Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Hey! Sunt student la Facultatea de Limbi Străine (Limbi Moderne Aplicate Engleză- Germană). E o idee bună dacă aș face masterul într- o specializare din cadrul Facultății de Economie sau Drept?...? (mai mult)
Cat poate câștiga un profesor la început? Am văzut pe net diferite păreri, însa as vrea sa stiu dintr- o sursă sigură. Credeti ca vor mai crește pe viitor? Eu aș vrea sa devin de română...? (mai mult)
Cam ce locuri de munca pot avea adolescentii de clasa a 10a semestrul doi in varsta de aproape 17 ani? Multumesc anticipat.
Cat e salariul la mcdonalds si kfc la 6 ore?
Sunt pasionat de actorie și m- am gândit sa îmi creez un cont pe un site de casting sau sa ma duc la un casting, dar am o nelămurire: Exista agenții de casting la care se pot duce și tineri care...? (mai mult)
Avantaje/dezavantaje de a deveni medic militar/civil. Funda!
Dupa liceul militar mai trebuie sa faci o facultate?
Credeți că este așa de greu de intrat la Academia tehnica militara? Eu am auzit că este mediu, adică nici foarte greu cum se zice.
Ce părere aveți despre meseria de cameristă/menajeră? Este greu? Stiu ca nici o meserie nu este neapărat ușoară dar ma interesează sa aflu câteva detalii despre a fi menajeră.
Curand voi lua parte la un interviu de angajare, pentru un post care nu necesita experienta (necesita abilitati tehnice pe care eu le pot insusi avand in vedere experienta mea anterioara ca liber profesionist...? (mai mult)
Ce parere aveti de locurile de munca in Scotia la cules de capsuni, merita sa te duci pentru 5 luni, se fac bani? Ce asteptari ar trebui sa am daca ar fi sa merg?
Buna! Ce meserii pot alege daca m- as apuca de studierea unei limbi nordice, cum ar fi finlandeza?(am inteles ca deja sunt foarte multi care s- au îndreptat spre Norvegiana). Stiu ca as avea posibilitatea...? (mai mult)
Vreau sa urmez o facultate de marketing. Imi place ideea de a gasi metode/strategii de a promova si prezenta produse sau servicii. Despre management am auzit ca este cam risipa de bani si timp. ...? (mai mult)
A lucrat cineva cu masina prin Bucuresti pentru firma Glovo? Adica sa livrezi mancare.Este rentabil scazand un cost al consumului de motorina de 6% la un program de 8- 10 ore pe zi? Pentru ca nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de inginerie a lemnului? Merita?
Hei! Ma poate ajuta si pe mine cineva sa ma ghideze in procesul de a ma inrola in armata? Ce trebuie sa fac, care sunt pasii?
Dupa ce termin profilul economic unde pot sa continui? Am auzit ca pot sa mert la Fsega dar pe ce profil?
Cand e admiterea la subofiteri de pompieri la Boldesti? In august sau ianuarie? Mi-a zis cineva ca in august dar pe site nu scrie nimic. Si pana cand trebuie bagate dosarele?
Cum poti deveni un broker de asigurari? Urmezi niste cursuri sau cum? Iti trebuie vreo licenta anume? Multam.
Unde isi arhiveaza studentii informatiile acumulate in timpul anului universitar astfel incat sa nu le piarda?
De ce farmacia nu mai e căutată, deși pe internet am văzut destul de multe anunturi în care se caută farmacist?
Dati-mi si mie idei de facultati unde ar trebui să tocesc, dar fără medicina, va rog :)))
Cum este să lucrezi ca supraveghetor de sală într-un cazino din România sau de oriunde?
Vreau informatii despre SGP si despre data participarii la probele eliminatorii
Unde pot face un curs de macaragiu dacă locuiesc în Buzău?
Credeți că or să se desființeze ceo, emc urile și tot ce tine de minerit? Și 2 minerii erau plătiți pe vremea lui Ceaușescu mai bine decât polițiștii?
Intrebare: ce iq imi trebuie ca sa fiu capabil de a invata o meserie la profesionala?
De ce facultatea de farmacie nu mai e căutată? Anul asta la Iași au dat 89 de copii din 120 si nu inteleg de ce
Ce parere aveti de meseria de pompier la servicii private?
urmează sa am un intervieu la Deichmann, as vrea sa stiu cum e programul de lucru la schimbul 1.
sunt cursant la cursul pentru SGP la politie militara din cadrul fortelor aeriene si mai am 2 saptamani si termin cursul, dupa care urmeaza sa ma duc la unitatea unde am fost repartizat. Cadrele...? (mai mult)
Daca unul din fratii mei are cazier, eu as putea candida pentru un loc in MAI sau MAPN?
TPU, ajutor! Imi tot caut un loc de munca, insa am tot fost la interviuri, care nu necesita cine stie ce cunostinte (vanzator, casier) munca unde nu e neaparat nevoie de o anumita calificare si degeaba....? (mai mult)
Heeei. La farmacie e mai usor decat la medicina umana?
Sunt la facultatea de biologie și voiam să stiu daca pot avea șanse să ajung sa întocmesc portrete robot pentru diferite cazuri. Dacă da, ar mai trebui sa studiez încă ceva? Mentionez...? (mai mult)
M- au interesat studiile cu bursa intr- o facultate din Japonia (fiind in Romania) si am cautat pe https://www.ro.emb- japan.go.jp/itprtop_ro/index.html (site- ul Ambasadei Japoniei in Romania) conditiile...? (mai mult)
Buna seara, stie careva cand sunt inscrierile la Academia de Politie din Bucuresti?
Buna, am o intrebare, nu prea sunt hotarata in legatura cu facultatea si as avea nevoie de o parere. Sunt clasa a 12a pe turism si alimentatie si m- ar incanta universitatea din Constanta pe finante...? (mai mult)
Salut, sunt clasa 10 la filologie si pe viitor as vrea sa devin membru al fortelor antitero, cele care sunt chemate cand este vreun atentat sau vreo interventie. Dupa ce iau bacul, ce ar trebui sa fac?...? (mai mult)
Daca citesc carti de medicina alternativa si obtin destule cunostinte, ce trebuie sa fac sa trec la urmatorul nivel, sa profesez in medicina alternativa? Ce curs trebuie sa urmez? (nu stiu, medicina...? (mai mult)
Cat castiga un proaspăt absolvent al scolii de pompieri de la Boldesti? Ce salariu are acesta?
Bună, îmi poate spune careva când încep înscrierile pentru SGP? Mulțumesc!
Imi explica si mie cineva cum functioneaza platforma Linkedin? Am vazut ca poti sa aplici la diverse job- uri de interes, intrebarea mea e: 1)daca imi fac profilul privat, dar in profilul meu...? (mai mult)
In IT, programare, ar putea fi o problema la angajare daca termin o facultate privata in loc de una la stat? Esti privit prost?
Ma gândesc serios sa urmez facultatea de medicina generala sau cardiologica, insa m- am documentat din mare si nu inteleg mare lucru deoarece unele siteuri sunt prezentate minimal si nu prea inteleg mai...? (mai mult)
Cat castiga un om care termina farmacie?
Cat castiga cineva care termina finante -banci?
Facultati in care intru cu dosar si sa fie si bune?
Eu aș vrea să merg la facultatea de drept, dar nu știu la ce profil de liceu să merg în care să mă beneficieze.
Salut, recent am decis sa dau la pompieri si vreau să știu mai multe despre aceasta meserie. Spre exemplu ce salariu are un subofițer si cum are programul. Dau fundă. Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!