Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut, am 16 ani si caut loc de munca undeva in domeniul electronici(reparatii pc,laptop,telefon, electronice, electrocasnice) undeva in Ploiesti sau valenii de munte cine ma poate ajuta?
Am si eu o intrebare! Eu după liceu vreau să mă duc în armata că alt job bunicel nu pot gasi! Eu sunt in clasa a 11 a si dupa terminarea liceului vreau sa ma duc ca Soldat gradat profesionist...? (mai mult)
Buna Stie cineva ce înălțime imi trebuie pentru a deveni pilot? Mersi ????
vreau sa devin voluntar la smurd... chestia ca nu stiu unde sa ma duc.
Salut, știe cineva dacă te mai poți angaja la Glovo de la 16 ani? Pe site- ul lor din câte am văzut scrie ca de la 18 poți și ma gândeam sa ma duc la ei. Știți cumva dacă s- a schimbat minimul...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce salariu are un asistent la inceput cu studii postliceale? Care este cel mai mic salariu al unui asistent cu postliceala? Intr-o clinica de stat, nu la privat.
Cum se face ca IT- ul este cel mai bine platit job in prezent si in viitor? De exemplu salariul de inceput DE BAZA al unui magistrat incepe de la aprox. 9000 de lei, plus ce mai castiga din sporuri si...? (mai mult)
Care este salariul magistratilor in 2020?
Facultati ce nu merita facute?
Salutare. As dori si eu daca ati putea sa ma ajutati cu articolul de lege unde se face referire la faptul ca politistii, jandarmii, pompierii si personalul MaPN nu au voie sa detina afaceri pe numele...? (mai mult)
Cat este impozitul pe PFA?
Ce părere aveți de Școlile Postliceale de Asistent Medical Generalist (AMG?)
Buna! Sunt sigura ca nu sunt singura persoana in situatia asta, dar dupa ceva timp in campul muncii chiar mi- am dat seama cat de mintiti am fost de mici. Eu am avut dintotdeauna vocatii umaniste. Psihologie,...? (mai mult)
Hey, am vazut ca la facultatea Spiru Haret pot sa ma inscriu la gen colegiu de analist programator, este gen o facultate unde te invata ei de la 0? Daca da, ce limbaj de programare se preda si ce sfaturi...? (mai mult)
Care este cea mai buna platformă de recrutare? Vreau sa îmi găsesc un job destul de serios și potrivit unui student pentru următoarele 6 luni (cu aproximație). Vă mulțumesc!
E cineva de aici la SNSPA? Sau cineva care vrea acolo!? As dori sa vorbim, am câteva intrebari
Hey, vreau sa merg la o facultate de mate info in Bucuresti dar nu stiu deloc matematica si nici informatica, e vreo facultate care sa nu iti ceara aceste cunostinte ci sa te invete ei? Sa fie din Bucuresti,...? (mai mult)
Hei! Vreau și eu să știu, de exemplu, diferența dintre academiile militare și liceele militare. Sunt interesata de o carieră în acest domeniu și internetul mai mult m- a făcut confuză. Mulțumesc...? (mai mult)
Cum bacul se apropie cu pasi repezi as vrea sa stiu mai multe pareri despre Facultatea de Geografie, specializarea Turism. Dupa terminarea facultății as putea lucra ca si ghid sau sa urmez cursuri...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa-mi explice cum pot intra la SNSPA? Comunicare și relații publice? Cum se face înscrierea, cât e taxa pe an, cineva care e de acolo și poate sa-mi zică cum e?
Hei! Puteți sa-mi spuneti niste facultati la care poți intra usor fără a plăti? Adică la buget?
Niste informatii despre academia tehnica militara? Admitere, criterii, link-uri
Sunt clasa a X- a la profil:Tehnician Proiectant CAD. Vreau sa știu daca am ales bine sa urmez o carieră de arhitect ...imi place desenul (si cel tehnic si cel artistic).Ce facultăți imi sugerați ...? (mai mult)
La ce facultăți din Constanța se intră fără examen de admitere, doar pe baza de dosar?
In ce condiții pot sa primesc indemnizația pentru titlul de doctor? Menționez ca lucrez în cadrul armatei. Doresc sa fac o lucrare de doctorat în Istorie pe tema Relatiile militare romano- germane?...? (mai mult)
Parere Facultatea de Informatica "Titu Maiorescu"?
Sunt in ultimul an de liceu, urmeaza sa dau BAC- ul si inca nu m- am decis ce sa fac mai departe. Liceul l- am terminat pe un profil tehnologic, nu am avut eu cele mai bune rezulate, dar nici...? (mai mult)
Ce pot lucra in turism daca fac un curs de specializare? Ce joburi sunt mai bine platite?
stie cineva vreun site care te invata Python care cu adevarat merita sa platesti?
Salut, ce pareri aveti despre intentia mea de a ma angaja la STB pe autobuz cu categoria D?!
Cam cât castiga un asistent medical generalist cu facultate?
La ce master sa ma inscriu? Am terminat o facultate cu profil tehnic, apoi am luat o mica pauza, am facut alte chestii si acum zic sa dau si la master, dar nu stiu unde. Am avut cateva interviuri pentru...? (mai mult)
Ce ma pot face daca ma duc la liceu pe profilul mate-info? Si la ce facultati pot sa ma duc dupa ce termin liceul?
Ce parere aveti despre facultatea de drept din cadrul ASE?
Buna, ce stiti despre academia de politie? Cum este examenul psihologic? Proba sportiva in ce consta? Dar vizita medicala? Dau funda, multumesc mult :)
Care credeti ca sunt specializarile grele de la rezidentiat(fara chirurgie)? Vorbeam cu prietena mea(care e la Medicina) si ne contraziceam asupra acestor specializari.
Buna tuturor :) Ma ajuta cu ceva facultatea de drept facuta in Ro ca sa profesez in strainatate (US)? Legile sunt diferite. In Ro se practica dreptul francez, iar in US dreptul englez (common law)
Am o curiozitate, la ce facultati poți merge in funcție de profilu ales? Vreau sa-mi spuneti ca de exemplu: Stiinte ale Naturii: medic... Filo:bla bla bla Uman: bla bla
Pompier sau Poliție ce meserie ar fi mai buna si de ce?
Salut, caut și eu o carte din cate poți învăța mecanică auto sau it, dacă puteți da un link sau ceva.
Din punctul vostru de vedere care este salariul mediu în România cu adevărat? Când spun asta nu mă refer la salariul mediu net care conform statisticilor ar fi undeva la 3100, ci...? (mai mult)
Sunt hotărâtă sa urmez medicina pe viitor (încă sunt la liceu ) și as vrea sa urmez o universitate in strainate. Știu sa vorbesc limba engleză și germana, iar astfel opțiuninea mea pentru...? (mai mult)
Salut, este pe aici vreun coleg care este sofer de autobuz la STB?!
De ce specializarea Asistenta medicală generala de la facultate incepe sa fie mai căutată?
Cât câștigă un fotograf? Merită să faci facultatea de fotografie?
Buna dragii mei! As avea nevoie de cateva pareri despre Universitatea din Bucuresti, respectiv Facultatile de Litere, de Jurnalism si de Drept. Acum voi trece in clasa a 11 a, si chiar daca mai...? (mai mult)
Am făcut un curs de programator(acum câteva luni) și vreau să lucrez de acasă de pe laptop. Cum se procedează, câți banii se ia și este bine? Part Time sau Full Time?
Am nevoie de o părere. As vrea sa ma angajez la Profi, mi- am completat un Cv si am scris ca doresc sa ma angajez ca : ' Lucrător comercial ' ideea e ca eu nu am mai lucrat niciodata si ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu o curiozitate, sunt clasa a 8a urmeaza sa dau examenul si sa merg la un liceu, curiozitatea mea este ca, la ce facultati poți merge in funcție de profil dupa terminarea...? (mai mult)
ACADEMY+PLUS sau UBB la informatica? Vreau argumente :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?