Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Februarie 2025 sunt:
S-ar putea să greșesc, dar noi, românii, vrem muncă puțină, bani mulți și suntem mereu nemulțumiți de condiții?
Sunt un ratat. De când eram copil mi- a plăcut să trăiesc viața fără să ascult de părinții mei care își fărmau creierul sa iasă ceva din mine. Îmi intra pe o ureche și ieșea pe alta. Când...? (mai mult)
În România există facultate pentru studiul planetelor, galaxiilor, pământului? Dacă ai dori să studiezi așa ceva, există facultate pentru așa ceva, dar evident și un domeniu în care poți...? (mai mult)
Zilele astea o să fiu chemat pentru prima dată la jobul pentru care am aplicat, Casier la Carrefour ( un Carrefour de cartier). Menționez că este primul job, și o să lucrez la 6 ore dar sunt nesigur...? (mai mult)
M- am angajat ca și casier la Carrefour și nu sunt sigur dacă mă voi descurca.Mentionez că este primul meu Job. Carrefour ul este unul de cartier, nu ceva imens. O să lucrez la 6 ore ca să îmi...? (mai mult)
Pentru M.A.I., respectiv arma Pompieri aveți cumva o lista cu toate facultățile ce sunt acceptate pentru trecerea în rândul ofițerilor?
Salut, sa presupunem ca nu iau bacu, eu stau la sat si vreau sa ma mut dupa in oras, ce locuri de munca mi - ati putea recomanda? Iar in cazul in care as lua bacul si ma duc la facultate(fizic), la fel,...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva o agenție de recrutare, pentru un loc de muncă în străinătate?
Salutare! Dacă am diploma de bac și experienta un an ca lucrător depozit piese auto, ce loc de munca bine platit as putea găsi în Iași? Salar peste 3000pentru ca voi sta în chirie și voi avea ...? (mai mult)
Dacă am condus fără permis (am 16 ani) un scuter de 80cc și ma prinde politia, ce îmi poate face? Și mai pot candida pentru polițist de frontieră?
Bună, dacă nu lucrez sau nu imi găsesc de munca ce pot face? Îmi este foarte frica sa nu fiu data afara sau ca nu o sa rezist mai mult de 3 zile la un loc de munca! Care a fost primul vostru loc de...? (mai mult)
Daca as face facultatea de economie teoretică și aplicată, unde as putea lucra? Mulțumesc!
Pot sa dau și să urmez cursurile la Medicina sau la asistenta medicala daca am niste tulburări psihologice pentru care fac tratament și psihoterapie deja? E visul meu.
Mi-aș dori sa fiu infirmier dar fara sa "curat" bolnavii de murdărie.Intelegeti voi.Se poate asta? Și cum pot ajunge asta?
Cum pot sa ajung voluntar la Crucea Roșie in viitor? Si care îmi vor fi atribuțiile? Exista vreun curs ceva de Crucea Roșie? Știu că bunica mea și mama mea l- au făcut la vremea lor dar bunica...? (mai mult)
Ce îmi recomandați? Voluntar la Crucea Roșie sau infirmier?
Bună! Știe cineva ce diferențe se dau dacă vreau să mă transfer de la filologie simplu la științe ale naturii? În toamnă trec a 11- a și de ceva timp mă tot bate gândul să fac această schimbare,...? (mai mult)
Bună! Știe cineva din ce se dă admitere la UNITBV la drept? Nu găsesc pe site-ul lor. Mulțumesc!
Orcine poate lucra în videochat? Întreb pentru că aș vrea să lucrez și eu dar îmi este cam frică că nu o să fiu angajată la studio ul la care îmi doresc să lucrez. Scuzați categoria
Bună am 16 ani și aș vrea ca corpul meu să arate mai matur, sunt cam slăbuță și mă gândesc că dacă aș încerca să mă îngraș pentru a arâta mai matur îmi este frică să nu fac burtă.Îmi...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți de Sassy Studio (de videochat) din București? *Scuzați categoria
Sunt în căutarea unui job, dar și mai mulți bani. Majoritatea job- urilor din zona mea, au un salar de 2200- 2500 de lei, dar încerc să accept faptul că McDonald's oferă salariu mai bun, vreo...? (mai mult)
Salur TPU! Puteti sa imi recomandati niste site uri de "brand design"?
Bună! Îmi recomdati ceva carte / curs pentru a te dezvolta ca artist / cântăreț? De la să știi cum te comporți în scena, repertoriu și până la ce contracte semnezi, cum te prezinți la...? (mai mult)
Salut TPU sunt disperat in cautarea unui loc de munca prin elevetia la ceva fabrica daca ar putea cineva sa ma ajute cu o informatie ar fi foarte drăguț sau daca cunoaște o persoana care sa ma ajute...? (mai mult)
Dacă ai avut media la purtare 9 in clasa a opta in restul anilor având numai media zece la purtare după liceu poți sa te bagi in Jandarmerie
Ce țări îți oferă cele mai multe oportunități cu privire la cariera?
Buna, am si eu o intrebare. Daca mi- am facut toate studiile in Anglia pana la facultate, si toate actele imclusiv domiciliul si biletinul pe Romania, ma pot angaja in Romania? Si ce acte imi trebuie?...? (mai mult)
Bună ziua! Am terminat facultatea de Științe Economice. De curând ma gândeam sa încerc sa dau examenul de titularizare din luna august și să mă angajez ca învățator suplinitor necalificat. ...? (mai mult)
Salut! Doresc să urmez o carieră profesională în jandarmerie. Mi se pare că ar fi o meserie pe care aș face- o cu plăcere, având un instinct care mă îndeamnă să protejez. Sunt conștient că...? (mai mult)
Ce întrebări amuzante vi s-au pus la un interviu de angajare? Pe mine m-a întrebat dacă știu să scriu sau să citesc.
Buna! Este cineva student la USV Suceava? Mai ales la drept, as vrea sa aud niste pareri despre facultatea asta si universitatea in general, daca merita sau nu
Salut. Vreau să mă înscriu la Școală de poliție, dar am o oarecare tema în legătură cu detenta. Eu având înălțimea de 1.65, am vreo șansă să reușesc? Îmi place sportul, joc fotbal....? (mai mult)
Am terminat 8 clase dar nu am luat capacitatea. Am facut o școală profesională.as vrea sa stiu dacă pot continua studiile?
Unde aș putea vedea perioada mea de muncă, să aflu exact data când am început să lucrez undeva, și data când am plecat din compania respectiva? Posibil să văd și pentru perioada lucrată ...? (mai mult)
Bună ziua! Am dat de un curs de QA engineer la GoIT, presupune într un curs de trei luni și la sfârșit cică îți oferă un loc de muncă. Ce părere aveți? A mai făcut cineva cursuri la GoIT?...? (mai mult)
Salut! Vreau să mă înscriu la Școala de Poliție, dar am o oarecare reținere când vine vorbă de detenta, de la proba sportivă. Eu am 1, 65 m. Pot ajunge la 2, 65? Sport fac, joc fotbal, ...? (mai mult)
In ce consta admiterea de la informatica economica Cluj? Este cu examen sau dosar?
În ce constă admiterea la facultatea de aeronave și autovehicule militare? Dacă e cineva student acolo, aș avea nevoie de mai multe detalii legate de această facultate.
Salut TPU! Ați putea, vă rog, să-mi spuneți ultima medie cu care s-a intrat la psihologie (Universitatea Petre Andrei din Iasi) în 2023? Nu găsesc pe nicăieri... Mulțumesc anticipat!
Bună seara! Stie cineva dacă dupa facultatea de drept poți face un anume masterat să devii criminolog? Dacă da, cum se numește masterul respectiv? Mulțumesc anticipat
Ce credeti, e o idee buna sa plec in Franta dupa facultate sa lucrez ca si kinetoterapeut, avand in vedere ca n-am experienta si nu stiu limba mai deloc? Ce sfat mi-ati da?
Salutare! Lucrez de doi ani într- o fabrică, care din păcate, acum pare că se află în pragul unui posibil faliment. Urma să mă înscriu în școală, pentru categoria C, dar acum sunt nevoit...? (mai mult)
Facultatea de agricultura, specializarea de Biologie? Dacă știe cineva mai multe decât informații generale, din experiențe personale sau din auzite, să mă anunțe și pe mine, va rog
Ca să lucrezi la New Holland (presupun că a dealer) de ce studii ai nevoie?
Bunaaa! Am auzit multe lucruri despre marketing și mă gândesc serios să dau la ASE pe marketing digital. Cei care sunteți acolo sau ați învățat, cum a fost acolo? Se dă examen de admitere?
Vă salut! Am să vă expun o situație și am nevoie de un sfat din partea voastră. În prezent am 24 de ani și mi- am făcut un mic plan pentru viitor, mai exact: Aș vrea să plec o perioadă...? (mai mult)
Hello, TPU! Am terminat facultatea de contabilitate, dar ma pasioneaza mult psihologia. Oare daca as viza pe un master in domeniul psihologiei, pot sa il fac sau trebuie neapărat sa fac facultatea ...? (mai mult)
Dacă fac liceul pe profil uman am șanse sa devin paleontolog?
Bună, vreau să merg la facultatea de construcții UTCN, îmi puteți spune cum e facultatea sau ce credeți că ar trebui să știu despre această facultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!