Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Mama mi- a zis acum ceva timp ca nu ma lasa sa am un job decat dupa facultate. De ce? Refuza sa imi zica. Cred ca asta e un lucru bun, sa muncesti nu neaparat full time si sa fii independent. Nu...? (mai mult)
Maine sunt angajari la armata si vreau sa va intreb daca se fac analize pentru droguri, mai exact (thc) cea mai recenta consumatie a fost acum 2 zile. P.s Pot sa ma combin cu baietii in seara asta la...? (mai mult)
Cat de rea este viata in legiunea straina? Are cineva cunostinte care au fost acolo si poate spune cate ceva?
aș vrea ca pe viitor să creez sau să ajut la crearea anime- urilor/manga dar problema este ca nu am talent la desen deloc. Ma gândeam dacă cumva știți un liceu și o facultate pe care ...? (mai mult)
Hei! Imi puteti recomanda niste carti bune cu grile la romana pentru admiterea la una dintre scolile de agenti de politie?
Măcelărie sau santier naval? Care din ele? Santier naval: Bonuri de masă, transport, orar luni- vineri de la 7 dimineața până la 4 după amiază sâmbătă și duminică liber Măcelărie: ...? (mai mult)
Deci, eu am fost la profil uman iar bacul l- am luat cu media 8. M- am gândit să merg la o facultate din Cluj, pe economie(UBB). Vreau să știu dacă mă pot descurca cu matematica (gradul de ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de 2 universitati din Bucuresti. Care este mai buna dintre Universitatea Romano- Americana si Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir? Va rog, justificati raspunsul....? (mai mult)
Credeti ca se poate invata pentru admiterea la arhitectura de unul singur (de pe internet, carti, manuale, etc)? Si daca da, ar fi tarziu tinand cont ca la toamna incep a 12-a?
Cat este salariul in mecatronica?
Salut, ma pot angaja in armata daca am facut scoala profesionala sau imi trebuie bacul?
Imi doresc sa ajung ofiter jandarm, dar nu stiu daca e o alegere buna, nu prea gasesc pe internet diferente intre jandarmi si politisti. Sau daca e o meserie potrivita pentru o fata, multumesc...? (mai mult)
Heei. Spuneți-mi care ar fi motivația în cariera didactică.
Cum pot invata programare fara un profesor?
Ce cunoștințe trebuie să aibă un operator PC bun? Cum poate dobândi aceste cunoștințe? Mulțumesc! P.S.: Oricât de multe detalii sunt binevenite.
Pentru înscrierea la cursul de asistent medical îmi cere foaia matricola doar ca nu am asa ceva, am studiile efectuate în străinătate și am doar diploma de bac... Cum procedez?
Imi puteti da exemple de pasiuni, hobby? In afara de cele pe care le stie toata lumea cum ar fi cantatul, desenatul, cititul, actoria, sportul etc. As dori ceva inedit si cat mai multe exemple,...? (mai mult)
Diplomele de asistent medical generalist obtinute in Romania sunt recunoscute si in USA?
Dacă am terminat un liceu cu profil economic, aș putea intra la Facultatea de bioinginerie medicala din Iasi, specializarea balneofiziokinetoterapie si recuperare medicală, având in vedere că e...? (mai mult)
Anul acesta vreau sa dau la academia de politie. Dar as vrea sa depun dosarul și la alte facultăți ca plan B pentru ca nu e sigur dacă intru la politie. Dacă aflu ca intru la una din facultățile...? (mai mult)
Cum pot fi pseudoctor (alternativ) sau vraci/vindecător? Ce trebuie sa studiez? Există ceva cursuri?
Salutare, optez pentru fortele pentru operații speciale și vreau sa va intreb dacă există posibilitatea sa pic medicalul din cauza unor dinți care sunt puși si a unor plombe.Am 2 dinți in partea...? (mai mult)
Practica de vara la medicina este obligatorie?
Stie cineva care este salariul minim al unui asistent de farmacie si pana la cat poate ajunge. De preferat in Constanta sau imprejurimi. Multumesc!
Daca sunt pe filo pe ce ramuri de politie pot sa ma duc? De ex pot sa ma duc pe criminalistica? Parca acolo trebuie ceva bio
M- am inscris azi la scoala pentru agenti de penitenciare. Prima problema am creat- o azi...am gresit data, pe toate 3 exemplarele le- am semnat cu data de 5... credeti ca pot modifica sau ma...? (mai mult)
Imi dati si mie va rog un link pentru preinscrierea la drept ubb? Nu gasesc pe nicăieri si aparent e obligatorie preinscrierea. Mulțumesc!
Salut, sunt in pragul de invatare la python si vreau dupa sa imi gasesc un job in domeniu pe py, nu ma astept la nu stiu ce grad momentan, un salariu decent si e bun, intrebarea mea e, ce face un ...? (mai mult)
Care facultati iti aduc un venit de peste 1000- 1500 de euro? Am auzit ca mecatronica este una dintre cele mai cautate specializari care iti aduce un venit de peste 3000 de euro peste 6 ani vechime, este...? (mai mult)
Va salut... dacă vreau sa urmez politehnica, mai exact UTCN, ce mi- ați recomanda sa aleg dintre AR(autovehicule rutiere) sau facultatea de construcții de mașini, mă refer la toate profilurile,...? (mai mult)
Ce parere aveti? Pot sa am o meserie de viitor cu 10 clase cu acest curs? https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/tehnician-echipamente-de-calcul-si-retele/
Hello! Sunt studenta la marketing în anul 2, dar as dori sa ma angajez deja în domeniu. Cat ar fi salariu part time pentru anul 2? Dar după ce termin facultatea ce salariu voi avea? Sibiu btw
Vreau sa dau la litere (engleza-germana) la FEEA. Ce posibilități de profesie aș avea cand termin?
Salut, am terminat liceul si am luat o medie decenta la bac iar intrebarea mea este daca la administratie publica se face matematica. Puteti sa imi spuneti daca nu alte facultati tinand cont ca am terminat...? (mai mult)
Buna, ma gândeam la liceu si la meseria de medic psihiatru, si am vazut ca se ocupa de oameni bolnavi( ma gandesc ca cei bolnavi mintal) am văzut un film in care fata lua un, , interviu" unui nebun...? (mai mult)
Ce știți despre Universitatea Națională de Apărare? Am citit ce oferă, dar aș vrea niste sfaturi. Ce "ieși" după terminarea ei? Se merită să aplici (mai ales că e doar cu taxă). Păreri,...? (mai mult)
Daca de exemplu ma inscriu la o facultate acum in vara si in ianuarie dau proba pentru subofiteri sau chiar la un an diferenta imi pot recupera diploma de bac sau pot sa dau o copie legalizata la prima...? (mai mult)
Imi doresc sa fiu medic legist si sa plec in Noua Zeelanda. Am 15 ani, cam ce as putea incepe sa fac de pe acum ca sa imi indeplinesc aceasta dorinta?
Daca am avut ASTM cand eram mic, pot deveni soldat in Armata Romana? In prezent nu sufar de nimic
Știe cineva care a fost ultima medie la fara taxa la facultatea de psihologie din Sibiu (ulbs)?
Ce se studiaza la facultatea de ASE si de ce este asa de populara in Romania?
Am discutat cu o fata despre Cambridge și acum am întrat de tot în ceata. Eu știu ca dacă ai C1, nu mai dai deloc Bacul la engleza. Fata respectiva spune ca nimic nu te scutește de Bac la ...? (mai mult)
Cu cat se intra minim la politehnica la Cluj pe mecanica?
De la ce nivel de Cambridge ai opțiunea de a nu mai da Bac ul la engleza? (Nici oral, nici în scris).
Aveti idee daca s- au incheiat inscrierile pentru armată? Si la proba psihică, cam ce întrebări iti pune? Iar proba sportiva e aceea cu obstacole si atât sau mai există si a doua? Se poate intra...? (mai mult)
De ce sunt așa de multe joburi disponibile în vânzări?
Deci eu am bacul peste 2 ani si nu stiu nimic (sunt la seral) nici macar inmulti daca invat de pe acum pot invata totul ca sa iau nota de trecere? La romana si biologie este doar de tocit?
După ce termin liceul, nu stiu ce facultate să urmez.(filologie) Mulți imi spun să ma duc la jandarmi sau Academie dar mie nu- mi place acest domeniu. Idei? Fără "ce- ți place tie" ca nu ma...? (mai mult)
Hei! Imi poate spune cineva care sunt cursurile din anul 1 de la drept? Nu contează universitatea. Si... Cam cata engleza se face(presupunând ca se face)
Tot incerc sa ma hotărăsc intre facultatea de mecatronică si ingineria sistemelor. Cum sunt cursurile? Ce opțiuni de angajare dupa terminarea lor.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!