Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Vreau să mă duc în Marina Militară dar nu stiu la ce materii să aprofundez / sa fac pregătire pentru problemele scrise (sunt la filo franceză) Sau măcar am probe scrise?
Salutare! Am nevoie de putin ajutor. Ce facultate trebuie sa urmezi ca sa devii web developer? Pareri despre acestea si sfaturi. Doresc si apreciez sa raspunda persoanele care stiu cu ce se mananca...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, un asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare poate sa își deschida un salon de masaj terapeutic cu PFA, oare OAMMR îți cere contract de prestări servicii/contract...? (mai mult)
Buna seara, daca am 8, 76 in bac am sanse sa intru la flls pe limbi moderne aplicate eng-germana?
Bună cum e la facultatea de stomatologie? De fac disecții sau chesti de genul asta? Câți ani durează și cu ce e diferita de medicina?
Salut, am și eu o problema, sunt la o echipă de fotbal, iar eu sunt c am aproape cel mai bun, dar colegii nu vad asta și nici antrenorul, am moralul scăzut pentru că încerc și încerc să le arăt...? (mai mult)
Cand s-a fondat Japonia si cine este considerat fondatorul ei?
Bună ziua! A lucrat cineva în regim zilier alături de firma ARA Advertising? Știe cineva de ei și dacă sunt serioși sau nu? Dau banii la timp? Seară frumoasă!
Buna seara, pentru a lucra în domeniul Societății de Transport București, ce studii trebuie sa am?
Bună ziua! Am și eu o întrebare. A mai lucrat cineva până acum pe poziția de brand ambassador tobacco la firma de marketing Mercury360? Dacă da, cum s- a desfășurat tot procesul? Ați aplicat...? (mai mult)
Am sunat la glovo și mi- a spus ceva de 10% comision și mi - a cerut să- i trimit pe whatsapp, poza cu buletinul, număr de telefon, adresa de Gmail, poza cu fata mea, vi se pare normal sa- i trimit...? (mai mult)
Se pot recupera taxele din Franța? Ma poate ajuta cineva? Mulțumesc, dau funda!
Dacă aș vrea să ajung biolog sau biochimist, să lucrez într- un laborator de analize medicale, de ce studii ai nevoie după terminarea liceului? Sunt în clasa a 10 a, la biochimie, ai nevoie și...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva care este ultima medie la limbi straine pe engleza-germana, limbi moderne aplicate? Bucuresti 2024
Buna, am 22 ani si am terminat facultatea ( contabilitate ) acum 3 luni. Pe urma m- am decis sa vin la master in suedia, aici mi se pare greu, foarte mult de invatat, ore de luni pana joi, nici nu...? (mai mult)
Are cineva idee cu ce medie se intra la profesională ca sudor?
Salut TPU, am și eu o întrebare: merita sa fi curier Bringo sau la Sameday? Se câștiga ceva? Dacă știe cineva
Salut, am 21 de ani, am terminat liceul acum 2 ani, am diploma de bacalaureat, liceul economic mai exact, mi- am gasit de lucru intre timp. Am un salariu de 3200 ron, in zona in care sunt ma descurc...? (mai mult)
Buna tuturor, Am o intrebare, as aprecia daca m- ar putea ajuta cineva care cunoaste sistemul... Daca vreau sa ma inscriu la facultatea de litere si sa fac modulul pedagogic in acelasi timp, este...? (mai mult)
Bună seara! Stie cineva daca la testul psihologic la Pompieri prin încadrare directă e un test normal psihologic sau este mai complex mai greu?
In legatura cu admiterea la academiile militare, afecteaza daca avem conturi deschise la Superbet?
Salutare! În ce domeniu as putea sa ma angajez dacă sufăr de claustrofobie și nu pot face efort fizic prea mare? Ms
Salut, cum isi gasesc toti munca permanenta usoara in strainate? Am fost in toate tarile mari din Europa si nu am gasit ceva stabil, mai mult am luat atatea tepe dar vad cunostinte sau vecini care se...? (mai mult)
Se poate face rmn online ?
Salut. Sunt angajat la o fabrica de 9 luni. O sa iau al 13 lea salariu în decembrie?
Ce salariu are un pompier incepator in 2024?
Ce salariu are in 2024 un SGP ist?
Bună am o întrebare dacă într-o mașină se pune în față 2 pers și în spate 3pers și un copil de 2 ani în brațe este în regulă?
Merita sa faci un liceu economic, care sunt avantajele?
Salut, aveti cateva carti/site-uri recomandate pentru a studia tot ceea ce iti trebuie pentru admitere la una dintre scolile de jandarmi?
Buna seara, Mă numesc Tezi Cecilia am 51 ani și doresc tare mult sa fac școala de șoferi, pot lua Memoplus și Lecitina? Pentru a avea o mai buna memorie zic
Salutare, de cativa ani lucrez ca si agent de turism si am avut ocazia sa calatoresc mult cu avionul, ma incanta ideea de un job ca si insotitor de bord. Intrebarea mea este: care sunt pasii de parcurs?...? (mai mult)
Salut, poate cineva sa- mi spuna diferentele dintre fortele terestre si aeriene? Nu ma refer cu ce se ocupa, asta stiu, ma refer la salarizare, cate trageri se fac pe an la fiecare arma, cat de des te...? (mai mult)
Buna, urmează sa dau medicalul la pompieri. Am varicocel. Pot sa primesc apt pentru asta?
Salut, Aș dori să caut o activitate pentru timpul liber (undeva în jur de 4- 6 ore pe zi) care sa îmi aducă un venit suplimentar (nu neapărat ceva mult) chiar și cu telefonul. Am încercat...? (mai mult)
Buna, un site cu profesor pentru invatarea limbii germane online? Folosesc si Busuu pe langa dar mi-ar place si cu profesori alaturi si de alte persoane.
Salut Tpu.Am nevoie de o mica parere despre ideea mea dupa ce termin liceul.In primul rand ma gandeam la facultate dar nu ma pasioneaza nimic cand vine vorba de inginerie, IT etc.Am descoperit ca imi ...? (mai mult)
Buna! Daca am probleme dentare, nu am 2 masele, am destul de multe carii si am spatii intre dinti, o sa mi se puna o piedica la incercarea de a intra la academia de politie? Stiu ca la fisa medicala...? (mai mult)
Salut! Sunt student la academia tehnică militară și mi aș dori să aflu mai multe despre repartiția care se face după absolvirea acesteia. știu ca în funcție de medie îți alegi locul. speculații...? (mai mult)
Salut, sunt militari pe aici care sunt sau au fost sub- ofiteri/maistrii? Vreau sa aflu cateva argumente pro si contra acestei profesii, si daca o facultate iti ofera un post mai bun ca maistru in unitatea...? (mai mult)
Pentru ca lumea sa te considere un om important (pe baza job- ului) trebuie neaparat sa existi pe net atunci cand se da search pe google cu numele si prenumele tau astfel incat sa apara precizari despre...? (mai mult)
Bună ziua! Vin și eu cu o întrebare, abia ce am intrat în sistemul MAPN. Care sunt Sărbătorile legale în care armata are liber?
Ca politist, agent de politie, pot lucra in alta tara din UE pe o anumita perioada, ca schimb de experienta, cum este Erasmus in scolii? Cum se face?
Buna. Am o intrebare legata de cursuri acreditate. Exista un astfel de curs in domeniul Procurement? ...ca si buyer. Am nevoie de o certificare recunoscuta de MM. Am gasit cursuri pe achizitii publice....? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o carte sau ceva de pe care as putea sa invat pentru titularizare educator? Am cautat si am gasit numai carti care au doar teste, as dori sa conțină și materie.
Bună, am fost forțat de părinții mei să mă duc la Facultate! Ei mi- au zis să mă duc la facultate de informatică pe specializarea analist programator! Eu am vrut să îi refuz și să mă duc ...? (mai mult)
Voua va plac licurile de munca grele?
Cum pot deveni detectiv criminalist? Stiu ca am nevoie de academia de politie? Si cum ma pot inscrie la academia de politie ce studii trebuie sa am si etc va rog mai multe informatii?
Va salut, am o intrebare in legatura cu Academia de Politie din Bucuresti. Acum ceva timp bubuiau stirile ca s- a scos regula privind tatuajele la vedere in uniforma de vara si ca acum iti poti lua respins...? (mai mult)
La infomanu la carat de marfa e mult de munca? A lucrat careva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?