La armata de la vanatori de munte, Predeal dupa cate saptamani poti sa vii acasa?
Stie cineva despre tehnician maseur? Se poate angaja fara bac? Si ce e de facut?
Hey, cred ca visul meu este sa joc si eu in filme sau seriale dar nu stiu ce trebuie sa fac, adica eu sunt la o scoala normala fara actorie sau mai stiu eu ce. Copiii care sunt la scoala sau chiar la...? (mai mult)
Dacă acum termin Stiinte economice (contabilitate) și apoi dau la Frontiera (Scoala de Frontieră Avram Iancu Oradea) este vreo diferență? Sau voi fi tot agent ca și ceilalți care au terminat...? (mai mult)
Daca esti balbait ai sanse sa urmezi o cariera militara?
Ce ziceti ca ar fi mai avantajos intre a face facultatea la tine in oras sau in unul mai mare? Voi ce ati alege?
Buna Seara.Ce parere aveti despre meseria de asistent medical? Care e diferenta in Romania intre o postliceala sanitara si facultatea de asistenti medicali(pe lângă faptul că în cazul ultimei variante...? (mai mult)
Salut baieti, intrebare pentru voi, e tarziu daca la varsta de 24 de ani sa iti incepi cariera de tenismen profesionist avand toate resursele si oportunitatile de a incepe un sport bine pus la punct?
Daca am o alunite pe fata (foarte mici) sunt doar niste puncte mai pot intra la Scoala de Pompieri din Boldesti? Sau asta imi va strica visul?
Daca intru in preaviz mai pot sa imi iau concediu?
Unde as putea merge la muncă în străinătate? Aș vrea ceva mai ușor, fără studii superioare sau limbă și dacă este cazare gratis. Aș vrea pe perioadă lungă chiar și pe iarnă, să...? (mai mult)
Imi spuneti niste idei pe ce limbi să mă duc la litere?
Sunt la liceu si vreau sa dau la Școala de Agenți de Poliție Câmpina sau, daca reușesc, la Academia de Poliție. Părinții mei doresc să dau la o facultate din alt domeniu (ex:Medicină,...? (mai mult)
Știe cineva când se vor relua examenele(probele fizice) la MAPN? Trebuia sa le dau în martie dar s-au anulat. Ma gândeam dacă starea de urgenta s-a ameliorat, ar fi posibil sa se reia curând.
Buna! Numele meu este Patricia si am 16 ani. Scriu asta deoarece sunt o persoana destul de matura la varsta pe care o am si mereu ma intreb ce voi face cu viitorul meu si ce voi deveni cand voi termina...? (mai mult)
Credeti ca un cont pe linkedin ar putea face diferenta in a- ti gasi un job sau nu? Nu am muncit nicaieri, nu am experienta, abia termin facultatea. Am tot incercat sa depun cv- uri, insa fara rezultat...? (mai mult)
Buna tpu.La Cluj la umf la asistenta medicala generala conteaza media de la bac? Ma refer la cum se face admiterea?
Bunaaaa... termin clasa zecea, dar chiar vreau sa imi fac o idee asupra unei facultati pe care s- o urmez. Este cineva la facultatea Unarte din Bucuresti? Merita sa ma pregatesc? Se intra cinstit sau...? (mai mult)
Ce materii se fac la scoala de maistri militari? Si cum sta treaba acolo?
In Romania meseria de arhitect este căutată și se câștigă decent sau ar trebui să mă gândesc la altceva, daca da ce (îmi place desenul tehnic cat și cel artistic cunosc bine limba engleza și...? (mai mult)
Mai sunt și alții în situația mea? Am terminat anul trecut 12 clase pe profil mate- info, am luat bacul cu 7.83, atestatul, diploma de 12 clase. Treaba e că după nu am continuat deoarece...? (mai mult)
Merita sa faci un curs de frizer? E complicat sa inveti? Eu as face dar ma tem ca nu o sa pot sa invat nimic
Daca sunt gras, am kg in plus, dar vreau să slăbesc pot face postliceală de asistent de nutriție și dietetică (adică pot să mă înscriu) sau se accepta doar slabi având în vedere profilul postlicealei? ...? (mai mult)
Este cineva aici la masterul de chimie clinica din Iasi, la UAIC? Doresc sa stiu daca are un program lejer, deoarece vreau sa si lucrez pe perioada masterului.
Bună, sunt elev în clasa a 12- a și sunt într- o oarecare dilemă. Doresc de prin clasa a 11- a să merg la Universitatea Babeș- Bolyai din Cluj, pe secția informatică, având în vedere că ...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa urmez ca sa devin pompier?
Poti avea un job destul de bun dupa ce termini bioingineria medicală din cadrul UMF Iași? Rog seriozitate.
Salut, imi poate spune cineva ce pot iesi dacă urmez un liceu cu profil pe științe sociale? Mai exact ce facultati pot urma si in urma facultăților ce ies, ce pot lucra?
Heei! Imi poate spune cineva daca pot da la academia militara sau cea de poliție daca sunt pe profilul industrie alimentară cu specializarea de tehnician analize alimentare? Va rog
Pentru IT-ști, ce facultate ar trebui pentru un loc de muncă (ca progamator în C#, Python și Web Developer/Designer)?
Trebuie obligatoriu diploma de bacalaureat pentru a deveni ambulanțier?
De la liceu la filo as avea sanse de a merge la o facultate de informatică? Urmând cariera de IT-st
Ce facultate trebuie să faci ca sa ajungi psiholog criminalist si daca este vreo facultate de genu la Iași?
Ce fac programatorii de la Facebook? Mai exact cu ce se ocupa?
Daca intri in trupele speciale ai voie sa spui ca esti angajatul lor? Sau va trebui sa tii confidential aceasta informatie?
Stie cineva cand se mai tin problemele pentru academie? Urmeaza bacul, am invatat cat de mult am putut, nu excelez la probele sportive. Acum cu pandemia asta totul este in ceata, nu mai gasesc nici ...? (mai mult)
1.Pentru a întra în F.O.S(Forțele pentru operațiuni speciale) trebuie neapărat urmat un colegiu militar? M- am uitat pe site la MApN și nu scrie nimic. 2. Ce beneficiezi dacă urmezi un colegiu...? (mai mult)
Aveti idee cam ce nota trebuie sa primesc in evaluarea nationala pentru a intra la liceul militar?(S-a schimbat regulamentul de admitere, trebuie sa dau doar evaluarea nationala)
Buna ziua! Sunt elev in clasa a 11 a și mă tot gândesc la ceea vreau sa fac pe viitor. M- am gândit ca la finalul clasei a 12- a sa optez la Academia de Poliție din București, doar că am niște...? (mai mult)
Am un prieten care sta aproape de Tg Jiu. I- am zis ca e posibil sa aiba sanse sa ajunga sofer pe autobuz pentru ca multe firme din Romania in special astea cu transportul in comun ofera scolarizare apoi...? (mai mult)
Buna, pe lângă locul actual de munca, as dori sa mai lucrez de acasă, ma poate ajuta cineva cu un loc de munca de acasă? Va rog mult...
Pot sa ma inrolez in armata fara sa fac liceul militar? Am 14 ani si vreau sa dau la liceul militar, dar daca nu sunt admis ma pot inrola la 18 ani?
Ce trebuie sa fac sa devin psiholog? Câți ani se fac?
Salutare, as avea o intrebare. Deci, sunt la stiinte ale naturii, bio chimie, anul acesta termin, vine bacul, facultatea si ma întrebam care sau ce fel de facultate ar fi cat mai potrivita pentru...? (mai mult)
Am tot căutat și nu găsesc nimic concret, la Facultatea de Administrație și Afaceri din București, pe ce baza se face admiterea (dosar sau examen scris) și care sunt taxele anuale?!...? (mai mult)
Ce ati alege intre Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera, Şcoala de Agenţi de Poliţie Campina si Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi? La care se intra mai greu? La Facultatea...? (mai mult)
Ce facultate din Bucuresti este cea mai potrivita daca vreau sa fac web design?
Sunt eleva in clasa a 11 a pe mate- info intensiv info si ma tot gandesc ce profil sa aleg la facultate. Vreau la politehnica, dar nu sunt sigura pe ce ramura. Ma atrag jocurile video si designul....? (mai mult)
Momentan sunt la liceu pe profilul Tehnician Proiectant CAD si as vrea sa știu ce facultate se poate urma pe acest profil și ce meserie voi putea sa am...Este o alegere buna sa urmez acest profil încă...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez in alt judet si imi trebuie stramutare sau adeverinta de flotant, cum as putea obtine daca nu cunosc pe nimeni in judetul respectiv si nici nu intentionez sa ma mut acolo, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!