Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti de meseria de vanzator online? Are viitor? Practica cineva asa ceva?
Am și eu câteva nelămuriri despre Academia de Politie A.I.Cuza din București! Studenții din București sunt obligați sa stea la cămin? Dacă da, care este programul acolo și când ai liber?...? (mai mult)
Sunt elev în București și de vreo câteva luni mă tot gândesc să dau la Facultatea de limbi străine, secția Traduceri și Interpretări (engleză- fraceză). Cu toate am început să...? (mai mult)
Tehnicianul dentar face aparatele dentare?
Ce părere aveți de meseria de pompier? Admiterea ușoară, subiecte ușoare, e M2, chiar daca se baga fizica de la anul dar o sa se intre ușor că n- or să se ducă mulți candidați, salariu bun,...? (mai mult)
Se intra cu pile la medicină?
Salutare, la toata lumea. M- am angajat pe data de 3 ianuarie la primul meu job ca asistent manager pe un salariu de 2500 lei in mana. La inceput totul parea ok. Astazi insa seful m- a pus sa fiu soferul...? (mai mult)
Ce părere aveți de meseria de procuror?
Buna, imi puteti da va rog frumos sfaturi unde sa ma angajez la 20 de ani, fata? Am mai lucrat undeva 2 saptamani si nu era de mine, exclus KFC, Mcdonalds. As vrea tare undeva cu program fix si unde...? (mai mult)
Stiu ca daca esti politist de frontiera poti avansa in grad mai usor daca ai Facultatea de Drept termiata? Cineva mi- a spus ca poti avansa la fel de usor si daca ai terminata o facultate de inginer. 1....? (mai mult)
Salut tuturor! Cum as putea sa învăț engleza mai eficient, mai repede? P.S! NU sunt la nivel începător, am terminat liceul și am câteva cunostinte elementare dar vreau sa pot vorbi engleza fluent...? (mai mult)
Poti fi ucenic la un salon de tatuaje? Mai accepta lumea ucenici?
Ce părere aveți la mascați intr-un oraș mic și liniștit credeți că e acțiune multa? Din moment ce eu vin cu armament nu cred că e așa de periculos iar infractorii doar cu săbii.
As vrea sa dau la poliția locală in Constanța. In afara de proba sportiva ce mai dau? Câți ani fac? Vreau mai multe informații. Mulțumesc frumos.
Ce liceu și facultate sunt necesare pentru a ajunge profesor de gimnaziu? (Mai exact, profesor de limba engleză)
Stie cineva ce salarii primesc cei din politia de frontiera? Deoarece as vrea sa ma angajez si vreau sa stiu ce salarii iau si in functie de ce se iau, adica ce grade trebuie sa ai ca iei mai multi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj? E de viitor?
Cum se desfășoară un curs la CCSE (Social Trade Galați)? Te cate ori trebuie sa te duci și ce fel e? M-ar interesa un curs de operator PC. Cât durează o ședință de curs? E ca la școală?
Vreau sa stiu ca ce pot profesa daca ma pasioneaza limbile straine.As vrea cat mai multe detalii.Stiu ca traducator, dar am auzit ca jobul asta nu este cel mai stabil.Multumesc anticipat!
Credeti ca daca ai o problema de vedere (miopie si porti ochelari) poti fi acceptat in armata? Dar in fortele speciale? Multumesc
Ipotetic vorbind după ce aș termina facultatea de poliție locala ce grad voi avea? Ofițer? Care este salariul?
stie cineva cu ce se mananca firma Duvenbeck,care sunt conditiile,mediul de lucru, salariul?(ca sofer ma refer)
Cum pot scrie un raport de sinteză? Stiu ca e important domeniul, insa as vrea niste indicatii generale, o schema standard ce poate fi aplicata pentru mai multe situatii.
Bună, pot practica Psihologia doar cu diploma de licenta fara diploma de masterat?
As dori sa stiu daca jobul de traducator iti garanteaza un viitor bun.Adica se castiga bine? Nu stiu daca sa ma indrept spre acest drum, care multi spun ca ar fi instabil.Multumesc anticipat!
Se dă examen medical și probă sportivă la drept la Academia de poliție? Sau doar proba scrisă?
Cineva care studiază teologia didactică la Justinian Patriarhul? Se dă examen și la muzică? Câți sunteți în clasă? Un prieten mi-a spus că voi da și la muzică, dar eu nu l-am crezut.
Care e cea mai buna culegere pentru admiterea la matematica la Politehnica Timișoara? AC
La medicină se fac 12 ani? Pai cum sa stea omul atât în facultate?
Admiterea la Politehnica Timișoara la matematica (pentru AC ) e formata din probleme de M1, M2 sau undeva intre? Ma refer la dificultate
Lucrez la un referat si am nevoie de o informatie. Stie cineva care e varsta maxima din cadrul armatei Sua? Nu varsta maxima la care poti fi acceptat, ci varsta la care iesi la pensie din armata...? (mai mult)
Hei, hei! Mereu m-am intrebat, poti face contract cu armata? Tu sa te duci sa prestezi, de exemplu, 2-3 ani si apoi sa fii liber? Exista asa ceva?
Ma numesc Andrei am 18 ani, nu prea stiu ce sa fac din punctul meu de vedere la vârsta mea. Imi caut un job si nu gasesc nimic. Am lăsat școală deoarece am fost nevoit să plec din țară, ...? (mai mult)
Fac liceul la seral la un profil care nu îmi place, dar am alte pasiuni și as vrea sa știu dacă pot excela în alt domeniu foarte studii? Adică, sa fiu autodidact? Îmi place muzica, dar din păcate...? (mai mult)
Ce părere aveți de postul de însoțitor de bord pentru un băiat? Am 1.88, știu engleza destul de bine, dar mai am timp sa o îmbunătățesc. Vreau să știu niste păreri Pro și Contra,...? (mai mult)
Problema mea e că sunt prea mândru și orgolios, chiar și la job când simt ca un client al firmei la care lucrez mă tratează de sus la telefon, îi întorc rapid vorba, deși nu am voie, unii...? (mai mult)
Ce facultăți mai sunt de viitor? Excepție Inginerie itv, medicina, politie.
Doresc sa lucrez la KFC, 4 ore pe zi, dar mi s-a zis ca se lucreaza in ture. Este posibil sa pot avea mereu tura de dimineata?
A mai observat cineva ca mai nou la privat se lucreaza pe un program de 9 ore si jumatate? Spre exemplu la birou in loc de vechiul program de la 8 la 4 cu jumatate de ora pauza sau cel de la 8 la...? (mai mult)
Salut. Ce școală trebuie sa fac pentru a obține meseria căutător de aur? Dau funda
Buna, are cineva experienta in job petshop? Gen cum se lucreaza?
Am pe cineva care a fost incadrat in armata, insa doreste acum sa ajunga la fortele speciale. Ar putea face asta? Cum?
În ce facultate călătorești? Adică in timpul facultatii calatoresti?
M.A.I are mai multe beneficii că MApN?
Am 18 ani si mai am 5 luni pana termin liceul, vreau să știu dacă merită să mă înrolez în armată română. Am făcut sport de la vârsta de 13 ani, am 1.78 s 78 de kg si aș vrea ...? (mai mult)
Am o cicatrice pe picior. De la genunchi in jos. Cam 10 cm. Este posibil sa sustin examenele de la Academia de poliție?
Ce se studiază la facultatea de design de mediu si produs? Care este planul de studiu? Ce meserie pot avea după ce termin această facultate? Mulțumesc anticipat!
Urmeaza sa ma duc la munca (muncitor necalificat) in Anglia la fabrica Ferrero Roche din Nottingham. Am inteles ca trebuie sa dai un test pentru angajare, induction. Stiti cumva in ce...? (mai mult)
Lucrez in UK cu agentia si de 1 saptamana m- au anuntat cei de la agentie ca ma vor temporar to permanent. Pentru asta trebuie sa fac vizita medicala sau vor sa imi dea contract direct fiind ca...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot sa ma duc la secretariatul scolii sa imi iau diploma de 8 clase dar problema si intrebarea mea este daca pot sa o primesc avand in vedere ca nu am sustinut examenul din clasa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.