Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Pot să devin fotbalist dacă am deja 15 ani. Și cum?
Sunt clasa a11a, profil mate- info si imi doresc sa dau la Politehnica(de preferat Bucuresti) la Inginerie Medicala. Am citit cate ceva pe internet, stiu ca sunt 4 ani, admitere la mate si fizica,...? (mai mult)
E grea meseria de maseur? Poate sa facă și o persoana care are retardat? As vrea sa fac un curs, dar mi- e teama ca fac teorie și nu înțeleg nimic din teorie. Eu as vrea mult practica. Am făcut in...? (mai mult)
E vreo cerinta legata de greutate pentru a aplica la SAS (Special Air Service UK)?
Am diploma de bac la facultate și aș vrea să mă angajez, ce pot face? Îmi dau diploma?
Ce facultati, impreuna cu specializarile respective, imi recomandati, unde nu se face multa matematica, fizica, chimie? Sunt constient ca orice facultate are unele materii ce folosesc aceste...? (mai mult)
Ce părere aveți sa dau la subofițeri armata sau pompieri? Se intra cât de ușor la amândouă, aș alege armata că îmi place mai mult.
Vreau sa fac un Cv, dar nu am nici un fel de experienta anterioara pe care sa o trec acolo. Ce sa fac? Las spatiul liber?
Ce facultate ati facut? V-a ajutat sa lucrati in domeniul dorit sau lucrati intr-un domeniu complet diferit si aveti doar o diploma? Aveti regrete in alegerea facuta? Funda.
Casierul trebuie sa fie sociabil cu clientii? Si daca nu vrei sa vorbesti cu clientii esti dat afara?
Poti avea tatuaje la pompieri? Multumesc
Cum vi se par meseriile șofer pe smurd,ambulanta, șofer în armata ( am auzit că e foarte bine) și se intra și ușor.
As vrea mai multe informatii despre Facultatea de Bussines. In ce consta? Ce aptitudini trebuie sa ai? Si daca merita. Daca poti avea un viitor. Multumesc!
Daca ai pile te baga asistent medical cât de slab ai fi? Pai chiar așa am ajuns? Macar cat de cat o calitate sa ai.
Am aflat recent ca dupa terminarea postlicealei daca vrei sa te angajezi intr-un spital nu vei putea fără diploma de bac. Este adevarat ca doar cei cu pile vor reuși si fara aceasta diploma?
Credeți că în viitor se va intra pe merit la admiterile pentru cadre medicale? Sunt asistenți angajați pe pile.
Eu am retard mintal mediu, ce job mi- ar trebui? Știu ca joburi necalificate, dar care? Sa nu imi ziceți femeie de serviciu, prefer sa mor de foame, e degradanta meseria asta și o curva e mai respectata...? (mai mult)
Sunt clasa a11a, profil mate- info si imi doresc sa dau la Politehnica(de preferat Bucuresti) la Inginerie Medicala. Am citit cate ceva pe internet, stiu ca sunt 4 ani, admitere la mate...? (mai mult)
Poti absolvi Academia de politie daca ai scolioza?
Pentru a ma angaja la Orange, de ce am nevoie? Adica ce studii se cer si cu aproximatie care ar fi salariul?
Imi puteti spune niște detalii despre universitățile din UK? Despre Sport Science Universities, Criminology University? As vrea niște detalii cum pot intra acolo, ce cerințe sunt, care sunt facultățile...? (mai mult)
ca sa ma angajez la o companie aeriana pe domeniul de customer support ce imi trebuie? Multumesc!
Are cineva idee cu ce se ocupa un junior integration engineer la ericsson Romania? Si cam ce ar trebui sa stiu la interviu?
Îmi poate recomanda cineva o carte bună din care sa învăț pentru examen la medicina dentară?
Cum se poate că intr-o țară modernă ca România sa se intre numai pe pile până și pe smurd? Pai acolo nu e în joc viața omului?
Cu cat s-a intrat in anii trecuti la Scoala de Pregatire a Agentilor de Politie de Frontiera Avram Iancu Oradea in anii trecuti?
Salut, in Brigada Antitero a Sri- ului cum poti merge pe specializari?(lunetist, scafandru parasutist) dupa ce treci probele si esti angajat ca subofiter te pun ei sa alegi o specializare? Sau te intreaba...? (mai mult)
Salut,dacă nu iau bacul ce pot face mai departe sa câștig cât de cât? Precizez ca la armata nu pot sa dau deoarece sunt tahicardic și trebuie sa fac un EKG etc.
Angajările la stat se fac numai pe pile?
Cum vi se pare meseria de pilot in armata?
Cum pot ajunge paramedic platit? Vreau toti pasii, sunt un simplu cetatean fara studii sau altele, tocmai de aceea vreau cateva informatii pentru cei ce o incep de la 0. Nu dati cu presupusul. Mersi.
Unde se castiga mai bine? In fortele aeriene /pilot avion sau in fortele navale /puscas marin?
Merita facultatea de litere engleza-franceză? Ce job uri pot avea dupa?
Bună TPU! Cine îmi poate da și mie vă rog frumos planul de studiu pentru facultatea de istorie specializarea istorie pentru cei trei ani de studiu?
Ce oportunitati am mai departe in ceea ce priveste cariera, daca stiu romana si franceza in afara de profesor sau traducător?
Imi poate spune si mie careva dintre voi cateva informatii utile despre Universitatea Nationala de Aparare Carol I? Ce devin dupa ce termin daca merg pe facultatea de securitate si aparare? Si...? (mai mult)
De ce se ferește lumea sa candideze la poliția de frontieră? E cea mai ok arma din M.A.I!
M- am gandit sa imi fac un plan pe viitor... Am 14 ani si sunt de langa BM, dintr- un sat, nu stiu la ce liceu sa merg si nu am nici un plan pentru o facultate, nu stiu ce meserie sa am...? (mai mult)
Care sunt cele mai utile facultăți după părerea voastră atât din punct de vedere salarial cat si ca cerința pe piata muncii? Merci
Pentru admitere la subofiteri de politie sau jandarmi la contravizita medicala stiam ca ii dezbraca pana la piele. Mai multi in acelasi timp sau pe rand?
Merita sa devii medic in Hawaii? Dand la o parte greutatile prin care trebuie sa treci la facultate, dupa aceea merita sa te muti in Hawaii? Sunt conditii bune acolo? Sunt salarii de SUA intr- o zona ...? (mai mult)
Ce salariu are un polițist de frontieră care lucrează în aeroport? Adică cel care te verifică la bagaje, la corp pentru metale, îți verifică pașaportul etc.
Care este diferența dintre manager și director? Managerul poate să nu aibă facultate, dar directorul poate?
Dacă vreau sa dau la subofițeri la BASARAB I TESTELE GRILA LE DAU doar la engleza si romana? Sau dau si la fizica si matematica?
Am observat că un România peste tot este lipsa de personal,din ce cauza? Pentru a economisi statul bani? smurd duce lipsa de personal, armata etc.
Cum sa faci un cv cat mai atractiv, incat cei care il citesc sa spuna da, pe asta merita sa il sun? Nu neaparat doar prin continutul experientei, ci si prin modalitatea de a- l scrie, forma etc. Webdesignerii...? (mai mult)
Cum vi se pare ideea de a lucra că asistent medical la oftalmologie sau ORL?
Ce ziceți merita să candidezi la subofițeri politie Cluj?
Care este opinia voastra despre cei ce fac M2 Matematica si totusi vor sa dea la AC? Ma aflu in aceasta situatie si nu stiu daca trec de admitere :/
Pot sa fiu traducător de romana-franceză on-line daca am doar 17 ani? Ce ar trebui sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.