Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre Legiunea Straina? Merita sa plec acolo? Cum sta treaba de fapt cu aceasta unitate militara?
Cat castiga un tehnician dentar?
De 1 an si jumatate lucrez intr- o companie cu specific pe contabilitate. In companie am fost angajata pe functia de asistent manager, dar de ceva vreme au inceput sa apara tensiuni intre mine si...? (mai mult)
Înafara de MAI și MApN nu se mai fac angajări la atât așa masive?
Ok. Nu sunt Alice pe acest cont. Tipa care deține contul, însă sunt verișoara ei. Sunt anul 3 la facultatea de Științele Comunicarii și Relații Internaționale și vreau și sunt hotărâtă ...? (mai mult)
Cine imi recomanda un loc in Brasov unde se fac cursuri profesionale de IT? Sunt interesat de programare si Web development. Nu vreau sa fac online si nu pot merge mai departe de 35 km. Multumesc...? (mai mult)
imi puteti da cat mai multe detalii despre scoala de politie(nu facultate)Ma intereseaza printre altele:se accepta si fete la scoala, ce condiții de admitere sunt, in ce orașe din țară există...? (mai mult)
Pe ce masina este mai bine sa faci categoria D? Manuală tip cele vechi sau hidramata cele Stb?
Ce șanse am să fiu repartizat pe post ca Soldat/Gradat Profesionist cu 10 clase?
Este cineva student la UAD(Universitatea de Arte si Design), Cluj la orice secție? Am nevoie de cateva lamuriri... Multumesc anticipat! (:
Am niște întrebări la care vreau sa aflu raspunsurile: 1) Ce facultate imi trebuie pentru a lucra la banca, ce salarii ai? 2) Ce facultate imi trebuie pentru a ajunge manager, ce salarii...? (mai mult)
Am mai multe întrebări: 1) Ce facultate imi trebuie pentru a lucra la banca, ce salarii ai? 2) Ce facultate imi trebuie pentru a ajunge manager, ce salarii au? 3) In aceste două, ce trebuie sa...? (mai mult)
Salut tpu.anu asta dau examen si nu stiu pe ce profil sa merg.As vrea bio chimie dar nu stiu sigur.As vrea sa fac si o facultate dupa in Bucuresti.Dar nu stiu ce as putea deveni in viata
Întrebare pentru cei care fac postliceeala sau facultatea de AMG (asistenți medicali generaliști): cum este acolo? Gen aș vrea să știu cât mai multe detalii, orice informație, fie bună sau rea,...? (mai mult)
Ieri am sunat un patron de hotel care angajeaza ospatari / ajutor de ospatari / barmani pentru sezonul estival. Mi- a dat baiatul informatii tot ce trebuie si acum vine intrebarea, merita sa...? (mai mult)
Salut, pana la ce grad poti ajunge ca soldat/gradat profesionist?
Ajutor.Nu stiu unde sa merg la liceu. Adica pe ce profil.As merge la bio chimie dar nu stiu ce pot deveni din asta.As vrea sa devin un inginer sau un arhitect sau un mecanic. Ceva de gen dar nu stiu ce...? (mai mult)
Bună! Cum este examenul de titularizare? Din cate am auzit este destul de greu. Eu anul acesta termin liceul pe profil pedagogic si nu stiu ce sa fac, daca sa dau sau nu titularizarea pe învățători....? (mai mult)
Salut, am 16 ani, acum doi ani am vrut sa dau la militar dar nu am putut din cauza inimii deoarece sunt tahicardic așa mi s- a spus, acum după ce termin liceul vreau sa dau iar la militar, îmi doresc...? (mai mult)
Vreau un raspuns de la cineva mai "incercat de viata". Fara facultate cat de greu e sa ajungi la o munca de birou... stiti voi, genul de munca care nu necesita greutati mari, e mai mult munca a mintii?...? (mai mult)
Credeti ca este greu sa obtii un loc de munca la Disney? Parcul de distractii!
Cât e salariul unui autopsier?
Aveti idee ce salariu are un tehnician la Emag (cel care identifica defectiunile la diferite produse cu care vin clientii)?
E normal să fii întrebată la un interviu de angajare dacă ai de gând să faci un copil în următorii ani și să fii respinsă pe baza răspunsului?
Care sunt cele mai bune si folositoare limbaje de programare? Cum as putea sa le invat singur si gratis?
Spuneți-mi câteva meserii ușoare.
Îmi doresc să lucrez ca șofer. Am permis categoria B. Ce locuri de muncă imi recomandați? Sa fie și plătite cât de cât
Bună, pentru a fi simplu soldat in armata de ce ai nevoie? Si cat ar fi salariul?
Ce părere aveți despre facultatea de cartografie si cea de planificare teritoriala? Ce anume se studiază acolo, ce meserii poti avea dupa si daca se cauta pe piata muncii.Merci
Dacă vreau sa înghet anul la facultate mai plătesc taxa anul următor sau in anii ce vor urma?
La ce se referă" ofiter de legatura pentru securitatea infrastructurilor critice"?(meserie)
Ce spuneti de o facultate in domeniul marketingului? E ceea ce cred eu si anume: ca te ajuta daca esti creativ si inveti cum sa promovezi servicii in mediu online? Eu am cunostinte de graphic designer...? (mai mult)
Eu în prezent sunt în clasa a 11- a (sunt fată) și sunt o persoană timidă, iar mai departe îmi doresc să mă înscriu la Academia Forțelor Terestre din Sibiu. Aș vrea să știu dacă...? (mai mult)
Dupa ce termin facultatea de drept,in ce domenii ma pot angaja? Fara avocati,procurori, grefieri.
Buna seara, am o mare problema! Sunt clasa a- 12- a si vreau sa optez pe partea militara. Am voie sa depun dosarul la mai multe Academii, spre exemplu Academia Tehnica Militara si Academia de Politie...? (mai mult)
Bună, am o intrebare legata de meseria de educatoare. Eu momentan sunt studenta in anul 3 la stiinte economice. Vreau sa stiu daca dupa terminarea studiilor, pentru a ma face educatoare, trebuie sa...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa mă fac căutător de aur?
Am înțeles că de media din academia de politie depind multe: orașul in care poți fi repartizat, specializarea etc. Dar ce înveți mai exact in academie și cum ești punctat? Trebuie...? (mai mult)
Dacă termini academia de politie cu 10 care sunt cele mai bune posturi sau specializări pentru care poți opta? Am înțeles că în funcție de media din academie poți opta pentru ...? (mai mult)
Salutare, ce facultate imi recomandati sa combine si sa aiba legatura cu: creativitate si convingere poate si arta? In care sa se castige bine evident (sa utilizez si PC- ul). PS: exclus pishologie...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva ce salariu este la SGP în armată? Mulțumesc
Daca imi iau concediu fata plata 2 luni....in acest timp de 2 luni am contractul de munca suspendat... pot face alt contract de munca pentru Germania cat timp ala din Romania este suspendat? Contractul...? (mai mult)
Care program de munca e mai lejer? La politist sau jandarm? Si cum sunt salariile? Si ar fi mai bine jandarm sau politist?
De ce am nevoie ca sa intru la scoala de politie din Bucuresti? Ma refer aptitudini si materii.
Salutare tuturor. Am o intrebare la care as prefera sa mi se raspunda serios, pentru glume sau ironii, nu va pierdeti din timpul pretios. Eu am 24 de ani si sunt un tip foarte timid, introvertit, rusinos....? (mai mult)
Ca sa devii instructor de dans trebuie sa faci neapărat facultate de sport?
Ca sa devii Psiholog la ce profil trebuie sa dai? Și câți ani îți ia facultatea de psiholog? Si ce facultăți știți in apropiere de jud. Caraș-Severin?
Bună,pot intra la armată cu tatuaj în zona gâtului? Mulțumesc!
Doresc sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Ma tot gandesc sa dau la facultatea de agronomie pentru a iesi inginer agronom. Conteaza ce profil fac la liceu? De exemplu, daca sunt pe stiinte sociale pot ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare ceva mai delicata si sper sa poata cineva sa ma ajute. As vrea sa devin popular, dar asta ce inseamna?! Eu am destule calitati, la aspect, la style etc. Stiu ca sunt agentii sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!