Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut, TPU! Am si eu o curiozitate, sunt clasa a 8a urmeaza sa dau examenul si sa merg la un liceu, curiozitatea mea este ca, la ce facultati poți merge in funcție de profil dupa terminarea...? (mai mult)
ACADEMY+PLUS sau UBB la informatica? Vreau argumente :)
Hello! Am auzit ca exista facultati (nu doar cursuri de scurta durata) care se pot face online. Nu ma refer neaparat din cauza pandemiei, ci in general. Aveti ceva informatii de astfel de exemple?
Salut, TPU! Sunt clasa a 8a, am examen in 12 zile și vreau sa știu cam la ce facultăți poti merge la diferite profiluri gen...:stiinte ale naturii, filo, uman, real etc....ati inteles voi :)...? (mai mult)
Cum este cu lucratul de acasă? Pe site-uri gen olx, jobs etc sunt diferite slujbe de a lucra de acasă.Cum este și cum se face?
Pe ce profil trebuie sa merg ca sa devin pompier?
Buna seara, daca sunt in șomaj și vreau sa ma angajez 6luni fiind contractul după am dreptul sa ma reîntorc în șomaj? Mentionez ca am șomajul 1 an si nu am nici o zi întreruptă de muncă....? (mai mult)
Daca termin scoala de subofiteri de pompieri ce trebuie sa fac sa avansez la gradul de ofițer?
Pot sa ma angajez ca asistent medical in spital daca sunt in ultimul an de postliceala? Am vazut ca se fac angajari fara concurs pe o perioada determinata sau chiar nedeterminata. Ofer funda pentru...? (mai mult)
A făcut cineva cursurile de tehnician veterinar in București? Unde anume și cum vi s- a părut? Lucrați în această funcție? Cum este? Referitor la partea materiala, cat se câștigă?...? (mai mult)
Parul lung este acceptat in cadrul politiei? Stiu ca pana acum nu era, dar e 2020...
E greu examenul scris la atestat de paza? Ce trebuie sa stiu?
A facut cineva scoala de frizerie la Ciprian Ungureanu? Este buna? Spuneti- va parerea mai jos va rog mult. As vrea sa ma inscriu si eu la acea scoala de frizeri si as vrea sa stiu cum este. Va rog...? (mai mult)
As vrea sa- mi spuneți mai multe despre admiterea online, având în vedere problema cu virusul asta ..mai multe facultăți cer tipul ăsta de înscriere ...as vrea sa știu mai multe...? (mai mult)
sunt SGP de cateva luni si as vrea sa ma duc in fortele speciale, am auzit ca e destul de greu sa parcurgi toate etapele instructiei si trebuie sa fii psihic si fizic foarte pregatit. Eu psihic...? (mai mult)
Bună, pot sa dau la armata/jandarmerie/politie dacă am tatuaje? Am un tatuaj pe antebraț destul de mare și pe deget unul micuț!
Salutare, ce salariu de incadrare are un conductor de locomotiva la calatori? Credeti ca merita acest job?
Am găsit zilele trecute din întâmplare o pagină legată de o profesională în Sibiu, cu baza de programare IT, dar cum eu cautam altceva am inchis- o, iar acum nu mai reușesc să ...? (mai mult)
As vrea câteva sfaturi în legătură cu liceul. Sunt a 8a și nu știu la ce profil sa dau... Eu mai departe as vrea sa fac design grafic, sa merg la o facultate de design și as fi vrut să ...? (mai mult)
Știe cineva concret cât câștigă NET, nu brut, un Asistent Medical General in Romania? Dar nu salariile de pe internet, aș vrea suma completă, cu sporuri, cu orele suplimentare obișnuite, ...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de frizer? Daca ai 8 clase si ai o diploma de frizer(sa fii si talentat), dupa parerea dvs va puteti angaza intr-un barber shop?
Salut, ce liceu trebuie sa urmez pentru a deveni DJ la evenimente?
Hey, sunt student la liceu, clasa a 11- a ..imediat intru in a 12- a si am o mare problema, imi place enorm de mult ideea de a avea un job in domeniu it, nu sunt deloc bun la matematica si nici nu ...? (mai mult)
ma tot gandeam de cateva zile sa urmez un curs de calificare, insa nu stiu ce domeniu este cautat sau mai de viitor. Ma puteti ajuta cu sfaturi sau indrumari? Multumesc!
Salut, care este diferenta dintre a da la academia de politie si scoala de sub ofiteri?
Sunt elev in clasa a9a, la un profil de științe sociale. Visul meu este să profesez în domeniul auto, să fac bani cu ceea ce îmi place, cu mașinile. Întâmpin mai multe probleme: ...? (mai mult)
Ce facultati din Bucuresti imi recomandati, care au admiterea pe dosar? Ceva din care as avea un job platit decent dupa terminarea acesteia? Multumesc!
Salut, sunt student la medicina generala anul 1 si as dori sa ma transfer la medicina militara. Conform noii legislatii am inteles ca este posibil transferul maxim pana la sf anului 3. Stie cineva daca...? (mai mult)
Ce salariu ai ca Tehnician Control al Calitatii Produselor Alimentare?
Mi-ar placea sa stiu cu ce medii s-a intrat la facultatea de litere Babes Bolyai din Cluj... cateva exemple de note as vrea sa stiu din anul 2019 ca sa sfiu dupa ce sa ma orientez. Multumesc!
Pentru postliceala de paramedic, cât costă, câți ani durează și este necesar să ai bacul? Mulțumesc!
Cat dureaza academia fortelor aeriene?
Ce profil trebuie să aleg la liceu pentru a deveni psihiatru și ce studii trebuie să mai fac după? Mersi pentru răspuns ????
Luna viitoare am bacul, am terminat liceul pe profil uman (filologie) as vrea va rog sa- mi recomandați niste facultati la care as putea sa merg și după care as putea avea un job stabil cu un...? (mai mult)
Daca iau 3 la mate si 8-9 la romana intru la filologie?
Merita sa las un job de birou de 1500 de lei pe unul cu medie lunara de 3000, dar net 2100 ce implică și munca fizica, si de birou?
Dupa terminarea celor 3 ani de studii "politia locala" in cadrul facultatii de drept ma pot angaja direct? Sau trebuie mai intai sa devin agent de politie?
Stiti cumva daca carturesti angajeaza persoane de la 15 ani? Si cam care ar fi salariul pentru minori?
Ma uitam aseara la un serial turcesc care e despre o fata care tocmai terminase facultatea de arhitectura (care la noi dureaza 6 ani) si ea a spus ca are 23 de ani. Si in primele episoade zicea ca a facut...? (mai mult)
Buna tuturor la ce facultăți doriți să aplicați? (întrebare pentru elevi de clasa a 12-a) Și ce profesii/meserii vă doriți?
Care sunt atribuțiile unui procuror criminalist, dar ale unui anchetator?
Unde pot munci si ce pot face in viata cu cursul de tehnician nutritionist de 6 luni? https://cursuriccse.ro/tehnician-nutritionist/ A facut cineva acest tip de curs? Cum a fost? E greu?
Ce părere aveti de profesia de inginer silvic? Merită sa faci 4 ani de facultate pentru asta?
Ce studii trebuie sa aiba un general?
Salut, cunoasteti persoane care au intrat la politie/jandarmerie cu tatuaje acoperite de fond de ten?
As vrea sa ma angajez la un serviciu de livrare mâncare gen food panda, glovo etc. As vrea sa- mi spuneți cei care ați lucrat in domeniu unde ar fi mai bine, cat de bine se plătește etc. ...? (mai mult)
Ce mai exact trebuie sa faci ca livrator la Food panda? Se merită?
Cei care ați terminat la facultatea de educație fizică și sport, kinetoterapie ce părere aveți despre acest facultate? Dacă sunt pe profilul uman nu este recomandat să aleg acest domeniu?
Am nevoie de un sfat, ca si absolvent de liceu sa continui studiile in Romania sau sa plec din tara? (cativa ani apoi sa fac niste studii in Romania) MAI merita sa raman in tara?
Buna,TPU! As vrea sa aflu mai multe detalii despre cum e viata de student la FLLS si daca este pe atat de greu pe cat se spune ca este.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
Stelian1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?