Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut, sunt necalificat direct la subiect :). Am 18 ani, am terminat școala profesională 10 clase, fac la seral si nu ma pot angaja nicăieri. Am lăsat nu stiu cate cv- uri nu mi se raspunde la ele,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre proba din armata 2km in 10 minute? Nu e ușor?
Cat are salariul un psiholog? Merita aceasta facultate?
Cam cât are salariul un farmacist? Merita aceasta facultate?
am 18 ani in fine nu conteaza asta... deci in vara am admitere, dau la fac de medicina si voiam sa stiu daca o sa am timp si de sala (eu fac sala si eu cred ca am un corp destul de ok zic ...? (mai mult)
Bună, as vrea sa devin antrenoare de streetdance. Întrebarea mea este: este vreo diferență daca faci sau nu facultate de sport? Adică dacă ai cursuri de streetdance, știi să dansezi și poți...? (mai mult)
Bună, eu aș vrea sa devin antrenoare de streetdance. Întrebarea mea este: până la ce vârstă pot avea acest job? Iar dacă tot există limită de vârstă, ce aș putea să fac după aceea?
Am si eu o dilema si vreau sa o rezolv o data pentru ca nu mai suport. Deci am 16 ani si clasa a 9- a si pe viitor vreau sa devin antreprenor, faza e ca eu liceul il fac sa zic ca l- am facut..doar...? (mai mult)
Ce sa ma fac, preot sau psiholog? Ma atrag amandoua
Salut, stiti cumva daca tatuajele ce nu sunt la vedere (piept, abdomen, spate) imi poate afecta angajarea ca jandarm?
Are cineva idee daca la vârsta de 15 ani jumătate mă pot angaja pe timpul verii la glovo dar cu ACORDUL PĂRINȚILOR? Multumesc
Credeti ca salariile politistilor sunt mici tot cum se plange Godina?
Ce sa fac, orice am inceput sa fac nu am depasit limita aceea incat sa zic ca asta va fi cariera mea de aici inainte, da, reuseam sa imi fac treaba dar nu suficient, daca ar veni vorba de ceva important,...? (mai mult)
Credeti ca o sa rezist la UTCB daca sunt la bio chimie?
Dupa ce termin liceul as vrea sa ma duc la facultatea de litere dar nu stiu cum e acolo. Imi poate spune cineva cum e la faculatea de litere ca sa stiu la ce sa ma astept?
La stat se va mai intra mult cu pile după cazul Caracal, 10 august, asistenți care omoară copii,, caz colectiv etc?
Daca faci cursul de terapii naturiste ce poți face cu el, poți profesa ca terapeut?
Ce facultate poți face ca mai apoi sa ieși inginer în cadrul auto (ceva pe electrica/electronica)?
Peste tot in orasul meu unde am incercat sa ma angajez, magazine, supermarketuri, la mall, mi se cere experienta, jur ca imi vine sa fac un cv fals si sa bag acolo experienta ca altfel nu cred...? (mai mult)
Hey, TPU! Sunt in clasa a VIII- a si am nevoie rapid de sfaturi, in legatura cu profilul liceului.Sa va spun cum stau la fiecare materie: matematica imi place(mai mult algebra decat geometria) si stiu...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez in strainatate. A nu percepe comisioane inseamna a plati drumul?
Eu anul asta vreau sa dau la kinetoterapie la Galați. Din câte stiu eu, am aflat ca exista un examen. Examenul consta in proba scrisă la romana și biologie. Câte exerciții sunt la romana și...? (mai mult)
Pot sa profesez ca medic/terapeut naturist (deci nu alopat ci naturist,) daca fac cursul de terapii naturiste de la Eurocor?
Ce poți să faci cu cursul de terapii naturiste de la Eurocor? https://www.eurocor.ro/Cursuri_Terapii_Naturiste.htm
Cum ajungi sa profesezi că vindecător/doctor de medicina alternativa sau sa lucrezi in biorezonanta?
Sfaturi pentru a deveni DJ la un club? Cum as putea sa fiu mai convingator ca as merita sa fiu DJ (part- time) la acel club? Ma cunosc cu multi de acolo dar mi- e putin frica. Vreau 2- 3 luni sa exersez...? (mai mult)
Care sunt sansele sa fii repartizat la Armata ca SGP cu 10 clase?
Hey. Mi-am depus CV la Mc Donalds si de aproape 2 saptamani nici un telefon. Ce sa fac? O sa ma sune? Sa nu radeti de mine dar incerc si eu orice job gasesc.
Ce părere aveți de academia de politie? Admiterea nu e exagerat de grea doar la istorie,salariu bun, serviciu stabil, pensie buna.
Vreau să ma angajez ca lucrător comercial la Kaufland, puteți să-mi spuneți ce trebuie sa fac, trebuie să stiu matematica avansată?
La jandarmi la Fălticeni sunt condiții ok? De intrat se intra cel mai ușor din M.A.I.
Buna tuturor. Am nevoie de putin ajutor. Un prieten mi- a spus ca as putea lucra in domeniul IT, pe partea de retea mai exact(administrator de retea, Cisco Ccna, asa ceva). Am cateva intrebari referitor...? (mai mult)
Vreau sa dau la armata si nu stiu cum ma pot pregati pana in iulie.La fizic nu sunt wow, sunt putin plinut si obosesc foarte repede. Imi puteti da cateva sfaturi?
Ce părere aveți, armata e plătită bine?
Ce trebuie sa fac sa devin naș pe tren?
Am o întrebare și am rugămintea să nu fiu luat în râs. Visul meu este să ma fac antrenor de fitness sau antrenor personal cred ca e același lucru. Ideea este ca am doar 10 clase, e vreo...? (mai mult)
Ce inseamna că în jandarmerie e căprărie?
Meseriile de la stat credeți că sunt de 100 de ori mai bune că în mediul privat?
Știe cineva ceva despre Endivesoft? Îmi poate da cineva niște detalii? As prefera oameni care au avut legătură cu ei.
Salut, anul acesta exista specializarea tehnica dentara la universitatea Carol Davila din Bucuresti? Daca da, de unde ar trebui sa invat?
In orașele mari precum București,Timișoara,Arad candidează lunea la jandarmi,politie, armata?
Am varsta de 25 de ani si lucrez de ceva vreme in Germania, dar as vrea sa incerc la Facultatea de Constructii si Instalatii din Iasi, mai exact la Ingineria Instalatiilor. Problema e ca eu am dat bacul...? (mai mult)
Stie cineva cum ajungi consilier de probatiune? Am auzit aceasta meserie si m-a sternit curiozitatea. Nici nu stiu ce face sau ce inseamna. Ma ajutati?
Buna ziua TPU. De ceva timp ma gandesc ce meserie sa aleg. Sunt clasa a X a pe profil matematica-informatica imi place chimia, matematica, informatica binisor si fizica nu ma descurc deloc.
Stie cineva daca exista medicina navala (cum e cea militara)? M- ar interesa daca este un profil in cadrul Academiei Navale, daca este un centru separat sau cum poti ajunge acolo in caz ca trebuie...? (mai mult)
Stiti vreun loc de munca prin Oradea sau Salonta care asigura si transport?
Cum sa gasesc o farmacie sau o fabrica de medicamente in Germania (Augsburg de preferat) unde sa fac practica 2 luni cu Erasmus + ? Am cautat pe net adrese de email samd. dar nu am avut noroc si nu stiu...? (mai mult)
Sunt clasa a 9a si vreau sa urmez o cariera in jandarmerie/politie/pompieri/militar sau orice altceva ce tine de aceste domenii si vreau sa stiu ce studii ar trebui sa urmez in continuare. As vrea foarte...? (mai mult)
Cum este să lucrezi în armată/jandarmerie/poliție/pompieri? Detalii cât mai multe, vă rog. Unde vi se pare mai lejer?
Caut si eu un anumit produs pentru limonada (sunt barman): este vorba de zeama de lamaie (sour) fabricat in Sicilia si se vinde la pungi de un 1L. Ma poate ajuta cineva, va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!