Bună TPU! Cine îmi poate da și mie vă rog frumos planul de studiu pentru facultatea de istorie specializarea istorie pentru cei trei ani de studiu?
Ce oportunitati am mai departe in ceea ce priveste cariera, daca stiu romana si franceza in afara de profesor sau traducător?
Imi poate spune si mie careva dintre voi cateva informatii utile despre Universitatea Nationala de Aparare Carol I? Ce devin dupa ce termin daca merg pe facultatea de securitate si aparare? Si...? (mai mult)
De ce se ferește lumea sa candideze la poliția de frontieră? E cea mai ok arma din M.A.I!
M- am gandit sa imi fac un plan pe viitor... Am 14 ani si sunt de langa BM, dintr- un sat, nu stiu la ce liceu sa merg si nu am nici un plan pentru o facultate, nu stiu ce meserie sa am...? (mai mult)
Care sunt cele mai utile facultăți după părerea voastră atât din punct de vedere salarial cat si ca cerința pe piata muncii? Merci
Pentru admitere la subofiteri de politie sau jandarmi la contravizita medicala stiam ca ii dezbraca pana la piele. Mai multi in acelasi timp sau pe rand?
Merita sa devii medic in Hawaii? Dand la o parte greutatile prin care trebuie sa treci la facultate, dupa aceea merita sa te muti in Hawaii? Sunt conditii bune acolo? Sunt salarii de SUA intr- o zona ...? (mai mult)
Ce salariu are un polițist de frontieră care lucrează în aeroport? Adică cel care te verifică la bagaje, la corp pentru metale, îți verifică pașaportul etc.
Care este diferența dintre manager și director? Managerul poate să nu aibă facultate, dar directorul poate?
Dacă vreau sa dau la subofițeri la BASARAB I TESTELE GRILA LE DAU doar la engleza si romana? Sau dau si la fizica si matematica?
Am observat că un România peste tot este lipsa de personal,din ce cauza? Pentru a economisi statul bani? smurd duce lipsa de personal, armata etc.
Cum sa faci un cv cat mai atractiv, incat cei care il citesc sa spuna da, pe asta merita sa il sun? Nu neaparat doar prin continutul experientei, ci si prin modalitatea de a- l scrie, forma etc. Webdesignerii...? (mai mult)
Cum vi se pare ideea de a lucra că asistent medical la oftalmologie sau ORL?
Ce ziceți merita să candidezi la subofițeri politie Cluj?
Care este opinia voastra despre cei ce fac M2 Matematica si totusi vor sa dea la AC? Ma aflu in aceasta situatie si nu stiu daca trec de admitere :/
Pot sa fiu traducător de romana-franceză on-line daca am doar 17 ani? Ce ar trebui sa fac?
Am și eu o întrebare legată de programul Corel Draw. Este greu de învățat având în vedere că nu am mai lucrat cu un astfel de program până acum? Urmează să mă angajez la o tipografie...? (mai mult)
Am 16 ani și vreau sa dau la academia de politie. Dacă nu am rezidenta într- un anumit stat, pot da în acel stat sa fac academia de politie(ex. Anglia, Italia, tari din UE în special). Dau fundă...? (mai mult)
As vrea sa aflu mai multe detalii despre Sanitarii Militari. Cate luni se face instructia si alte detalii care m- ar putea ajuta. In prezent anul viitor o sa termin scoala postliceala si as vrea sa optez...? (mai mult)
Care sunt cele mai moderne (noi infiintate) facultati din Romania? Presupun ca acestea au un sistem mai bine structurat de invatare.
M- am inscris la jandarmi pentru sesiunea din ianuarie 2020, am facut fisa medicala am luat testul pshihologic iar acum trebuie sa ma pregatesc pentru examenul la gramatica romana si engleza. ...? (mai mult)
Am o întrebare. Hai sa încep cu începutul. In Ianuarie voi candida la concursul de admitere in școala de subofiteri pentru jandarmi! Am trecut pana acum de faza medicală și psihologic. ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa contina de obicei un raport la munca, indiferent de domeniul avut?
O facultate de dificultate medie, din Constanța, care sa îți aducă un venit stabil după ce o termini, fără sa lucrezi la particular pana găsești un loc în care sa profesezi?
Sunt clasa a12- a și oscilez între facultatea de istorie și drept. Întrebarea mea este cât durează facultatea de drept și când îți alegi specializarea? După ce termin dreptul trebuie...? (mai mult)
Avand in vedere ca sunt la drept,ce meserii pot sa fac in timp ce sunt la facultate, respectiv din domeniul meu?
După ce termini o facultate de inginerie, te baga direct inginer la o firma? Sau cum?
Va rog stie cineva ce inseamna in armata romana (r) si (rtr)?
Momentan studiez la facultatea de drept si aș vrea să ma lamuriti cu niste raspunsuri:La terminarea facultații, având in vedere ca ma pasioneaza criminalistica, as putea lucra in domeniul ...? (mai mult)
Cine stie niste firme din Bucuresti la care poti face cursuri pentru a obtine o licenta de ghid turistic? Diploma sa fie recunoscuta. Multumesc.
Dacă am dioptrii mai mari de 2 pot sa intru la liceul militar Breaza?
Daca am salariul net 2420, vreau sa-mi pun demisia si mai am 6 zile de concediu, cat voi primi pe cele 6 zile de concediu?
Ce spuneti de meseria de asistent medical pentru un barbat? Nu prea vezi barbati sa lucrezi in spital, in afara de doctori. Se potriveste? Imi place sa ajut semenii. Funda
Salut, am niste nelamuriri in privinta cu cariera mea. Eu fac multe antrenamemte ma pregătesc atat fizic cat si mintal, am facut kickbox, bjj lupte greco romane acum fac Krav maga.Sunt pasionat de ...? (mai mult)
Cum vi se pare ideea de a lucra la maiștri militari? Admitere ușoară, meserie ok salariu 4000 lei debutant.
am 13 ani si as vrea sa stiu daca ma pot duce la Liceul Sportiv din Neamt, eu sunt in clasa a 8 si as vrea sa ma fac fotbalist, la club nu ma pot duce din cauza transportului, pot iesi fotbalist?...? (mai mult)
Salutare. Sunt student în anul I (studiez cyber security) și nu sunt hotârât dacă să- mi caut de lucru ca intern pe vară. Am găsit câteva firme care caută interni de anul I (plătesc bine,...? (mai mult)
Sunt un om de etnie Roma si nu inteleg de ce oamenii se uita mereu ciudat la mine si se uita ca si cum ar vrea sa ma intimideze. Eu odata am vrut sa ma duc sa muncesc ceva la o plaja ca salvamar...? (mai mult)
Cât câștiga un pușcaș marin?
Pentru a deveni politist, trebuie neaparat sa stiu perfect engleza? Eu prefer franceza si ma descurc mult mai bine. As prefera sa dau acolo proba, este posibil sau trebuie neaparat engleza?
Buna, la ce universități as putea studia medicina veterinara, in ce consta admiterea și care au fost ultimele note? Mulțumesc frumos
Mă numesc Tudor și aș dori să știu unde aș putea să mă angajez in Iași, eu fiind la liceu seral. Dacă mă puteți ajuta aș fi recunoscător.
Sunt foarte hotărât si pasionat pentru cariera pe care vreau sa o urmez anume luptator in Brigada Antitero a SRI- ului, momentan lucrez la condiția fizică fac antrenamentele de forta ale...? (mai mult)
Salut, as vrea niste sfaturi cu privire la ce scoala sa urmez, ce liceu mai exact. Sunt cam indecis, as vrea sa aleg dintre un liceu militar sau un alt liceu dintr- un alt oras(in orasul in care locuiesc...? (mai mult)
Am 16 ani. Vreau sa stiu si eu ce trebuie pe viitor sa fac sa ajung sa fiu dresor de caini de aia pentru politie. La Academie unde ma specializez in dresaj canin şi cam cat as castiga din meseria...? (mai mult)
De unde sa incep...M- am mutat in Germania la finalul lunii iulie, dupa ce mi- am dat licenta, si acum ma intreb daca nu cumva m- am grabit. Sora mea deja locuieste aici. Ideea este ca am plecat din ...? (mai mult)
Salut, TPU. Ce meserii poți face cu filologia clasică (latină și greaca veche)?
Ce părere aveți de salariul de 2300- 2400 de RON lunar? Este un salariu bun, acceptabil sau unul slab? Am 26 de ani, lucrez de aproape 3 ani în domeniul marketing și am ajuns la salariul de 2750...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de vanzator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FlorinVictor20 întreabă:
Andrei200300 întreabă:
Jeffy0606 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!