Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Cine câștigă mai bine dintre un veterinar și un dentist?
Bună TPU! Animatorii, adică cei ce fac animații 3D, ce liceu au făcut? Animatorii întra în categoria informatică? Și pe lângă asta ce alte materii fac? Pe lângă animații trebuie să știi...? (mai mult)
Ce firme de recrutare la munca pentru strainatate mai sunt in Romania? Dar sa fie si seriosi. Deja ii stiu pe cei de la Acterim din Tg Mures si pe cei de la ALL EU RECRUITMENT din Galati. Mersi
Am un interviu de angajare ca lucrator comercial si am emotii, pentru ca am nevoie sa ma angajez neaparat. Cel mai mare defect al meu fiind timiditatea. Ce intrebari sa pun? Sper sa ma sfatuiti....? (mai mult)
Ce pare aveti de acest job? A incercat cineva? Am nevoie de niste sfaturi. Firma nationala care activeaza in domeniul fashion si ingrijire personala angajeaza persoane dispuse sa lucrez la domiciliu...? (mai mult)
Daca termin la stiinte ale naturii ce optiune de facultate am/mai departe joburi si daca puteti sa imi spuneti daca conteaza nota din bac la admitere si la ce facultate.
Hei, vreau sa merg la ASE însă nu ma pot decide, management sau marketing? Care e mai de viitor și mai bine plătită?
E mai buna situatia financiara in strainatate decat in Romania? Parerea mea este ca nu pentru ca cei din strainatate stau in chirii, nu au locuinta proprie si astfel ei isi permit calatorii mai multe ...? (mai mult)
Cum e să lucrezi in macelarii in România? Care sunt chestiile de bază pe care trebuie să le știi?
Sa stau pe Real si sa iau nota mica la bac dar de trecere sau sa ma duc pe Uman si sa iau nota mare 8.50 plus (nu stiu ce sa fac sunt a 9 si acu am ocazia sa ma transfer)
Cati sunt admisi la INM pe an? Magistratura zic. Cred ca 50 in final dupa toate probele eliminatorii dar lumea zice ca si 200/300
Cati ani durează Facultatea de Matematica Informatica ca sa poti deveni profesor?
Wresling-ul este adevarat sau sunt doar actori?
Cine se ocupa de luarea cadavrului de la locul crimei?
Eu dupa liceu m- am gandit să fac niste cursuri care doar liceul imi trebuie! Sunt mai multe cursuri Masior, Frizer, Bucătar, Coafor, Textile, Editor foto/video, Textile, Designer Vestimentar,...? (mai mult)
Salut dragi băieți si fete, sunt in imposibilitatea de a lua o decizie corecta din punct de vedere al vieții Recent am primit un loc de munca in strainatate bine plătit, mai ales ca stiu limba respectiva...? (mai mult)
Maine am de dat proba sportiva/pshilogica pentru Academia Militara. M- au anuntat ieri dar nu mi- au spus ora sau n- am retinut. Azi am sunat si nu raspunde nimeni. Mai este cineva care a dat...? (mai mult)
Oricine poate termina facultatea de drept în ziua de azi?
Pot sa muncesc ca si politist daca am platfus?
Se poate să fiu polițist de frontieră dacă port aparate auditive? Am șanse să intru la școală / academie de poliție?
Hei TPU, cum poti ajunge un actor care să joace în filme sau seriale din străinătate? Vreau sa imi ziceți clar dacă am sau nu șanse
Se accepta și băieti ca și supraveghetori sală de jocuri? Cam ce face un supraveghetor, in afară de a supraveghea :)))
Câți ani se fac la facultatea de modă? Ce trebuie sa faci pentru a ajunge un mare creator de modă?
Experiente din facultatea de drept? A da sau nu la drept?
Lucrează cineva de la BGS aici? Va rog să-mi ziceți ce salariu este la aceasta firma și care este diferența dintre paznic și agent intervenție.
Salut. Ce vă doreați să deveniți când erați copii? Ați ajuns unde v-ați propus? Fără mișto sau glume
De la ce întrebări ar trebui să mă aștept atunci când voi fi la interviul pentru ingineria alimentară?
Am terminat liceul si vreau sa urmez o cariera in politie. Nu academie sau alte studii superioare, de preferat scoala de agenti de politie.(vreau sa castig decent si sa fie relativ usor, stiu ...? (mai mult)
Primul care vede locul crimei este procurorul?
Ce profesie poti avea daca urmezi Colegiul National Victor Babeș?
Daca intru la profilul stiinte-sociale, pot urma o facultate de economie?
Salut, ma puteti lamuri cum sta treaba cu liceele tehnologice/teoretice? De exemplu eu vreau sa dau la academia de politie dupa ce termin liceul, pot face asta terminand un liceu tehnologic? Intreb asta...? (mai mult)
Cum va dati seama ca un anunt de angajare e real si nu o teapa sau inselatorie?
Anul acesta termin scoala postliceala si as dori sa si profesez, dar nu stapanesc vocabularul unui asistent medical. Imi este teama ca nu reusesc sa inteleg ce trebuie sa fac sau sa ma fac inteles in ...? (mai mult)
Care sunt tipurile de joburi in politie? Imi puteti da va rog o ierarhie sau macar o lista cu pozitiile din politie? Ma refer la toate joburile ce exista in politie, ex politist local, criminalist, ...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune cat este salariul la Deichmann? (angajat full time) Stiu ca este confidential, dar am nevoie urgent. :)
Referitor la profilul pedagogic, daca am depus cerere pot intra la alt profil? Sa pun ca prima optiune un alt liceu si al doilea sa fie profilul pedagogic? Si in clasa a noua fiind de dupa masa,...? (mai mult)
Ce salariu are un inginer auto in Romania?
Ce trebuie să fac pentru a deveni instalator?
Hei, TPU! Am nevoie de niște informații cu privință facultatii de management. Cum este facultatea? Trebuie noțiuni "grele" de matematică? Cum este jobul de manager? E o meserie bună? Care este ...? (mai mult)
Pentru ce joburi poți opta daca ești inteligent, ai studii superioare insa nu ești prea vorbaret?
am primit o oferta de angajare din strainatate si mi se cere o adeverinta de la MAI precum ca nu am interdictie de a a parasi tara. Intrebarea mea este DE UNDE SE POATE PROCURA ACEASTA ADEVERINTA...? (mai mult)
Exista sanse sa devin insotitor de zbor daca am o scolioza de 40+ grade? Acum 2 ani am avut 42, de atunci nu am mai facut nimic si sunt sigur ca s- a agravat (si inca o sa continue sa se agraveze,...? (mai mult)
Anul acesta sunt a8- a si am nevoie de putin ajutor. Imi place si as vrea sa fac o facultate de design vestimentar dar nu imi place matematica, fizica, chimia. Daca merg pe filologie as putea ...? (mai mult)
Pot emigra in America pentru a face liceu, a da bacul și a face și școala de politie
Cum e traiul în Ungaria? Sunt salarii mari sau mici? Sunt scumpe toate? Cum e?
Cum mă pot retrage de peTPU, sau să-mi anulezcontul
Actual, lucrez cu norma intreaga (8 ore zi/40 ore pe saptamana) la un local. As dori sa mai inchei un contract de 4 ore/20 ore pe saptamana la exact acelasi restaurant (localul este nonstop asa ca orele...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:Daca esti angajat la Lidl sau Kaufland cam cate ore lucrezi pe zi? pe saptamana? De exemplu daca o sa ma angajez o sa mai am macar puțina libertate sa mai ies cu prieteni cu...? (mai mult)
Ce joburi de tip office, birou, la modul general, in afara de call center mai exista? As dori sa aplic in alt domeniu, pentru munca fizica nu prea sunt apt deoarece am probleme cu spatele.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!