Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am câteva întrebări cu privire la primul meu job pe timpul vacanței de vară. Am trei opțiuni: casieră într- o covrigărie; vânzătoare într- o cofetărie și preparatoare pizza. ...? (mai mult)
Vreau sa fac 9 facultate pe baza la ceea ce am învățat la liceu. Sunt filo. Deci. Resurse umane, administrație publica, management, drept? Care mai sunt? Sa îmi zică și mie cineva...? (mai mult)
Intenționez să studiez economie și afaceri internationale și aș dori un sfat. Unde se află cea mai bună facultate din România? Nu știu ce să aleg între UBB, ASE și UAIC.
Bună TPU, cum poți ajunge să faci parte din poliția canină? (ce școală trebuie să termini), ce presupune pregătirea și munca efectivă, care este programul de lucru etc
Am o alunita pe obraz. Nu prea mare, e cat un bob de orez si vreau sa dau la pompieri. Sa stau linistit? Imi va afecta împlinirea visului aceasta alunita? Sau nu este nici o problema
De ce studii este nevoie de a intra in armata? Multumesc
Pe ce baza sunt recrutați cei de la SIAS?
Hei dragilor! O metoda de reținut mai usor la istorie? Am fix 5 lectii de învățat și ma chinui de când a început carantina ..am "învățat " 4 lectii mai am una insă dacă ma întreabă cineva...? (mai mult)
Bună, există posibilitatea să termin o școală de subofițeri jandarmi și apoi să lucrez la un program fix? La birou sau chiar în stradă dar 8 ore pe zi sau ceva stabil, fără să fiu chemata...? (mai mult)
Fratele meu se gândește să dea la Farmacie(ii place chimia mult) dar mama nu vrea să îl lase(ei i- ar plăcea Medicina Generală).Ea consideră că după această facultate nu o sa aiba un viitor....? (mai mult)
Hei! :) Aș vrea să vă cer câteva sfaturi. Sunt o persoană destul de nehotărâtă și nu știu exact ce domeniu ar fi mai potrivit pentru mine, însă, m- am gândit în sfârșit să fac o alegere...? (mai mult)
Ma tot gândesc la ce facultate sa dau. Sunt pe profil uman, filo, deci mate nu prea fac. Adică mai deloc. Vreau sa îmi spuneți ce meserie pot avea și la ce facultate pot da. Nu vreau...? (mai mult)
Hei TPU. Imi poate spune cineva cate intrebari biologie și cate chimie sunt la Facultatea de Medicină și farmacie Galati, pe specializarea Farmacie? Si cate sunt locurile la buget si cate sunt...? (mai mult)
Se tin examenele de la Umf pe stadion, ca sa nu poata copia, pentru ca umf e cea mai importanta facultate si nu pot lasa orice prost sa fie admis, ca dupa sa fie oamenii cobai?
Care sunt facultatile apreciate la noi in tara?
Hei! Vreau să dau la academia tehnică militară, ce culegeri sugerați pentru pregătire la mate si fizică (cu definiții si exercitii rezolvate). Ofer coroniță!
Fiecare artist are câte un manager?
Cum de multe persoane cu studii superioare nu reușesc în carieră, nu sunt în stare să se descurce în general în viață, iar cei care abia au reușit să termine un liceu reușesc să...? (mai mult)
De ceva timp ma gândesc sa fac un curs de agent de paza si am niște întrebări : 1. Cât durează cursul? 2. In ce consta examenul final pentru obținerea atestatului? Este greu sa îl...? (mai mult)
Salut.In septembrie intru a12a si sunt indecis. Nu stiu ce sa aleg intre umfcd balneofiziokinetoterapie sau tehnica dentara sau ASE. Ce pot face dupa ase pentru ca la cealalta este evident? As vrea dupa...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă la Faculatea din domeniul terapie ocupaționala se dau probe? Dacă da, ce anume?
Care sunt salariile unui pompier (proaspat absolvent la scoala postliceala din Boldesti) + sporturi
Dupa ce termin liceul economic se poate sa dau la drept?
Bună, TPU! Dacă ați avea posibilitatea de a alege între Facultatea de sociologie, secția de resurse umane și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, limbile japoneza/germană, pe care ați...? (mai mult)
SALUT, as dori sa ma angajez la STB Bucuresti, este cineva care lucreaza la stb, ma poate ajuta cineva cu o informatie? Mentionez faptul ca anul trecut in primavara am depus cv- ul cu tot ce trebuie,...? (mai mult)
Ce cariere pot avea dupa ce termin facultatea de filosofie si stiinte politice?
Cum este sa lucrezi ca si operator calculator? Ce ai de făcut? Cam ce salariu ai? Estr greu?
Ce cursuri trebuie sa urmez sau ce trebuie sa fac sa devin paramedic..este necesar un liceu cu profil bio-chimie?
Sunt anul II la Drept si vreau sa ma inscriu in I.N.M.Credeti ca ar trebui sa fac meditatii ca sa intru? E grea admiterea? Ca sa ma inscriu trebuie sa imi depun si diploma de Bacalaureat.Conteaza...? (mai mult)
Am o intrebare, la facultatea de asistenta sociala ce materii iti trebuie? Si la ce dai examene pentru a intra?
Este chiar așa de rău să ai job gaps (asa numitele pauze de munca)? In sensul in care daca vad că ai un job gap de chiar și câteva luni nu te mai cheamă la interviu?
Știe cineva dacă și unde se fac cursuri ONLINE de agent de curățenie? Am nevoie de calificare pentru a deschide un PFA.
anul ăsta termin și eu cu liceul și imi doresc să intru la pompieri, însă am o problema cu coloana, am avut cifoză, însă am corectat- o dar nu in totalitate si e posibil să nu...? (mai mult)
Ce parere aveti de FoodPanda cu masina? Exceptand banii de benzina. M-ar interesa care sunt aproximativ orele in care nu este trafic aglomerat
Sunt pe aici persoane care realizeaza invitatii nunta/botez etc? Daca da, imi puteti spune cum se numeste acest job? Am tot cautat insa nu am gasit un raspuns pe internet.
Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine cateva detalii despre Facultatea de Administratie si Afaceri din Bucuresti sau mai bine spus niste pareri. Este cineva care studiaza la aceasta facultate sau a terminat...? (mai mult)
La ce dau probe pentru admitere la facultatea de sport?
Câți ani de condus trebuie sa ai ca sa te angajezi la un restaurant ca uber eats?
Bună TPU Sunt elev în clasa a XI- a și eram decis, până nu demult, să urmez Facultatea de Medicină, Medicina Generală. Însă, între timp, am aflat de existența Facultății de Inginerie...? (mai mult)
Ce face un subofiter jandarm și ce salariu are?
Salut Va cer si eu o parere: Merita sa ma angajez in "politia locala-rutiera" sau sa dau proba pentru armata? Locala sau armata?
Buna programele de cosmetica medicala si nutritie unde pot sa mai gasesc in tara in afara de targu mures?
Salut TPU Ce credeti despre acest job sofer FAN CURIER. Sunt riscuri, e o meserie placuta, salariul e atractiv, iese si bacșiș? Funda, cel mai bun raspuns!
E ușor la Președinția României? E ok salariul?
Ce pasi trebuie sa parcurgi dupa ce ai terminat facultatea de psihologie ca sa poti lucra ca psiholog in sistemul de plasament sau intr-un spital de psihiatrie infantila?
Este cineva pe aici care a făcut două facultăți în același timp? Aveți cumva ceva sfaturi?
Cei care ați terminat pe profil uman, ce facultate ați ales după? Mai am câteva luni sa aleg o facultate și habar nu am ce mi- ar plăcea să fac. (nu aș vrea să ma fac profesoară și...? (mai mult)
daca vrei sa faci un film (poti alege si tu genul sau doar scenaristul)?
E greu cursul de tehnician nutritionist? Cu ce diferă în atribuții calificarea asta de tehnician nutriționist fata de medic nutriționist? Va rog lamuriti- ma. Și care e mai grea, postliceală de...? (mai mult)
Bună, TPU! Aș dori să știu dacă pot sa intru la Academia Tehnica militara sau la subofițeri dacă am dioptriile de - 3.25 si - 3.50. Îmi doresc încă de mică asta. (Sau cum as putea face...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!