Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Ce trebuie sa faci pentru a ajunge soldat? Are nevoie fratele meu de liceul militar?
Vreau sa plec in armata, dar prietenii rad de mine pentru ca imi pierd ani din viata. Sa merg sau nu?
Ştiţi când o să înceapă oamenii să muncească?
Salut, Voiam sa va intreb cateva intrebari. As dori sa ma apuc sa invat programare, nu doar de dragul de a invata alt lucru, ci de a urma cariera. Cu ce sa incep ca si program? Am vazut ca unii recomanda...? (mai mult)
Este cineva care lucreaza de acasa? Voi cum procedati? Ce ati invatat in perioada asta? Eu am scris despre asta aici, poate ajuta pe cineva: https://99xp.ro/work-from-home-10-lucruri/
Vreau sa imi dau demisia, din vina perioadei nefavorabile. Cum eu lucrez la o fabrica mare cu mulți angajați e destul de riscant in perioda asta sa merg la lucru. Dupa o perioda de 3- 4 luni, cand...? (mai mult)
AC Timisoara (upt) diferenta dintre CTI si IS? La care se face mai multa fizica si la care ai mai mult timp?
Facultatea de matematica si informatica din Timisoara are 2 specializari: matematica si informatica. Intrebarea mea e: pot merge pe specializarea informatica daca admiterea o dau la matematica? Sau trebuie...? (mai mult)
Facultatea de matematica si informatica are 2 specializari: matematica si informatica. Dacă vreau la specializarea informatică, trebuie ca admiterea sa fie la informatica, sau se poate da si la...? (mai mult)
Ce facultate ar fi recomandată pentru web development? (Html, cea, ne, php, python)
Ce parere aveti despre facultatea de Matematica si informatica (specializarea informatica) din Brasov?
Vreau sa devin web developer. Ce facultate sa aleg?
Facultatea de matematica si informatica Timisoara. A fost cineva? Sau e cineva? Am o intrebare importanta si nu gasesc raspuns.
Credeti ca o persoana care a implinit 32 de ani mai poate face wrestling de performanta? Stiu ca varsta poate fi inaintata, dar nu stiu... Voi ce spuneti?
sunt SGP de anul acesta la o unitate militară din Constanța și vreau să mă transfer la o unitate mai aproape de casă în județul Brașov. Acum nu știu dacă mă pot transfera unitatea...? (mai mult)
Bună. De curând am decis să merg la facultatea Ovidius, mai exact pe Psihologie. Am căutat ultimele medii admise din anii trecuți, dar nu am găsit nimic. Știe cineva cam cu ce medii se intră? ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot (ca elev in clasa a11a)sa merg intr-un program work and travel?
Bună, dacă termin academia de poliție/jandarmerie la Bucuresti, cum as putea sa lucrez în străinătate gen LA sau NY după ce termin? Ce trebuie sa fac ca să ajung acolo?
Buna! Merita sa faci o postliceala pentru asistent medical generalist? As vrea niste sfaturi de la persoanele care au absolvit o astfel de scoala.
Ce trebuie sa faci ca sa ajungi web developer, freelancer, ce studii trebuie?
Credeti că odată cu apariția acestui așa zis Covid 19 crește și nevoia celor din M.A.I sau MAPN de oameni?
Imi amintesc ca am vazut mai demult un concurs de la Discovery cu un premiu gen o cariera la ei sau o suma de bani destul de mare. Din ce imi amintesc trebuia sa creezi ceva content creativ editare...? (mai mult)
Ce liceu și ce trebuie să fac după liceu ca să intru în Jandarmerie?
Cam care este salariul unui web developer incepartor 0-3 ani experienta? (cam cat ai putea castiga dupa ce termini facultatea, sau de ce nu, din timpul facultatii?)
Am 16 ani si am terminat deja de 1 an gimnaziala si nu m- am inscris la niciun liceu. Eu m- am gandit sa incep scoala profesionala de constructii sau mecatronic al automobilelor pentru ca imi place munca...? (mai mult)
Singura facultate de limbi straine din Romania in care sa cuprinda si cursul de japoneza este cea de la Bucuresti?
Bună seară, am o întrebare foarte importantă în cariera vieții mele. Sunt pasionat de astronomie, fizică și electricitate. Aș vrea să știu la ce nivel se face astronomia, la liceu sau la...? (mai mult)
Exista vreo posibilitate sa dau examenul de admitere la engleza si o alta materie in afara de matematica, la armata ( subofiteri) sau e doar engleza si matematica?
Ce faci mai exact la academia forțelor terestre la profilul științe administrative? Ce însemna științe administrative și ce lucrezi după ce termini?
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator sau Adobe InDesgin? Care sunt cele mai cerute? Care e cel mai bine platit?
In vara asta as vrea sa ma duc in străinătate sa lucrez. Am 18 ani și am niște întrebări. In ce țară din Europa este cel mai bine sa imigrez? Am auzit ca Norvegia este o țara dezvoltată...? (mai mult)
Am o problema la informatica. Am început cu materia de clasa a 9a, fac problemele care sunt date ca exemplu, dar nu stiu sa le fac pe cele care sunt diferite(Dar de la același capitol ) sau putin ...? (mai mult)
Cat de mult conteaza sa ai o diploma de specializare in domeniul IT (Web Development mai exact) pentru angajare? Daca fac cursuri de specializare ce costa 1300Euro(nu e o lauda) si nu imi dau diploma,...? (mai mult)
Facultăți de pe urma carora poti avea o meserie frumoasă, sa câștigi ceva? Ce părere aveți de facultatea de inginerie mecanica? A terminat o cineva? Cum e?
Am cetatenie dubla, romana-italiana, as putea sa ma inrolez in armata Italiei? Parintii au doar cetatenie romana. M-ar dezavantaja acest lucru?
Am o nelamurire, de azi am intrat in salariul de 75% salariul se calculeaza din minimul pe economie sau din brutul cu care esti angajat? Tinand cont ca acum suntem platiti de stat nu de firma.
Cum pot intra în S.A.S. și ce profil la liceu trebuie să urmez?
Luni mi- am făcut analizele (coprocultură, glicemie, tensiune și EKG) pentru a mă angaja la Mega Image, doctorul de acolo spunandu- mi că rezultatele vor fi trimise direct la mega. Voi fi sunat...? (mai mult)
Buna, eu m- am înscris la Mapn in perioada ianuarie și încă nu am primit nici un semn. Acum am văzut ca înscrierile trebuie făcute la telefon din cauza pandemiei iar data de înscrieri e mult mai...? (mai mult)
Sunt clasa a 11a si nu stiu ce sa aleg intre Facultatea de Farmacie si Medicina Constanta.Care dintre ele merita? Daca aleg Facultatea de Farmacie o sa am un viitor? Farmacia este mai usoara ca...? (mai mult)
Mă pot angaja în armata fără diploma de bac?
Vreau sa fac cursuri de Web Development la Brasov si am ajuns in punctul in care am de ales intre 2 companii si anume: https://scoalainformala.ro/brasov/ si https://azimutvision.ro/cursuri- la- brasov/. ...? (mai mult)
Acum cu toata situatia asta, te poti inrola voluntar in armata? Sa ajuti si tu? Daca nu, cum altfel o poti face?
Cum pot renunta la alocatia din Germania? Am 20 ani, iar daca o am nu ma pot angaja. O primesc pentru ca mi-am continuat studiile. Cunoasteti procedurile?
Va considerati unii din voi foarte creativi? Ce va face sa credeti asta? In ce domeniu sunteti creativi? Cati oameni ca voi cunoasteti sau ati cunoscut? Are legatura extra creativitatea cu problemele psihice? ...? (mai mult)
Asistent medical generalist sau asistent medical farmacist? De ce?
Cât de greu este bacul la matematică M2? În comparație cu M1?
Am 16 ani si vreau sa ma angajez (nu doresc sa va spun motivele) evident dupa ce termin scoala. Sunt in clasa a 10a si as vrea sa o termin si sa ma angajez, va rog nu vreau comentarii de genul "de ce...? (mai mult)
Care credeti ca e o alegere mai avantajoasa intre litere (profesor de romana) sau pedagogia invatamantului primar si prescolar (educatoare, invatatoare)? Ma refer la faptul care dintre cele 2 optiuni ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de asistență medicală generală? E mai folositoare decât altele ( de exemplu, facultățile de economie) dacă vrei să pleci în străinătate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!