Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Cum poti ajunge detectiv/anchetator fara Academia de Politie?
Ce stiti despre farmacia militară? Ce poti fi dupa ce faci aceasta facultate?
Pot de la liceul economic mai exact profil economic sa merg la academia militara? Daca nu, merge de la alt profil de la liceele economice? Ajutor
Salut,cât de greu e sa fii paramedic? Am auzit ca trebuie sa fii puternic ca esti implicat în multe accidente, e mai greu decat sa fii medic?
Ce profiluri de licee trebuie sa am in vedere pentru academia militara? Ajutor
Ce face un jurist?
Top 25-30 meserii/profesii ce vor disparea in viitor?
Ce trebuie sa stii si sa faci ca si asistenta medicală?
Salut, sunt student al Academiei Forțelor Aeriene și vreau sa mă angajez pe o perioadă scurtă. Este legal?
Ce studii trebuie pentru a deveni agent de penitenciar?
Care sunt facultatile pe care le poti echivala cu scrisori la minister cand te muți in alta tara pentru a profesa? Stiu ca erau medicina si dentară și veterinara si farmacie si mai erau, dar nu stiu...? (mai mult)
Cate ore lucreaza judecatorul intr-o zi?
Am două întrebări și as vrea sa- mi raspunda doar cunoscători fără răspunsuri cu du- te si intreaba sau mai stiu eu ce, deoarece am făcut- o si nu mi s- a dat un raspuns concret. Unde...? (mai mult)
Conteaza mult liceul pentru a deveni pilot de avion sau doar facultatea spre exemplu eu as vrea sa ma duc la liceu tehnologic la economic, imi pot realiza visul cu acest liceu?
Daca este cineva care lucreaza la abator Germania. Am gasit sa merg la lucru in Germania la un abator. As vrea sa stiu daca este greu pentru un incepator munca de acolo?
Nu stiu ce facultate sa aleg...din pacate nu stiu ce pasiuni am si ce as putea sa fac pe viitor si stiu ca nu sunt singurul care trece prin asta. Ce sfaturi imi dati incat sa nu regret alegerea facuta ...? (mai mult)
Daca sunteti sau ati fi anul acesta in pragul alegerii unei facultati, ce facultate ati alege si de ce?
Care este cea mai buna facultate din cadrul Universitatii din Bucuresti?
Daca am terminat un masterat ma pot inscrie la doctorat? Sau va trebui mai intai sa muncesc in domeniu si apoi sa fac doctoratul?
Salutari TPU. Sunt interesat de facultatea Automatica de la Hyperion, m- am uitat pe orar si am vazut ca sunt materii ce sunt predate si la Politehnica. Am cautat pe google pe forumuri despre hyperion...? (mai mult)
Ce pot face sa ajung la politia rutiera? Cat mai sunt salariile de inceput si daca credeti ca merita?
Știe cineva cum de J K Rowling a reușit să aibă priza la public? A avut și alte cărți înainte de seria Herry Potter? Ea a propus regizorilor să facă filme după cărțile sale? Cum as putea...? (mai mult)
Eu mi- as dori sa devin scriitoare și actrița. Mă gândesc să scriu o carte deoarece am o idee minunata. Daca voi reuși, iar cartea mea se va vinde, ce șanse as avea sa ii placa vreunui...? (mai mult)
VA ROG AM NEVOIE DE RASPUNSURI! Buna, vreau sa dau la academia militara, ideea este ca dau test grila la matematica, iar eu sunt pe profil uman... Profesorul de matematica nu ne preda, mentionez...? (mai mult)
Ce face un ofițer de poliție? Dar un subofițer sau alte cadre?
O facultate care merita? Adică după ce o termini sa ai un salariu bun? Fără Drept și medicina!
Trec in clasa a 11a.Conteaza profilul liceului daca vreau sa dau la facultatea de Drept? Eu sunt la mate-info si nu cred ca ma ajuta.Pe ce profil sa ma axez?
Salut. Ma puteti ajuta pentru a face un CV? FUNDA, Cel mai bun!
cate kg trebuie sa ai sa intri in armata si e greu sa intri?
Exista ceva cursuri online care te invata cum sa joci la bursa, ce instrumente sa folosesti, tips&tricks? Stiti ceva despre asta?
Care este salariul unui judecator in Romania?
Am nevoie de cateva pareri sau sfaturi... Ce parere aveti despre profesia de asistent medical? Merita sau nu sa urmezi o cariera ca asiatent? Intreb asta pentru ca sunt in ultimul an de liceu ...? (mai mult)
Păreri facultatea de geodezie?
Poti supravetui cu salarariul minim singur?
Salutare, vreau sa fac școala de calificare profesională pentru tinichigiu auto, pe durata de 4 luni, eu fiind in colțul opus al țării, fata de unde se tine acel curs, știe poate cineva cum decurg...? (mai mult)
În IT iti trebuie matematica?
Hey lume, la ce facultati de mate-info din Bucuresti se intra doar cu media de la bac? Gen fara examen de admitere, multumesc anticipat
Este concurenta mare la admitere la facultatea de Drept din Iasi?
Daca vreau sa devin medic psiholog ce profil sa aleg pentru liceu!?
Tehnica dentara sau Asistenta medicală generala la facultate?
Vreau sa merg la facultatea de limbi straine, la profilul LMA. Ce limbi trebuie sa stiu? E bine daca stiu engleza si coreeana?
Am 16 ani și acum cu deschiderea mall-urilor vreau să mă angajez. Ce magazine angajează minori?
Buna, daca esti incadrat la mapn la o scoala militara iti poti face transfer la o academie?
Buna, cu ce salariu incepe o asistenta medicala cu studii universitare care preda la postliceala?
vreau sa va intreb. Voi ce ati prefera dintre pompier, polițist sau jandarm? Pentru ca vreau sa ma decid ce sa fiu in viitor..si as avea nevoie de parerea voastră, vreau sa stiu care e mai...? (mai mult)
Momentan sunt in clasa 11 profil tehnic mecanica auto iar la anul dau bacul, invat destul de binisor gen as putea lua bacul nu sunt chiar asa de prost. Si dupa ce termin liceul nu stiu ce sa fac sa ma...? (mai mult)
E vreo diferenta intre cineva care face facultatea de medicina intr- o tara (sa zicem Australia) si cineva care o face in Romania apoi se duce la munca in Australia? Ce avantaje va avea el? Va putea sa...? (mai mult)
Eu după ce termin liceul ce pot face?(fara bac)invat prost la scoala, 5 pă linie:)) O alta scoala sau cum? Gen eu vreau sa traiesc macar decent! Sa imi pot plati chiria, mancarea, darile(apa...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la facultarea de inginerie alimentara, cum se face înscrierea?
Daca vreau sa devin nutritionista e de ajuns sa merg la facultatea de nutritie si dietetica(durează 3 ani) sau trebuie sa merg pe medicina si dupa sa imi aleg specializarea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?