Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Stiti cumva ceva locuri de munca serioase la domiciliu/online? Nu celor de genul in care iti faci un cont si nu poti castiga nimic. Mersi!
am o intrebare in legatura cu politia locala, spuneti-mi si mie care sunt gradele si ce studii trebuie pentru fiecare grad.Si salariile in functie de grad net si brut.Dau funda
Hei, TPU! Precizez ca sunt a 11- a și ca m- am hotărât *da, destul de tarziu* sa dau la medicina. Îmi puteți spune cumva ce materie întra la biologie și la chimie? E grea chimia pentru admitere...? (mai mult)
Știu că sună drept o întrebare prostească și amândouă companiile sunt cam la fel dar aș vrea să mă angajez... Ce ați alege între KFC sau McDonald's?
Cum ajungi expert criminalist? Ce facultate trebuie sa faci? Cat de greu e sa te angajezi si daca puteți să îmi ziceți cateva lucruri despre acesta meserie?
Am nevoie de un sfat. Am 22 de ani, de meserie sunt bucătar. De curand m- am operat de varice si medicul mi- a recomandat sa nu mai stau atat de mult in picioare iar meseria mea nu mai este ceea...? (mai mult)
Imi puteti spune in ce consta examenul de la ASE - Departamentul de Informatică şi Cibernetică Economică (DICE)? Ce calitati si cunostinte ar trebui sa am pentru a intra?
Ce salariu are un medic psihiatru în România?
Este cineva printre voi care a optat pentru o cariera in armata Romaniei, ca soldat gradat profesionist (sgp)? O parere ceva, un sfat? Cineva care cunoaste?
Este cineva student la Academia de Poliție din București și imi poate oferi câteva informații? Daca da, va rog sa imi scrieti in privat. Multumesc anticipat
Ce trebuie sa invat /ce pași trebuie sa urmez că sa ajung Medium Medical ca și celebrul Anthony William din America? Autorul de bestselleruri marca Medium Medical.
Daca fac cursurile CCNA și nu am alte cunoștințe în domeniu, îmi pot găsi de munca?
E important sa ai LinkedIn? Mă uitam pe acolo și am văzut un tip cu 5 ani experiență la o singura firma și 498 de contacte și apoi am dat pe o tipă și aia avea o grămadă de diplome, publicatii,...? (mai mult)
In viitor vreau sa devin Penetration Tester/Ethical Hacker si as avea nevoie de ceva sfaturi despre cum sa imi incep cariera. Tin sa mentionez ca nu am scolarizarea in domeniul IT si intentionez...? (mai mult)
Cum v- ati decis la ce facultate să mergeți? Ce v- a determinat si cum v- ati dat seama ca asta vreți să faceți? Puteți spune povestea pe larg dacă doriți. Eu nu știu la ce facultate să dau,...? (mai mult)
sunt la SGP de anul acesta si vreau sa ma transfer la o unitate mai aproape de casa si vreau sa ma vorbesc cu comandantul de la unitatea unde vreau sa ma duc. Cum as putea sa procedez sa vorbesc...? (mai mult)
Sunt clasa a 11a si m- am gandit sa dau la Medicină Dentară. Daca poate sa imi zică un student sau studentă sau cine știe, cateva lucruri despre facultate si rezidentiat? Ce as putea face după...? (mai mult)
Pentru a deveni paramedic este nevoie de bac? Sincer nu știu ce să mai cred... unii spun că cică trebuie sa faci facultate de medicină dar esti doar paramedic nu doctor. Am citit undeva ...? (mai mult)
Care sunt demersurile pentru a deveni preparator fizic(antrenor)?
In general, oamenii isi aleg o meserie si o practica toata viata? Adica stiu ca sunt oameni care aleg sa isi schimbe directia profesionala dar cati sunt aia? Marea majoritate se fixeaza pe o meserie anume,...? (mai mult)
Majoritatea medicilor din Romania care emigreaza in Anglia sunt repartizati la tara/orase mici? Sunt defavorizati fata de medicii englezi? Care e diferenta intre cineva care face facultatea de medicina...? (mai mult)
Buna! Asa cum exista asistent contabil exista si asistent IT... Si daca da, nu ii trebuie facultate, ci doar liceu si cunostinte in informatica, nu? Si daca da si la aceasta întrebare, atunci ce...? (mai mult)
Hei! Ma gândeam sa ma fac asistenta medicala generalista si apoi sa continui pe neonatologie. Mai am cativa ani sa ma gandesc, dar vreau sa o fac din timp. Imi spuneti va rog pro si contra? Chiar as ...? (mai mult)
Stiti ca in general la medicina generala trebuie sa ai in an note de 9 si 10ca sa rămâi la buget. La medicina dentara e la fel? Tot 9si 10 iti trebuie ca sa rămâi la buget sau se poate...? (mai mult)
BUNA TPU, VA ROG AJUTATI-MA CU NISTE SFATURI.Nu am nici o pasiune si imi e foarte greu sa ma orientez spre o anumita meserie, spre un anumit domeniu.Ce ar trebui sa fac?
Admiterea la farmacie e mai usoara decat admiterea la medicina?
Cum pot deveni it ist fara facultate si ce salarii sunt?
ați putea sa îmi dați o lista de meserii fara facultate, căutate? In afara de cea de controlor de trafic aerian și de polițist.
Anul acesta dau admiterea la Facultatea de Farmacie Constanța. Daca poate sa imi zică cineva, care e student/a, cum e la această facultate? Care ar fi opțiunile mele dupe terminarea facultății?...? (mai mult)
Care este cea mai bună firmă de delivary pe Timisoara? Ex: GLOVO FOODPANDA. TAKEWAY ETC. Vreau sa ma angajez la una din ele. Vreau sa stiu unde am mai multe comenzi si care dau mai mulți...? (mai mult)
Dacă vreau sa devin paramedic, ce studii trebuie sa am?
Sunt in clasa a 8 a si vreau sa devin polițist. Ce profil ar trebui sa urmez la liceu? Exista un profil, , obligatoriu " pentru a ma înscrie la Academie sau la una din scoli? Cel mai bun profil...? (mai mult)
Salutare. De ce in Germania nu lucreaza nemții in domeniul constructiilor sau in abatoare? Si daca ar fi sa lucreze de ce nu sunt forjati ca romanii?
Cum poti ajunge politist local si cat castiga?
Intreb de curiozitate. Unde, cand si cum se poate inrola o persoana de 18 ani in Armata Romana? Poate de exemplu sa faca pregatire militara dar sa nu opteze pentru o cariera in armata? Astept răspunsuri...? (mai mult)
Cat castiga un militar care e sofer pe camion in armata? In euro daca se poate, se poate angaja direct pe postul ala sau trebuie sa treaca probele de admitere in cadrul militar?
Merita sa fii profesor in 2020?
Exista pe aici designeri Ui/Ux? Cum ati inceput munca? Cat v-a luati sa creati un portofoliu bun? Cum ati reusit sa va angajati (intership or interviu)?
Cât de respectați sunt voluntarii IGSU?
am cateva intrebari pentru cei care sunt sau au fost in situatia mea.Deci, sunt clasa a 10a la bio chimie si intai m- am gandit sa dau la medicina in Romania, apoi in America pentru ca acolo...? (mai mult)
Care a fost ultima medie de admitere la buget la farmacie Carol Davila in anul 2019, 2018?
Cat castiga un pompier subofiter?
Poti sa te angajezi jandarm doar cu liceul terminat fara bac?
Care e diferenta intre specialitatile de la Farmacie(rezidentiat), daca puteti sa imi explicati?
O persoana la 49 de ani cu o conditie fizica foarte buna se mai poate angaja undeva in cadrul armatei, politiei? Stiu ca ei ies oricum la pensie mai repede, dar persoana in cauza are o conditie mai buna...? (mai mult)
Daca faci facultatea de Geografie din Bucuresti, cu specializare meteorologie, ai putea sa lucrezi dupa ceva in domeniul asta? Sau nu se prea cauta...sunt locuri putin? Astept raspunsuri.Multumesc!
Cat castiga un proaspat absolvent al scolii de subofiteri de pompieri Boldesti? Daca aveti cunoscuți sau ati fost acolo
Cat castiga un farmacist?
Buna Ziua! Eu as vrea sa devin cantareț, dar mi-e frica ca nu voi reusi, adica, chiar nu stiu ce sa fac ca sa devin, imi puteti oferi sfaturi?
Mai stie cineva care e inaltimea minima la fete daca vrei sa dai la Academie? S-a scos acea inaltime minima? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?