Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa ma angajez in alt judet si imi trebuie stramutare sau adeverinta de flotant, cum as putea obtine daca nu cunosc pe nimeni in judetul respectiv si nici nu intentionez sa ma mut acolo, ...? (mai mult)
Ce job serios as putea gasi online, editez foarte bine foto, mediu in video?
In momentul asta sunt la Automatica si Calculatoare, UPB, Ingineria Sistemelor, anul 3. Am 5 restante de pe anii precedenti, iar acest an, datorita pandemiei, probabil imi va aduce alte 6-...? (mai mult)
Ce cursuri recomandati pentru a deveni stewardesa, cursuri care la finalizarea loc, daca iei examenul ai garantata si angajarea?
Noi avem joburi in Romania ca dispecer de zbor? Ce trebuie sa faca o asemenea persoana, care ii sunt atributiile? Voi stiti ceva?
Ce salariu are un agent de poliție debutant(cu sporuri)? Cum poți să te incadrezi ca sursă externă in poliție? Poti sa avansezi de la subofițer la ofițer si cum?
Merita sa devii instructor de fitness? Se gasesc usor locuri de munca ca instructor de fitness? Un instructor de fitness "la inceput de drum" ia cel putin 12- 13 milioane de inceput? Este o meserie din...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 10a si m- am decis sa dau la arhitectura la Bucuresti la Ion Mincu. Am citit in mai multe locuri ca se intra doar pe baza notei pe care o iei la proba de desen care aparent e si singura...? (mai mult)
Cu ce sunt diferiti ofiterii de agentii de politie?(in afara de studii)
Saptamana ce vine incepe targul de cariere digital de la Cluj. Targurile de cariere au vreun rol in afara de a face publicitate firmelor participante? Din ce am mai vorbit inteleg ca extrem de putini sunt...? (mai mult)
Sunt clasa a 8-a și aș vrea niste sfaturi pentru a mă hotărî la ce profil sa merg. Mulțumesc anticipat!
Hey TPU. As dori sa devin actoriță in filme. Dar nu la teatru. Nu știu cum sa explic, gen sa nu fie în realitate doar în film. Ca exemplu: Divergent Insurgent Lara Twilight Am căutat pe ...? (mai mult)
Cum scapi de saracie in tara asta mai ales daca nu ai studii superioare? Imi doresc mai mult de la viata! Cred ca o solutie ar fi strainatatea
Stie cineva sau chiar este consilier de probatiune? As vrea sa stiu dintr-o sursă sigură cum este aceasta profesie. Si cat mai multe detalii despre ea.
Eu mai am 2 luni si termin facultatea de Automatica si informatica aplicata. Ma gandesc sa fac si un master dar nu stiu ce sa aleg dintre management sau sa continui pe ingineria informatiei. Care...? (mai mult)
Care vi se par meseriile/ facultățile / profilurile de facultăți ideale pentru societatea în care toți și pentru viitor?
Neata TPU, oleaca de ajutor am si eu nevoie, sunt in clasa a 12- a, thing is, eu nu ma descurc absolut deloc la scoala, absolut deloc, cand am realizat asta acum cativa ani m- am decis sa ma apuc de ...? (mai mult)
Cei care sunteti studenti la UMF Cluj (medicina generala), credeti ca este suficient 1 an pentru a ma pregăti pentru admitere? Am auzit ca este incredibil de grea.
Salutare, am 13 ani, cu această perioadă de stat acasă, au venit și idei de cariera și meserie. De ceva timp m- am axat să învăț cât mai multe din antreprenoriat, freelancing și marketing...? (mai mult)
Ce face un Copywriter intr-o societate, de exemplu ce atributii are intr-o firma de publicitate, etc? Ce meserie e asta, ce face exact un copywriter?
Care este diferența dintre cele doua specializări din cadrul facultăți de zootehnie de la Iasi, ingineria si management in alimentație publică si agriturism (IMAPA) si controlul și expertiza produselor...? (mai mult)
Daca am terminat o facultate cu specializare inginerie chimica ca ce ma pot angaja?
Hei! Cei care sunteti la Facultatea de Drept(eu as vrea sa dau la UBB Cluj), ati putea sa vorbiti putin despre ce presupune facultatea, despre modul in care invatati, etc? Eu termin mate- info, am...? (mai mult)
Hei! As dori o parere a studenților din FSEGA Cluj. Cum vi se pare facultatea asta? Pe mine m- ar tenta marketing sau statistica si previziuni economice, dar nu stiu ce perspective de angajare as avea...? (mai mult)
Hei! Ma adresez celor care sunt la drept in Cluj la UBB, admiterea lor consta intr- un examen din raționament logic, voi v- ati pregătit in mod special pentru el? Am vazut ca e un curs organziat de...? (mai mult)
Ce poti deveni daca urmezi facultatea de biotehnologii industriale?
Cati ani durează facultatea de inginerie chimica si protectia mediului? Dau funda
Ce locuri de munca pentru femei sunt cu salarii mari daca am un liceu slab?
Am cateva intrebari despre Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr".Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate. Cat de grea este admiterea? Cu cat timp inainte trebuie sa ma apuc de pregatire? ...? (mai mult)
Salut,trec clasa 11 filologie si as vrea sa am o cariera militara in viitor. Ce ar trebui sa fac pentru a ajunge ofiter in armata română dupa ce iau bacalaureatul?
Stie cineva cat costa cursurile pentru a deveni steward? Ce mai trebuie sa platesti? Stie cineva mai multe detalii despre o asemenea cariera?
Dacă am media 8.5 la purtare în clasa a9a si in restul anilor am 10, pot da la scoala de poliție? Stiu ca trebuie media minim 9.00, însă nu stiu cum se calculează, se face media pe toti...? (mai mult)
A facut cineva cursuri pe platforma online CAMPSTER? Se ofera certificat cand finalizezi cursul? Am vazut ca sunt destul de ieftine si daca ar da si diploma ceva ar fi super...
Vara asta vreau sa stau in București și sa ma angajez undeva, unde as putea sa ma angajez daca am 19 ani?
am 21 de ani si momentan lucrez in armata ca si soldat (SGP) si as vrea ca pe viitor sa ma indrept spre o meserie. Acum nu stiu ce sa aleg, as vrea o parere cam ce meserie e stabila din punct...? (mai mult)
Buna, TPU! Imi poate spune si mie cineva ce facultate trebuie sa fac pentru a deveni profesoara de educatie sociala?
Sunt foarte confuza și cam nelămurita cu privire la o meserie. Actoria. 1.Cum as putea ajunge actrița în America? 2.Actoria va avea mereu succes? (25- 30 ani) 3. Iubesc mult ceea ce fac...? (mai mult)
Dacă vreau sa fiu profesor de română de exemplu... Dacă dau pe mate info este ok? Nu prea ma vad pe filo, îmi place și pe partea de profil real, dar și română. Bineînțeles că fac...? (mai mult)
Caut sa ma angajez, insa eu sunt o fire foarte timida, introvertita si mi- e ca nu ma voi adapta. Care sunt provocarile pe care le potintalni la un job, indiferent care ar fi. Inteleg ca sunt provocari...? (mai mult)
Ce trebuie să fac ca sa pot ajunge jandarm? Sunt din Suceava și anul acesta ma voi duce la liceu.
Am inteles admiterea la medicina veterinara e mult mai usoara decat admiterea la medicina umana? De ce?
Salut, sunt clasa a X a si sunt pasionat de masini, ma gandesc sa ma indrept spre o cariera de inginer mecanic auto, as vrea sa stiu care sunt materiile pe care o sa le studiez la facultate si ce salariu...? (mai mult)
Salut, ce face mai exact un Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor si cat se castiga?
Buna seara tuturor, am o intrebare pe care o consider putin delicata, doresc raspunsuri sincere si serioase, fara injurii la adresa mea, am o cunostinta(nu apropiata) de la care am auzit de un site...? (mai mult)
Care sunt sansele de a intra la o facultate in Uk cu un imprumut de la stat? As dori sa aflu din surse sigure, de la cineva care studiaza acolo sau a studiat. Cat mai multe informatii imi sunt de...? (mai mult)
Tatuaje la politie/jandarmerie. E permis cu tatuaje la politie/jandarmerie? Stiam ca e permis daca sunt acoperite de uniforma dar am in plan un full sleeve iar daca nu e acceptat atunci o sa ma...? (mai mult)
Cum se numeste acea haina verde purtata de catre politistii rutieri? Multumesc!
Curs asistent farmacist la școală postliceala. 1. Ce grad de dificultate are pe o scara de la 1 la 10? 2. Cum sunt structurate cursurile, orele? 3. Trebuiesc memorate toate pastilele, tratamentele...? (mai mult)
Buna, ma numesc Marius si am 20 de ani, am terminat scoala profesionala si sunt electrician si m- am saturat, nu imi place santierul, mai am o sansa sa am o meserie unde se castiga bine fara sa fie...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, daca vreau o carieră militară ce pot face ca sa fiu cadrul militar? Am absolvit liceul si am si bac-ul si ce pot ajunge si un salariu aproximativ dacă știți.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.