social - Politice(Universitatea Alexandru Ioan Cuza)? Am găsit pentru alte facultăți, dar...? (mai mult)
Este un avantaj sau un dezavantaj sa treci in CV ceea ce vrei sa faci pe viitor? Angajatorii vor vedea lucrul asta precum: " de ce sa- l angajam si sa- l formam p- asta sa fie tester de software cand el...? (mai mult)
As dori sa ma angajez la Glovo sau Food panda ca curier. Care credeți ca e mai profitabila? In următoarele luni as putea lucra oricând chiar și 8h pe zi. Plănuiam sa livrez cu mașina personală.Imi...? (mai mult)
In afara de SNSPA si Universitatea Bucuresti, ce facultati, fie ele si particulare din Bucuresti, au master in publicitate si/sau in marketing online, social media, in zona asta? FUNDOI
am o întrebare să vă pun.Care este cea mai bună țară unde se câștigă bani mulți?
După parerea voastră ce joburi din Romania sunt in care se câștigă decent si care nu implica munca intreaga zi cu un calculator la un birou? Poate imi puteti spune mai multe printre care si...? (mai mult)
Vreau sa devin inginer IT in programare, dar nu stiu ce facultate ar fi buna....Imi puteti spune daca Lucian Blaga, Sibiu e potrivita pentru ceea ce imi doresc eu? As vrea si cateva sugestii din partea...? (mai mult)
Cat câștigă un antreprenor care este angajat in cadrul unei firme?
La cati programatori sunt, mai merita sa învăț programare și sa ma îndrept spre acest domeniu?
Cum pot deveni mecanic de locomtiva / ce studii imi trebuie/ si ce salarii sunt?
Ce scoala trebuie sa urmez sa fac doar 6 luni si sa ma fac pompier?
Am terminat liceul cu profil filologie. Ce facultate îmi propuneți să urmez?
Ce fel de job își poate găsi o persoană care a terminat liceul cu 3 ani în urmă dar încă nu a lucrat nicăieri? Există job-uri pentru care nu contează această "gaură în CV"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!