Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Noiembrie 2024 sunt:
În legătură cu controalele medicale pentru școală de pompieri subofițeri și protecție civila, ce fel de controale medicale se fac? Vreau sa spun cum te examinează daca a fost cineva si stie?
Spuneți-mi va rog cei ce ati terminat filologie, ce facultati se pot urma? Si ati reusit dupa facultate sa gasiti meserie cu salariu peste 3500 de lei pe luna?
Știți care este cea mai bună universitate de medicină dentară/stomatologie de la noi din țară?
Cat câștiga un actor de teatru în medie? Care este salariul unui actor de teatru debutant?
Vreau sa dau pe la vara la facultatea de medicina de la Oradea si am început deja sa ma pregatesc pentru admitere. Problema mea este ca nu stiu învata logic, doar tocesc, dar nu prea raman...? (mai mult)
Cum e la facultate, e mai fain decât la liceu? Care e stilul de predare al profesorilor? Ei vorbesc și eu trebuie să notez tot ce spun ei? Cum se face prezența si există un orar fix sau...? (mai mult)
Pareri despre UMF Constanta, UMF Brasov si UMF Iasi? As dori cat mai multe detalii despre fiecare in parte daca se poate! Multumesc anticipat!
Buna seara, TPU! Am o serie de intrebari legate de o facultate/profesie. Este vorba de Facultatea de Geologie si Geofizica din Bucuresti. In cadrul acestei facultati sunt 3 sectii, Geologie, inginerie...? (mai mult)
pot intra la facultate pe informatica economică dacă dau bacul la romana? Dau funda
De ce sunt unii oameni care spun ca daca nu ai un viitor in IT vei ajunge vanzator la magazin? Chiar nu mai exista meserii in afara de IT sa fie bine platite?
Ce job-uri nu ati face niciodata? Decat daca ar fi ultimul job de pe pamant. Care este cel mai rau loc de munca pe care l-ati avut si de ce l-ati lasat sau inca va complaceti in acea situatie?
Este greu sa intri la pompieri? Am inteles ca se da examen la matematica, ceea ce nu prea imi place
Care meserie (sa o aleg) e mai bine platita in Romania? A. Helpdesk Support with German B. Programator Javascript si React Multumesc
Am inteles ca pe timpul studentiei in armata ai o solda lunara. Stie cineva cam ce suma? Sau aproximativ?
Câte facultăți private de medicină există, în total, în România? De cele din Arad, Iași și București știu. Mai sunt și altele? Ce părere aveți despre ele?
Meseria de programator este una stresanta?
poate cineva sa imi explice cum sta treaba mai exact cu scoala militara? In sensul in care, nu prea imi dau seama ce poti deveni de acolo dupa ce o termini si unde mai exact se gaseste, doar...? (mai mult)
Este greu psihologicul la pompieri la Boldesti? Ai cum sa pici? In ce consta acesta
Meseria de procuror este grea? Daca da, de ce?
Despre concediul medical am o intrebare. Lucrez de 8 luni la actualul job si de ceva timp ma doare incheietura mâinii foarte tare. I- am spus managerului si imi zice sa mai fac schimb de ture cu alți...? (mai mult)
Cât câștigă o stewardesă?
Cum vi se par salariile din armata?
Salut, după ce termin liceul in urma unor teste voi primi un atestat de programator. Ce pot sa fac cu acesta? Unde m-as putea angaja?
La examenul medical in armata se mai da testul isihara? Mentionez ca sunt discromat (nu am probleme cu culorile doar la test am) asta ca sa stiu daca ma complic cu dosarul sau nu.
Facultatea de Farmacie este o facultate care merită? O sa am un viitor daca o termin?
Salut, sunt clasa a zecea și m- am gândit pentru ce vreau să optez, academia militară, știu de la vărul meu că el a făcut- o la Sibiu vreo 5 ani și acum e căpitan. Dar am înțeles că lucrurile...? (mai mult)
Salutare. De unde pot sa cumpar iodura de potasiu?
Bună,stiti cum este in caminele din cadrul Academiei de Politie? Este program strict sau ca la orice alt camin?
Spuneti-mi va rog o lista cu absolut toate facultatile ce le pot urma de la filologie si meseriile cu care pot iesi!
Salut, in viitor mai exact in aproximativ 2 ani vreau sa devin jandarm si acum as vrea sa imi fac gaura pentru cercel in ureche dar nu stiu daca vor exista probleme. Daca voi avea gaura in ureche ma vor...? (mai mult)
Dacă sunt admis la subofițeri la pompieri cât durează școală?
Buna, dacă studiez facultatea de economie specializarea economia comerțului turismului și serviciilor si as urma masterul in statistică, ce domenii de activitate as putea avea?
Heyyy TPU! Sunt elev clasa a 12 a profil filologie, la un liceu de top si am terminat semestrul cu media 10. Am auzit unii oameni care spun ca am facut o alegere proasta, alegand acest profil fiindca...? (mai mult)
Salut, TpU! Am o mare problemă. Nu am niciun talent, nicio pasiune, niciun hobby iar la şcoală nu am cele mai bune note. Nu sunt priceput nici la ştiințe exacte, dar nici la materii umane, de...? (mai mult)
Îmi doresc sa lucrez in domeniul următor: asistență socială. Ce părere aveți despre acest domeniu?
Poate este cineva in domeniu sau cunoaște pe cineva ruda sau prieten, am o intrebare. Din experienta merita sa devii profesor în România, avand in vedere cantitatea de cunoștiințe, salariu'...? (mai mult)
As vrea sa va spun că am aproape 14 ani și aș dori deja sa incerc să mă orientez spre meseria pe care o voi avea. As vrea sa îmi deschid o firma(prima data un mic magazin care va produce...? (mai mult)
Profesorii de la geografie unibuc sunt ok adică țin la prezente?
Am terminat facultatea de inginerie anul trecut (am functia de inginer mecanic) si vreau sa devin marinar. Ce acte si cursuri speciale am nevoie pentru a primi carnet/brevet? Am cautat cateva informatii...? (mai mult)
Credeți că sunt servicii unde o duci mai bine și decât la școală?
Am o întrebare pentru voi. Încă sunt prea mica ca sa fi terminat o facultate, dar îmi doresc mult sa fac Jurnalismul. Știți cumva dacă o fata de liceu, fără studii in acest domeniu, dar...? (mai mult)
Eu vreau sa fac facultatea de psihologie sau socilogie. Ideea e ca probabil voi pleca din tara in viitor, la maturitate (nu dezbatem de ce voi pleca). As putea practica aceste meserii in alte...? (mai mult)
Hei tpu.Cum pot deveni actriţă portugheză?
Imi poate spune cineva ce munca se poate desfasoara intr-un outlet? Am nevoie de cat mai multe detalii. Funda!
Este greu la Științele Educației de la Facultatea de Educație Fizică și Sport? Ce obiecte se fac?
Salutare,se mai pot obține fonduri europene pentru o vopsitorie auto?
Imi dati va rog un sfat, am 19 ani Este greu sa fiu invatatoare si sa merg si la facultate in acelasi timp? As vrea sa stau la camin si de asta pentru ca am gasit post in alt oras.
Bună Tpu..eu îmi doresc să mă fac actriţă de origine portugheză și turcă? ce facultate trebuie să fac? Dau funda!?
Poţi deveni actor și turc și portughez? Cum? Se poate?
Buna! As dori sa dau la toamana la facultatea de medicina, mai exact nutritie si dietetetica de 3 ani.Ce credeti merita? Gasesc ceva locuri dupa? Sau sa continui cu postliceala de asistent medical ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
EdiZzz2433 întreabă:
FlorinVictor20 întreabă:
ancaanca2344 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!