Bună seara! Am aproape 17 ani. Deci, prin urmare sunt minora. Acum termin clasa a 10 a, dar din motive personale, ar trebui sa ma las de liceu dupa ce promovez clasa a 11- a. Am vrut sa ma transfer...? (mai mult)
Buna ziua lucrez in invatamant pe perioada determinata pana la sfarsitul anului scolar.Intrebarea mea este o sa beneficiez de salariu si in vacanta daca contractul meu se incheie la sfarsitul anului...? (mai mult)
Bonus pentru angajaţii fabricii ce inseamna cand te angajezi iti da suma?
Salut! Am si eu o întrebare am 20 de ani si de 2 luni studiez clarinetul cu un profesor el spune ca nu e tarziu ca in vara lui 2026 voi fi l‐a nuntii și voi canta bine si corect credeți ca este târziu...? (mai mult)
Să mă angajez undeva unde e tura de noapte la pază sau să mai aștept? Eu de obicei la 22 mă culc. Îmi este să nu adorm și să mă fac de rușine pe- acolo. E nașpa că la majoritatea firmelor...? (mai mult)
Salut! Vreau sa merg la facultate sa invat sa fiu electrician constructor sa fac instalatii electrice doar ca nu gasesc sau nu stiu cum sa caut in Oradea o facultate pentru asa ceva!
Salut, oare pentru angajare se folosesc orice tipuri de CV nu? Adică nu poate să nu îți ia în considerare ca nu ai trimis europass dacă nu e menționat în anunț. Eu știu ca nu se prea mai folosește...? (mai mult)
Că să te poți înscrie la școala pentru vatmani, trebui să ai permis înainte să te înscrii la ei la școală, sau te poți înscrie la școala de vatmani, chiar și fără să ai permis înainte,...? (mai mult)
Fiind bucatar, viziunea personala asupra ospitalității visa- vis de clienți și modul de practica locului de munca, ce trebuie enumerat cel mai important? Nu știu ce să spun mai exact mai ales că...? (mai mult)
Bunaaaa Știe cineva cu ce medie se intră la Colegiul Național de Arte George Apostu pe profil de muzică?
A lucrat cineva la fornetti? Cum este?
Bine v-am regasit comunitate frumoasa! Oare ceva locuri de munca in Cluj-Napoca pentru persoane trans sau in curs de tranzitionare gasesc? La ultimul job eram subiect de bullying si inteles gresit!
Salut. Sunt inscris la ANRE la verificatori de proiect instalatii electrice. 1. As vrea sa stiu cateva exemple de intrebari de interviu. 2. Stiti un alt forum unde pot sa gasesc / sa intreb...? (mai mult)
Salut, am 17 ani și mi- aș dori pe viitor să lucrez ori in Ingineria Mecatronică ori in Cercetare Fizică. Aveți ceva sfaturi? de preferat cei care au terminat FIMM sau Facultatea de Fizică. Mulțumesc...? (mai mult)
Buna. Am 30 de ani si un job full time. Mi- as dori sa nu fie prea tarziu, dar visez sa urmez o facultate de la distanta cu specializarea Nutritie. Oare exista asa ceva in Romania? Nu imi permit cursuri...? (mai mult)
Dacă am absolvit facultatea de PIPP, mă pot înscrie la un masterat în drept? Dacă da, după terminarea masteratului în drept, la ce universități de doctorat mă pot înscrie? Mă pot întoarce,...? (mai mult)
Bună! Îmi poate recomanda cineva o agenție bună de recrutare pentru asistenti medicali ce doresc sa meargă în Anglia? Care ajuta și cu obținerea actelor Mulțumesc anticipat
Bună ziua! Ca microbiolog ( de exemplu Clinica Sante) trebuie ca noi sa luam sânge de la pacienți sau altcineva?
Salut, eu am pe livret 012 ce specialitate este?
Buna. Am preluat noi lucrari cu firma si drept urmare deschidem santiere. Problema este că vine vara si probabil o canicula insuportabila. Cei care lucrati in domeniu, stiti ceva haine pentru reglarea...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, merită să faci glovo sau bolt Food cu mașina închiriată și cat este pe săptămâna?
Bună ziua, aș dori să știu ce pot sa fac, sunt nou in Belgia si nu înțeleg limba belgiană. Cand am ajuns la cazare m- a pus șefu sa semnez un document care imi zice ca e o asigurare si am semnat...? (mai mult)
Unde pot verifica dacă mai sunt angajat legal?
Luni dimineață voi da proba de lucru la o fabrică,dar mi-a spus ca Luni sa vin fără barbă pe motiv că trebuie să fiu igienic, în fabrică chiar nu ai voie să porți barbă?
Vreau să devin o asistentă social comunitar. Momentan sunt elevă, pe filologie. Vreau să știu la ce facultăți trebuie să aplic, cum să aplic (gen dosarul), și ce materii voi învața/ trebuie...? (mai mult)
Bună seara, am 17 ani în 3 luni fac 18, vreau să mă angajez pe timp de vară pe litoral, am vorbit deja cu patronul de la un local am discutat despre salar, cazare, etc a spus ca e bine ca nu mai...? (mai mult)
Buna seara! intreb asta pentru tatal meu (el nu stie ca pun intrebarea asta aici dar vreau din suflet sa il ajut). Deci, el lucreaza la un restaurant tip fast food unde nu are un salariu prea bun din ...? (mai mult)
Buna! Dupa aproape 3 luni de munca cate zile de concediu as putea sa imi iau?
Buna, am gasit o agentie de recrutare romaneasca(RMC jobs) doar ca nu am gasit nicio recenzie despre ei nici pe lista firme, ei zic ca sunt in piata de 10 ani dar pe tiktok posteaza din 2024 si as vrea...? (mai mult)
Buna! In CV (la educatie) trec calificarea mea si bacalaureatul sau calificarea? Am terminat un liceu economic si acum sunt la facultate, dar am si diploma de calificare. Avand in vedere ca sunt la facultate...? (mai mult)
Salut! Am un interviu pentru postul de laborant chimist la firma SGS Brazi.A mai lucrat cineva ca sa imi spuna despre progrram de lucru, colegi si cum este interviul?
În afară de Ejobs și Bestjobs, care mai sunt site-urile cu locuri de muncă relevante și pe care merită să cauți? Mulțumesc :)
Buna TPU! Daca lucrezi ca mecanic auto, cum poți să ții minte cum vin înapoi toate piesele pe care le-ai demontat la mașina?
Unde găsesc arhivele Întreprinderii de Țevi Republica? Îmi trebuie o adeverință pentru grupa a II -a de muncă.
Bună seara! Pentru admiterea la subofițeri jandarmi un criteriu este minim media 9 la purtare pe toți cei 4 ani de liceu. Datorită faptului că am și lucrat pe timpul anului, având carte de muncă...? (mai mult)
Dragi soferi de camioane, as dori sa stiu ce doriti de la un spatiu public pentru voi: dusuri masini, de spalat, wc uri si altele de asemenea?
Bună ziua dacă am diploma de școală profesională și 47 ani mă pot înscrie la jandarmerie? Multumesc
Mereu am vrut sa fiu polițist în sas sau bsij, dar acum că am pe cineva în Sri care mă poate ajuta sa intru, eu as vrea la brigada antitero, dar nu știu dacă serviciul rămâne tot secret și...? (mai mult)
Cate ore saptamanale sunt in clasa 12a de mecanica?
Inginerie industraiala si robotica UPB. Programul de studiu: Informatica aplicata in inginerie industriala. Parere despre aceasta? Cat de grele sunt orele si per total facultatea (pentru o fata), ...? (mai mult)
Am o intrebare. Nu stiu ce facultate sa urmez, imi place partea asta de beauty dar stiu ca nu exista o facultate dedicata special pentru asta, in schimb exista cursuri. Sunt o fire care functioneaza ...? (mai mult)
Unde te poți angaja cu facultatea de inginerie mecanică sau mecatronica sau inginerie industraiala si robotica UPB? Parere despre cele doua? Cat de grele sunt (pentru o fata), cat de viitor? Vreau...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare, in armata romana este adevarat ca ofiterii stau mai mult la birouri semnand hartii, iar subofiterii fac treaba de teren? Sunt clasa a XI- a si as dori sa ma indrept spre o ...? (mai mult)
Bună ziua, Eu am terminat Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, la București, în 2008. Sunt din Rm. Valcea. În 2023, am finalizat un master de 2 ani, pe administrație...? (mai mult)
Buna ziua! am un job full time, si un copil mic, cum sa fac ceva bani in plus de acasa
Bună ziua. Optez să intru la SGP pe arma auto deoarece am categoriile C+e, îmi spune și mie care lucrează în domeniu cum e și ce salarii sunt în acest domeniu? Mulțumesc dau funda
Daca sunt la liceu de mate-info, pot intra la academie militara ca sa devin ofițer? Ce teste trebuie sa dau (ma refer la materie școlară) daca vreau sa intru la academie?
Hey bună, dacă în trecut am făcut videochat, mă mai pot face stiuardez?, nu am Făcut mult timp și nu mă dezbrăcam, am încercat de curiozitate, eu îmi doresc să fiu stiuardez în viitor...? (mai mult)
Este riscanta meseria de agent de securitate / paznic?
Va rog să îmi spuneti dacă ați fost în situația asta, sau ce credeți despre a mea. Am fost vinerea trecută la un interviu la Burger King și mi- a zis managerul că luni o să mă sune cei de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Solane întreabă:
Ionut12437 întreabă:
BogdanIvasciuc întreabă:
Ali6777 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!