Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Anul trecut am lucrat la un magazin de haine si am decis sa demisionez când a început pandemia, dar acum doresc sa ma angajez din nou, insa pe contul meu de eJobs sub poza mea din CV apare...? (mai mult)
Intr- un CV, la sectiunea "Educatie si Formare", mai are rost sa adaugi si scoala gimnaziala? Nu este indeajuns liceul absolvit si calificare? Cat veni vorba despre varsta, mai trebuie adaugata si aia...? (mai mult)
Ce ați alege? Antreprenor sau Medic Chirurg?
Cum poti ajunge neurochirurg? Adica, tot ce trebuie sa faci, toate examenele pe care le dai? Ps: vreau raspuns concret
Ce părere aveti? Merita sa te faci medic chirurg in România? Merita toti anii in care inveti?
Care e cea mai buna meserie pe care ti-o poti alege?
În clasa a 9-a pe primul semestru am media la purtare 7 din cauza absentelor, dar în restul anilor numai 10 pot sa în cadrul armatei ca subofițer cu aceasta medie?
Vin cu o întrebare și sper sa ma ajutați cu păreri, poate din propria experienta. Am primit o oferta de angajare la 5 to go. Eu în prezent sunt angajat la un supermarket. Programul de la cafenea...? (mai mult)
Sunt la liceu si as vrea sa ma transfer la profesionala.Trec in clasa a 10a, am avut media de admitere 7, 70 si am luat bursa de merit.Sunt pe profilul științe sociale si as vrea sa mă transfer...? (mai mult)
Ce poti deveni după ce termini resursele umane? Care sunt materiile?
Știți (macar aproximativ) cat castiga un proaspăt absolvent al Academiei Fortelor Terestre de la Sibiu?
La facultatea de drept, Craiova, in sesiunea din septembrie se mai scot locuri la buget?
Multe persoane din jurul meu ma tot bat la cap cu facultatea, desi mai am inca doi an pana la terminarea liceului, iar eu inca nu am un traseu profesional stabilit. Foarte multe persoane...? (mai mult)
Mereu mi- am dorit sa ajung educatoare. As dori sa ma bag anul acesta la "Științe ale educației" pe psihopedagogie și învățământul preșcolar. Eu sunt anul 3 la Comunicare și Relații Publice....? (mai mult)
Salut, vă rog să mă ajutați cu un răspuns, mai exact să explic:"Eu am intrat La Facultatea de Agronomie si Medicina Veterinară pe specializarea "sivicultură" la buget și până mâine la ora...? (mai mult)
Ce salariu are un subofiter la pompier cu tot cu sporuri?
Am și eu o nelamurire: după terminarea facultății de Management, devii antreprenor? Dacă da, care este salariul acestuia în primii ani de profesie?
Cu o facultate de inginer chimist pot lucra într-un depozit de medicamente?
Bună ziua, doresc să mă fac pe viitor profesor universitar de matematică și am trei întrebări. 1) contează notele de la facultate și peste ce note ar trebui să obțin? De exemplu dacă am peste...? (mai mult)
Salut, daca am terminat scoala postliceala de asistent de farmacie si nu am bacul luat si lucrez in domeniu într- un depozit de farmacie, ce credeti ma poate încadra ca asistent de farmacie fără ...? (mai mult)
Masterul la facultatea de Farmacie e inclus în ultimii 2 ani?
Vreau sa devin Pușcaș marin. Imi poate spune cineva ce trebuie sa fac ca sa ajung? Ce facultate? Tot ce trebuie? Menționez ca sunt la liceu teoretic.
Salut, am si eu o intrebare legata de Legislatia Armatei, m- am inscris la fortele speciale, parasutism comando, am trecut psihologicul, sportul, interviul si analizele (analizele sunt probe eliminatorii...? (mai mult)
Ce salariu are un agent de politie (subofiter) cu tot cu sporuri?
Este mai ușor să studiezi la o școală postliceală de asistent medical decât să faci o facultate? Adică mă refer că treci mai ușor la postliceală, ai mai puține examene, chestii de genul ...? (mai mult)
Cat ajuta rezidentiatul la farmacie? Din cate stiu eu am inteles ca daca vrei sa lucrezi intr-o farmacie comunitară, nu ajuta?
Salut, m- am înscris la o universitate la mai multe facultăți, la prima nu am intrat, la a doua tot nu am intrat dar am media mai mare decat ultimii ce au fost admiși si acum sunt in rezervă pe...? (mai mult)
Cand faci un CV, ii neaparat sa scrii fiecare job pe care l- ai avut? Eu sunt tanar si am avut doar un loc de munca pana acum, mai mult de atat, acest job n- are nici macar cea mai mica legatura cu ...? (mai mult)
Este greu la o școală postliceala sau la un curs AJOFM platit?(operator introducere,validare, prelucrare, date) Cine a făcut?
As vrea sa ajung pilot militar. Ce cursuri trebuie sa urmez si cat costa cursurile? Am 17 ani
Ce joburi poti avea după ce termini Arhitectura Navală?
Ce părere aveți de Facultatea de Relații Internaționale și studii europene?
Ce parere aveti despre facultatea de horticultura? Ce oportunitati as putea avea pe viitor? Dar la ASE?
Buna, as vrea sa fiu inginer, doar ca m-am lăsat de scoala profesionala si m-am mutat la o scoala privata, nu știu nici matematica asa bine... Sunt o cauza pierduta? Ajutor
Cum pot deveni mecanic de locomotiva in alta tara?
Imi poate spune si mie toate specializările pe care le pot urma dupa ce termin o facultate de drept? De ex facultatea de drept din București.
Poti sa te angajezi ca programator la o companie mare din strainatate si sa lucrezi de acasa, in Romania?
Buna TPU.Doresc sa dau admitere la umf Tgm, iar cu putin timp in urma citisem tot pe acest site la o postare mai veche ca se poate face rost de subiect(biologie). Daca chiar e adevarat, va rog sa imi...? (mai mult)
Pentru scoala de Barman sau ca Barman iti trebuie Bacul?
HELLO! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cursurile aferente semestrului I drept? Multumesc anticipat
Am inceput sa lucrez si fac deplasarea la serviciu cu autovehiculul personal. In ce conditii pot beneficia de decontarea navetei? Va rog sa precizati si articolul legal pentru al studia.
Ce studii iti trebuie ca sa ajungi politist? Sau agent de politie, care parca au legatura cu traficul si fac patrule pe langa oras ceva de genul etc. si pentru ofiterii de politie?
Am nevoie de un sfat! Eu am făcut școala profesională, turism și alimentație, menționez că am avut o medie destul de bună ca să intru la liceu dar am ales o meserie. A fost o decizie bună în...? (mai mult)
Îmi doresc enorm sa devin actrița sau regizor de film. Dar în America. Ca sa învăț și sa ma zbat pentru a îmi îndeplini visul, nu e o problema. Dar am următoarele întrebări la care...? (mai mult)
Am o nelamurire si as vrea sa va intreb si pe voi. Am de ales sa merg la facultate intre CTI la poli din Timisoara si informatica economica/cibernetica de la ASE Bucuresti. Sunt dintr- un oras mic ...? (mai mult)
Stie cineva care sunt specializarile de la mecanica?(nu ma refer la calificari, ca stiu sa fac nu stiu ce la lifturi si interfoane)
As vrea sa merg la UMF Cluj la Facultatea de Medicina. Intenționez sa devin medic cardiolog, dar vreau să- mi răspundeți la întrebările de mai jos: 1. Care este durata rezidențiatului...? (mai mult)
Daca la un interviu pentru angajare vi se pune intrebarea: "Ce faci daca la servici ti se cere sa faci ore suplimentare, apoi primesti un telefon in care ti se spune ca e nevoie de tine acasa urgent?"...? (mai mult)
Daca la un interviu pentru angajare vi se pune intrebarea: "Cand ai de luat o decizie ce faci? Intrebi superiorii sau iei singur decizia?" ce ati raspunde? De ce credeti ca raspunsul vostru este cel...? (mai mult)
Unde pot lucra ca fată cu diploma de inginer?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!