Are idee cineva cat castiga un tehnician dentar? Am inteles ca trebuie sa fac niste cursuri de perfecționare si care costa câteva sute de euro? Cam cat 400-500 euro? Are cineva idee
Cine imi poate spune cat primeste salariu un fizioterapeut incepator, care lucreaza in baza de tratament, cu studii postliceale in 2020, la un spital de stat? Ofer funda pentru un raspuns concret...? (mai mult)
Unde poți lucra dacă ai terminat facultatea de administrație publică?
Am o întrebare la un curs de tehnician maseur te poți angaja într-un centru de fitoterapie sau spitale fără diploma de bacalaureat? Sau la saloane? Multumesc
As dori si eu sa intreb pe cineva care a sustinut admiterea la medicina dentara (Constanta), cum este concursul? Se bazeaza si pe grilele de pe site sau sunt doar la prima vedere?
Care este diferența dintre o infirmieră, o soră medicală și o asistentă medicală? La noi există surori medicale?
Salut, am 23 de ani si 12 clase (fara bac) se poate sa intru in Armata Romana MAPN? Mi-as dori enorm sa fac parte dar nu stiu cum sa fac sa intru la Armata
Salut, am si eu o intrebare, am terminat un liceu tehnic si am iesit cu diploma de tehnician mentenanta electromecanica, echipamente industriale, ca ce ma pot angaja cu diploma asta?
Ce pot face dacă m-am înscris la un liceu militar și m-am răzgândit în alegerea unei cariere militare?
Ce părere aveți despre facultatea de biotehnologii Usamv? Vreau păreri de la cei care sunt studenți în ultimul an sau au terminat. Găsești de munca în domeniu, mai ales în București? ...? (mai mult)
Ce facultăți mai merită să faci în ziua de azi? Care sunt cele mai cerute pe piața muncii și care credeți că sunt inutile? Fundă.
Hei. Sunt in clasa 12a si inca habar nu am unde sa ma duc dupa bac. Invat foarte bine si sunt foarte harnica dar din pacate sunt pe filologie si nu stiu la ce facultate sa dau ca sa imi placa. Voi ce parere...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca matrose la Rhin?
Unde ma pot angaja ca marinar stagiar? Puteți să-mi spuneți câteva județe unde angajează?
Poti merge la academia de politie daca ai liceul de arte?
Ce job-uri sunt care se muncește pe calculator? Si mai multe detalii despre aceste joburi cat si salariul lunar.
Merită să faci facultatea de marketing (ASE)?
am 17 ani si la vara as dori sa fac "o scoala" de design vestimenar, stiti pe undeva prin Bucuresti, chiar daca nu am 17 ani? Privata/Publica nu conteaza.Multumesc.
Am un prieten care ar vrea sa intre pe un post cu studii medii (el are scoala profesionala absolvita si acum continua liceul ). Poate sa fie angajat pe postul respectiv?
Omi puteti da detalii despre facultatea de zootehnie, biotehnologii, protecția mediului și stiinta mediului? Cu ce se ocupa mai exact fiecare, ce meserii poti avea dupa si daca sunt de viitor,...? (mai mult)
Joburi bine platite fara facultate?
Daca intru in armata, as putea apoi sa incerc sa dau la Fortele Speciale?
Salut, In momentul de fata sunt la un liceu cu profil real matematica- informatica in clasa a 10 a.Cand am terminat generala nu m- am gandit si la ce voi face dupa terminarea liceului si imi pare rau...? (mai mult)
Dacă fac facultatea de asistență medicală generală în România, pot pleca să lucrez ca asistent medical generalist în Anglia, Canada sau USA? Ofer fundă!
Femeile pot ajunge in Fortele Speciale? E vreo selectie in functie de gen? Sau nu coteaza?
Vreau sa pun o intrebare si totodata va rog sa nu raspundeti decat in cunostinta de cauza. Nu am nevoie de comentarii negative sau de opinii contradictorii, ci de o simpla intrebare. Cat de greu se intra...? (mai mult)
Am sanse sa gasesc post de ajutor de bucatar pe 4 sau 6 ore de dupa masa?
Vreau sa ma duc la liceul militar, după care la academia militara. Ce meserie te poti face dupa si ce faci in aceasta meserie?
Care stie cum poti deveni profesor in postliceale? Ce pasi, module sau facultate trebuie sa urmezi? In conditiile in care am terminat postliceala de asistent de farmacie! Va rog vreau raspunsuri...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o curiozitate. Se pot obtine atestate profesionale online? Funda :)))
Inginer cu licenta (Ingineria materialelor) sau Programator fara diploma (JAVA), self-taught, cine castiga mai bine? 0 experienta in ambele domenii. Termen scurt+ termen lung.
Daca vreau sa dau la contabilitate o să-mi fie greu având în vedere că nu am facut mate in liceu si nici nu imi place? Multumesc
Cine stie cat e salariul net la Carffour si la Lidl ca lucrator comercial? Si daca la Lidl angajeaza de la 16 ani? Sunt casier la Profi si am primit o oferta de la Carffour si daca am salariul net mai...? (mai mult)
Daca vreau sa merg in cadrul armatei trebuie sa trec niste teste medicale. Care sunt acestea, sunt dureroase sau sunt doar simple controale si atat?
Termin clasa 12 a filologie si vreau sa ma indrept spre o cariera in IT. Ce imi recomandati sa urmez?
Sunt clasa a 12 a filologie si vreau sa urmez dupa liceu un curs de IT contra cost. Va rog recomandati-mi astfel de cursuri de top, care ma vor ajuta sa ajung un IT ist de succes
Fumez de aproape 2 ani si m-am gandit sa merg la academia militara dupa ce iau bacul. Credeti ca fumatul mi-ar afecta admiterea?
Am 19 ani si sunt in mari dubii cu drumul meu în viața! Pe scurt imi doresc sa am mulți bani, în sensul în care cand o sa am un job sa pot sa imi cumpăr ce vreau fără să mă gandesc la...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat in legatura cu viitoarea mea profesie.Mai devreme m- am interesat despre IT, adresand intrebari tot aici, pe TPU.Mi- am dat insa seama ca mai am o pasiune:armele.Cu foc, ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt în șomaj și m-am angajat,știe cineva,a mai trecut prin asta,dacă mergi în paralel și cu salariul și cu șomajul, are ceva, se întâmplă ceva? Multumesc mult de tot!
Ce locuri de munca de acasa pot gasi la distanta(lucrand de acasa)? Ofer funda!
Ce părere aveți de facultatea de asistență medicală generală?
Buna, dacă termin faculatea de economie specializarea economia comerțului turismului și serviciilor ce oportunități am după terminarea studiilor? Sau ce master îmi recomandați :-)
Ce părere aveți despre facultatea de asistență medicală generală din Constanța? Merită să dai acolo?
Am mai pus o dată întrebarea asta, dar s- au luat la vorbă în comentarii și da. Mă gândeam după ce dau Evaluarea Națională la anul, să mă mut în Anglia singură și să fac ...? (mai mult)
Știe cineva cât este taxa la facultatea din link? Am căutat dar nu găsesc nicăieri cât costă. https://nursing-academy.eu/
Dacă esti la filologie, mai ai o sansa sa ai o meserie cu salariu bine platit?
Hei, ce parere aveti despre job-ul part-time intr-un magazin de haine, cum ar fi Zara?(ma refer la aranjatul pe rafturi)
Salut, mă pricep foarte bine pe zona de edit a fotografiilor și a pozelor (și a videoclip- urilor dar îmi plac mai puțin) dar nu știu cum să mă promovez cum sa produc bani din asta, puteți să...? (mai mult)
Salut, voi ați lasă facultatea pentru un post de muncă? Intreb deoarece am lucrat doi ani înainte de facultate si acum parca nu am motivație sa învăț, parcă vreau sa ma întorc înapoi la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FlorinVictor20 întreabă:
Andrei200300 întreabă:
Jeffy0606 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!