Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre wellcode? Cât durează cursul? Câți bani trebuie sa dau? Pot ieși ceva? Vreau sa ma pregătesc pentru Olimpiada de Informatica, dar am nevoie de niște sfaturi de...? (mai mult)
Am facut facultatea de litere (licență+ curs DPPD 1), de ce as avea nevoie pentru a deveni educatoare? Stiu ca ar fi trebuit alta facultate dar mai este alta opțiune?
Există vreo facultate de dans în București sau în apropierea acestuia la care să faci streetdance?
Am 18 ani si pot spune ca "talentul" meu e de a scrie foarte repede la calculator. Typeracer ma considera Megaracer cu aproximativ 100 cuvinte pe minut. Se spune ca daca esti bun la ceva, sa nu...? (mai mult)
Cum poți ajunge freelancer?
am terminat clasa a 12- a și am intrat la Politehnică la Inginerie Industrială/Design Industrial, intrebarea mea ar fi ce voi face mai exact după terminarea facultății? Cel mai bun...? (mai mult)
Bună seara TPU. Ce părere aveți despre specializarea Asistență Socială? Am auzit că în zilele noastre este foarte căutată. Mulțumesc.
Am intrat la drept la taxa si am primit un email in care spune ca trebuie sa platesc prima transa intr- un interval de ore. Stie cineva cat este la Facultatea de Drept Timisoara cat este ...? (mai mult)
M- am decis sa merg la Facultatea de Matematica și Informatica din cadrul UBB, secția informatica, deoarece as vrea sa obțin un job de programator. Voi ce ziceți? E suficientă facultatea?...? (mai mult)
Bună.Am depus dosarul la facultatea de chimie.In cazul in care vreau sa lucrez in laboratoarele de analize medicale trebuie sa urmez neapărat specializarea chimie medicală sau pot opta și pentru biochimie...? (mai mult)
Hey! Știe careva care este cea mai buna agenție pentru însoțitorii de bord, din România, care îți asigura și un job după finalizarea cursurilor? Sau a urmat cineva cursuri ale unei astfel de...? (mai mult)
Stie cineva daca o persoana care a facut postliceala sanitară pentru asistent medical generalist, poate sa faca echivalarea de studii si sa faca 1 an sau poate 2(nu stiu cat) la UMF asistenţa medicală...? (mai mult)
De vreo 2 saptamani sunt practicantă la o agenție (prefer sa nu dau detalii). Saptamana trecuta a avut loc un incident neplacut.Dosarul meu a fost dat persoanei care se ocupa de angajare...? (mai mult)
Am și eu o nelămurire : Urmează să închei cu angajatorului contract de munca de la 1, problema este ca eu lucrez 8 ore, 40/h pe săptămână și angajatorul dorește sa- mi facă 2 contracte...? (mai mult)
Poate sa îmi spună cineva ce facultate sau școală poți sa urmezi după liceu încât sa aibă legătură cu IT.ul, programare...sau contabilitate? Mulțumesc!
Termin profil de mate- info, mate intensiv. Am muncit și am terminat anii ăștia cu medie spre foarte bună, dar intotdeauna am fost mai mult atrasă de partea umanistă: limbi străine, literatură,...? (mai mult)
Astazi am intrat la drept si as dori sa stiu daca pot invata ceva inainte sa ma pregatesc cumva, aveti ceva idei? Multumesc anticipat!
Aveti idee unde pot sa gasesc la ce se oferă admitere la fiecare facultate din Bucuresti cu fiecare specializare în parte + subiectele din anii trecuti de la fiecare materie ce trebuie admitere? Nu...? (mai mult)
Buna, deci eu trec clasa a 8 a și ma gândeam sa aplic la liceul militar Constanța. Menționez faptul ca în clasa a 5 a am avut media de 9.93 în a 6 a de 9.88 și în a 7 a de 10 am câteva întrebări...? (mai mult)
Bună seara. Am și eu o întrebare. Dacă fac un master profesional pe un domeniu și fac modulul psihopedagogic pot să fiu profesoară pe acel domeniu sau trebuie neapărat un master didactic? Vă rog...? (mai mult)
Am o întrebare legată de facultăți. Am 2 opțiuni și ambele au avantaje și dezavantaje și nu știu ce să aleg. Prima opțiune ar fi Mecatronică și Robotică în Cluj. Am vrut să continui pe...? (mai mult)
Până acum 5 minute am așteptat rezultatele la admitere... În fine, am intrat unde sincer nu mă așteptam, am pus sociologia ca variantă de rezervă in scopul de a nu rămâne pe afară...? (mai mult)
Care e diferența dintre specializarea Limba si literatura romana -limba si literatura moderna si specializarea Limba si literatura romana - literatura universala si comparata?
Aș dori să dau la Academia de Informatii Mihai Viteazul (SRI). In ce constă admiterea, la ce materii se dau examene? Vă rog să îmi spuneti dacă este cineva dintre voi care a dat la Academia...? (mai mult)
Facultatea de navigatie in cadrul Universitatii Maritime din Constanta sau Facultatea de informatica din Constanta?
Cum trebuie sa fii ca asistenta medicală? Adica daca nu esti pasionat 100% incat sa spui ca da asta iti este menirea si ca altceva nu te vezi facand decat aceasta meserie. Dar ai o oarecare placere ducându-...? (mai mult)
Am o intrebare mai complicata din punctul meu de vedere. Anul acesta vreau sa ma reprofilez, vreau sa invat tot ce tine de constructia unui motor auto si totodata vreau sa ma angajez ca mecanic....? (mai mult)
As vrea da devin medic sau programator/inginer IT dar nu știu mai exact care s- ar potrivi cel mai bine. Eu, in urma cu câțiva ani am suferit o hipoacuzie bilaterala și acum port aparate...? (mai mult)
Cateva intrebari pentru cei mai trecuti prin viata. Ti- ai ales tu meseria sau ea te- a ales pe tine? Ai stiut din prima ce vrei sa faci pentru tot restul vietii? Ai incercat mai multe pana ai descoperit...? (mai mult)
Locuiesc in satul Vinerea Cugir Alba si doresc sa impart niste pliante. Vreau sa clarific o chestie, sunt minor, de 3 ani si m- am saturat sa tot depind de parinti, cu orice vreau sa imi fac...? (mai mult)
Din ce se da admiterea la AC (Automatica si Calculatoare)?
Am terminat 10 clase, acum patru ani. Întrebarea mea este daca as putea sa mai continui cu scoala fiindcă nu-mi ajunge 10 clase!
Cei care sunt operatori call center în ce programe lucrează pe calculator? Este greu să fii operator call center? Trebuie să știi să umbli în multe programe pe calculator? Întreb asta...? (mai mult)
Medicina veterinara sau farmacie?
Temin Facultatea de Farmacie si as dori sa ma orientez spre industrie. Merita masterul de Biotehnologii Farmaceutice de la USAMV in acest scop?
As vreau o parere despre o anumita facultate si anume, economie agroalimentara si a mediului. As vrea mai exact sa stiu ce poti sa faci dupa ce termini aceasta facultate si care sunt sansele sa...? (mai mult)
Știe careva daca la Uaic la Limba si literatura romana- limba si literatura comparata, a doua limba (engleza, franceza si ce o mai fi) este de la nivel începător? Adica... Ii ia pe boboci de la început...? (mai mult)
Cum se desfășoară un curs de la AJOFM șomaj?
Sunt la un liceu pe științe ale naturii, voi ce îmi recomandați: sa ma fac medic cardiolog sau medic UPU- SMURD? Și încă o varianta: programator IT sau inginer IT? Îmi spuneți și mie...? (mai mult)
Poți plăti sa faci un curs la AJOFM(șomaj) daca nu poți să îl faci gratuit? Cat costa? De ex un curs de operator calculator.Nu am dreptul sa îl fac gratuit acum.Si mă gândeam să fac cu bani dar...? (mai mult)
Salut, pentru a deveni subofiter pompier ai nevoie de permis auto? Daca da, ai posibilitatea de a da examenul in timpul cursurilor?
La drept la UTM de unde fac rost de cererea de tip inscriere + declaratie? Si de asemenea asta ce este? (nota de informare a candidatului si formular de consimtamant)
Cat castiga un inginer in robotica?
Imi explicați si mie de ce pe an ce trece numărul de candidati care dau la farmacie scade?
Daca sunt pompier si vreau sa filmez incendiile si alte lucruri la servici, le pot posta pe YouTube? Filmari de la incendii, interventii?
ce materii se practica la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Timisoara, deparamentul Electronica Aplicata? Sunt interesata sa ma duc la facultatea respectiva...? (mai mult)
Vreau sa intru la Facultatea de Matematica și Informatica din cadrul UBB și dacă promovez concursul de admitere intru pe locuri cu taxa? Va rog să- mi răspundeți pentru ca trebuie sa știu ce am ...? (mai mult)
Voi ca fete, daca vi s-ar da sa alegeti intre a va face psiholog sau profesoară, ce ati alege?
Am auzit ca daca termini cei 4 ani de facultate la Drept te poti duce in cadrul politiei fara sa mai sustii examenele, e adevarat? Detaliati daca stiti.
Salut, vreau sa dau la scoala de agenti Cluj Napoca dar am o arsura destul de mare in zona cotului sa zic asa, asta poate fi o problema?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!