Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut, am 23 de ani, vreau sa fac niste cursuri, inca nu stiu ce imi place, dar sunt deschis sa incerc lucruri noi, asa afland asta pe parcurs, dar as vrea sa fac niste cursuri de unde as putea scoate...? (mai mult)
Dacă urmez o școală postliceală de farmacie, pot lucra in altă țară ca farmacistă? (Elveția, Olanda, UK, Franța de exemplu)? Va trebui să dau un examen sau care sunt pașii pentru a fi ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Dacă cineva, la vârsta de 21 de ani începe seralul fiindcă nu a continuat școala din clasa a opta, e târziu pentru acea persoană pentru a se face ceva în viață? Adică...? (mai mult)
Salut.Ce părere aveți de a fi brancardier? As vrea sa fiu brancardier, dar as vrea sa stiu de la voi o parere... daca cunoașteți pe cineva si daca e greu!
La ce trebuie sa dau admitere la Limbi străine?
Ce trebuie sa urmez ca sa intru in SMURD ca paramedic sau asistent pe autoutilitara?
Dacă am medie de bursă de merit la facultate trebuie să mă duc la secretariat să fac un dosar? Sau se ocupă facultatea de tot?
Sunt mutat in Franta cu parintii de ceva timp. Momentan nu lucrez, dar as vrea sa ma angajez. Ma tenteaza destul de mult sa ma duc la Disney la parcul de distractii. Eu nu am cetatenie franceza, insa...? (mai mult)
Îmi poate cineva răspunde la întrebările astea referitor la școala de poliție din Cluj? 1. Admiterea pentru școala se va face când voi fi in clasa a - 12- a, in Ianuarie? 2. După...? (mai mult)
A fost cineva la facultatea de informatică în Brașov? Vreau să studiez în domeniul IT dar nu mă seduce locuitul în București. Ce sfaturi aveți?
Bună, îmi poate spune careva cât costă să scoți un tatuaj cu dimensiunile de 12cm pătrați?
Ce salarii se dau in armata în 2020? Vreau sa stiu exact, nu ce scrie pe net, pentru ca nu sunt trecute sporurile, chiria, etc...
Am si eu o intrebare! E un lucru bun daca in liceu fac de exemplu profilul chimie-biologie iar facultatea de... electromecanica? Cum vor proceda angajatorii?
Pt cunoscători. Cat cere un bodyguard pe seara?
Este vreun site de angajare unde tu ca persoana fizica poți posta aptitudinile și experiența ta, iar firmele care recrutează sa te contacteze? Se poate face asta pe LinkedIn? Mulțumesc
Te ajuta cu ceva atestatul din clasa a XII- a? Eu am fost la profil economic cu specializarea Tehnician in activitati economice, din ce ziceau doamnele profesoare de la liceu ai Nivel 4 din 5. 5 e la ...? (mai mult)
Buna Ziua. Ma poate ajuta cineva cu niște răspunsuri la întrebările mele despre școala de poliție din Cluj?
Bunca, termin clasa a 12 si m- am gandit sa intru la o postliceala unde sa invat programare (Python, C/C+ + , JavaScript... poate si ceva legat de web) dar sunt atat de multe si nu stiu pe care sa o...? (mai mult)
Cineva care lucreaza sau a lucrat intr-o shaormerie imi poate spune care era programul de munca,cati dependenti lucrau pe tura, salariul si in cat timp ați invatat sa va faceti treaba? Va multumesc!
Dacă am o facultate terminata pe domeniu medical, pot sa ma reprofilez sa fac programare? Practic as avea vreo șansă să fiu recrutata de o companie bună pe domeniul IT și sa fiu un programator...? (mai mult)
Bună, TPU! As dori sa intru la liceul Dinu Lipatti (București) la arta actorului. Ce ore se fac in clasă a 9a? Si ce trebuie să pregătesc pentru probele vocationale?
Salut, as dori sa urmez o scoala de sudori, as vrea sa stiu ce sudura se plateste cel mai bine si o scoala buna care sa-si dea interesul sa te inveti? ^_^
Hello. As vrea sa ma duc la litere, dar nu vreau sa fiu profesor. As vrea sa fiu translator. Stiti care limbi sunt căutate de companii? Gen, ce limbi ar trebui să fac acolo? Si cum intru la Litere?...? (mai mult)
La Scoala de politie de la Campina se pot inscrie cei cu bac vocational?
Trebuie sa fii cetatean francez ca sa poti face parte din Legiunea Straina? Se recruteaza si din alte tari? Noi, romanii, putem ajunge in Legiunea Straina?
Ce părere aveți despre școlile de politie Campina și Cluj? Eu zic că oferă multe beneficii.Și in vara tot un an se face iar apoi 4200 lei salariu de început și la armata consider că e ok 9 luni...? (mai mult)
Bună, m- ar putea ajuta cineva cu un sfat? Am văzut recent ca se poate face profesionala sa devii contabil. Știe cineva dacă am nevoie de studii superioare și nu știu, sa știu neapărat o limba...? (mai mult)
Mascatii de la politie ce au de facut mai ecxact?
Hello. Am inteles ca la medicina veterinara la admitere se dau fix din intrebarile din grila, gen din carte. Ca asa mi- a zis cineva care e acolo. Gen, iti dau intrebarile pe care, oricum, le- ai ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa devin pompier? Am terminat profesionala si acum fac seralul sa incerc sa iau bacul. Unde trebuie sa ma inscriu?
Ce medie la purtare imi trebuie in anii de liceu pentru a putea intra la academia de pompieri ofițeri?
Mi- ar plăcea foarte mult să devin actor și am niște întrebări : - Ce liceu trebuie sa urmezi? - Trebuie obligatoriu facultate sau ceva? - Cum pot participa după la un cast? Va trebui...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma angajez la Ford Craiova, dar nu stiu cum e, unii zic ca e usor unii ca e greu si te da afara daca nu faci repede ce trebuie, pentru cei care ati lucrat imi puteti da detalii?
Vreau sa intru in cadrul armatei, insa am o ruda care a fost judecata si inchisa pentru tentativa de omor. M-ar afecta pe mine cu ceva?
Sunt marinar stagiar si vreau sa devin fluvial marinar plin, ce in ce costă testul ala cu anr trebuie să-l dau la Galați?
Exista licee cu profil de Reparații PC? Sau când te angajezi ca reparator PC(reinstalare windows,curățate de viruși,rescriere bios, etc) se cere un liceu anume?
După terminarea modulului psihopedagogic (sunt în anul 3) care sunt următorii pași pentru a preda? Ce examen mai trebuie susținut?(ori portofoliu de întocmit). Unde și când se fac...? (mai mult)
Hey, este contul mamei mele și mi- a permis să pun și eu o întrebare. Am 11 o să fac 12 și imi doresc foarte tare să devin actriță și să merg la Hollywood dar părinții spun să ma concentrez...? (mai mult)
Intrebare pentru absolventii politehnicii. Exista sanse reale sa lucrezi in domeniu dupa absolvirea facultatii daca o termini cu 6- 7 medie finala? Daca reusesti cumva sa te accepte vreo companie iti ofera...? (mai mult)
Cum ma pot angaja la Uber eats? Pot sa le scriu direct daca au nevoie de oameni, sa le depun Cv-ul asa? Merge?
Sportivii de performanta aleargă zilnic? E recomandat sa alergi zilnic?
Se poate desființa o grupa la facultate dacă suntem putini? Ce se întâmpla cu noi adica nu mi se pare corect am intrat la stat.Ce sa fac, ca o mai fost repetenți care nu vin.Ei au decis sa ne pună...? (mai mult)
Imi dati si mie exemple de facultăți in care sa nu ma chinui cu fizică și informatică?
Salut, am fost marinar stagiar si am fost imbarcat 1 an de zile, dupa marinar stagiar ce grad vine după ce am terminat stagiatura ce sunt?
Cati candidati pe loc sunt la atm(electronica militara)/afa(piloti)? Sunt interesat de locurile oferite de MaPN in special.
Recent am obținut o diploma de inginer (studii superioare) și as dori sa candidez pentru academia de poliție. Pentru admitere se ia in calcul nota de pe diploma de inginer sau diploma de bacalaureat?...? (mai mult)
Dacă vreau să lucrez in străinătate ca asistent medical e mai bine să fac Postliceala sau Facultatea?
Dacat fac asistența medicală la Postliceala Fundeni pot lucra și in străinătate?
Ce părere aveți despre Medicina ca o a doua facultate? Adică fac altceva acum, dar nu imi place si nici nu gasesc nu job potrivit. Și visul meu este să devin medic, mi- am mai dorit asta inainte...? (mai mult)
Salut, sunt necalificat direct la subiect :). Am 18 ani, am terminat școala profesională 10 clase, fac la seral si nu ma pot angaja nicăieri. Am lăsat nu stiu cate cv- uri nu mi se raspunde la ele,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!