Dupa ce termin facultatea de drept,in ce domenii ma pot angaja? Fara avocati,procurori, grefieri.
Buna seara, am o mare problema! Sunt clasa a- 12- a si vreau sa optez pe partea militara. Am voie sa depun dosarul la mai multe Academii, spre exemplu Academia Tehnica Militara si Academia de Politie...? (mai mult)
Bună, am o intrebare legata de meseria de educatoare. Eu momentan sunt studenta in anul 3 la stiinte economice. Vreau sa stiu daca dupa terminarea studiilor, pentru a ma face educatoare, trebuie sa...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa mă fac căutător de aur?
Am înțeles că de media din academia de politie depind multe: orașul in care poți fi repartizat, specializarea etc. Dar ce înveți mai exact in academie și cum ești punctat? Trebuie...? (mai mult)
Dacă termini academia de politie cu 10 care sunt cele mai bune posturi sau specializări pentru care poți opta? Am înțeles că în funcție de media din academie poți opta pentru ...? (mai mult)
Salutare, ce facultate imi recomandati sa combine si sa aiba legatura cu: creativitate si convingere poate si arta? In care sa se castige bine evident (sa utilizez si PC- ul). PS: exclus pishologie...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva ce salariu este la SGP în armată? Mulțumesc
Daca imi iau concediu fata plata 2 luni....in acest timp de 2 luni am contractul de munca suspendat... pot face alt contract de munca pentru Germania cat timp ala din Romania este suspendat? Contractul...? (mai mult)
Care program de munca e mai lejer? La politist sau jandarm? Si cum sunt salariile? Si ar fi mai bine jandarm sau politist?
De ce am nevoie ca sa intru la scoala de politie din Bucuresti? Ma refer aptitudini si materii.
Salutare tuturor. Am o intrebare la care as prefera sa mi se raspunda serios, pentru glume sau ironii, nu va pierdeti din timpul pretios. Eu am 24 de ani si sunt un tip foarte timid, introvertit, rusinos....? (mai mult)
Ca sa devii instructor de dans trebuie sa faci neapărat facultate de sport?
Ca sa devii Psiholog la ce profil trebuie sa dai? Și câți ani îți ia facultatea de psiholog? Si ce facultăți știți in apropiere de jud. Caraș-Severin?
Bună,pot intra la armată cu tatuaj în zona gâtului? Mulțumesc!
Doresc sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Ma tot gandesc sa dau la facultatea de agronomie pentru a iesi inginer agronom. Conteaza ce profil fac la liceu? De exemplu, daca sunt pe stiinte sociale pot ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare ceva mai delicata si sper sa poata cineva sa ma ajute. As vrea sa devin popular, dar asta ce inseamna?! Eu am destule calitati, la aspect, la style etc. Stiu ca sunt agentii sau...? (mai mult)
Cine știe dacă este posibil să fii curier Glovo (sau altă platformă asemănătoare) fără bicicletă sau alt mijloc de transport personal?
Pentru a intra la specializarea informatică de la facultatea de matematica si informatica trebuir sa mai dau vreun examen sau e de ajuns nota de la admitere?
Merg la facultatea de matematica si informatica Timișoara. Admiterea se da la alegere dintre matematica sau informatica. Eu aleg sa dau la matematica. Facultatea are doua specializari: matematica si informatica....? (mai mult)
Cum poti deveni programator, făcând o facultate la care nu se da admitere la fizica si nici la info pentru ca e mult mai dificilă informatica de la admitere pentru cunoștințele pe care le am...? (mai mult)
La ce se da admitere pentru a intra la facultatea Automatică și calculatoare la Bucuresti? Dar la timișoara? Vreau raspuns de la cei care stiu sigur
Dupa absolvirea studiilor de la scoala postliceala de asistente poti pleca sa lucrezi in strainatate daca vorbesti fluent limba engleza? Sau trebuie sa ai practica (pe langa cea facuta in timpul...? (mai mult)
Din facultatea de Automatică și calculatoare poti deveni programator/ it ist? Adica sa scriu cod in diferite limbaje de programare. Daca se poate, de ce dai admitere la fizica?
Sunt clasa a 11a la bio chimie si tocmai ce m- am hotarat sa merg mai departe la politehnica Timișoara sau București. Matematica nu e deocamdata o problemă, însă fizica nu stiu aproape deloc, dar...? (mai mult)
Daca faci facultatea politehnica, ce poti deveni?
Pentru a deveni programator am nevoie de facultate si trebuie sa stiu bine matematica?
Ca medic poti aplica sa muncesti pe o perioada de 6 luni in America ca sa vezi daca ti-ar placea acolo? Si apoi, peste un an sa te muti de tot?
Ați văzut ce traseee au pus la scolile de pompieri și politie? Cum vi se par? Mi se pare că le-au făcut destul de grele.
Cine stie de 1Million Dance Studio? Este o companie de dans din Coreea. Pentru cei bine informati, am nevoie de cateva informatii va rog. In primul rand, stiu ca poti lua cursuri de dans acolo...? (mai mult)
Cam cât ar câștiga o vânzătoare în București la o cofetărie? Salariul net mă interesează. Fundă
As vrea sa stiu unde trebuie sa intru ca sa aflu cat am cotizat la stat de cand m‐am angajat si pana in prezent? Mi‐ar placea sa vad in ani de zile cat am facut total
As dori raspunsuri concrete la urmatoarele intrebari (de la oameni care stiu exact despre ce este vorba si sunt siguri ca informatiile sunt corecte): 1. Cate facultati de arhitectura sunt in tara...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste sfaturi... Sunt pe cale sa termin liceul(profil de Stiinte ale Naturii).Am si eu o intrebare, pe ce ramuri(facultati as putea sa merg)? Ma descurc foarte bine la urmatoarele...? (mai mult)
Buna, am o mare nelamurie, ma pot muta de la universitatea Titu Maiorescu facultatea de informatica la finante banci, contabilitate si informatica de gestiune? Am intrebat la secretariat daca ma pot...? (mai mult)
Ce părere aveți despre următoarele facultati:administrarea afacerilor in servicii de ospitalitate, economie agroalimentara si a mediului, economia comertului, turismului serviciilor, statistica...? (mai mult)
E bună facultatea de matematica si informatica pentru a deveni programator/ it ist?
Ce trebuie să urmez ca să devin inginer? Sunt la liceu cu profilul Turism și alimentație
Pentru a deveni paramedic, trebuie urmată vreo facultate ceva?
Unde credeti ca e mai ok in Armata ca maistru militar sau pompier?
Stie cineva daca pot sa ma angajesc vara undeva de la 16 ani? Ceva usor, de exemplu sa vand ceva, sa fac cafea... si daca m-ar primi. Si cati bani as face
Hei, TPU! Vreau să urmez facultatea de arhitectura, însă am nevoie de un profesor care să mă mediteze. Cunoașteți pe cineva din Craiova sau din împrejurimi?
Stiu ca am mai pus odata acest gen de intrebare, imi cer scuze ca ma repet, dar nu am inteles mai nimic din raspunsuri. Ce este o afacere de marketing in retea? Care este domeniul de activitate...? (mai mult)
Facultăți bune din care sa castig? La inginerie? Ce sa aleg de acolo?
Imi da si mie cineva idee de facultăți bune,apropo, sunt la stiinte ale naturii. În afară de medicină și farmacie, va rog
Hei! Chiar asa de greu e biofizica si biochimia la medicina umana? Am inteles ca e groaznic de greu sa înveți la ele
Conteaza daca ai nota 9 la purtare intr-un semestru?
Stie cineva ce salariu are un judecator 0-3 ani? Are sporuri? Cat valoreaza sporurile
E grea facultatea de tehnica dentară?
E greu sa iti găsești de munca ca tehnician dentar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FlorinVictor20 întreabă:
Andrei200300 întreabă:
Jeffy0606 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?