Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Termin facultatea de drept anul acesta, însă întrebarea mea este alta. Eu vreau sa intru in barou, sa fiu avocat. Însă, nu in România. Îmi doresc in Coreea de Sud. Stiu engleză și coreeana....? (mai mult)
Imi poate da cineva câteva informații in legătură cu fabrica de napolitane din Viena, Austria? Mulțumesc.
Cât ia pe lună un lucrător în abator?
Salutare TPU, intrebarea mea este: Cat castiga estimativ lunar un Dj, un barman si o dansatoare intr-un club de noapte mai ales in zona Moldovei - Iasi?
Nu stiu daca e categoria corect, dar ma rog. Daca in data de 4 intra salariul si eu din data de 3 nu mai merg la servici deloc, atunci o sa imi mai intre salariul? In 1, 2 sunt liber si din...? (mai mult)
Cine e cel mai bogat om?
Daca port ochelari si am o dioptrie de -1.75 pot intra la liceul militar?
Buna TPU.Imi puteti recomanda niste meserii cautate si cat de cat banoase? Eu m-am gandit la un bucatar, voi ce ziceti?
Pentru a deveni notar trebuie sa am licenta in drept public? Adică as putea sa ma înscriu la Facultatea de drept din București si apoi sa urmez un curs ceva?
Salve! Credeti ca e necesara o diploma de Bacalaureat daca doresti sa muncesti la manipulant bagaje in aeroport? Stiti ceva de genul asta?
Daca aplic pentru un job la FedEx credeti ca vor contacta persoanele scrise la referinte? Voi ce spuneti? Ati avut vreun angajator care a luat legatura cu cineva pe care ati trecut-o la referinte?
Avem vreun profil pe la vreo facultate in tara de unde poti iesi inginer aeronautic? Care e aceasta?
Vedeti voi... Sunt broke si vreau sa fac un imprumut pentru o scoala de maseur. E banoasa? Si ce specializare imi recomandati?
Daca invat limbajul de programare Python ma ajuta sa gasesc un job, indiferent de cat e salariul sau trebuie sa am mai multe cunostinte? Ce sfaturi sau recomandari aveti?
Am o intrebare in legatura cu facultatea de limbi straine din Bucuresti. Eu as vrea sa ma duc pe traducere engleza- japoneza si nu inteleg un lucru: Daca vreau sa intru la aceasta specializare eu...? (mai mult)
Trebuie să învâţ la şcoală ca să fiu actriţă portugheză?
Bună Vreo stewardesa pe aici? Vreau și eu sa fac un curs pentru asa ceva. Ce părere aveți? E ok ca și job?
As putea gasi undeva cerintele pentru un post de Ticketing la aeroport? Un job description undeva?
Pot pilota avioane ultrausoare daca am suflu sistolic?
Credeti ca un profesor introvert poate fi cool pentru elevi? Raspundeti doar daca stiti ce inseamna introvert.
La utcb trebuie sa stiu mai multa fizică decat matematica? Ideea e ca nu o am cu fizică deloc, dar imi doresc foarte mult la utcb
Cum e la un curs de calificare/formare? E exact că la școală sau asemănător? De ex curs de operare calculatoare, masaj etc, tipograf etc
Hey, as vrea pe viitor sa devin medic, am ceva variante dar nu stiu care se plătește mai mult de ex:Dermatolog, Pediatru, Cardiolog Pediatru
La Telecomunicatii se face programare? Poti deveni programator/ itist daca termini telecomunicatii? ( facultatea_)
Aproximativ, care este ultima medie de admitere la AC (Automatica si Calculatoare) si Telecomunicatii din UPT (Politehnica Timisoara)?
Bună, cunoașteți persoane care m- ar putea iniția in muzica pop? Imi doresc foarte mult sa fiu cântăreața insa tata și profesorii spun ca nu voi reuși fiindca imi trebuie bani. Daca știți pe...? (mai mult)
Va rog sa imi dati cat mai multe detalii despre facultatile: biotehnologii, zootehnie, silvicultura, stiinta mediului, cartografie, protecția mediului, planificare teritoriala. Ce meserii ...? (mai mult)
Ce spuneți despre a urma o carieră "potențială" în domeniul Armatei, în calitate de "Rezervist Voluntar"? Apropo nu mă luați cu de astea, cu "carne de tun", "frec bocancii superiorului",...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la un curs de pilot pentru avioane ultrausoare dar am cateva probleme: 1.Am un suflu sistolic si dioptrii in jur de - 1.50, am sanse sa iau examenul medical? 2.Sa fac cursul...? (mai mult)
Doresc sa ma inscriu pentru un liceu militar dar tatal meu are cazier. Ma mai pot inscrie? Afecteaza cu ceva?
Ce site de joburi este cel mai eficient?
Cât costă scoala de soferi pentru profesioniști? Adica pentru camion?
Imi puteti da exemple, de niste meserii banoase care nu necesita bac? Mentionez ca am 12 clase.Dar nu prea stiu sa fac nimic si nu stiu as vrea si eu sa stiu in mare ce se cauta pentru ca as vrea...? (mai mult)
Cum pot sa devin medic/doctor dar sa nu fac facultatea de medicina? Gen medic homeopat, naturist etc. Ce trebuie sa urmez și cum, in Romania? Mai multe detalii?
Facultăți bune?
Cum se calculeaza tipurile de pensie? Ma refer la Pensia limita de varsta, pensia anticipata si pensia anticipata partial? Doresc detalii despre pensionare, daca de exemplu nu am lucrat pana la...? (mai mult)
Vreau si eu detalii despre Politehnica- ETTI si Inginerie Medicala. Ce se studiaza, unde ar fi mai avantajos, cu ce te poti ocupa, concret, dupa finalizarea studiilor+ orice stiti despre aceste 2...? (mai mult)
as dori să știu în cat timp te prinde accentul american. Că pe viitor vreau să mă mut in State și aș vrea să încerc o cariera in film (îs la facultate de teatru în an 1) doar că...? (mai mult)
Care ar fi cel mai bun site din Germania pentru a gasi un loc de munca?
Care sunt procedeele pentru a ajunge la o reprezentanta de mașini la vânzări? Ce studii trebuie sa ai în plus fata de facultatea absolvita? Ce trebuie și ce necesita da faci? Mulțumesc.
In ce consta job-ul ajutor de bucatar, ce trebuie sa faci mai exact? ( nu stiu daca am pus bine categoria )
ma puteti ajuta cu un raspuns? Care este diferenta dintre Tehnician prognoza auto si electrician electronist auto si care ar fi mai bună? Am de ales intre primul profil de mai sus pe care il...? (mai mult)
Mi s- a zis că, pentru a deveni instructor de dans, nu trebuie sa faci neapărat facultate de sport, doar că fără această nu poți preda la o școală de dans, doar la o sala sau ceva. ...? (mai mult)
Hello. E adevarat ca profesia de tehnician dentar nu va mai fi de viitor? E adevarat ca au început să se creeze mașinării de facere a protezei? Eu as vrea foarte mult sa dau la tehnica dentară...? (mai mult)
Buna, unde se face recrutarea pentru soldat/gradat profesionist in cadrul Sri, unde se dau probele sportive si analizele? Exista centre regionale? Ps : locuiesc in hunedoara
Vreau sa imi fac o cariera in Brigada Antitero si as vrea sa stiu cateva lucruri:daca exista o facultate/scoala speciala pentru acest domeniu, care sunt cerintele etc. Am 16 ani, sunt in clasa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de litere? Am auzit ca ies multi șomeri de la această facultate, dar totusi, încă este nevoie de profesori de engleza, romana, care pot da meditatii pentru...? (mai mult)
Salut. Am inteles ca la UTCB e multa fizică. Mai are legatura fizică de la facultatea aceasta cu cea din liceu?
Vreau la medicina umana, dar imi e frica ca nu o sa rezist. Ideea e ca stiu ca sunt o grămadă de materii grele si nu stiu daca o sa le fac fata ex: biofizica, biochimia si mai sunt. Ce...? (mai mult)
Cand se face admiterea la scoala de subofiteri jandarmi din Falticeni pentru anul 2020-2021?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!