Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Dupa ce termin liceul(fara bac)vreau sa ma mut in alt oras, nu mare, la un municipiu/oraș mediu.Cam cu cati bani as putea trăi singur? Nu fumez, nu beau! Vreau sa imi inchiriez si o garsoniera,...? (mai mult)
Care este materia de baza pentru jurnalism(facultatea de jurnalism), pe ce profil e nevoie sa merg si ce trebuie sa fac in aceasta facultate? Multumesc anticipat!
Nu gasesc cate intrebari din chimie si cate din biologie am la admiterea la tehnica dentară București. Autor,
Ce parere aveti despre Facultatea de farmacie (specializare COSMETICĂ MEDICALĂ ȘI TEHNOLOGIA PRODUSULUI COSMETIC). Merita? Din cate am inteles trebuie sa dau un test pentru admitere dar inainte...? (mai mult)
Hei TPU, puteți să- mi spuneți cam ce salarii au profesorii? Aici mă refer la profesori pentru gimnaziu și pentru liceu. Bineînțeles cu studii superioare, facultate. Adică cam cum ar urca în...? (mai mult)
Ma descurc foarte bine la negociere la convingere. Care job credeti ca este potrivit si sa aiba un salariu de cam 3000-4000 de lei pe luna? Ms,
Ce părere aveți despre facultatea de biochimie București. Sunt perspective mari după terminarea acestei facultăți. Ce alte facultăți în domeniu mai pot urma pe acesta ramura(inginerie ma refer)...? (mai mult)
Nu am o facultate/Liceu sau o diploma care demonstreaza ca am experienta in domeniul IT(C+ + /Httml/Java). Nu am avut posibilitatea sa intru la un asemenea liceu/facultate. Insa am experienta...? (mai mult)
Exista diferenta intre facultatea de drept si administratie publica din Constanta si Faa (administrie publica si afaceri) din Bucuresti? Ma int adm. publica.
E frumoasa cariera de militar/marinar?
Salutări! Ce trebuie să faci să fii polițist local, întreb de curiozitate? Mulțumesc! PS:Mi-a zis cineva că nu îți trebuie nicio școală(specială), mă îndoiesc
Cum e la facultatea de litere? Ce studiezi acolo? Daca imi puteti trimire link- ul unui plan de studiu va rog pentru specializarea limba si literatura romana plus o limba straina(franceza). ...? (mai mult)
Am decis să postez aici pentru că am o dilemă. Sunt pe clasa a VIII- a și nu știu ce profil să îmi aleg. Se spune că de la cel real apar mai multe posibilități pentru o carieră decât...? (mai mult)
Salut, doresc un loc de muncă (job) pe care să îl pot face de acasă de pe calculator. Îmi puteți recomanda ceva?
Stiu ca admiterea la medicina dentară București e mai usoara decat admiterea la medicina umana București. Asa este si la Iași?
Sunt persoane pe aici care lucreaza in mediul bancar? Cum ati aplicat pentru job? A trebuie sa aveti cunostinte din interior?
Ce tip de medic pot sa devin dar sa nu am operatii de facut si sa am si un salariu decent?
Hello, TPU! De ceva timp mă gândesc să dau în jandarmerie doar că nu știu pașii necesari pentru a începe. Mă interesează care sunt procedurile, când se fac înscrierile, ce probe sunt, ...? (mai mult)
Heii! Vreau să știu și eu care este cea mai bine plătită facultate după terminare din cadrul Academiei de Poliție. Mulțumesc anticipat!
LightInTheBox https://www.lightinthebox.com/c/cell- phones_206?prm=1.1.51.0 A cumparat cineva vreun telefon de pe acest site? E de incredere? Nu fac reclama ca nu am nici un interes, doar voiam o opinie....? (mai mult)
Păreri despre ingineria economica în domeniul transporturilor Ce pot ieși după?
Ce studii ar trebui sa am ca sa lucrez intr-o gradina zoologica ca ingrijitor de animale? Ce facultati ar trebui sa fac!
Pentru a deveni paramedic(nu voluntar) ce studii trebuie sa am? Este adevarat ca trebuie sa termini facultatea de medicina?
Mă ajută si pe mine cineva?! Imi poate spune cineva toate costurile care sunt la UMF(medicină)? Cât costa examenele,inscrierea, licenta si rezidentiatul?
Avocat sau judecator? Buna ziua! Daca ar fi sa alegeti dintre cele 2 meserii care vi se pare cea mai buna? Unde se castiga cei mai multi bani? Unde munca e mai putin stresanta? Unde sunt satisfactiile...? (mai mult)
Bună TPU! As vrea sa stiu daca te primesc la Academia de poliție cu mici taieturi pe braț, nu sunt vizibile doar dacă te apropii foarte mult?
Daca ai un job in care clientii te injura de toti mortii si oalele si strachinile, mai poti fi diplomat sau iti bagi... in tot si te cari? Scuzati limbajul
Daca as dori sa urmez o careiera in marina, ce avantaje ar avea liceul militar din Constanța?
Buna, trebuie sa imi aleg profesorul si tema pentru licenta pentru la anul, insa nu stiu exact cum sa formulez mail- ul, deoarece nu stiu cati profesori sunt disponibili s- a.m.d. Intrebarea mea este,...? (mai mult)
Cum se vor desfasura probele la diferite academii si scoli militare si cand? In conditiile in care masca este obligatorie pana la sfarsitul anului? Alergam cu masca pe gura? Mai ales ca am inteles ca mereu...? (mai mult)
Medicina Generala sau Medicina Dentara?
Salut, sunt clasa a XI- a profil filologie engleză, momentan sunt axat către o cariera in politie(Academia de Poliție) și mai apoi după 5 ani de poliție judiciara as concura pentru un post de procuror,...? (mai mult)
Acum ma pot inscrie la scoala de soferi? Ma refer doar sa depun actele ca stiu ca nu se fac ore. As putea?
Ce parere aveti de Facultatea de Medicina Dentara Constanta?
Dupa ce termini facultatea de politie iesi ofițer de politie? As vrea sa stiu care este rolul unui ofițer. Lucrează doar de la birou sau merge in misiuni pentru a le coordona? Si daca lucrează...? (mai mult)
Daca fac o facultate de Multimedia:sunet- montaj si fac masteratul pentru Arta sunetului de film/ Arta montajului de film, dupa aceea ce aș putea lucra, cu ce specializare as iesi? Vreau mai multe ...? (mai mult)
Bună, dacă am doua găuri în ureche pot da la poliția de frontieră?
De ce multa lume zice ca la Medicina Dentara e mai greu ca la Medicina Generala? Nu sunt inca studenta dar mie mi se pare ca la MG e mult mai complexa materia si mai multa.
As dori ajutor si vreau sa va rog foarte frumos daca vreti sa ma ajutati. Fara rautaciosi care sa comenteze aiurea si pe langa subiect, daca vreti sa ma ajutati bine daca nu tot bine dar fara rautati...? (mai mult)
Credeti ca Fancurierul are restrictii in a angaja mai multi membri din aceeasi familie?
Farmacie sau Medicină Dentară? Amândouă imi plac
Ce inseamna farmacist in spital? Cu ce se ocupă el?
Pot sa ajung la politia locala fara bac?
Daca ma înscriu la FACULTATEA de ŞTIINȚE JURIDICE și ADMINISTRATIVE din cadru Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, ce fel de ofițer voi deveni? Ce alte meserii mai pot avea?
Din cate am citit, pentru a deveni inspector în alimentație, trebuie sa urmez Facultatea de Industrie Alimentară...intrebarea mea este: aceasta ramura contine multa chimie? Eu ma gandesc ca ...? (mai mult)
Exista sanse ca mama mea in varsta de 51 de ani sa isi gaseasca loc de munca in strainatate? Am văzut că media de vârstă e intre 18-50 de ani
Ziceti-mi parerea voastra despre Tehnica dentară? Mai merita?
Am o intrebare legata de academia de politie. Ce sa aleg dintre politist (ordine publica) si polistit de frontiera si de ce? Ce beneficii si atributii au ei. Multumesc
Pentru a ajunge la facultatea de inginerie pe ce materii trebuie sa te axezi? Mai apoi ca și inginer constructor ce materii faci, gen cele mai importante?
In ce constă muncă de farmacist in spital? Cu ce se ocupă el? Merită să faci rezidentiatul la Fac. de Farmacie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!