Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
vreau sa urmez academia militara doar ca nu prea le am cu invatatul, invat sa iau bacu si cam aia e, doar ca am nevoie de niste sfaturi. 1- Conteaza media la bac pentru admiterea la acedemie? ...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti pareri despre limba hindi,daca se plateste bine, as vrea sa stiu si experientele celor care sunt la aceasta sectie la o facultate de limbi straine.
Va salut! Am probleme in a decide ce facultate ar fi cel mai bine sa urmez. In momentul de fata sunt in clasa a 10- a la Stiinte Sociale in Cluj- Napoca si recunosc ca am fost inconstient inca din generala...? (mai mult)
Dintre polițist la penitenciare și pompier unde credeți că este mai greu?
După ce ai facultatea de telecomunicații, in ce domeniu/job poti sa lucrezi?
Sunt interesata de a deveni prof de engleza.Ce facultate si ce profil ar trebui sa urmez mai exact? Si dupa terminarea facultatii care sunt pasii pe care trebuie sa îi urmez pentru a deveni ce imi...? (mai mult)
Lucrează cineva la magazinul de încălțăminte CCC? Cum este? Ce va cere fișa postului?
Sunt clasa 12 si ma confrunt cu o problema ce imi aduce frustrare anxietate si depresie. De ceva timp, sunt foarte dezamagit de mine pe baza faptului ca nu stiu unde sa dau la facultate. Problema...? (mai mult)
Am 18 ani sunt angajat in Anglia din luna Octombrie pe un salariu de 1500 lire ca, și bucătar (am mai pus o intrebare data trecută asta fiind diferită) am mâncarea asigurată, cazare ...? (mai mult)
Cum as putea sa devin un desinger de interior cat mai bun? Ma pasioneaza foarte mult aceasta "meserie" si as vrea sa devin cat mai bun in asta insa nu prea am de la cine invata
Buna seara, doresc ca dupa ce termin liceul sa dau la facultatea de psihologie. Stie cineva daca merita? Din cate am inteles nu primesti mult la salariu. Sau daca se poate, sa imi recomandati o facultate...? (mai mult)
Salut tpu..am o intrebare care ma framanta de ceva timp..cam inca de la terminarea liceului(adica de acum 6 luni)..am intrebat mai multi prieteni.M- am sfatuit si cu familia dar inca nu stiu ce sa fac....? (mai mult)
Păreri despre facultatea de istorie. Cum vi se pare? Ați studiat această facultate? Ați vrea să studiați istoria?
Am 17 ani, sunt elev în clasa a 11- a și vreau să mă angajez la KFC Piața Sudului. Îmi puteți spune cum este personalul acestui restaurant, dacă știți bineînțeles. Mulțumesc...? (mai mult)
Am 17 ani sunt in clasa a 11- a si de ceva timp ma bate un gând să dau la Universitatea Maritima și sa lucrez in domeniul maritim. Stiti cumva ce presupune mai exact admiterea pentru secția...? (mai mult)
M-am angajat la data de 18.11. 2019 si as vrea sa-mi iau liber 3 zile pentru craciun si revelion. As vrea sa stiu daca se poate. Si cate zile am la dispozitie?
E tarziu sa ma apuc de bucatarie la 19 ani? Vreau sa fac cursuri si sa investesc timp in asta pentru ca nu vreau sa fac o facultate degeaba in tara si sa raman somer.
Imi poate zice cineva cam ce taxe sunt la UMC? Am mai facut o facultate si nu am cum sa intru la fara taxa. Ma intereseaza pe partea de transport. Si ceva pareri m-ar ajuta, mai ales de la fete.
La câți ani ieși la pensie ca scafandru?
Eu sunt la o postliceala sanitara. Ideea e ca dupa ce termin, as vrea sa ma angajez pe SMURD. Insa, nu prea stiu daca inaltimea conteaza :)) Sunt mai mica de inaltime, insa ma gandesc ca...? (mai mult)
Ce presupune meseria de medic nutritionist? Studiez biologia si chimia de aproximativ 2 ani si caut sa ma inclin catre o facultate in "tema". Tin sa precizez ca sunt clasa 12. M- am gandit la meseria...? (mai mult)
Sunt student în anul I (La ASE) și simt ca nu voi avea niciodată un job bun. Învăț bine, nu mai lucrez fiindcă am bursa de merit și în plus am lucrat doar la mcdonald's. O sa lucrez...? (mai mult)
Dacă voi ați termina anul viitor liceul si ar trebui să alegeți o facultate la care să mergeti care ar fi aceea? Argumentati răspunsul vă rog!
Va salut, va deranjez cu o intrebare in legatura cu cariera in politie, vreau sa urmez acest vis de mic si consider ca am aptitudinile necesare, cine este absolvent sau chiar student la academie și...? (mai mult)
Stie cineva un job care poate sa fie facut la calculator din linistea propriei case? Ceva care nu implica photoshop sau programare.
Momentan lucrez in Germania la o mica afacere cu lemn, mai exact un gater dar as vrea sa fac o facultate in tara dar care sa fie recunoscuta si in alte tari. Mentionez ca media la Bac e 8.60...? (mai mult)
Care sunt dezavantajele unei meserii fara sindicat?
Daca te inrolezi in armata (terestra) statul iti plateste functia sau ma rog inrolarea? Deoarece ma cam bate gandul sa merg in armata avand in vedere ca am 17 ani si e si finalul lui 2019, curand fac...? (mai mult)
Am 24 ani, am terminat facultatea de inginerie calculatoare si am o problema. Vreau sa ma angajez dar nu ma ia nimeni deoarece nu stiu engleza. Orice as face nu se prinde de mine. Daca citesc e...? (mai mult)
În prezent fac o facultate la buget cu ciclu de 3 ani, sunt primul an. De la anul vreau să încep o a2a facultate dar aceasta este de 4 ani. Întrebarea este, pot să fac primul an la a2a facultate...? (mai mult)
Daca termini Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul ASE Bucuresti, departamentul Informatica Economica, poti lucra ca si programator? E la fel ca si cum ai fi terminat...? (mai mult)
Vreau să mă angajezi că șofer pe comunitate, dar ideea e că dau orașul în două săptămâni, deci nu am încă permisul Dar m- am uitat pe un anunț pe OLX și am văzut că scrie, că primim...? (mai mult)
Este buna facultatea de media?
Dacă sunt la profil economic Și vreau sa ma transfer la alt liceu pe mate INFO contează notele de la modulele de la profilul economic?
Facultatea de media digitala imi poate asigura un loc de munca la terminarea ei?
Cine stabileste programul de lucru si salarul unui director?
Hey, TPU! Sunt la filologie și nu știu la ce facultate să dau. Menționez că sunt paralelă cu matematica, chimia, fizica si biologia. Mă gândeam mai demult la faculatea de istorie sau sociologie,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de istorie? Este grea? Este cineva care a terminat istoria? De ce multă lume o evită? Eu iubesc istoria și aș vrea să urmez această facultate.
Salut, am o intrebare. Am trimis cvul meu unei companii, scris frumos cu diacritice, fara aberatii, insa l- am trimis cu o micuta greseala. La adresa de g- mail am uitat sa pun si "@". Imi poate ...? (mai mult)
De ce oare la armata nu se ocupa locurile la toate armele? Și la politie e o concurență foarte mare? Mai ales că în ultimii ani s au făcut de râs.
fondurile Europene din cate inteleg eu este ca trebuie un proiect si planul firmei, ce vrei sa faci. Proiectul nu poate fi si pentru a fi youtuber de top gen sa cumperi lucrurile...? (mai mult)
La subofiter la pompieri in Boldesti conteaza media la bac la admitere? Sau doar sa fii admis iar mai apoi locurile sunt ocupate de primii 300 cu media mai buna intre proba sportiva si cea la matematica?...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, sunt în clasa a 11 a și după ce termin liceul vreau sa ma duc pe medicina, dar nu știu dacă sa dau la medicina generala sau veterinara în București. Voi care credeți...? (mai mult)
La pompieri daca nu te miști in timpii care trebuie nu ești tras la răspundere? Bugetarii de fel nu sunt trași la răspundere.
Stie cineva daca poti aplica la un job in domeniul aviatic chiar daca esti casatorit? Casatoria e un criteriu de departajare al potentialilor angajati? Multumesc.
Stie cineva programul angajatilor de la FedEx? Ma intereseaza al celor care lucreaza pe masina. Multumesc.
Buna, cum poți ajunge în politia locală? Ce atribute trebuie să îndeplinește? Si care ar fi salariul daca stiti?
In Galati, se gasesc posturi in balneofizioterapie?
Am o întrebare pentru voi. E târziu să mă apuc serios de fotbal? Să- mi fac o carieră de succes din acest sport? Vreau să menționez că am 14 ani și de la 8 ani joc singură. Ce pași...? (mai mult)
Daca ești jandarm și ai o mica problema de sănătate gen ramai fara un deget, ești pensionat? Sau ce se întâmplă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!