Buna! As dori sa dau la toamana la facultatea de medicina, mai exact nutritie si dietetetica de 3 ani.Ce credeti merita? Gasesc ceva locuri dupa? Sau sa continui cu postliceala de asistent medical ...? (mai mult)
Aș vrea să știu cum este la un liceu cu program sportiv, cu ce medii se intra, cât trebuie să ai la purtare, ce sporturi se practică?
Voi ce metode de facut bani pe internet cunoasteti. Am obervat ca uneori am foarte mult timp liber si as vrea sa fac ceva cu el. Poate cunoasteti voi vreo metoda nestiuta de mine, care intr- adevar...? (mai mult)
Are cineva un număr de contact de la Glovo ( firmă de curierat) am căutat pe google și nu am găsit număr de contact.
Păreri despre facultatea de istorie? Este cineva care a terminat?
Care sunt după părerea voastră cele mai frumoase profesii/meserii?
Bună! Vreau să subliniez faptul că mă aflu pe profilul filologie dar îmi doresc să ajung asistent medical. Nu am mers pe profilul de bio- chimie deoarece matematica ar fi fost o problemă, însă...? (mai mult)
Studentii la facultate la fara frecventa pot sta la camin sau exista camine separate pentru acestia?(Bucuresti)
Salutări. Întrebarea : care dintre aceste doua opțiuni vi se pare mai potrivită date fiind explicațiile de mai jos, facultatea din Iaşi ori cea din Cluj? Context : Sunt un tânăr absolvent...? (mai mult)
Ce materii se studiază la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din București? Ce trebuie să studiez la fiecare?
Hai imi puteti recomanda facultăți in urma carora sa ai un salariu bun. Nu vreau răspunsuri:dc te intereseaza bani și nu ce faci.Stiu si eu asta si sunt conștientă, dar este pură curiozitate nu...? (mai mult)
Salut, am șanse să mă descurc la un job pe domeniul operator mașinăriei CNC? Am primit o recomandare la o firmă, însă nu am experiență deloc nu prea știu cu ce se mănâncă, m- am documentat...? (mai mult)
In alta tari polițiștii sunt mult mai bine pregătiți?
Ce înseamnă job part-time?
Trebuie să urmez un liceu pentru a intra în Școala de subofițeri de pompieri
Salut, vreau sa mă reapuc de YouTube dar nu am inspirație, și nu știu cum să mă prezint. îmi puteți da niste idei de cum ar putea fi vlog-ul?
Ce profesii (cu studii superioare) considerați că fac într-adevăr o diferență pentru oamenii din jur și de ce?
Ce pareri aveti de Academia militara Ferdinand I din Bucuresti?
Care este diferența dintre o educatoare cu liceu pedagogic și o educatoare cu facultatea de pedagogie (științe ale educației)? Întreb doar de curiozitate. Fundă.
De ce sunt salariile mici in Romania la privat fata de alte țări? Chiar așa de zgârciți sunt patronii romani?
Buna am o intrebare Dacă invit pe cineva la banchet trebuie să dau bani eu pentru acea persoana sau isi ia bani ei personali?
Ce este o companie de marketing in retea? Si imi puteti da 1-2 exemple de astfel de companii?
La ce tip de job-uri ai si masina de la firma?
Salut, vreau să mă apuc de YouTube dar nu știu ce tip de continut sa fac, ce ar atrage consumatorii? De ex: voi ce ați vrea să vedeți nou pe YouTube- ul românesc, ceea ce în afară dejea...? (mai mult)
Îmi doresc să îmi aleg liceul potrivit, şi aş vrea să vă cer părerea.Materiile mele preferate sunt biologia, chimia şi limba română.Aş vrea să mă fac medic, înciuda faptului ...? (mai mult)
Salut, cine are canal de YouTube și vrea un intr-o *vreau sa spun fara "-o" cu tro (cu efecte tot ce trebuie) să mă contacteze la @costin_ofs
Am varsta de 20 de ani si 8 clase terminate, adica mai exact generala. Acum lucrez in Germania si vreau sa stiu ce ar trebuie sa fac ca sa ma inrolez in marina, asta in Romania. Vreau sa stiu...? (mai mult)
Ce salariu net are un asistent medical debutant la spital de stat? E adevărat ca degeaba ai rezultat bun la examenul de angajare dacă nu dai plicul cu bani, nu te angajează?
După ce terminat facultatea de drept și vreau sa devin judecător trebuie sa fac si master? sau direct mă duc la Institul Național al Magistraturii? Întrebarea mea este ce este acest institutut...? (mai mult)
La facultate de drept se dă admitere? Eu știu că se dă admitere doar la București? În ce orașe se mai dă admitere? E așa grea cum se spune? Adică sunt constienta că e mult de învățat,...? (mai mult)
Puteti sa imi sugerati niste facultati va rog frumos, dar fara sa aiba legatura cu matematica, calcule, economie, etc.
Salut, sunt un scripter de minecraft cu o experitenta de peste 4 ani de lucru, si as vrea sa va comunic doua chestii. 1. Caut persoane care vor sa isi faca un server de minecraft, iar cu un "salariu...? (mai mult)
Deci, sunt la MMA de câteva luni. Si azi am avut primul meci. L am câștigat dar imi este foarte milă sa ii dau in fața adversarului... Cum sa scap de mila asta? Antrenorul imi zice sa dau tare,...? (mai mult)
Cât de mult trebuie să învețe pe zi un student la medicină generală? Este pe aici cineva care face/a făcut facultatea de medicină?
Cât de mult învață pe zi un student la medicină?
Unde pot gasi voluntariate? Nu vreau sa fac parte dintr o asociatie. Dar stiu ca sunt din astea de cateva zile. Si nu stiu exact cum sa gasesc
Este sansa de angajare ca asistent medical generalist( cu facultate) sau deja este cererea prea mare pe piata muncii?
Poti sa devii medic veterinar daca ai facut facultatea de medicina (nu medicina vetwrinara )?
As vrea sa devin dansatoare sau instructor de dans, însă părinții mei spun că nu pot fiindcă nu pot dansa până ies la pensie etc... Pe scurt, că nu e o carieră pe care poți să o practici...? (mai mult)
Daca merg la Facultatea de Medicină, departamentul de asistenta medicala generala(4 ani), NU la postliceala, am sansa sa imi gasesc loc de munca mai repede si ceva mai bine plătit?
Spuneti-mi va rog niste meserii bine platite cu care poti iesi de la filologie, gen cu salarii peste 3 000 lei pe luna! DAU FUNDĂ
In ce consta vizita medicala la pompieri? La ce te verifica? Sunt sanse sa pici vizita medicala?
Pot să mă angajez în armata cu 10 clase?
Presupun ca majoritatea stiti serialul Grey`s anatomy si as vrea sa va intreb daca a fi stagiar in Romania seamana cu cel din serial, adica sa ai acel grup de cateva persoane?(aici ma refer in chirurgie...? (mai mult)
Prin ce etape trebuie să treacă o persoană pentru a ajunge procuror civil?
Eu vreau sa intru in armata ca SGP ca se plateste bine, sunt bun la sport si la carte sunt bata, de abia ma chinui sa nu raman corigent, nu cred ca iau bacul. E adevarat ca in armata trebuie...? (mai mult)
Dacă sunt cadru didactic tânăr- 19 ani si mă inscriu la facultate fără frecventă din Univ Bucuresti (pentru ca nu pot face fata cu serviciul si cu prezenta la cursuri) am voie să stau la cămin?...? (mai mult)
cam cat ia salariul un tinichigiu - vopsitor mediu?
Ce job imi recomadati la varsta de 40 de ani?
Cum vi se pare să lucrați 14 ore pe zi a 5 zile consecutiv?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FlorinVictor20 întreabă:
Andrei200300 întreabă:
Jeffy0606 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?