Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
10 motive de a da la drept? (fără bani sau statut)
Hey! Poate sa imi spuna cineva despre materiile de la sectia de arhitectura de la liceul de arte? In detaliu va rog si fara link-uri!
Bună, vreau sa stiu daca dau la orice liceu, pot sa ma duc la facultatea de drept? Sau trebuie sa fie un liceu specific? Adica ma pot duce la ori care liceu și sa dau la drept.
Voi ce faceti cand iesiti de la serviciu? Mai aveti ce face dupa ora 17 in oras? Majoritatea locurilor sunt inchise atunci. Majoritatea lucrurilor importante se intampla ziua intre 8 si 17, iar voi sunteti...? (mai mult)
Care este salariul unui judecator?
am o intrebare legata de cariera de subofiter in cadrul jandarmeriei romane si va rog tare mult astept un raspuns de la un cunoscator in acest domeniu. Din cate stiu nu mai este limita de varsta...? (mai mult)
Urmează să intru în clasa a8- a și aș dori de ceva vreme sa devin polițistă/Jandarm si orice are legătură cu acest gen. Țin să menționez ca sunt din Prahova și sunt fan sport, iar ...? (mai mult)
Cine de aici este asistenta medicala? Daca ai facut facultate de asistent medical cum a fost? Si daca este altcineva aici care a facut postliceala de asistent medical generalist cum a fost?
In ce domeniu as fi mai castigat in IT sau inginer constructor? Inca nu sunt decis pe ce sa ma duc... ambele imi plac foarte mult si as lucra la ele din pasiune imi doream asta de la 12 ani... Va rog sa...? (mai mult)
Încerc să mă decid dacă să dau la biotehnologii industriale sau la psihologie. Care are fi facultatea mai grea de parcurs?
Ma gandesc sa dau la facultatea de psihologie (UBB). Doream sa intreb cat de grea considerati acea facultate ca sa stiu la ce sa ma astept daca intru.
Vreau sa ma inscriu la pompieri la scoala. Dau funda celui care imi explica si mie cum fac dosarul. Sunt foarte multe acte si m- am pierdut sincer. Eu ma duc intai la ei sa intreb? Sau cand ma inscriu...? (mai mult)
Care este cea mai bine plătită meserie/funcție din economie?
La facultatea de management trebuie mate multă? Sunt filologie. Oare voi face față? Nu ma prea pricep la matematică.
Cu o medie de 6.03 la bac si un liceu pe profil real, ce optiuni as avea de facultate stiind ca nu prea imi place chimia si fizica dar vorbesc fluent engleza? Cumva sunt obligat de parinti sa intru de...? (mai mult)
Ce facultati poti sa faci dupa ce termini un liceu cu profil economic, stiu ca se poate face orice facultate, dar ceva care sa fie in legatura cu profilul si ceva joburi pe viitor din care se castiga...? (mai mult)
Ce face un sublocotenent pompier? Mai bine zis un ofiter pompier care a terminat Academia.
Există vreo specialitate de profil uman la universitatea politehnica?
Hei TPU. Imi e foarte greu sa gasesc facultatea potrivită, ideea e ca stiu faptul că la orice facultate exista riscuri, însă as vrea sa imi oferiți o opinie despre Universitatea Transilvania, ...? (mai mult)
Procurorii pot fi împușcați sau omorâți (ca în cazul polițiștilor) sau sa li se amenințe familia, sa li se dea foc la casa? Pe scurt...procurorii sunt în pericol?
Cum este justiția din România? Cum este o zi din viata unui magistrat/avocat? Este ca în filme într-o sală de judecată?
ce facultate pot urma dupa liceul cu profil economic si joburi pe viitor?
Ce faci la Facultatea de Jurnalistică, Relatii Publice, Sociologie si Psihologie? Poți merge acolo de la filologie?
Hei! Vă rog să îmi enumerați facultățile/academiile de poliție din România! Vă mulțumesc frumos!
Sunt proaspăt absolvent de liceu, filiera tehnologică. Am terminat economicul și am certificat profesional nivel 4 știți cumva dacă m-aș putea angaja în domeniu?
tocmai s- au afisat repartitiile si am intrat la ss. Ideea e ca vreau sa dau la medicina la Bucuresti, daca ma apuc serios de treaba din clasa a 9a la biologie si a 10a la chimie, credeti...? (mai mult)
Am media de admitere 6.70 dar nu am fost repartizat la nici un liceu, stiu ca se va face a doua serie de repartitii, insa nu imi doresc sa intru la un liceu forestier, stiu ca ar fi trebuit sa imi trec...? (mai mult)
Ce pot face dupa ce termin liceul la profilul filologie? Nu vreau in nici un caz facultatea de litere
Am ajuns la filologie cu media 7, 55 si sunt a 19 pe clasa. Eu vreau la științe ale naturii și vreau sa știu ce diferențe trebuie să dau. Nu vreau sa stau la filologie.
Daca am facut un an la taxa la o facultate si ma las, ma inscriu in alta parte este necesar sa mai aduc adeverinta ca am facut un an la o alta facultate?
Hei, eu sunt la liceul Sfânta Ecaterina profesionala, cum este prescurtarea?
dupa terminarea scolii profesionale trebuie sa am un serviciu neaparat in legatura cu profilul? Sau mai pot face o scoala pentru alta meserie? Dau funda
Se poate merge de la liceu de la profilul filologie la facultatea de informatica?
Dacă iau curs electrician auto imi dă diplomă?
Cine a facut cursuri la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare? Ce parere aveti despre ele? Sunt de ajutor ulterior diplomele la angajare?
Aș vrea să știu mai multe despre drept (facultatea) și de pshiologie, cum este, ce pot deveni, merita, este dificil, mă pot angaja repede și aș avea sanse dacă este în alt județ și m- as...? (mai mult)
Sunt in timpul inscrierii la FSEGA, dar am o nelamurire in legatura cu eseul de admitere. Vreau sa stiu daca in cazul in care eu am selectat mai multe obtiuni/profiluri din cadrul acestei facultati,...? (mai mult)
Știu ca sunt putine, dar aceasta întrebare este doar pentru cunoscători! La Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (București) exista posibilitatea de a intra la un loc...? (mai mult)
Credeti ca as putea sa intru la Universitate la Facultatea de Psihologie cu media 7, 18 la bac? Media 9-12 este de 9, 43
Deorece am terminat cu bacul, doresc sa dau la 2 facultati din Iasi, Inginerie Electronica si FEAA pe informatica economica, amandoua mă atrag dar nu știu pe care sa o aleg, asa ca as avea...? (mai mult)
Pentru a deveni kinetoterapeut ce facultate trebuie sa urmez, ce medie la bac este necesară și are importanta daca am dat bacul la istorie, romana si geografie? Imi puteti da mai multe detalii,...? (mai mult)
Stiu ca daca devii agent de politie(subofiter) abia peste 5 ani crești in grad, dar la subofiteri jandarmerie cum e? Dar diferența între salarii?
După ce termini facultatea de medicina veterinară din Iași diploma îți este recunoscută și în străinătate sau poți profesa doar în România? Aș vrea să merg la această facultate dar...? (mai mult)
Sunt putin indecis in alegerea facultatii.Chimie sau fizica? La fizica m- ar interesa Fizica tehnologica(ramura aia de 4 ani de la care iesi inginer). Este cineva care a terminat fizica tehnologica?...? (mai mult)
La Campina la poliție la ce materii se da? La romana și limbi străine nu? Și eventual și istorie? Se da și matematică?
ce pot iesi de la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală si ce materii se studiaza la aceasta facultate? Doresc un raspuns cat mai detaliat daca se poate, dau funda. Multumesc!
Nu știu exact dacă e categoria bună dar nu mi- am dat seama unde sa pun întrebarea asta: Poate sa îmi spună cineva cum e modelul și structura unui test psihologic pentru admiterea la politie? Sau...? (mai mult)
Hei! Acum trec clasa a VIII- a și nu m- am decis încă la ce liceu să dau. Eu mă gândesc să dau la liceu militar, dar am înțeles ca profesorii sunt foarte exigenți și trebuie sa te pricepi bine...? (mai mult)
Aș vrea să plec în Germania ca și spălător de vase! E greu? In ce constă?
Va salut! Am și eu nevoie de câteva sfaturi de la voi, sper ca o sa ma ajutați. Am terminat liceul tehnologic de economie și am luat bacul cu 8.48. Ma aflu în situația de a nu ști deloc la ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?