Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Credeți că merită Tehnica Dentară? Cât de repede îmi găsesc loc de muncă după? Cam ce salariu o să am?
Aș dori și eu niște sfaturi din partea celor care sunt sau au terminat facultatea (în special Facultatea de Psihologie). Eu sunt destul de pasionata de psihologie și as vrea sa dau la aceasta...? (mai mult)
Idei de joburi part time (4-6ore)? Am 19 ani! Vreau cât mai multe idei, nu doar una! Va pup și o seara buna tuturor!
Hei! Dacă merg la facultate (cu frecventa) credeti ca îmi voi putea lua un job part time? O sa am timp fără sa absentez mereu de la facultate?
Îmi puteți spune ce pot deveni dacă urmez facultatea de inginerie alimentară la controlul și expertiza produselor alimentare?
Ce parere aveti despre Facultatea de Informatica "Titu Maiorescu"? Puteti sa imi ziceti ceva despre ea?
Sunt student la Facultatea de Medicina, anul 1.As vrea sa ma mut la Farmacie sau la Dentara.Nu am o problema cu volumul de materie sau cu stresul acestei facultati.Consider ca nu mi se potriveste...? (mai mult)
Hei! Cunoașteți locuri de muncă în Constanța unde se oferă cazare+ masă? Aș dori ca barman :)
Am înțeles ca sunt unele ramuri din IT unde nu ai nevoie sa știi multă matematica. Care ar fi acelea?(specific, ca nu am zis "fără matematica" ma descurc cu ea destul de bine dar cu cât mai putina...? (mai mult)
Am o intrebare! Dacă eu sunt la facultate la zi si pe cartea de munca am un an lucrat in timpul facultatii si sunt trecuta cu 8 ore, la o posibila angajare, as putea avea ceva impedimente? Sunt...? (mai mult)
Ce fac politistul si procurorul de urmarire?
Este cineva angajat la glovo? Am aplicat pe site acum cateva zile, am facut programarea aceea si apoi testul acela online dar nu am primit alte detalii, unde trebuie sa ma prezint la programare sau daca...? (mai mult)
Unde e mai bine sa lucrezi ca șofer? La fan curier sau dpd?
Ca sa te faci politist local trebuie bac?
Ce fel de facultate te ajută pentru a avea studii superioare in poliția locală? Doar dreptul sau si altfel de profil? Stiu ca au gradul de funcționari publici
Cu ce medie as putea intra la colegiu de management?
Farmacistul sta in spatele tejghelei si vinde medicamente sau asistentul farmacist? Sau amandoi :)
In curand voi pleca in Anglia, iar ca urmare m- am gandit sa aplic pentru inrolarea in armata britanica, m- am mai documentat in acest sens, dar nu am reusit sa gasesc aceasta informatie. Pot lua parte...? (mai mult)
Stiti cumva cat este salariul la McDonalds pentru studenti?
Daca dau la facultate la tehnica dentara si nu sunt admis pe locurile disponibile, tot o sa intru insa platesc taxa? Sau in toamna trebuie sa ma reprogramez pentru a 2a oara? Cineva care stie? ...? (mai mult)
Dacă ați putea alege intre 2 facultăți dintre astea 2: FARMACIE SAU ASISTENTA MEDICALA GENERALA, ce ati alege?
Oficial: absolventii de postliceale NU mai dau examenul de certificare. Notele se echivaleaza, proiectul il sustin online. Absolventii invatamantului postliceal nu mai sustin in acest an examenul de ...? (mai mult)
Salut,cum sa devin fotbalist? Mai exact unde caut un club pentru a da probe. Spuneti-mi un loc. Exemplu: sala Polivalente Botoşani.
Vreau sa ma inscriu la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi la profilul IEEIA, inginerie electrica, energetica si informatica aplicata, dar vreau sa stiu care este diferenta intre...? (mai mult)
Voi ce ati face daca nu ati avea bani sa mergeti la facultatea care va place, pentru ca e intr- un oras scump si aveti parinti saraci? Iar cu acea facultate nu aveti unde sa va angajati? (Ma refer la ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie ce salariu se poate lua ca student, la mcdonals? Stiu ca sunt niste burse in valoare de 750 de lei, 600 si 350 acordate in functie de program. Stiti cumva in ce conditii ...? (mai mult)
Ce salariu are un arhitect in Romania?
Poti sa pleci in strainatate daca faci Facultatea de Farmacie, fără rezidențiat? Aveti idee cat se castiga acolo ca si farmacist?
Am fost la un interviu : Consilier credite financiare. Ulterior am fost sunata ca sunt acceptata in acest job. Se lucreaza de la birou, avand contact cu clientii. Am training 1 luna. Salariul...? (mai mult)
M- am inscris la subofiteri si maistri militari. Urmeaza sa dau bacul luna asta intre 22- 25.Acolo imi cere o adeverinta de la scoala cum ca inca nu am dat bacul.Cand am mers la scoala, secretara...? (mai mult)
Cum ma pot înscrie la SNSPA pe management ca nu găsesc înscrieri, găsesc doar preînscriere la licența master și doctorat, va rog ajutați-ma.
Studentii la Drept se distreaza,dau petreceri,merg in cluburi, isi fac viata sau stau in fiecare zi cu nasul in carte?
Hei, TPU! Pentru a te angaja în protecția animalelor ce studii îți trebuie?
Te poți descurca în Germania știind limba engleza? Întrebarea se refera la a fi capabil sa-ti găsești un job, o locuinta, etc.
Hei! Îmi puteți spune, vă rog, care e diferența dintre un medic civil și un medic militar?
Din câte am înțeles și la seral se poate lua Bacul. Deci as putea intra la facultatea de drept doar cu bacul luat și fără nevoie de profil?
As vrea sa stiu cât dureaza facultatea de psihologie, adică câți ani trebuie sa faci? Dacă sunt studenți pe aici, ce parere aveți? E grea? Eu as dori sa fiu psihoterapeut.
Dupa bacul de anul acesta ma pot inscrie la 2 facultati in acelasi timp? Daca voi fi admis la ambele ce fac dupa? Vreau sa fiu sigur ca intru la una dintre ele. La ambele trebuie sa dai un test pentru ...? (mai mult)
Am 1.78 si 107 kg.Sunt foarte lat in spate, am o musculatura mai dezvoltata, o constructie mai solida.M- am inscris la mapn si m- am uitat pe un tabel unde ai niste indici de toleranta intre 25 si 30....? (mai mult)
Idei unde m-as putea angaja după bac, pana încep și facultatea? (Part time)
Cine imi poate spune ce diferente si asemanari sunt intre asistenta medicala si infirmiera? Ofer funda!
Am o intrebare pentru persoanele care au lucrat la consiliere financiara. Cei care fac carduri/credite etc. Se castiga bani? Ma obliga sa caut eu persoanele carora sa le fac credite sau carduri? Vreau...? (mai mult)
Cum te poti angaja in penitenciar? Ce facultate trebuie sa urmezi? Nu neaparat paznic, ca acolo mai sunt si alti angajati.
Pentru a ajunge fotbalist câte clase îți trebuie? Trebuie să termini şcoala sau poti face câte vrei după te duci să dai probe?
Mecatronica este o meserie de viitor in Romania?
Ca sa ajungi agent imobiliar ai nevoie de vreo diploma anume sau licenta ceva? Sau oricine se poate angaja/deveni?
Hei dragilor! Ma gândeam sa merg la SNSPA la Administrație Publica sau Management. Însă nu ma pot hotărî..eu am terminat filologie ceea ce înseamnă ca n- am mai făcut mate din clasa a10a (nici...? (mai mult)
Pentru cunoscători, acum termin liceul, real, mate- info și vreau sa fac o facultate la distanță! Cea la care vreau sa merg are 3 specializări care se pot face la distanță: management,...? (mai mult)
Cum poti ajunge detectiv/anchetator fara Academia de Politie?
Ce stiti despre farmacia militară? Ce poti fi dupa ce faci aceasta facultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!