Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Februarie 2025 sunt:
In București care e cel mai mic salariu? Am văzut că se plătește cu 2000 lei un necalificat și minimul pe economie e 1300 parcă.
Ce beneficii ai daca termini liceul militar(doar din curiozitate am terminat liceul de 2 ani)?
Salut, salut! As vrea sa ajung sa lucrez in SAS, acele forte de elita (armata) din Marea Britanie. Trebuie sa fii cetatean englez sau poti veni si din alta tara din UE?
Ce este un Jammer?
Vreau sa intreb pentru cate limbi poate opta un student in cadrul facultatii de limbi si literaturi straine?
Salut, cum aș putea să mă promovez (YT) vreau să îmi incep o carieră muzicală (in engleză) pe stilul lui XXXTENTACION? Dar lăsați asta (nu vreau să îmi spuneți că nu îmi va merge bine, ...? (mai mult)
Pentru a deveni sofer pe tir necesită un liceu anume?
Poti iesi programator/ it ist daca termini facultatea de Automatica si calculatoare Timisoara? AC Timisoara din cadrul Politehnicii. Adica te ajuta intr-o cariera pentru viitor in domeniul it?
Știe cineva ce acte trebuie sa ai la tine când te prezinți la centrul zonal de înscriere la armata pentru Subofițeri? Și care este procedeul mai exact?
Daca am ambliopie pot merge la Academia de Poliție la facultatea de drept? Urmează să mă operez de dioptrii și practic nu voi mai avea alte probleme.
vreau sa ma fac si eu broker in domeniul de asigurari si nu stiu ce ar trebui sa fac. Mentionez sunt student, am 19 ani, se poate sa fac acest lucru daca am varsta de 19 ani? Si ce ar trebui...? (mai mult)
Ce meserie pot urma dupa bio chimie dar daca nu urmez o facultate? Si cu bacul dat si luat. Deci? Dau si funda
Unde e mai bine? Marina, Politie sau Armata? Si de ce?
Salutari, a facut careva curs pentru calificare in mecanica auto? Imi puteti da mai multe detalii gen cum vi s-au parut cursurile, daca a fost stresant si etc?
Sunt de abia clasa 11 a si mă uitam după facultăți ca sa ma axez de pe acum pe anumite materii. La ce se da examen la facultate pe profil de resurse umane? Si dacă ați putea sa îmi spuneți...? (mai mult)
Jobul de casier la pizzerie este placut? Cate bonuri trebuie emise pe zi?
Hey. A avut careva din voi ocazia de a colabora cu Agenția MRA secțiunea casting? Cum vi s-a părut experiența? Povestiți:3
Care este înălțimea minimă pentru Soldați/gradați profesioniști în Armată?
Buna Ziua! Am o problema, tatal meu doreste sa isi incheie activitatea in munca si sa iasa la pensie. M- a rugat sa ii caut pe internet unde se afla arhivele firmelor unde a lucrat pentru a putea sa...? (mai mult)
Cu ce sa incep pentru a avea o pasiune si o viata mai buna?
Ce cursuri imi recomandati? 1. Frizer 2. Tatuator 3. Bucatar
Bună, vreau să mă înscriu la colegiul național de arte Dinu Lipatti București, dar am câteva nelămuriri : 1. Există internat sau cămin? ( dacă da, cât costă, cum arată camerele etc...)...? (mai mult)
La 41 de ani ce sanse mai are un om in carieră?
Cum pot sa devin paramedic? Si cat dureaza?
Ce părere aveți, merita sa imi pun 2 dosare diferite, unul la armata și unul la penitenciare? Sunt 2 instituții complet diferite și pot da diferit examenele, șanse mai mari sa intru in sistem.
Sunt marinar fluvial fără experiență, am dat 10 telefoane la agenții de crewing, am incercat peste tot, am dat telefoane de mi- au sărit capacele, nu ma acceptă nimeni, zice că n- au nevoie...? (mai mult)
Vi s- a intamplat sa luati job- ul de la primul interviu sau ati fost la multe pana ati reusit sa va angajati? Ce credeti ca conteaza mai mult pentru un angajator? Aspectul fizic placut ar...? (mai mult)
Cum te poti angaja azi in sistemul nostru de stat, pare ca nici o institutie nu ofera sanse oamenilor pregatiti, oare numai daca esti pila sau ruda cu mai marii pusi sus in functii se poate...? (mai mult)
Am 15 ani practic mma și vreau să dau la liceu cu program sportiv, doar că nu știu la ce profil se dau pentru a se potrivi mai mult cu mma- ul. Cum sunt profesorii? Cum se comportă colegii? Și din...? (mai mult)
Există vreun job ca sofer care sa nu necesite un an experiență?
Salut, vreau sa va cer un sfat sau o parere, am 18 ani si lucrez de un an intr- o bucătărie ca pizzer, aproape in fiecare zi peste 10 ore cu o zi liberă pe saptamana si banii nu imi da la timp si ...? (mai mult)
Sunt la facultatea de automatica si calculatoare, UPB, si literalmente nu am trecut nicio materie din semestrul 1 (in afara de sport si engleza), pentru ca nu am invatat si ca sa trec ...? (mai mult)
Să muncesc in România sau să mă duc in străinătate?
imi doresc foarte mult o carieră in armata, in Brigada Antitero sau FOS, ma pregatesc foarte intens mental si fizic, stiu ce viata dura e si ce fel de antrenamente sunt dar e o chestie care...? (mai mult)
Cum e la UTCB? Se face aceeasi fizică ca in liceu? Eu am inteles ca e una mult mai grea si e vorba de multe formule la care trebuie sa stii demonstrațiile
Știu ca e o întrebare stupidă, dar după ce termini facultatea de asistent medical, poți face și altceva cu ea in afara de meseria de asistent medical?
Ce sa fac daca parintii nu vor sa ma lase sa ma duc la teatru, sa devin actor? Inteleg ce spun ei, ca nu e o meserie, insa chiar am pasiune si imi doresc. Cum ii pot convinge?
Credeti ca mai exista ateliere unde sa te invete cum sa faci pantofi? Mai exista cursuri pentru asa ceva sau sa mergi ucenic pe la vreun atelier? In Bucuresti stiti asa ceva?
La cât ajunge salariul unui gardian de penitenciare?
Cât are pensia un gardian de penitenciare?
Stie cineva cat este taxa in caz de retragere a unui subofiter din contractul de munca inainte de indeplinirea celor 10 ani?
Ma gândesc dacă sa renunț la Politehnica am 4 restante si plus inca una depinde ce fac la programare și nu apuc sa învăț intr- o săptămâna. Faza e ca am învățat chiar f mult dar ...? (mai mult)
Ce părere aveți, merita sa te duci la politie la Campina? Eu am auzit că e bine.
Salut tuturor! Urmează să dau la jandarmi în următoarea sesiune. Intrebarea mea e următoarea, am posibilitatea de a mă transfera la una dintre structurile speciale ale poliției peste câțiva ...? (mai mult)
Bună seara! Studenții se pot înscrie la un internship și vara?
Îmi puteți spune toate facultățile pentru profilul uman?
Care sunt facultățile la care pot opta dacă termin liceul pe profil uman ( sunt clasa a XII-a)?
Cum este viata de informatician? As vrea sa stiu chestii precum salariul, ce lucreaza etc. Si niste sfaturi daca aveti. Eu as vrea sa ma axez pe informatica in viata si nu stiu ce ramura a ei sa aleg.
Voi credeti ca marile companii pun la dispozitie joburi si pentru persoanele cu dizabilitati? Stiu ca in Romania statul le ofera niste facilitati celor care angajeaza astfel de persoane, insa eu nu am...? (mai mult)
Daca termin un liceu pe profilul Stiinte ale Naturii pot gasi un job de viitor in domeniul IT? Avand in vedere ca pe internet sunt o multime de cursuri in IT, credeti ca as avea sanse sa imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!