Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Bună, TPU! Aș dori să știu dacă pot sa intru la Academia Tehnica militara sau la subofițeri dacă am dioptriile de - 3.25 si - 3.50. Îmi doresc încă de mică asta. (Sau cum as putea face...? (mai mult)
Hei TPU. Am inteles ca in Germania câștigi mai bine ca asistenta medicală? Ma refer la asistenta medicală care are facultate, nu postliceala.
Sunt în clasa a 12a pe profil uman și mă gândeam să merg după Bacalaureat la economie generală, însă nu știu dacă o să reușesc deoarece de 2 ani nu mai facem mate. Cei care ați ...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma înscriu la scoala de jandarmi, Fălticeni, însă am probleme cu dantura, am multe plombe si 2 dinți îmbrăcați, o masea si un dinte in față. Mi- am rezolvat toate cariile ...? (mai mult)
Heii TPU! Ținând cont de oportunitățile în cariera ce ați alege între management turistic și comercial (UCDC) și comunicare și relații publice (unibuc)?
Merita profilul de balneofiziokinetoterapie din cadrul UMF Iași? Ce ies dupa?
Salut, sunt cetatean de origine (Rep.Moldova) dar cu cetatenie Romana și ocuiesc aici in Ro. In Republica Moldova am terminat doar scoala de 9 clase si am invatat scoala auto de cat. A1, B, C1 dintre...? (mai mult)
Cum poti intra in trending pe Youtube? Ca m-am uitat acolo si nu sunt in ordinea vizualizarilor, adica am vazut in trending si videoclipuri cu doar 200k gen. Care e criteriul?
As dori sa devin chiropractician insa nu stiu ce facultate sa urmez, in ce tari sunt disponibile astfel de cursuri, durata cursurilor.Ma puteti ajuta?
Cum e să lucrezi ca marinar stagiar?
Nu știu unde ar trebui postată întrebarea aceasta așa că am s- o postez și în secțiunea Sănătate și în secțiunea Carieră. Sper sa primesc un răspuns care să mă ajute. Cunosc...? (mai mult)
Ce meserii/profesii se cauta in ziua de astazi?
poate cineva sa-mi dea toate detaliile despre facultatea de jurnalism Bucuresti?
Am facut scoala in Romania pana in clasa a XI- a si dupa m- am mutat in Belgia. Acum studiez la un liceu din Belgia. Problema e ca vreau sa fac facultate in Romania si mai precis Academia...? (mai mult)
Cum pot fi terapeut, medic de medicina complementara(nu alopata ci alternativa deci) sau naturist, vindecator fara sa fac facultatea de medicina ci numai un curs sau mai multe? Am vazut ca sunt unii terapeuti...? (mai mult)
Pot profesa ca farmacist daca nu am rezidențiat?
Salutare. Sunt student in anul 1 in domeniul computer science si nu pot sa nu ma gandesc la oportunitatile de viitor in ceea ce priveste locul de munca. In ultimul timp am inceput sa ma ingrijorez ca, ...? (mai mult)
Cum este facultatea de fizica? Sunt pasionat de ea doar ca nu stiu daca as putea face fata:)). Nu ma pot hotari intre Fizica si Educatie Fizica si Sport plus ca am auzit ca la Sport se fac multe excursii...? (mai mult)
Daca esuezi mai mereu, este ceva de bine? Mereu am inteles ca daca esuezi, inveti din acele lucruri si nu le vei mai repeta, iar prin asta, evoluezi. Este adevarata chestia asta?
Termin anul acesta liceul fiind la un profil uman si nu am mai facut Fizica din clasa a 11- a; totusi tot timpul mi- a placut Fizica si simt ca m- as duce Facultatea de Fizica, doar ca ma intreb...? (mai mult)
Stiti daca la scolile de politie sunt specializari? Daca da, care sunt acestea? Multumesc
Heii, pot da admitere la matematica ca sa intru la informatica (Ubb Cluj)?
Stie cineva cum as putea incepe o cariera in stand up si actorie?
Am un semn vertical din naștere pe frunte în partea dreaptă. El pleacă de sus și se oprește la sprânceană. Nu este foarte accentuat... dar este vizibil dacă nu țin părul într-...? (mai mult)
Te poti angaja la 18 ani in armata? Se mai poate asa ceva sau nu?
Aveti idee in ce constă materia pentru specializarea balneofiziokinetoterapie din cadrul UMF Iași? Multumesc!
Cum pot fi membru al Camerei Deputaților sau Senator? Va rog raspuns sincer fara misto
Care este diferenta dintre "licensed" si "bachelor"?
Cam cat castiga la inceput un asistent medical care lucreaza intr-un cabinet stomatologic? Ma intereseaza salariul net din România, dar si din strainatate (Anglia).
Maine am un interviu. E primul meu interviu. Ce intrebari o sa mi se puna? Cum sa fac sa il iau? Cateva sfaturi va rog
Cum poti deveni angajat la protectia consumatorului?
Ce trebuie să faci ca ajutor de bucătar?
Salut, care sunt cerințele minime, pentru a deveni soldat? Credeți că e o meserie de viitor care merită?
Imi poate da cineva o lista cu toate facultatile pe baza de dosar din Bucuresti?
Un balbait poate avea succes in viata? Chiar succes mai mare decat oamenii care vorbesc normal? Ce fel de meserii i s-ar potrivi? Sau mai bine zis, profesii.
Cum trebuie sa gandesti pentru a avea succes si reusite in viata(aproape de fiecare data), pentru ca vad unii oameni, care daca isi propun ceva, oricat de greu ar parea, reusesc.
La facultate, pentru a deveni profesor trebuie sa faci modulul psihopedagogic din ce am inteles.Dar pe parcursul facultatii faci si practica in scoli, licee?
Care este materia completa de pregatire pentru academia de politie si cand ar trebui sa incep pregatirea? Multumesc
Cum sa ajut lumea și să fiu util oamenilor și societății? Adică nu pot ajuta cu ceva măreț și spectaculos dar vreau sa fac și eu mai mult bine.Ce faci la voluntariat? Și unde se face in Galați?...? (mai mult)
Cam cat castiga un frizer (hairstylist) in strainatate?
mereu ma intrebam (cum scriu scenaristii tot scenariul), adica discuti despre tema filmului se pune in aplicare, dar scenaristului cine ii zice povestea pe care este bazat filmul (introducere,...? (mai mult)
Asta e o intrebare pentru cei care au dat admiterea la facultatea de litere. Am inteles ca la proba de limba romana se da din gramatica desi in liceu nu se studiaza. E adevarat? Daca e adevarat ce...? (mai mult)
Sunt clasa a 11- a. Și imediat o să fiu a 12- a și după bacul.Am vrut să mă duc la facultatea de psihologie să devin psiholog, logoped sau psihiatru.Mă poate ajuta cineva să mă gândesc...? (mai mult)
Te poti muta de la medicina dentară la medicina generală în cadrul Facultății de Medicină din Craiova? Si daca da, sub ce context?
Cei care sunteti pe la Scoli Postliceale Sanitare, cum este acolo? As vrea sa urmez o cariera de Asisten Medical, dar ma pasionează si domeniul militar. Ce ziceti? Ce sa aleg, MApN/MAi sau o cariera...? (mai mult)
Hei buna! Știe cineva dacă la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași trebuie să dai admitere la Facultatea de Litere sau se intră pe dosar?
daca pe viitor planuiesti sa te faci actor in State (iti trebuie neaparat diploma de teatru sau actorie)?
Nu se mai lipeste nici o oportunitate de munca de mine indiferent ce as cauta. Tot ma chinui sa gasesc variante si variante. La unele n- am bani si pile, la altele am studii terminate pe cu totul altceva...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Universitatea Andrei Șaguna din Constanța? Stiu ca este privata si ma intreb daca e cam ca la Spiru Haret. Este adevarat ca facultatile private sunt mai usor de terminat decat...? (mai mult)
Se face scoala la Spiru Haret? Cat de grele sunt sesiunile acolo? Intreb de curiozitate. Funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!