Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
am 17 ani si la vara as dori sa fac "o scoala" de design vestimenar, stiti pe undeva prin Bucuresti, chiar daca nu am 17 ani? Privata/Publica nu conteaza.Multumesc.
Am un prieten care ar vrea sa intre pe un post cu studii medii (el are scoala profesionala absolvita si acum continua liceul ). Poate sa fie angajat pe postul respectiv?
Omi puteti da detalii despre facultatea de zootehnie, biotehnologii, protecția mediului și stiinta mediului? Cu ce se ocupa mai exact fiecare, ce meserii poti avea dupa si daca sunt de viitor,...? (mai mult)
Joburi bine platite fara facultate?
Daca intru in armata, as putea apoi sa incerc sa dau la Fortele Speciale?
Salut, In momentul de fata sunt la un liceu cu profil real matematica- informatica in clasa a 10 a.Cand am terminat generala nu m- am gandit si la ce voi face dupa terminarea liceului si imi pare rau...? (mai mult)
Dacă fac facultatea de asistență medicală generală în România, pot pleca să lucrez ca asistent medical generalist în Anglia, Canada sau USA? Ofer fundă!
Femeile pot ajunge in Fortele Speciale? E vreo selectie in functie de gen? Sau nu coteaza?
Vreau sa pun o intrebare si totodata va rog sa nu raspundeti decat in cunostinta de cauza. Nu am nevoie de comentarii negative sau de opinii contradictorii, ci de o simpla intrebare. Cat de greu se intra...? (mai mult)
Am sanse sa gasesc post de ajutor de bucatar pe 4 sau 6 ore de dupa masa?
Vreau sa ma duc la liceul militar, după care la academia militara. Ce meserie te poti face dupa si ce faci in aceasta meserie?
Care stie cum poti deveni profesor in postliceale? Ce pasi, module sau facultate trebuie sa urmezi? In conditiile in care am terminat postliceala de asistent de farmacie! Va rog vreau raspunsuri...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o curiozitate. Se pot obtine atestate profesionale online? Funda :)))
Inginer cu licenta (Ingineria materialelor) sau Programator fara diploma (JAVA), self-taught, cine castiga mai bine? 0 experienta in ambele domenii. Termen scurt+ termen lung.
Daca vreau sa dau la contabilitate o să-mi fie greu având în vedere că nu am facut mate in liceu si nici nu imi place? Multumesc
Cine stie cat e salariul net la Carffour si la Lidl ca lucrator comercial? Si daca la Lidl angajeaza de la 16 ani? Sunt casier la Profi si am primit o oferta de la Carffour si daca am salariul net mai...? (mai mult)
Daca vreau sa merg in cadrul armatei trebuie sa trec niste teste medicale. Care sunt acestea, sunt dureroase sau sunt doar simple controale si atat?
Termin clasa 12 a filologie si vreau sa ma indrept spre o cariera in IT. Ce imi recomandati sa urmez?
Sunt clasa a 12 a filologie si vreau sa urmez dupa liceu un curs de IT contra cost. Va rog recomandati-mi astfel de cursuri de top, care ma vor ajuta sa ajung un IT ist de succes
Fumez de aproape 2 ani si m-am gandit sa merg la academia militara dupa ce iau bacul. Credeti ca fumatul mi-ar afecta admiterea?
Am 19 ani si sunt in mari dubii cu drumul meu în viața! Pe scurt imi doresc sa am mulți bani, în sensul în care cand o sa am un job sa pot sa imi cumpăr ce vreau fără să mă gandesc la...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat in legatura cu viitoarea mea profesie.Mai devreme m- am interesat despre IT, adresand intrebari tot aici, pe TPU.Mi- am dat insa seama ca mai am o pasiune:armele.Cu foc, ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt în șomaj și m-am angajat,știe cineva,a mai trecut prin asta,dacă mergi în paralel și cu salariul și cu șomajul, are ceva, se întâmplă ceva? Multumesc mult de tot!
Ce locuri de munca de acasa pot gasi la distanta(lucrand de acasa)? Ofer funda!
Ce părere aveți de facultatea de asistență medicală generală?
Buna, dacă termin faculatea de economie specializarea economia comerțului turismului și serviciilor ce oportunități am după terminarea studiilor? Sau ce master îmi recomandați :-)
Ce părere aveți despre facultatea de asistență medicală generală din Constanța? Merită să dai acolo?
Am mai pus o dată întrebarea asta, dar s- au luat la vorbă în comentarii și da. Mă gândeam după ce dau Evaluarea Națională la anul, să mă mut în Anglia singură și să fac ...? (mai mult)
Știe cineva cât este taxa la facultatea din link? Am căutat dar nu găsesc nicăieri cât costă. https://nursing-academy.eu/
Dacă esti la filologie, mai ai o sansa sa ai o meserie cu salariu bine platit?
Hei, ce parere aveti despre job-ul part-time intr-un magazin de haine, cum ar fi Zara?(ma refer la aranjatul pe rafturi)
Salut, mă pricep foarte bine pe zona de edit a fotografiilor și a pozelor (și a videoclip- urilor dar îmi plac mai puțin) dar nu știu cum să mă promovez cum sa produc bani din asta, puteți să...? (mai mult)
Salut, voi ați lasă facultatea pentru un post de muncă? Intreb deoarece am lucrat doi ani înainte de facultate si acum parca nu am motivație sa învăț, parcă vreau sa ma întorc înapoi la...? (mai mult)
Hei TPU, m- am gândit după ce termin clasă a 8- a și examenul, să fac liceul în Anglia. Ce părere aveți? M- aș descurca singură într- o țară străină? Sunt bună la engleză, deci nu asta...? (mai mult)
În legătură cu controalele medicale pentru școală de pompieri subofițeri și protecție civila, ce fel de controale medicale se fac? Vreau sa spun cum te examinează daca a fost cineva si stie?
Spuneți-mi va rog cei ce ati terminat filologie, ce facultati se pot urma? Si ati reusit dupa facultate sa gasiti meserie cu salariu peste 3500 de lei pe luna?
Știți care este cea mai bună universitate de medicină dentară/stomatologie de la noi din țară?
Cat câștiga un actor de teatru în medie? Care este salariul unui actor de teatru debutant?
Vreau sa dau pe la vara la facultatea de medicina de la Oradea si am început deja sa ma pregatesc pentru admitere. Problema mea este ca nu stiu învata logic, doar tocesc, dar nu prea raman...? (mai mult)
Cum e la facultate, e mai fain decât la liceu? Care e stilul de predare al profesorilor? Ei vorbesc și eu trebuie să notez tot ce spun ei? Cum se face prezența si există un orar fix sau...? (mai mult)
Pareri despre UMF Constanta, UMF Brasov si UMF Iasi? As dori cat mai multe detalii despre fiecare in parte daca se poate! Multumesc anticipat!
Buna seara, TPU! Am o serie de intrebari legate de o facultate/profesie. Este vorba de Facultatea de Geologie si Geofizica din Bucuresti. In cadrul acestei facultati sunt 3 sectii, Geologie, inginerie...? (mai mult)
pot intra la facultate pe informatica economică dacă dau bacul la romana? Dau funda
De ce sunt unii oameni care spun ca daca nu ai un viitor in IT vei ajunge vanzator la magazin? Chiar nu mai exista meserii in afara de IT sa fie bine platite?
Ce job-uri nu ati face niciodata? Decat daca ar fi ultimul job de pe pamant. Care este cel mai rau loc de munca pe care l-ati avut si de ce l-ati lasat sau inca va complaceti in acea situatie?
Este greu sa intri la pompieri? Am inteles ca se da examen la matematica, ceea ce nu prea imi place
Care meserie (sa o aleg) e mai bine platita in Romania? A. Helpdesk Support with German B. Programator Javascript si React Multumesc
Am inteles ca pe timpul studentiei in armata ai o solda lunara. Stie cineva cam ce suma? Sau aproximativ?
Câte facultăți private de medicină există, în total, în România? De cele din Arad, Iași și București știu. Mai sunt și altele? Ce părere aveți despre ele?
Meseria de programator este una stresanta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!