Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Unde pot gasi un CV online de profi in format PDF sau DOC? Caci pe site la profil unde se face CV- ul de angajare, nu imi da voie sa trimit CV- ul decat daca incarc un CV din computer in format PDF ...? (mai mult)
Facultatea de asistenta medicala generala se poate face si la fara frecventa?
Ce profil la liceu trebuie urmat și ce trebuie să urmez după ca să intru în jandarmerie?
Din ce credeți ca se naște creativitatea? Sa fii creativ este ceva nativ? Sau creativitatea se naște atunci când pui suflet în pasiunea ta? Indiferent de domeniu
As vrea sa dau la facultate dar sunt praf in toate lucrurile, sa spun asa, as vrea sa stiu daca la fara frecventa este cu taxa sau fara? Ma gandesc ca ar exista doar cu anumite taxe, e cam dubios sa...? (mai mult)
Din vara vreau sa încep cursurile de asistent medical la o școală postliceala. Sunt puțin nehotărâta între asistent medical generalist și asistent farmacist. Știe cineva sa îmi dea mai multe ...? (mai mult)
Urgent! Are cineva raspunsurile la cartea teste grila la limba engleza? As dori sa ma verific. Lucrez pentru admitere.
Profesor bun meditatii informatica programare?/C++ online? Sau daca stiti vreunul in Tg jiu. Sa nu coste mai mult de 50 lei.
Cum poti profesa ca farmacist in Canada sau Noua Zeelanda daca ai terminat facultatea in Romania?
Ceva casier care lucreaza la pariuri sportive? Am o intrebare se castiga sume mari?
Salut. Sunt în clasa a XI- a, filologie intensiv engleza. După terminarea liceului as vrea sa merg la UAIC Iasi si sa învăț limbi străine. Limbile pentru care vreau sa aplic sunt rusa și italiana....? (mai mult)
Cum sau de unde pot invata informatica pentru bac singur? Cat timp dureaza sa înveți pentru bac la info? Daca ai o mica bază
Daca as dori sa urmez o cariera in marina, as putea urma liceul militar? Daca da, ce beneficii ar avea?
Saptamana viitoare imi expira contractul de munca, insa nu pot sa ajung la locul de munca pentru a semna noul contract din cauza coronavirusului (se lucreaza de acasa). Exista vreo modalitate prin care...? (mai mult)
Sunt clasa a 10 a si sunt cam indecis la ce facultate sa merg. Tata se ocupa cu agricultura si m- ar cam pasiona acest domeniu, dar mama imi zice sa ma duc la Acadmia militar sau la Pompieri.Si...? (mai mult)
Salut, sunt clasa 10 la filologie. Daca as vrea sa lucrez pe viitor la brigada antitero sri, ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa ma pregatesc? Daca dau un examen de admitere, la ce materii dau? Ce...? (mai mult)
Există o anumită instituție unde se desfășoară cursuri de calificare atestate de A.N.C pentru fiecare județ? Sau trebuie să caut pe internet și acolo unde găsesc ma duc? Nu prea aș avea încredere...? (mai mult)
Buna, sunt in clasa a 8 si vreau sa dau mai departe la un liceu pe profil arhitectură și design în Cluj dar daca doresc sa dau mai departe spre studii superioare (facultate ) pot?
Vreau sa va intreb ce pot face. Cea mai buna prietena a mea vrea sa se faca desenatoare iar eu medic veterinar, ea nu vrea sa ma urmeze si nu stiu daca sa o urmez eu pe ea. Eu tin la ea foarte...? (mai mult)
Îmi place foarte mult muzica și îmi compun singur propriile melodii, adică scriu versurile și apoi fac instrumentalul. Cânt și cu vocea. M- am gândit sa încep un proiect, dar nu ...? (mai mult)
Sunt clasa a 12- a si inca nu m- am hotarat ce facultate sa urmez. Am profil de stiinte si nu vreau gen medicina. Sunt o fire calmă, cu multă răbdare. Nu prea mă pricep la fizica si chimie și...? (mai mult)
Ce părere aveți de UTCB? E o facultate de calitate? Se pune accentul pe practica sau pe tocit? ( Știu, la orice facultate trebuie sa înveți, dar mă refer daca există și o exemplificare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre UNATC? M-ar interesa regia. Ce competente si calitati trebuie sa am pentru a ajunge acolo? Ce sfaturi imi dati?
Ce parere aveti despre facultatea de jurnalism? Ce competente trebuie sa am pentru a urma acea facultate?
Acum un an am avut un accident de motocicleta, i-am furat motocicleta tatalui si s-a lasat cu poliție, vreau sa stiu daca pot intra in armată după chestia asta
Ce carieră și ce facultate poti alege dacă ești la un profil uman, științe sociale?
Merita facultatea de farmacie?
va rog sa- mi spuneti unde as putea sa fac modulul pedagogic in Cluj Napoca. Mentionez ca am terminat facultatea de farmacie. UMF Cluj nu organizeaza astfel de cursuri iar UT si UBB organizeaza...? (mai mult)
Buna, cineva care a lucrat intr-un supermarket ca lucrator comercial si imi poate oferi niste detalii?
vreau sa ma spun ca la liceul sunt la profilul de filologie, nu mi- a plăcut partea realista și eu de foarte mult timp îmi doream ceva pe baza juridică, judecător sau procuror, însă acum...? (mai mult)
E greu sa lucrezi la casa de marcat ca lucrator comercial? Ce sarcini ai de facut?
Am un vis pentru care lupt din greu. As vrea sa intru in armata SUA. Am reusit cu greu sa obtin un green card. Ar fi acesta un avantaj? As putea sa imi indeplinesc visul, voi ce spuneti?
Hei, TPU! După primii doi- trei ani de facultate la Electronică și Telecomunicații București (ETTI), ce locuri de munca se pot ocupa, care sunt denumirile posturilor și din ce domenii aparțin?...? (mai mult)
Dacă este o întrebare prostească îmi cer scuze dar nu am multă experiență pe piața muncii. Se pare că la noul loc de muncă voi sta 9 ore, din care 8 ore voi lucra și voi avea pauză de masă...? (mai mult)
Va rog dati- mi detalii legat de facultatea de marketing. Cum se intra si ce test se sustine? Are legatura cu psihologia si cu creativitatea? Eu vreau sa combin o meserie cu ramura de grafician in...? (mai mult)
Peste 4 luni implinesc 18 ani si m- am gandit sa ma duc in Anglia la munca. Am ales aceasta tara deoarece cunosc limba si cred o sa- mi fie mai usor. Dar am multe nelamuriri in primul rand...? (mai mult)
Ce pot face cu Facultatea de Limbi străine in Romania? (chiar cu o limba asiatica si franceza). In afara de traducător sau translator...
Salut, imi poate spune cineva ce se intampla daca pici instructia militara la un SGP? Gen teste si probe, pentru ca recent am intrat in armata. Si nu stiu exact in ce consta acele probe sau examene,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Facultatea de Farmacie Constanța?
Salut.Am o intrebare si anume:Cand intru in aplicatia de Glover si ii dau pe Rapoarte imi arata asa:Comanda finalizata si Rezumate si la Rezumate imi arata sumele castigate dar eu am un contract cu partenerul...? (mai mult)
Păreri despre facultatea de kinetoterapie?
Buna! Nu am nici o experienta, insa mi s-a cerut sa trec ceva totusi in Cv. Ce sa trec? Eu chiar nu am nimic si nici nu vreau sa mint. Adica nu am ajuns in halul asta sa inventez povesti despre mine.
Ce limba considerati ca merita a fi invatata? Engleza de acum toti o stiu...nu se mai considera ca fiind ceva special. Deci...ce spuneti ca merita, in asa fel incat sa poata sa aduca si venituri...? (mai mult)
Facultatea de educație fizică și sport sau cea de kinetoterapie, care dintre acestea îți aduc mai multe satisfacții? Și vreau să știu cam ce se face acolo în timpul facultații. Si...? (mai mult)
Daca vrei sa intri in armata, trebuie sa platesti pentru recrutare? Exista vreo taxa ceva? Cine stie?
Iti poti depune un Cv pentru parcul Disneylad? Poti specifica acolo in ce zona a parcului ti-ai dori sa lucrezi? Credeti ca exista sanse? Fara probleme de limba.
Salut,imi poate da cineva niste idei, ce as putea sa pun in cv la "headline" sau "summary"? Vreau sa imi fac niste idei dar deocamdata nu le gasesc acum. Multumesc
Hei. Ce părere aveți de asistenta medicala de laborator? Pro, contra, salariu, străinătate, program? Va rog
Ce trebuie sa fac sa ajung invatator?
Salutare! A terminat vreunul dintre voi facultatea de Drept? E o facultate foarte grea? Cum vi s- a parut? La ce varsta ati inceput facultatea? In liceu la ce profil ati fost? Daca nu ai fost la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!