Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Daca urmez un liceu cu profil economic pot da mai departe la drept daca am medie destul de mare? Adica profilul liceului nu este un criteriu de admitere sau ceva? Nu cred ca daca ai o medie...? (mai mult)
Ce imi recomandati intre facultatatea de informatica la Universitatea de Vest din Timisoara si facultatatea de automatica si calculatoare la Universitatea Politehnica din Timisoara? Precizez ca vreau sa...? (mai mult)
Aveti idee cat castiga un angajat(Crew Member) la Mc'Donalds? Gen salariul pentru 4/6/8 ore? Multumesc :)!
Cineva de aici asistent medical? Ce cursuri ati urmat?
ce meserii poate avea un absolvent de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Timisora, departamentul Electronica Aplicata?
Buna seara, mi-ati putea spune niste scoli postliceale din Mures si ce experiente ati avut?
Unde pot vedea rezultatele înscrierii la USV? Vreau să văd dacă am intrat
pot ajunge chelner daca nu prea stiu matematica si fac un curs de calificare? Cum procedez la nota de plata, pot folosi un calculator de buzunar sau nu ma lasa sefu?
1.Pot da la o facultate militară, dacă nu am făcut liceul militar (am terminat liceul la profilul Uman, având bacul luat)? 2. Dacă termin facultatea de drept și doresc să intru în armată fără...? (mai mult)
Am înțeles că la profilul de liceu electronică și automatizări, în clasa a 11 (sau la sfârșit de a 10, nu știu) îți alegi între profilurile telecomunicații și automatizări (parcă), ...? (mai mult)
În meseria de soldat-angajat ce ai de făcut? Mai precis cu ce te ocupi în acest job?
pot sa ajung agent de paza daca am probleme cu vederea si port ochelari?
Un curs de operator calculator cat de greu este? Cam care este dificultatea? Scrii pe caiet la curs? Operator introducere, validare și prelucrare date? Cat durează? E ok sa faci unul pe bani? Se...? (mai mult)
Operatoare jocuri de noroc pareri? Buna seara, Am inteles (doar din auzite deocamdata) ca, o operatoare de jocuri de noroc castiga considerabil intr- o luna de zile si nu datorita salariului care...? (mai mult)
Ce parere aveti de cariera de agent de frontieră?
Recent am vazut pe internet o postare de la o cafenea unde se cere ajutor de barman. Poate sa imi spuna si mie cineva ce face un ajutor de barman? Trebuie sa mentionez ca nu am experienta in acest domeniu,...? (mai mult)
Ce locuri de munca bine plătite recomandati? (pentru cineva cu studii medii; doar liceu(fată)). Mersi.
Cum și mai ales unde pot sa aflu și să învăț mai multe informații despre sanatate, medicina dar doar in scop personal?
Merita sa faci un curs de tehnician nutritionist? Este cineva aici care a urmat un astfel de curs si lucrează sau a lucrat pe baza acestuia?
Pentru cei care ati intrat/terminat la Medicina, credeti ca e suficient un an pentru a invata materia de admitere la chimie?
Sunt student trecut în anul II de licența, am vârsta de 19 ani și de doua săptămâni caut un loc de munca ca să câștig niște bănuți. Astăzi mi s- a oferit un job la un magazin ...? (mai mult)
Ce scrie pe diploma studentilor care au absolvit 4 ani de drept, juristi?
Mă puteți ajuta să fac o alegere? Relații economice internaționale la ASE București sau Finanțe și Bănci la FSEGA Cluj Napoca(UBB)? Mulțumesc anticipat.
Salut.As vrea sa dau la MAI dar nu pot sa ma decid care ar putea fi cea mai buna optiune.Academia de politie sau scoala de subofiteri? Sau alta facultate?
Dacă cineva lucrează în străinătate și nu poate veni un timp în țară și vrea să se înscrie la seral, nu poate să-i facă înscrierea altcineva?
Cum poti avea succes in viata? Ce pasi trebuie facuti pentru a ajunge implinit in viata?
Cu ce trebuia sa ma mai prezint la un interviu de angajare în afara de CV, CI și scrisoarea de intenție? Angajatorul nu mi- a cerut nimic când am vorbit la telefon. Celelalte acte (cazier, diplome...? (mai mult)
Sunt un baiat de 15 ani la un liceu din Bucuresti pe profilul electromecanica. Conteaza profilul meu daca vreau sa dau la Academia de Politie dupa ce termin liceul? Merita sa ma mut pe...? (mai mult)
Ce pot sa fac cu Facultatea de Mecanica si Mecatronica?
Salut, lucrez la o firmă de înghețată ca agent comercial, șofer / livrator. Am 3 ani si 5 luni la această firmă. Din luna Noiembrie si pana in luna Februarie lucrez 3 zile pe săptămână. ...? (mai mult)
De cateva zile nu pot sa- mi scot din minte urmatoarea intrebare: Ce o sa fac pe viitor? Mentionez ca sunt la filologie, trec a 11- a. Mi- am gasit o facultate care mi- ar conveni - Facultatea...? (mai mult)
Salut, am 25 de ani, am terminat o facultate și acum lucrez la o firmă care este aproape de casă. Am decis să nu rămân în Iași deoarece nu îmi place să fiu departe de casă. Vreau ca seara ...? (mai mult)
Ma gandeam sa fac niste cursuri pentru baby sitting in Suceava. A urmat cineva cursurile? Te poti angaja cu carte de munca? Imi puteti detalia mai mult?
Am o întrebare pentru cei care au navigat cu compania de containere CMA CGM. Care au fost condițiile și cat de greu/ușor e cu promovarea (electrician)?
Caut un program de Master care nu este prea cautat la o facultate de stat, am terminat Management.Multumesc.Las funda celui care a raspuns corect din punctul meu de vedere.
Ce as putea urma daca nu as intra la facultatea de psihologie, dar sa ma trimita spre aceleasi domenii chiar daca este un drum mai greu?
Ce parere aveti despre meseria de maseuza, se castiga bine?
Salut, am avut o discuție cu bunica mea iar acum am câteva nelămuriri, printre care: 1. Ca să primesc bursă trebuie să merg neapărat la duală sau se dă si la profesională? 2. Care este diferența...? (mai mult)
sunt SGP- ist in armata si vreau sa ma transfer de la actuala unitate unde sunt acum la o unitate din orasul meu sa fiu aproape acasa, doar ca comandantul accepta transferul pe motiv ca nu ...? (mai mult)
Știe cineva dacă termin postliceala de asistent medical generalist pot sa fiu asistenta stomatologie?
Salutare,cat de buna este facultatea de geodezie? Se găsește ceva de munca că inginer sau topograf geodez?
As dori sa nu ma luati in ras pentru ceea ce urmeaza sa spun, dar sunt hotarata sa fac tot ce pot sa imi fac visul adevarat.Ce vis? Visul de a fi criminalista(stiu, e absurd sa auzi asta de ...? (mai mult)
Cum se intra la Usmav la agricultura si care sunt ultimele medii din ultimii ani?
Ce parere aveti de meseria de maseuza? As face asta ca hobby.Ce spuneti, se castiga ok? Avantaje/dezavantaje.Ma pricep, vreau sa fac un curs, acum am 18 ani, insa, cand ma duc la facultate in alt oras,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva la ce materii se da examenul de admitere la Management? Din câte am înțeles, se trage la sorti și dai doar la o anumita materie. Credeți ca este o facultate cu meserii...? (mai mult)
Credeti ca are fi o idee buna sa imi deschid o pizzerie in Central satellite langa scoala?
Am nevoie de voi! Am vrut sa dau la SNSPA, in București, dar din păcate e prea târziu, a fost o perioada de preînscriere de care nu știam... Și nota mea de admitere e cam 7.40 și știam...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: Eu sunt la o facultate la zi, la buget și vreau sa dau și la Academia de Poliție. In lege stiu ca scrie ca nu am voie sa fac 2 facultăți la buget, însă Academia ...? (mai mult)
Merita sa fac specializare pe director de restaurant? Am 18 ani si la 17 am inceput calificarea de chelner dupa m- am specializat pe sef de sala, cursurile sunt acreditate de minister, de profesat nu am...? (mai mult)
10 motive de a da la drept? (fără bani sau statut)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!