Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
stie cineva cat dureaza facultate de mecanica, inginer mecanic? Daca sunt pe filologie pot da la facultatea de inginerie mecanica?
Buna TPU.E grea facultatea de tehnician radiolog?
Va salut cu respect! Vreau sa ma inscriu in armata la SGP si am cateva intrebari. 1.Am o dioptrie de - 0, 50, pot sa ma prezint la vizita medicala cu ochelari sau cu lentile? O sa- mi faca un control...? (mai mult)
Buna, este cineva care a dat admiterea pentru ANP? Am cateva intrebari.
Buna,sunt studenta in anul 4 la Farmacie.Credeti ca merita sa dau rezidentiatul sau sa ma axez pe domeniul vanzarilor? Ce inseamna mai exact rezidentiatul?
Cunoaste cineva firme serioase care recrutează oameni pentru abatoare din Germania?
Cu ce se ocupa facultatea Ase REI? Și în ce consta?
Stie cineva cat e taxa la Medicina Veterinara Bucuresti (fmvb)?
Ce meserii credeți voi ca sunt "de viitor"?
Care facultate e mai bună, balneofiziokinetoterapie sau kinetoterapie?
Vedeți voi eu ca și profesie, fiind împins de la spate a alege, mi- am ales cea de mecanic auto. După un timp am început să mă gândesc că nu este o alegere atât de rea(bani, weekend...? (mai mult)
Care e diferenta dintre balneofiziokinetoterapie si kinetoterapie? Care e mai bună?
Imi puteti zice va rog cateva (cat de multe puteți) meserii cu salariu de peste 5000 lei/ luna? Si care la inceput pot avea si 3500. Va rog. Si cat mai multe.
Se pot face bani in viata fara o facultate, gen doar cu bacu si atat? Dati exemplu, cat mai multe, explicati, funda.
Ce liceu/facultate trebuie sa fac pentru a fi profesor de istorie(ori ce este bazat pe istorie)?
Ce părere aveți despre facultatea de limbi străine, secția engleză- japoneză? A făcut sau face cineva? As vrea să dau acolo dupa ce termim liceul, sunt la științe sociale si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Daca nu am greutatea necesară pentru inălțimea mea, ma poate declara respinsă la vizita medicala pentru MAPN?
Unde te poți angaja de obicei ca licean?
Unde credeți că este mai bine, armata sau politie osp? Eu zic că variată chiar daca sunt salariile mai mici.
In afara de avocat ce mai poti deveni dupa ce obtii licenta in drept?
Ca sa lucrezi în Anglia ca șofer trebuie să îți schimbi permisul pe Anglia?
Are cineva idee ce salariu NET(bani in mână) are un funcționar public, angajat la primaria unei comune, in departamentul de încasări taxe si impozite? Stiu ca primariile au avut mana libera să-...? (mai mult)
Am auzit ca poti intra in legiunea straina, insa sunt curios cum reusesti sa te intelegi cu ceilalti. Adica acolo pot fi oameni de diferite natii, cum vorbiti daca nu stiti franceza? Cu engleza...? (mai mult)
La Mc te poti angaja de la 16 ani? Poti avea un job flexibil daca dimineata mergi la scoala? Accepta ei asa ceva?
Mai au vreun rol secretarele in ziua de astazi? Credeti ca in viitor ar mai fi disponibile astfel de joburi? Ma refer strict la secretare.
Când se da admiterea la școala de poliție, in clasa a 12a sau după bac?
Dacă doresc sa dau admitere la poliție(Subofițeri) și la vizitele medicale de la înscriere totul e ok care ar fi șansele ca la contravizitele medicale dinaintea examenului sa fie ceva ...? (mai mult)
Sfaturi pentru admiterea la medicina (de preferat UMFCD)?
Poate cineva recomanda o carte de teste psihologice pentru sgp?
Daca dau la facultatea de biochimie, la terminarea ei ma pot face atat profesor de biologie, cat si de chimie? Facultatea acopera pregatirea in ambele domenii, atat cat o face cea de biologie simplu...? (mai mult)
toata lumea, de pe internet, profesorii, etc, iti spun sa faci ceea ce iti place tie sa faci cu adevarat, atunci cand vrei sa urmez o cariera. Mai oameni, sa ne intelegem, iubesc anime-...? (mai mult)
Credeti ca armata SUA face recrutari/angajari si din surse externe? Adica pot si alti cetateni din alte tari sa intre?
Se da vreun examen pentru a deveni broker de asigurari? Sau doar platesc cursurile si atata tot? Se poate si fara cursuri?
As vrea sa devin inginer hardware. Problema este ca nu stiu ce facultate sa urmez pentru a ajunge asa ceva. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Ofițerii de penitenciar au pensie specială?
1.Salut, imi poate spune si mie cineva care este diferenta dintre Limba si literatura straina, in deosebi japoneza(facultatea din Bucuresti) si Limba si literatura japoneza(Facultatea Babes- Bolyai din...? (mai mult)
Cat castiga un piercer daca lucreaza intr- un salon? Ai nevoie de ceva cursuri sau trebuie sa inveți de unul singur si o sa vada cei de acolo daca te pricepi? Merita sa alegi aceasta meserie in...? (mai mult)
Hei TPU, se spune ca tehnica dentară va dispărea, ca vor apărea imprimante 3D, dar asa se spune si de contabili la apariția calculatoarelor si nu a fost asa. Voi ce parere aveti?
M- am hotărât acum puțin timp sa dau la Facultatea de Drept din Cluj. Îmi poate spune cineva care este student acolo in ce consta exact proba de admitere? Am căutat pe net și am văzut ...? (mai mult)
Cat castiga un biolog?
Poți da la Academia de Poliție chiar dacă nu ai învățat la profilul științe sociale?
Câți ani trebuie să stai în Legiunea Străină pentru a primi o pensie de Legionar? Și cât e pensia pe lună? Vă mulțumeac!
As vrea sa devin programator IT. Nu am studiat niciodata domeniul acesta insa ma atrage foarte mult si am fost mereu interesat. Am 32 de ani. Urmeaza sa ma inscriu la o facultate de profil...? (mai mult)
Cum se trimit bani prin banca? Vreau sa trimit vreo 200 lei, cum se procedeaza?
Am o întrebare... daca eu fac in România facultate in urma căreia pot deveni economist sau o facultate in urma căreia pot deveni contabila, daca eu hotarasc după terminarea facultății ca...? (mai mult)
Salut, stiu engleza foarte bine si am niste colegi care au devenit translatori online, as vrea si eu sa incerc dar nu stiu de unde sa incep, adica iti trebuie diploma ceva si unde anume gasesc astfel...? (mai mult)
Buna, am 21 de ani si ma confrunt cu o situatie ingrozitoare. In trecut consumam droguri si m- am lasat deoarece am primit un raspuns la jobul mult dorit. Am intrat la armata si urmeaza etapa de instructaj....? (mai mult)
Salut,imi puteti spune si mie la ce salariu lunar ajunge un SGP? Multumesc
De ce la stat nu se fac angajări decât la armata și politie? Restul fac 1-2 angajări și sunt ocupate locurile de relații și pile.
Ce părere aveți de meseriile din minerit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?