Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Hei! A terminat cineva stiinte ale educatiei? Am vazut pe orarele mai multor facultati ca matematica se face doar intr-un singur an. Poate sa imi confirme cineva?
Salutare. As vrea in viitorul apropiat sa ma inscriu la jandarmi...mai pe scurt, as vrea sa stiu cat m-ar costa vizita medicala si unde ar trebui sa o fac, daca aveti idee...mersi
Dacă merg la profilul filologie - bilingv franceză și știu puțin franceza îmi va fi foarte greu?
Cat castiga un Asistent medical de farmacie?
Salut,am o intrebare. Daca fac live pe Twich imi raman salvate live-urile ca pe YT?
Hei. Stie cineva cât e salariul net la motivi? Magazin de haine pentru un vânzător
Am terminat Dreptul si as vrea sa ma duc la master, insa nu tot pe drept as dori ceva pe publicitate sau pe zona de creatie gen actorie, regie, productie film, video etc ceva de genul acesta, stiti...? (mai mult)
Bună TPU! Eu sunt la filo și aș dori să fiu vânzătoare la farmacie. Dacă o sa iau bacul cu nota mare mai trebuie să dau vreun examen după bac?
Ce trebuie sa faci ca sa devii paramedic(medic de ambulanta)?
Ce facultate si ce secție este cea mai indicata pentru a deveni învățătoare? Va mulțumesc din suflet! Ma ia cu panica numai când ma gândesc la tot ce tine de viitorul meu.
imi doresc sa ajung Front-End Developer, ce facultate trebuie sa fac?
Cum să îți faci CV-ul astfel încât să fii chemat de angajatori la interviu?
O părere despre Facultatea de Finanțe și bănci? Am fost admis dar nu știu prea multe despre acest domeniu.
Daca fac resurse umane si mai apoi fac masterul in securitate comunitară si controlul violentei unde m- as putea angaja? Adica mereu am vrut sa ma duc la criminalistica doar ca din pacate nu am ...? (mai mult)
A facut cineva de aici studiile la F.E.G?
Ce părere aveți de specializarea Kinetoterapie de la Facultatea de Educație Fizică și Sport?
Salutare. Este cineva de aici care lucreaza ca agent livrator takeaway.com? Cat castigati pe zi? Cat si cum se plateste? Va rog sa raspundeti doar daca aveti habar. Dau funda si voturi. Multumesc.
Servus! Care sunt beneficiile de a fi subofițer sanitar?
Hei TPU.Voiam sa va intreb daca stiti ceva legat de criminalistica in strainatate. Spre exemplu Anglia. Facultatea pe care trebuie sa o fac e la fel ca la noi? Sau e o facultatea speciala pentru criminalistica?...? (mai mult)
Pot iesi dintr-o zona carantinata in situatia in care sunt programat pentru interviu de angajare? Sau pot iesi doar cei care sunt angajati?
Am și eu o problema. Acum un an am lovit pe trecerea de pietoni o femeie care ulterior a decedat, iar acum am deschis un dosar penal în calitate de inculpat pentru ucidere din culpa(menționez...? (mai mult)
Sunt un student care a trecut acum în anul II de licența și de o luna de zile caut un loc de munca și nu găsesc. Pot face față aproape oricărui job unde nu necesită experienta. Dar...? (mai mult)
Stie cineva cu aproximatie cat este norma la cules de mere in Anglia sau in Germania?
Dacă am dat Bacul anul asta și am trecut la fiecare materie și doresc ca anul viitor sa dau Bacul la fizica (eu am dat la biologie acum), e posibil? Cum se procedează? Am și nota la fizica ...? (mai mult)
Ce poți deveni cu Facultatea de Marketing?
Daca ai inceput facultatea la taxa, poti sa ajungi pe parcurs la buget? Cum poti sa faci acest lucru?
Salutare. Am 16 ani. Sunt la profesionala in clasa a 10 si as vrea ca dupa ce termin sa ma duc in armata ca si caporal. Problema este ca am un tatuaj pe spate si unul pe antebrat... Stie cineva daca...? (mai mult)
Merita sa dai admitere la Facultatea de Geodezie? Este aceasta de viitor?
am si eu o intrebare legata de cariera la scoala de subofiteri jandarmi Dragasani. De curand ma bate gandul sa dau la scoala de subofiteri jandarmi insa caut pe net si nu gasesc prea multe ...? (mai mult)
In ce consta admiterea la Facultatea de Arhitectură? Trebuie sa ai o inclinatie spre desen ca sa faci aceasta facultate? Poti sa inveti sa desenezi sau totul tine numai de talent?
Acum am intrat la liceu si stiu ca poate nu ar trebui sa ma gandesc la asta, dar nu- mi pot lua gandul de la facultate si ce voi face in viata.Eu as vrea sa ma fac jurnalist sportiv, dar mi- e...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea să îmi dați un sfat, eu m- am angajat la 18 ani, într- un supermarket, inițial mă angajasem doar pentru a- mi cumpăra un telefon, dar am rămas după cumpărarea telefonului(in...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fmi? Merita dacă simți ca îți place cu adevărat?
Conta si info de gestiune - taxa /vs/ economie agroalimentara si a mediului - buget? Pareri si sfaturi...
Am o problema. Am intrat la administrație publică, dar voiam la drept, dar nu am avut. Se poate sa dau diferențe ca să intru la drept? Daca da, la ce materii se dau? Sau se poate sa...? (mai mult)
Ce pot deveni dupa absolvirea facultății de retele si software de comunicatii? Mulțumesc!
Am terminat liceul si acum vreau sa merg in domeniul it. Imi puteți spune care e diferenta dintre un curs si o facultate? Din cate am vazut eu, cursul se bazează doar pe materia in sine...as...? (mai mult)
Buna! Vreau cat mai multe detalii despre facultatea de psihologie si științele educației mai ales din partea celor care sunt înscriși la facultatea respectiva. Ma interesează in mod special:admiterea,...? (mai mult)
Care este diferența între Kinetoterapeut Antrenor de Fitness și Preparator Fizic?
Ce meserii există, pe care să le stăpânești muncind mult, să înveți cât mai mult pentru a fi cel mai bun? De exemplu bucătar
La ce facultate as putea sa dau in București cu o medie de 6-7? As opta pentru un profil fără mate. La ce trebuie sa dau licența la ex pe care mi le dați Dvs?
Am nevoie de câteva sfaturi, mai bine zis informații. Am terminat atât licența cât și masterul în asistență socială, deocamdată lucrez în fabrica, nu am reușit nicicum să ...? (mai mult)
vreau sa plec in Londra vara viitoare la munca, am 18 ani dar nu am terminat liceul, cat dureaza sa imi fac pasaport? Si cam cat ar costa? Intreb asta pentru ca stiu ca Marea Britanie...? (mai mult)
Buna, vreau sa studiez Medicina Generală la UMF Iași, iar după vreau să fac rezidențiatul in State si am inteles ca ar trebui să dau niste stepuri, mă poate lamuri cineva care este treaba cu ...? (mai mult)
Păreri UMF Iași?
1.Dacă o persoană termină facultatea de drept, apoi face și academia de politie din Câmpina, dacă vrea să intre în politie îl avantajează cu ceva dacă a terminat facultatea de drept? 2. ...? (mai mult)
Am oportunitatea de a merge la lucru in Germania. Dar ca sa pot face contractul de munca imi trebuie o decizie de la Casa de Pensii cum ca nu am un loc de munca in Romania. Eu lucrez in Ro si de...? (mai mult)
Hei! Am terminat liceu si am decis sa merg la facultatea de stiinte ale educatiei pe specializarea pedagogia învăţământului primar si preşcolar. Am vazut ca la master sunt 5 variante :educatia timpurie,...? (mai mult)
Anul viitor vreau sa ma înscriu la facultatea Ovidius din Constanța. M- ar interesa un profil fără matematica. Si la ce as putea sa dau licenta? Ce nota imi trebuie la licenta? De ex Facultatea...? (mai mult)
Caut un loc de munca necalificat in strainatate sigur. Care ati mai lucrat si stiti, va rog sa ma ajutati. Vreau si parerea voastra in privinta acelui loc de munca.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!