Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Sunt in anul 12 de Liceu si ma gandesc ce ar trebui sa aleg dintre jandarm sau politist.Ma gandesc jandarm pentru ca imi placea actiunea pe teren dar ei au sistemul de teste din 5 in 5 ani pentru...? (mai mult)
Intru in clasa a 7- a, nu stiu daca e un pic cam prea devreme dar cred ca mi- am ales deja vocatia...as vrea sa fiu ori medic ori avocat (medic pentru ca (, ) chiar imi place biologia și ma...? (mai mult)
Am luat Bacul.Ce oportunitati de angajare am? Fara facultate
Care e meseria visurilor tale?
Dacă am terminat,, Tehnician în activități economice ", ce as putea sa urmez? As putea face un "curs" pentru a preda in scoli/licee fără facultate?
Imi puteti oferi o parere despre profil Economia comerţului, turismului şi serviciilor de la Feaa? As dori sa intru la ea, am si media necesara (8.11 la bac), ma incadrez si la buget. Acum ...? (mai mult)
Cineva care doreste sa dea anul acesta la Academia de Politie? Sincer sa fiu as dori sa dau si eu, insa nu stiu cand se fac inscrierile, cand are loc proba sportiva, psihologicul examenul...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva tot ce trebuie sa știu înainte să dau la facultatea de aviație Universifly? Adică statura necesară, numărul de ore, numărul de ore de practică, câtă școală...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt elev la Seminarul Teologic si am trecut acum in clasa a- XII- a. Mai departe doresc să devin polițist de frontiera. Și acum apar probleme... Eu doresc să fac studii universitare nu...? (mai mult)
A auzit pana acum cineva de Train the Trainers? Ce este mai exact? Ok, stiu ca sunt traineri pentru diferite domeniu, dar train the trainers?
Buna,știe cineva cat este taxa daca vrei sa faci facultate la distanță? Plătești cum ai intra la facultate cu taxă la zi sau mai mult?
Cu ce se ocupa farmacistul in laboratorul farmaceutic?
Locuri de munca la mare?
Mi- ar place mult sa lucrez in marketing, in publicitate, doar ca am citit pe internet ca nu este un domeniu cu prea multe locuri de munca. Voi ce ati face in locul meu? Ati merge la o facultate unde...? (mai mult)
Conteaza nota de pe Diploma de bac? Spre ex la o angajare? Dacă eu am 6 și unul 10 o sa-l ia pe cel de 10, chiar dacă eu cu 6 am experiența?
După părerea voastră care credeți că este cea mai ușoară facultate de făcut? Adică să aibă mai mult practică decât teorie, nu chiar mult de învățat...Ce ziceți?
Ce studii trebuie sa ai pentru a fi învățător la clasele I- IV ( 1-4?)
Ce imi trebuie pentru angajare, am inteles ca trebuie sa fac niste analize si sa scot cazierul sau cum?
Exista vreo meserie sau vreun job sau ceva ce poti face daca esti talentat la literatura? De multe ori cand eram in liceu profesoara de romana imi admira talentul de a scrie compuneri sau de ...? (mai mult)
Am văzut pe net multe agenții imobiliare care angajează persoane fără experiență ca agenți imobiliari. Cat câștiga un astfel de angajat? Are nevoie de permis de conducere? Ce îi pune sa...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce meserii pot alege dupa facultatea de Relații Internaționale?
Am niște întrebări extrem de importante legate de, ei bine, viitorul meu. Eu de ceva vreme îmi doresc să fiu polițist, sunt minor, încă nu am intrat la liceu dar nu mai am mult. Faza...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care sunt materiile de bază la Relatii Internationale? Ma refer la matematică sau romana/ limbi străine.
Am 14 ani si de mai mult timp m- am gandit sa fac teatru(actorie), gen e visul meu si chestii, dar parintii mei nu ma lasa, anyway, vreau sa stiu daca la varsta asta e prea târziu sa ma apuc?...? (mai mult)
Eu as vrea sa intru la Seminarul Teologic din București. As vrea și eu niște păreri despre acest liceu. Dau fundă la cel mai bun răspuns.
Eu as vrea sa intru la Seminarul Teologic Bucuresti. Vreau și eu niște păreri de la unii elevi care au fost acolo sau vor sa intre.
Ce facultate ar fi ok pentru viitor? De preferat pentru o cariera in care nu necesita mult sa vorbesti.
Dacă la liceu mă indrept spre Tehnician în activități economice, bacul il dai? Si dacă da, la real sau uman?
Salutare, de ceva timp ma bate un gand sa dau la un profil " PROTECTIA MEDIULUI " si as vrea sa aflu urmatoarele informatii. Ce parere aveti? 1. Ce ore fac pe acel profil? 2. Ce MATERII primesc...? (mai mult)
Doresc pareri despre facultatea de Pedagogie(educatoare/invatatoare) daca merita sa o urmezi! Este o facultate grea? Multumesc
Momentan am 10 clase si sunt electrician insa nu imi place meseria, ce meserii as putea avea unde sa castig tot 2400 de lei? Fac liceul la seral.
Am tot vazut reclame la o chestie numita MBA. Ce este asta? E un fel de facultate, un fel de doctorat? Am citit, dar nu prea am inteles mare lucru! Cine ma ajuta sa imi spuna mai simplu ce e acest MBA...? (mai mult)
Ce metode de practica sanitara sunt pentru a face experienta, dar sa fie si platita? As dori sa fac experienta ca asistent medical, dar printr- un program care sa si plateasca o parte din chetuieli precum...? (mai mult)
E mai profitabil sa lucrezi ca Inginer Hardware sau ca Inginer Software? (Din punct de vedere al dificultatii si al salariului)
Am gasit sa merg in Anglia cu o firma, la cules de mere...este cineva care a mai lucrat in Anglia sa-mi spuna si mie ce program au la agricultura si daca la ei se lucreaza si sambata?
Vreau sa raspunda doar persoanele care stiu. Recent am fost la un interviu la videochat non adult glamour. Cica nu te dezbraci, nu stiu ce sa cred. Am facut poze decente, gen in pantaloni in fusta, ...? (mai mult)
Am auzit de la parinti, bunici, verisori, matuse aceasta replica:Toti oamenii care canta manele sunt tigani! Si am dat o fuga pe internet si am vazut definitia manelei si pe cel care a compus prima manea ...? (mai mult)
Facultatea de Medicină și farmacie de la Galați este acreditată sau nu?
Dacă am posibilitatea sa dau admitere mai usoara si as intra mai usor, asta ar însemna să învăț mai putin, dar as merge cu trenul spre orasul unde e facultate 8 ore sa dau sau nu fata de o facultate...? (mai mult)
Dupa parerea voastră este o idee inspirata sa urmezi cariera de profesor in România? As dori sa dau admitere la facultatea de litere, insa tot aud pareri si pareri (mai mult negative) ca nu e ...? (mai mult)
M- am uitat la regulile de admitere la mai multe facultati (de exemplu F. De Biologie de la UNIBUC) si scrie ca se intra doar pe baza mediei de BAC+ eseu. Intrebarea e: s- au scos examenele de admitere...? (mai mult)
E cineva de la ASE specializarea contabilitate si gestiune? Are ceva daca am terminat filologie sau ar fi trebuit sa fac un liceu cu profil economic sau mate- info? E o facultate grea sau se poate termina...? (mai mult)
Fratele meu doar ce a terminat liceul. Dorim să se angajeze, ce va trece în cv daca n-are experienta? Va rog, câteva sfaturi.
Am o dilema in conformitate cu prezența tatuajelor inspre o cariera viitoare de psiholog (vorbind despre tatuajele vizibile mâini/degete etc.) Mă roade o impresie in privința acestui lucru...? (mai mult)
Hey! Am și eu o întrebare. Câți bani trebuie să dai anual la facultatea de medicină?
La liceu unde vreau să dau eu, la Dragoș Vodă din Suceava, la profilul științe ale naturii, anul trecut ultimul admis a fost cu media 6, 79. Așa arata acolo când m- am uitat. Care ar fi șansele...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sa îmi spuneți va rog pentru a deveni medic pe smurd ce facultate trebuie urmata? Vreau sa devin medic pe smurd pentru a acorda primul ajutor la accidente. Ce cursuri trebuie sa am?...? (mai mult)
Dacă fac un colegiu dintr-un anumit domeniu, dar îmi schimb părerea, pot să mă duc la facultate din alt domeniu?
Dacă învăț bine Adobe Premier si After Perfect, pot sa fac bani cu ele, si daca da, cum? Sau Photoshop si Ilustrator. Vreau sa invat aceste programe si sunt curios daca se poate face o carierea/...? (mai mult)
Hey. Daca urmez un liceu pe profil Stiinte Sociale, pot sa ma duc la facultatea de informatica? Eu vreau sa ma duc la liceul de informatica, insa mama zice ca ar fi mai bine sa urmez un liceu usor, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!