Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Daca as dori sa urmez scoala de agenti Vasile Lascar de la Campina, trebuie sa stau acolo un timp anume la internat sau cum se fac orele? In weekend pot veni acasa?
Ce profil sa aleg dacă sunt clasa a 8-a și vreau sa fac pe viitor facultatea de Economie și Admistrarea Afacerilor?(mai multe opțiune dacă se poate)
Buna, aveti idei de joburi pentru incepatori? Si ce nu ati recomanda unui incepator? Gen unei persoane care nu este obisnuita cu un stres foarte puternic.
Ce ar fi mai ok pentru viitor? Armata, Marina sau Facultatea de Informatica? Toate cele 3 categorii imi plac si sunt super indecis.
Salutare, imi puteti da niste exemple de domenii in care se castiga decent chiar si in Romania? Sa cuprinda: creativitate, vorbit in lb engleza. Caut sa- mi schimb vocatia! Eu am invatat 3 ani meseria...? (mai mult)
Sunt un baiat de 15 ani din Bucuresti si imi doresc sa ajung politist. Poate sa imi spuna si mie cineva ramurile politiei? Sunt multe informatii pe care nu le am si nu stiu de unde sa le iau, nu...? (mai mult)
Vă rog cine vede asta pe cât posibil să nu o ignore, doresc un raspuns cât mai serios. Nu stiu ce sa fac cu viața mea. Sunt studentă în anul 2 la Drept, UAIC. La începutul semestrului 2, în...? (mai mult)
Am căutat pe internet și nu am găsit informațiile astea despre Facultatea de nutritie și dietetica: •Despre admitere(ce capitole ai de invatat, la ce materie se dă, daca este grea) •despre...? (mai mult)
Pentru cei in cunostinta de cauza, imi puteti raspunde la cateva intrebari? In urma cu ceva timp a intrat in mine un sofer neatent (doar o zgarietura pe bara spate). Grabindu- ma, doar...? (mai mult)
sunt baiat de 22 de ani. As vrea sa stiu cum as putea ajunge in Politia din Italia? Sunt mai multe sectii cum ar fi carabinierii, cea stradala, cea locala, dar cum ajung, ce acte si ...? (mai mult)
Poti lucra in bioinformatica, doar cu facultatea de informatică/cibernetică/calculatoare/informatică economică? Am citit undeva ca sunt persoane care lucrează doar cu licenta in bioinformatica, ...? (mai mult)
Sunt sigura ca sunt persoane de varsta mea care se regasesc in situatia mea. Am dat la ASE, sunt primul an, dar simt ca nu e ce vreau eu, nu imi place deloc. Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa- mi...? (mai mult)
Deci, vreau sa încerc sa dau la pompieri dar nu știu în ce consta proba scrisa. Aveți ceva idei?
Hei TPU. Ce medie trebuie sa am pentru a intra la academia de politie?
Vreau sa dau la Facultatea de Drept si am cateva intrebari: 1.Este asa de greu cum pare, avand in vedere materia? 2. Daca o sa termin facultatea, pe viitor o sa am beneficii? 3.Se invata si...? (mai mult)
Care credeti ca ar trebui sa fie calitatile unui judecator?
M- am hotarat cel mai bine sa fac o scoala postliceala sanitara, dar nu stiu care dintre Carol Davila (cea privata nu facultatea) si Fundeni. 1)Fundeni: Pro- e o scoala de de stat (asta ...? (mai mult)
După sfârșitul cursurilor la postliceala de Amg trebuie musai sa continui cu cursul pentru un subdomeniu, o specialitate sau ma pot angaja doar cu cursul de asistent medical generalist?
Unde pot face cursuri de psihologie pentru începători sau de viață sănătoasă dar la care sa primești și o diplomă(certificat de absolvire) așa pentru satisfacția mea personala, pentru mine,...? (mai mult)
Salut, vreau după ce termin liceul sa dau la Jandarmerie, îmi poate spune cineva mai exact ce se face in scoala aia mai exact de 1 an. Tot ce se întâmpla de când iei probleme și pana când ieși...? (mai mult)
Sunt foarte indecisa. Ce ați alege în locul meu? Politia, învățământul, sau producător de film. Vreau cât mai multe răspunsuri.
Am trimis scrisoare pentru angajare la un service auto ca si mecanic auto (ucenic). M- au sunat la un interviu săptămâna viitoare, faza este că mi- au cerut o copie a unui test de aptitudine adecvat...? (mai mult)
La Drept este recomandat sa te apuci de invatat, pentru admitere cu 2 ani in urma?
Are un politist local salariu de 9000lei pai cum?
Un job sofer care nu cere 1 an experiență există?
Salut, dacă am o diploma de inginer, sa presupunem ca as intra la Câmpina la Școala de Agenți de Poliție, după ce termin studiile și sunt repartizat o sa se ia in calcul acea diploma de inginer...? (mai mult)
Acesta sunt salariile magistratilor, in mana, la ora actuala? https://lege5.ro/Gratuit/ge3dkmzyga3a/indemnizatia- de- incadrare- pentru- judecatori- procurori- magistrati- asistenti- lege- 153-...? (mai mult)
Nu cred ca este cea mai buna categorie pentru intrebarea mea, dar sa speram ca gasesc un raspuns. Inainte de toate sa ma prezint (Nu ofer si informatii personale). Ma numesc Lucian si sunt...? (mai mult)
Are rost sa schimbi cariera la 26 sau 30 de ani?
Se intra greu la pompieri? Cam de ce ai nevoie sa fii un pompier bun? Daca exista oameni care lucreaza in domeniul asta pe site, am o intrebare:Va place meseria aleasa? Ce satisfactii ai ca pompier si...? (mai mult)
Pentru cei care urmează Facultatea de Medicină, este posibil să faci o a doua facultate în paralel, ca de exemplu traducere? Mulțumesc!
Care departament al unei facultati de silvicultura ar constitui mai multe avantaje in obtinerea unui job? -Departamentul de silvicultura -Depqrtamentul de exploatari forestiere
Salut, am o intrebare, daca am un defect de vedere (strabism) pot urma scoala de subofiteri pompieri?
Sunt clasa a XII- a, profil uman, științe sociale. Când am intrat la liceu am crezut că vreau să urmez Facultatea de Drept, de aceea am și ales acest profil, în condițiile în care aveam...? (mai mult)
Daca lucrez la glovo trebuie sa am bani la mine pentru comenzi?
Dupa scoala postliceala de asistenti, ce trebuie sa urmez sa devin asistent la SMURD sau la SABIF? (Nu ma refer la voluntariat)
Cei care au intrat la politie imi puteti spune cat de greu se intra?
Cum dracu sa scap de emotiile pe care le am? Nu mai rezist sau sa invat sa le controlez, sunt baiat am o varsta si m- am saturat de ele, nu intotdeauna le am dar sunt. Stiu ca o sa ziceti ca e firesc...? (mai mult)
Bună seara, TPU vreau să ma angajez in domeniul construcții si vreau să stiu cum este, ce trebuie să știu in general și cum sunt colegii pe domeniul construcții, din câte am auzit nu prea sunt...? (mai mult)
Am și eu niște întrebări. Vreau sa devin profesoara și am nevoie de niște detalii și sfaturi. 1.Credeti ca meseria de profesor pe viitor (peste 20- 25 de ani) va fi ok? Va fi căutată? ...? (mai mult)
Pot să mă angajez ca student? Trebuie să fac o cerere sau e strict treaba mea?
Daca lucrezi in IT. De exemplu 1 an developer in js, esti considerat "Junior". Dupa daca lucrezi 3 ani in py, atunci esti considerat "Middle". Intrebarea este: Dupa ce acumulezi cei 4 ani de experienta...? (mai mult)
Ce sa fac daca nu am promovat bacul? Chiar nu ma descurc la matematică și am M1. Ce alternative sunt in afara de a-mi găsi un loc de munca?
Ce informații îmi puteți da despre meseria de bibliotecar? Salariu, studii necesare etc, etc
Iubita mea e extrem de pasionata de fotografie. Cum as putea sa o ajut sa se dezvolte și/sau sa câștige niște bani? Fără cursuri de fotografiat momentan fiindcă nu avem cum.
Dacă ați fi in locul meu, ce ati alege? Tehnica dentara sau Finante Banci? Tehnica dentara sau Asistenta medicală? Asistenta medicală sau Management? Marketing sau Tehnica dentara?...? (mai mult)
Ca sa ajungi student la drept trebuie sa stii sa vorbesti foarte mult si foarte corect din punct de vedere gramatical?
Ce se da la examenul de admitere facultatea de administratie publica?
Fratele meu s- au angajat la o multinațională recent și m- a impresionat foarte tare in sens negativ un lucru. Am văzut că se promovează un still de lucru de 50 de minute munca și 10 minute...? (mai mult)
Cum poti ajunge sa faci acele traduceri de la filme pe care le vedem la tv in josul ecranului? Dar sa fii vocea din spatele personajelor dublate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.