Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Am o intrebare pentru cei care s- au hotarat la ce facultate vor sa dea sau care deja sunt la facultate. Sunt in clasa a 11a, pe sn si chiar nu stiu ce sa fac mai departe, la ce facultate sa merg....? (mai mult)
As vrea sa stiu daca la liceu sunt pe mate info dar nu profil intensiv as avea sanse la facultatea de automatică și calculatoare si ce medii se cer? As vrea sa stiu.
Ce facultati cu perioada de studiu de 3 ani sunt in Bucuresti?
Ce sa aleg intre Politia de Frontiera si Politia de Penitenciare, am nevoie de cateva sfaturi,îndrumări, avantaje si dezavantaje, salariu, mediul de lucru, etc.
Am 14 zile de concediu de odihna, daca imi iau concediu de pe 20 decembrie pana pe 22 ianuarie se poate? Asta ar insemna cele 14 zile de concediu. Gen se termina anul si teoretic concediul se pierde. ...? (mai mult)
Cine imi poate spune ce sa aleg intre Politia de Frontiera si Poliția de Penitenciare...si sa-mi spuna câteva avantaje si dezavantaje in parte, salariu, mediul de lucru, etc.
Bună ziua. Am terminat liceul pedagogic in anul 2012, am diploma de bacalaureat și atestat sportiv"instructor sportiv". Întrebare mea este daca mă pot înscrie la titularizare 2020 in lipsa facultății...? (mai mult)
As dori sa stiu cum sta treaba cu multinationalele, adica ce inseamna si cu ce se ocupa.Am auzit ca te poti angaja intr- o multinationala daca stii limbi straine.Ce limbi trebuie sa stiu pentru ...? (mai mult)
Poti sa fi bucatar daca nu ai niciun curs de bucatar sau scoala?
HELP! Cum sa incep, Ohh, this is a hard one. NU STIU CE FACULTATE SA FACCC! Am o personalitate singuratica, bipolara, nu pot lua o decizie, ma razgandesc mereu. Am vrut la arhitectura, la cea militara...? (mai mult)
Merită să muncești in armata in zilele noastre? Care sunt avantajele si dezavantajele acestui domeniu? Imi puteti spune mai multe lucruri despre acest domeniu?
vreau să știu un agent de frontieră câștigă bine? Am văzut că mulți se plâng că intra in datorii odată intrat în sistem.Mie sincer îmi pare rău de ei că au muncit să ajungă...? (mai mult)
Sunt persoane care au plecat afara in strainatate la munci prin firme care fac publicitate la joburi de genu, insa FARA cunostinte/prieteni care sa- i "rezolve"? Ma gandesc sa ies prin primavara, am...? (mai mult)
Salutare TPU, am o dilema cu privire la atestarea Inspectorilor/Inginerilor de stație ITP. Ce formă de studii ai nevoie pentru a fi atestat? Licență - Autovehicule Rutiere / Master sau orice altă...? (mai mult)
sunt anul 1 la politehnica și am dat un test la mate și am luat 3. Eu fac cu o baba la seminar și mna nu explica bine și m- a făcut și de rusine deși am făcut la test dar nu m- a...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am fost acum cateva zile la un interviu de angajare si astazi trebuia sa semnez contractul. Cand am ajuns dimineata seful a zis ca imi da salariul pe care mi l- a oferit la interviu (2200...? (mai mult)
Bună ziua. Vreau să îmi ofere o mână de ajutor persoanele care au studiat/studiază la regie film și TV. Mă interesează aptitudinile pe care trebuie să le dețin. Am nevoie de titluri de cărți...? (mai mult)
Caut ceva loc de munca in Timisoara cu cazare ( neaparat cazare ) imi puteti recomanda si mie niste locuri? Multumesc Anticipat!
Că pompier la ce îți trebuie admitere din matematica?
Salut. Îmi spuneți vă rog, după părerea voastră, care sunt cele mai populare profesii la moment?(și bine plătite)
Exista facultate doar de medicină dentară? Adica după ce termini liceul mergi direct la medicina dentară sau trebuie sa faci medicina generala si dupa te specializezi pe cea stomatologică.
Cum as putea ajunge sa lucrez în Canada? Îmi puteți explica pas cu pas ce trebuie sa fac și ce condiții trebuie sa îndeplinesc?
Buna, TPU! As dori sa stiu cat de bine este platit un traducator in Romania. P.S. As vrea sa ma fac traducator de engleza- hindi pentru ca imi plac foarte mult cele doua limbi. De asemenea as dori sa...? (mai mult)
Hey,TPU! Doream sa stiu ca ce poti sa te angajezi daca stii doua limbi straine.
Cât are salariul un polițist de circulație începător? Și la cât ajunge?
Se numără cineva de aici care știe cum stau lucrurile la Facultatea de Ed. Fizică și Sport, respectiv Litere la UBB Cluj? Bună! Mă gândeam dacă cineva ar fi dornic să îmi explice cum stau...? (mai mult)
Idolul meu in viata este Nelson Mondialul si as dori sa ajung intr- o zi ca el, cu bani, cu copil, cu femeie, sau poate chiar si cu un aparat de pacanele in casa. Ce ar trebui sa fac ca...? (mai mult)
Aș vrea să mă angajez part-time (Kfc, Bershka, H&M, etc) doar că nu știu procedurile. M-ati putea ajuta? Mulțumesc.
Am nevoie de ajutor. Stiti o firma sau arhitect care ofera stagiatura pentru drept de semnatura?
Explicati-mi va rog cum pot eu(un moldovean)sa intru la un liceu din Iasi la Mate-Info? Ce documente sunt necesare? Este vreo facultate in Romania bazata pe IT?
Dacă ești profesor cu master în specialitate ai un salariu mai mare? Sau este doar o foaie inutilă dacă predai la gimnaziu? Mă gândeam să fac și masterul anul viitor dar dacă nu mă ajută cu...? (mai mult)
Exista facultatea de Asistent Medical la distanță? Stiu ca era într-o perioadă la Arad, dar acum nu știu dacă mai este.
Cine a terminat scoala postliceeala si-a gasit serviciu fara Bacalaureat?
Vreau să- mi vând lucrurile vechi pe olx, dar sunt sigura ca nu le- ar cumpara nimeni. Daca fac un mystery box si le dau pe toate, poate cineva sa actioneze pe cale legala de exemplu pe motivul...? (mai mult)
Exceptând salariul unde credeți că este mai bine sa fii ofițer sau agent de politie? Eu am înțeles că e mai bine că agent că nu e răspundere și salariul nu e diferit mult.
De ce am nevoie pentru a deschide o gogoșerie?
Este greu sa obtii o licenta pentru a activa in domeniul turismului? Multumesc.
Salutare, TPU! Am o intrebare care se adreseaza studentilor din cadrul facultatilor de drept ub si ubb sau absolventilor. Care este diferenta din punct de vedere al oportunitatilor, al sprijinului, ...? (mai mult)
Ce meserie credeti ca se face usor? Vine frigul si e nasol.
Anul ce vine vreau sa fac facultatea de drept la universitatea Hyerion cu invatatmant la distanta. Stiu ca nu este cea mai buna astept pareri. Si cum e admiterea eu media la bac o am 6.75 (9.50...? (mai mult)
Am si eu o intrebare destul de importanta pentru mine. Dacă ai astm alergic la acarienii din praful de casa, ai vreo sansa sa intri la liceul militar? Simptomele nu apar aproape niciodată iar...? (mai mult)
Am si eu o intrebare destul de importanta pentru mine. Poti intra la liceul militar in cazul in care ai astm alergic la acarienii din praful de casa?
Si voi aveti probleme in a mentine un job stabil? Drept ca am avut cateva in conditii grele: depozit (praf pe cutii, frig, curent). Vreau sa am un job stabil, sa nu tot schimb dupa cateva ...? (mai mult)
Hei! Trebuie sa scriu un raport de investigatie. Este pentru un proiect la facultate, fiecare din echipa avand un alt rol si altceva de scris. Cum sa il fac? Aveti ceva exemple sau o schema cum ar trebui...? (mai mult)
La ce servicii ți se plătește chiria? Înafara de M.A.I.
Cum ajungi actor de teatru? De ce studii ai nevoie? Cat e salariul?
Este greu sa devii notar?
La Postliceala Sanitara, se preda chimie? - Dacă fac pe Ramura Asistent Medical de nutritie si Dietetica as prinde post? - Care profil este mai usor din urmatoarele : Asistent Medical de Nutritie...? (mai mult)
as dori sa intreb, am 23 de ani si o facultate terminata fara master, as vrea sa ma reprofilez si sa dau la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti la taxa. Din cate am inteles...? (mai mult)
Merita sa faci facultatea de medicina din Londra, apoi sa te intorci in tara pe un salariu mai mare decat pe care l-ai fi avut daca faceai facultatea in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!