Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Cât timp durează examenul medical pentru admiterea în M.A.I? Am văzut pe barem extrem de multe afecțiuni care trebuiesc verificate și sunt tare curios cât durează acesta procedura.
SALUT! Acum termin clasa 12, a- și dori să merg mai departe la facultate dar nu știu ce să aleg să îmi asigure și un loc de muncă decent plătit după ce termin facultatea. A- și dori ceva...? (mai mult)
Salutare vreau și eu un sfat vreau să mă stabilesc în România, nu mi- am găsit locul nicăieri am lucrat în Anglia vreo 6 ani dar tot mai bine e acasă am acumulat experienta din fabrici, depozite...? (mai mult)
Am împlinit de curând 24 de ani si nu stiu ce sa fac cu viata mea. Sunt sănătoasă, familia mea este sănătoasă si da, e cel mai important lucru dar nu ma simt eu împlinită dpdv financiar. Lucrez,...? (mai mult)
Ce parere aveti de Facultatea de Management din cadrul ASE?
Buna seara! Azi am semnat un contract cu o flota cum că sunt colaborator cu ei și că ei îmi vor lua 80% din bani și eu 20%(a zis că pune așa ca sa plătesc taxe mai mici? Doar pe cei 20%) întrebarea...? (mai mult)
Ce este o retea electrica in aval? ce este o retea electrica in amonte? care este diferenta dintre ele practica si teoretica?
Daca imi iau 2 joburi primesc bonuri de masa din 2 locuri?
Salut! Am nevoie de o mica îndrumare.Sunt clasa a 11 a pe profilul turism si alimentație si nu stiu ce sa fac dupa liceu... inițial am zis ca dupa ce termin liceul sa imi incep un mic atelier de detailing...? (mai mult)
Pot sa devin pilot de avion daca nu a fost chiar o pasiune din copilarie? Intr o luna fac 18 ani si vreau sa ma inscriu la Scoala Superioara de Aviatie Civila
Din ce se poate intretine o persoana care nu poate sa lucreze sau nu este apta de munca!? Unde poate sa locuiasca?
Hei, daca sunt pe profil uman (filologie) oare cum ar trebui sa ma pregatesc pentru a ajunge la facultatea de informatica economica? Meditatiile la mate si la info ar fi o solutie? Cred ca mi- ar placea...? (mai mult)
Bună, TPU! Ce părere aveți despre Facultatea de Business de la Babeș Bolyai? Dar de cea de Drept?
Voi ce ați alege? Facultate sau munca?
Cum sa intru în polița locala?
Salut! Dacă vreau să intru la academia de poliție în viitor ce profil să aleg la liceu științe sociale sau filologie? Care m-ar pregătii mai bine pentru examen?
Salut, care sunt pasii pentru a deveni subofiter avand in vedera ca am terminat scoala profesionala in urma cu 2 ani?
Este posibil sa faci o meserie din pasiunea ta? Dacă da, care crezi că sunt sacrificiile și lucrurile pe care trebuie sa le faci sau sa le dezvolti la tine ca să reușești?
Bună, ce meserii pot avea în urma specializării biochimie tehnologică din cadrul Facultății de Chimie din Craiova?
Îmi place fotbalul, termin clasa a 8 a anul asta, și am vrut sa urmez liceul sportiv in Vaslui, dar nu prea merita așa că am ales liceul dual unde pot face bani și la 17 ani sa mă înscriu la ...? (mai mult)
Buna, TPU! Dacă sunt pe profilul de științe ale naturii, cum pot să îmi dau seama, pe parcursul anilor, ce facultate vreau să urmez? Și dacă aș dori sa invat la o facultate din România, ...? (mai mult)
Salut! As dori sa incep o cariera in IT și vreau să aleg un curs online.Ce mă sfătuiti să aleg:un domeniu cu programare sa fara? E greu sa scrii cod pentru a crea un site sau sa faci design sau interfețe...? (mai mult)
Am terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative si as vrea sa stiu daca pot ocupa un post in invatamant ( titulariza) daca fac acum un modul psihopedagogic. Multumesc ( as vrea ca educatoare...? (mai mult)
Ce te intreba la un interviu de angajare? Cum trebuie sa răspunzi? Dacă te întreabă și tu te bâlbâi nu te mai lasă să vorbești? Exista joburi fără interviu de angajare?
Imaginati-va ca sunteti un fizioterapeut si vine unu la voi care nu s-a mai spalat de 10 ani sa ii faceti masaj.Ce faceti in situatia asta?
Caut date despre firma Salut cleaning Arad, știe cineva dacă este serioasă?
Poate cineva sa îmi spună dacă firma Salut cleaning este serioasă sau daca există?
Bună seara. Pot aplica la academia de poliție dacă port aparat auditiv?
Bună. Sunt fata și sunt eleva în a10-a. Aș vrea să urmez pe mai departe jandarmeria sau academia de politie doar că am aprox. 140-1.50. Credeți că am șanse de reușită?
Salut! Am fost angajat la o companie la care am avut o colega care nu ma lasa in pace (mai exact nu stiam cum sa scap de ea, tot vroia sa se apropie de mine si eu o tot evitam dar degeaba ) le am spus...? (mai mult)
Vă place măcar un pic locul vostru de muncă sau e un chin pentru voi să mergeți acolo?
Salut, m- am angajat pe 7 mai si in contract scrie ca salariul se primeste in fiecare luna pe data de 20, mi am intrebat superiorul daca o sa l primesc luna aceasta si mi- a spus ca abia luna viitoare...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt în clasa a VIII- a și eu învăț la țară (mediul rural). Anul acesta, în iunie, am examenul și vreau să mă mut de aici, la oraș, la un liceu bun. De notă nu am problemă,...? (mai mult)
No bun, treaba sta cam asa. Am lucrat 2 ani de zile la un supermarket, dar in ultimele 4 luni deja devenise un calvar fizic si psihic pentru mine, in sensul ca vedeam ca doar eu puneam mana la lucru...? (mai mult)
La job aveți program fix sau flexibil?
Salut TPU! Doresc să urmez facultatea politehnică ca specializare pe ingineria transporturilor și a traficului, îmi puteți spune ce job aș putea avea după și dacă merită? Cat de grea este facultatea?...? (mai mult)
Bună ziua! Încep prin a spune ca am absolvit Facultatea de Drept și aș avea nevoie de câteva lămuriri in privința unui concurs pentru un post vacant de grefier la care m- am înscris. În situația...? (mai mult)
Bună! Mi- au spus mulți ca eu nu pot sa lucrez cu problemele pe care le am, ca și dacă ma angajează cineva ma va da afara cam în aceeași zi! Nu am mai lucrat nicăieri pana acum! La toate joburile...? (mai mult)
Daca ai bacu ce beneficii ai in plus? Am inteles ca cica poti sa avansezi ca sa ce? De exemplu avansezi la unele joburi si iti dau cu 200- 400lei mai mult si ai mai multe responsabilitati, plus ca poti...? (mai mult)
Vreau să mă mut. Bună! Sunt student în anul 2 la finanțe și bănci și aș vrea să mă mut din semestrul viitor la mate- info sau info. În primul rând este posibil? Și dacă da, presupun ...? (mai mult)
Am sunat și am stabilit sa merg mâine la un interviu intre orele 7 si 11 dimineata sa fiu acolo, dar problema e ca eu m- am cam răzgândit fiindca ajung prea tarziu acasa, dupa 11 seara si asta ar...? (mai mult)
Salutaree! Aș dori și eu să mă angajez in vara aceasta undeva, spre exemplu la un restaurant la MC. ceva în genul acesta. Eu am 16 ani și dacă ar fi, ce salariu as putea lua și câte ore de munca...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate: majoritatea dintre noi lucram 8 ore pe zi (sau chiar 12), in orice caz cam 40h pe saptamana. Am vazut ca educatoarele lucreaza cate 2 la un program de 8 ore, mai exact o educatoare...? (mai mult)
Bună! Dacă termin liceul pe profilul învațător - educator, pot face o alta facultate și sa profesez pe cu totul altceva? Cum ar fi sa dau la facultatea de inginerie sau cea de judecător si sa ...? (mai mult)
Buna TPU! La o firma de vanzari, pe postul de contabil, cam ce se face? Gen contabilitate primară. Se foloseste Excel ( daca da, ce fel de formule? ). Am aplicat la un post dar e disponibil doar ...? (mai mult)
Salut, am un interviu mâine pentru post de inginer, și voi primi un test de logică unu de matematică, oare unde aș putea găsi teste de matematică să exersez?
Salut! Am o întrebare pentru cei conștienți de această situație. Pot să fiu traducător fără liceu sau universitate? Pot să învăț limba străină individual ca mai apoi să dau examenul la ...? (mai mult)
Pentru ce motive ați refuza un job?
Ce trebuie să faci pentru a fi polițist în cadrul "Politiei Animalelor"? Trebuie sa faci o anumită facultate? Trebuie sa fii apt pentru probele fizice nu?
Buna! Știe cineva cum se calculează media de admitere pentru licență la fpse unibuc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!