Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce poti face cu facultatea de filosofie?
Am o intrebare la care as vrea un raspuns simplu. Cate clase trebuie sa am pentru a deveni membru in armata?
Bună, TPU. Am câteva întrebări. Vreau să mă angajez, dar nu știu cum să fac asta. Ok, deci aplicatul prin site- uri online e o opțiune. Poate cineva să- mi facă o listă cu site- uri ...? (mai mult)
Cat este salariul unui mecanic de locomotiva care lucreaza la C.F.R. Calatori in Romania?
stie careva cum sa fac rost de exemple de teste psihologice care se dau la armata? Multumesc
As vrea sa dau la tehnica dentara la Bucuresti. Imi puteti explica in ce consta admiterea? Adica mai exact ce tip de fizica si ce tip de biologie?
am luat bacul (7, 03) la profil uman si doresc sa fac o facultate, insa din cate am inteles toate faculatile de inginerie cer matematica de care eu am fugit mereu, imi puteti spune niste...? (mai mult)
Hey! Nu știu pe ce domeniu vreau sa merg la facultate! Îmi puteți spune cate ceva despre fiecare domeniu ales și sa îmi spuneți ce considerați ca e mai bine? Precizez ca am terminat sociale. În...? (mai mult)
Este cineva care a lucrat la cules de mere in Anglia? As vrea sa stiu si eu cat este norma la o zi de lucru?
Salut, daca nu am bacul, nu pot sa-mi infiintez o afacere personala?
Ce părere aveți despre facultatea de psihologie? Vreau ca răspunsurile sa fie cât mai detaliate posibil... Mulțumesc
Cat castiga o educatoare/invatatoare?
În București, un muncitor necalificat câștigă mai bine decăt în Sibiu, Brasov, etc?
Am 22 de ani și vreau să mă fac padurar. Merită? Nu știu ce curs trebuie să fac dar am văzut un curs în oraș pentru "ranger" și cred că ăsta este. Îmi place natura, îmi place să...? (mai mult)
Sa fac facultatea de medicină si farmacie la Constanța sau cea de la Galați?
Sunt foarte interesata de facultăți în aceasta perioada, asa ca am o intrebare: dacă doresc sa ajung judecător, pot sa profesez după facultate, în timp ce sunt la Master? Dacă nu, între...? (mai mult)
vreau sa ma inscriu la facultatea de calculatoare din Pitesti si ma gandeam cum pot sa obtin bursa aceea ca vin dintr-un mediu rural (imi trebuie anumite documente, cerere ceva?
Buna, care sunt facultățile din Oradea la care nu trebuie dat examen si cand mai exact e perioada de înscriere, se mai poate inscrie la facultate si in toamna tinand cont ca am luat bacul in prima...? (mai mult)
E ceva normal atunci când ești muncitor de rând, nu șef, într- un anumit loc de muncă la un moment dat să ai parte de nedreptate? Ce experiență aveți voi în ce privește munca? Abuzează...? (mai mult)
Am trecut in clasa a 12 a si ma gandesc sa urmez facultatea de geografie din Iasi. Imi puteti spune va rog ce profesii as putea avea daca ma duc pe stiinte ale mediului sau planificare teritoriala?...? (mai mult)
După liceul la filologie se poate candida la FSEGA?
Te poti angaja in invatamant chiar daca nu ai terminat vreo facultate de pedagogie, stiinte ale educatiei? Sa zicem ca ai terminat altceva, contabilitate, pishologie, Ase.
îndrumati- ma! Urmează sa ma înscriu la cursuri de asistent de farmacie sau asistent medical generalist. Sunt nehotărâta. Am înțeles ca la terminarea cursurilor de amg trebuie sa plătești...? (mai mult)
Curs asistent farmacist sau asistent medical generalist? Care este mai greu, mai implicativ? Nu știu către ce sa ma orientez, ma atrag ambele
Pot da la doctorat imediat dupa ce am terminat masteratul sau trebuie mai intai sa ma angajez in domeniu, sa fac experienta si apoi sa fac doctoratul?
Bună. Am și eu o întrebare! Vreau să dau la Marketing. Știe cineva cât timp se face mate? (un semestru? Un an?) sau la ce nivel se face? (M1 sau M2?). Ideea e că nu prea îmi place matematică,...? (mai mult)
Bună,aș vrea să știu cam cât ar costa pe lună cazarea la internatul liceului Aurel Lazăr din Oradea..sunt la pedagogic și aș vrea să stau acolo.
Pe scurt, am media bacului de 9, 50, la începutul anului doream sa dau la ASE Informatica, dar după ce am mai citit unele informații tind sa cred ca Politehnica e o opțiune mai buna la AC...? (mai mult)
Bună seara! M- am gândit ca după ce termin liceul(peste 2 ani) sa ma înscriu la o facultate de medicina veterinara. Singurul lucru care poate sa ma tragă înapoi sunt alergiile mele la cai, pisici...? (mai mult)
am luat bacul(7, 03 media) acum cateva zile si nu stiu exact ce facultate sa urmez, am terminat liceul cu profil uman. Astept niste sfaturi.
Stie cineva daca pot face masterul in psihologie judiciara? La fpse uaic Iasi?
Mai este cineva pe aici care lucrează 9 ore jumate pe zi? Cât aș putea să cer ca și vopsitor lemn salariu? Adică știu că legal sunt 8 ore, pentru 1 oră jumătate ar trebui să- mi plătească...? (mai mult)
Locuri de munca in Buzau?
Cate ore de mate se fac la profilul arhitectura?
Salut, am 20 de ani si vreau sa dau bacul, ce tip de matematica este pe profil tehnic seral (tehnician desenator in instalatii electrice) si cum pot invata matematica rapid? Am 20 de ani dar nu stiu ...? (mai mult)
Aveți idee de cursuri de formare a profesorilor pentru invatamantul online? Aș vrea să mă înscriu la un astfel de curs ACREDITAT în urma căruia se oferă o diplomă de participare. ...? (mai mult)
Exista scoala de jandarmi de cateva luni de zile asta pe langa ofiteri si subofiteri?
O firma de curierat care angajează știți? Ma interesează salariul sa fie cât de cât ok, livrări în București, dar și în țară, și salariul sa fie peste 2.500 lei. Sunt disponibil...? (mai mult)
Buna Seara, sunt un elev care a terminat clasa a 8- a si vreau sa stiu ce pot sa devin daca urmez profilul "Electronica si automatizari" si as vrea sa mai stiu care profil dintre cele doua este mai bine...? (mai mult)
Este cineva de la facultatea de litere din Brasov? As vrea sa ma inscriu la limbi moderne aplicate engleza- germana, engleza o cunosc la un nivel B2. Insa intrebarea mea este daca in facultate...? (mai mult)
Stiti cumva daca mai pot sa ma inscriu la una dintre academiile militare? Sau este prea tarziu?
Mai pot depune cererea de inscriere pentru Academia de Politie sau e prea târziu?
Cum pot sa procedez ca sa devin profesor de engleza, daca eu am absolvit Colegiul ASE, administratie locala, secretariat?
Vreau sa urmez o carieră în turism și nu stiu spre ce facultati sa merg. Am avut ideea să merg la Romano- Americana, Facultatea de Geografie si ASE dar mi se pare prea overrated sa merg la ASE ca ...? (mai mult)
Nu vreau sa dau Bacul consider și sunt multi că Bacul nu te ajută cu nimic in viața este doar un examen care este numit "examenul maturității" ca și examenul de a 8 a si nu o sa te întrebe...? (mai mult)
Ce facultate sa aleg? Salutare, tocmai ce am aflat rezultatele la bac. 9 romană 7.60 istorie 9.6 sociologie Media 8.73 Încă nu știu ce facultate sa aleg, am terminat la uman, mai exact...? (mai mult)
Am luat bacul anul asta, vreau sa urmez o facultate in domeniul informaticii, am avut 7.01 media. Credeți ca am șanse la un loc? Fie el la taxa sau buget... Vreau doar in București
Ce facultate de la UAIC este mai ușor de trecut, Facultatea de educație fizică și sport sau Facultatea de geografie și geologie?
Ce parere aveti despre facultatea de farmacie?
Dacă fac scoala de pregatire a agentilor de frontiera la Oradea(postliceala) si cum ar fi ies agent de poliție? Pot avansa în rang la ofițer? Si daca fac si Facultatea de Drept pe lângă postliceala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!