Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Medicina Generală sau Medicina Dentară?
Am o întrebare legată de următoarea perioadă. Din câte am înțeles, mulți își vor pierde job- ul. Nu știu exact dacă de la orice tip de job sau predominant dintr- o anumită categorie,...? (mai mult)
Ce parere aveti de facultatea de psihologie? Se gaseste usor job dupa?
Cat castiga un psiholog in Romania?
Unde este cel mai greu de invatat:la Facultatea de Drept sau la Facultatea de Medicina?
Sunt angajata cu 20 ore pe saptamana. Daca vreau sa schimb si sa lucrez 30 de ore pe saptamana, adica 6 ore pe zi, cum se procedeaza? Trebuie sa aduc iar cazier, adeverinta de la medic etc?
Unde e mai bine sa lucrezi, la stat sau la privat? Domeniu Lucrator Comercial Carrefour Market cu curs platit si diploma de calificare
Pentru a merge la facultate in domeniul calculatoarelor, trebuie sa stiu si multa matematica, in afara de informatica?
Ce studii trebuie urmate si pe ce perioada pentru a deveni politist local?
Ce pare aveti de Iași? Merita o facultate facuta acolo? Orașul în mare cum este?
Ce presupune UATC?
Ce presupune sectia de fotografie si cea de desen in cadrul UNARTE Bucuresti? Vreau detalii
La Facultatea de litere din Tm au sectia de romana-finlandeză? Am cautat pe internet si nu au foarte multe informatii, iar despre asta n-am gasit. Multumesc.
Imi puteti spune in ce consta examenul de la ASE - Departamentul de Informatică şi Cibernetică Economică (DICE)? Ce calitati si cunostinte ar trebui sa am pentru a intra si excela in domeniu?
Salut,ce cursuri sau ce scoala trebuie facuta pentru a ajunge politist local?
Ce facultate as putea sa urmez daca singura mea pasiune sunt exercitiile fizice?
Asistenti medicali generali: ce subdomenii credeți ca sunt mai cautate/importante? Nu știu către ce sa ma înclin. Dacă termin doar cursurile de amg, trebuie sa urmez cursuri pentru un subdomeniu...? (mai mult)
Vreau sa aplic la jandarmerie. Problema e ca am 2 tatuaje. 3 pe mana aproape de cot pe antebrat si inca unul pe antebrat in partea exterioara. Daca as purta ceva cu maneca lunga nu s- ar...? (mai mult)
Sunt anul 1 la Medicina Generală dar mi-am dat seama ca nu imi place.As vrea sa dau la Medicină Dentară sau Farmacie.Credeti ca merita această schimbare? Farmacie sau Medicina Dentară?
Se poate face medicina veterinara fara frecventa?
Hei, oamenilor! A încercat cineva, în ultima perioadă, să se angajeze la Glovo? Am și eu de gând să încerc platforma asta și am intrat pe site- ul lor la secțiunea, , Devino curier", îmi...? (mai mult)
Hei! Imi dati va rog idei de joburi pe care sa le am pentru a putea lucra de acasa, chiar daca e nevoie de facultate. Un job sigur pe care sa il am si sa imi pot intretine familia.
Mai merita sa dau la tehnica dentară acum ca exista tehnologia CAD CAM? Mie mi- a spus cineva ca da si Ca "CAD CAM" nu înlocuiește meseria veche, se adaugă ceva la ea. Vreau sa aud si parerea...? (mai mult)
De ce Managment si Marketing sunt asa facultăți proaste?
Tehnica dentara sau Finante-Banci la FEAA?
Bună TPU! Sunt elev la un liceu sportiv și nu știu ce sa fac cu viața mea sau pe ce drum sa merg.Îmi place sa fac sport, sa traiesc un mediu de viață sănătos și să învăț lucruri noi. Îmi...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Facultatea de Medicină Constanța?
Farmacie sau Tehnica dentara?
sunt student in anul 2 la facultatea de inginerie (T.C.M., la buget) si as dori sa ma "reprofilez". As dori sa urmez o cariera in politie sau jandarmerie (chiar si armata dar primele 2 variante...? (mai mult)
Din ce trebuie sa dau admitere la tehnica dentară? Ce materii? La Carol Davila? Pls,
Știe cineva cum e la FPSE? Fiindcă m- am gândit că acolo vreau sa merg la facultate și nu știu dacă ar fi o alegere buna, dat fiind că sunt multe astfel de facultăți in București....? (mai mult)
Cat de greu isi găsește un medic (dupa rezi) un post într-un spital la oraș? Am auzit ca nu prea se scot.Si ce face in cazul in care nu găsește?
Tehnica dentară sau Asistență Medicală?
Cine imi poate recomanda locuri de munca bine platite in strainatate fara facultate, maxim o postliceala?
Am o poveste incurcata. Pe clasele 5- 8 eram printre cei mai buni din clasa si aveam mereu media peste 9.85. De cand am intrat la liceu ceva s- a schimbat, nu prea mai am chef de invatat si ...? (mai mult)
Hey! V- as mulțumi enorm dacă m- ati ajuta cu niște răspunsuri dacă știți, bineînțeles? 1) Daca nu am făcut liceul pe profil vocațional, eu făcând filologia, exista șanse sa devin pe ...? (mai mult)
Sunt pe filologie, clasa a 11 a și nu stiu ce facultate să urmez după ce termin liceul. Poate suna copilaresc, dar vreau sa fac o facultate ca mai apoi să am un loc de muncă bine plătit....? (mai mult)
Exista Facultate de Teologie la Frecventa Redusă? Daca da, unde?
am si eu o intrebare, ce job ar fi mai cautat si bine platit, cel de instalator sanitar si gaze sau cel de electrician electronist auto? Vreau sa ma apuc de niste cursuri la somaj si as ...? (mai mult)
La Medicină Dentară e mai ușor față de Medicină Generală?(Ma refer la volum de materie, stres, timp liber, program)
Salutare tuturor, am nevoie de ajutorul vostru, de curând am devenit interesat de facultatea veterinara, am cautat pe net mai multe informații cu privire la ea, insa nu găsesc câteva lucruri, ...? (mai mult)
Aș vrea o părere. Am 14 ani și mă gândesc serios la carieră. Mă gândeam să devin polițistă dar pasiunea mea puternică de mică este fotbalul. Mă gândeam că dacă de exemplu dau...? (mai mult)
Care credeți că ar fi un domeniu mai bun Farmacia sau Medicina Dentară? Imi plac si sunt pasionată de amândouă, dar as vrea sa stiu ca imi gasesc loc de munca după terminarea...? (mai mult)
Cat de greu este să îți găsești un loc de munca dupa ce termini Medicină Dentară sau Tehnica Dentară?
Sunt militar in rezerva, imi mai pot aduce in vreun fel contributia sau nu? Ce ar trebui sa fac ca sa reintru in armata?
Care ar fi opțiunile mele daca termin Facultatea de Farmacie? Cat de greu e sa te angajezi? Este un domeniu de viitor?
Vara aceasta ma înscriu la facultate și am doua pe listă: management turistic și comercial/ administrație publica. Vreau si eu câteva păreri, pe care e mai ok sa o urmez? Unde am ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, eu as vrea sa ma mut în America pentru ca vreau sa fiu actor, am talent foarte mare, adică știu sa întru în rolul personajului (am fost sportiv). Mai exact sa dau probe...? (mai mult)
As vrea sa intru in somaj tehnic din cauza virusului, pot sa ii cer voluntar angajatorului sa ma bage in somaj?
Salut, doresc sa fac facultatea pentru protectia mediului din Cluj, pentru cineva mai cu experienta mi- ar putea spune cam ce ar insemna o cariera in protectia mediului si cam cat de greu ar fi? (in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!