Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
La scoala de agenți Tg. Ocna ai voie cu tatuaje? Am văzut foarte multi elevi pe media cu tatuaje chiar si pe antebrat. Ma poate ajuta cineva, care cunoaste intr-adevăr regulile? Multumesc.
Am pe cineva care isi doreste mult sa inceapa o cariera in domeniul radiologiei. S- a si inscris de fapt la UMF la radio. M- ar interesa daca stiti si imi puteti spune, care sunt riscurile si efectele...? (mai mult)
pentru cariera in sri unde as putea primi detaliile necesare si indrumare (La ce birouri)? Precizez ca sunt din Hunedoara.
Mediile luate în liceu contează pentru facultate sau doar media de la BAC? Vreau să mă duc la automatică.
Ce pot sa ies de la filologie? Fara traducător sau profesor de română, vreau ceva mai practic, pe lângă polițist care e prima varianta, ce alte meserii mai sunt? Poate și meserii de care nu am...? (mai mult)
Salutare, sunt pasionat de arme si imi doresc o cariera in acest domeniu..in special in domeniul lunetistilor. Asta as vrea sa urmez fiind ceea ce- mi place, sa fiu lunetist. Am cautat dar nu am gasit...? (mai mult)
Sunt la filologie și după ce termin liceul as vrea sa dau la academia de poliție, asta e prima varianta, dar m- am gândit și la meseria de inginer. Deci ce vreau sa întreb: pot sa ies...? (mai mult)
Matematica contează in programare? Sunt clasa a 9 a și cu matematica stau ok. 7- 9 pe acolo. Dar mi- e frica sa nu conteze super mult in informatica, eu o sa încep niște cursuri și o sa fac și...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Dupa un an de cand sunt la Bucuresti am realizat ca nu am facut mai nimic. Vreau sa ma altur unei organizati ceva pentru studenti sa merg la voluntariate, cursuri si alte...? (mai mult)
Termin liceul si as vrea sa ma fac pilot de avion. Unde exista o scoala in Romania unde pot sa ma duc sa invat sa devin pilot de avion?
am și eu 2 întrebări și am nevoie de ajutorul vostru: 1.Ce facultate din cadrul Academiei de Poliție trebuie sa urmezi ca să ajungi polițist judiciar? 2.Cum poți deveni comisar...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu urmatoarea problema? Fiind primul loc de munca, vreau sa imi iau un concediu medical si nu stiu care sunt cerintele si ce presupune acesta. Am inteles ca se ia...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de piețar (vanzator in piață)? Credeți ca as avea viitor ca piețar?
As vrea sa va intreb ceva.Sunt la facultatea de Drept UCDC si sunt in anul 1 ifr. Daca primi doi ani o sa ii urmez la forma de invatamant la ifr si ultimii doi ani o sa ii urmez la "cu frecventa",...? (mai mult)
Curs electician✓ Fiind necalificat și doar cu 11 clase, nestiind sa fac nimic, m- am gândit să fac un curs de electrician pentru a mă califica. Întrebări: ×ce salariu are unu' fara experiența,...? (mai mult)
Care credeți că este cel mai potrivit job pentru un student?
Sunt in clasa a 12 a la profil științe sociale si nu stiu ce facultate sa aleg. Sunt atras de facultatile de it, dar din cate am citit pe site admiterea se face si cu nota de la bac la proba...? (mai mult)
Doresc sa urmez cursurile scolii de pompieri pentru subofiteri din Boldesti,daca absolv scoala, voi fi trecut ca si militar in rezerva? Si daca nu, cum as putea sa fac aceasta?
Am o dilemă. Am 15 ani și aș vrea să îmi fac o carieră în programare. Chiar dacă sunt la vârsta asta, cunosc bazele PHP, Python, Java, C+ + și HTML. De curând am descoperit game ...? (mai mult)
Cat de greu este sa obtii un stagiu de practica la o firma?
Cum credeți că este meseria strungar?
Salutare, cum m-as putea angaja sa lucrez in cadru unei echipe din aeroport? Acela care verifica bagajele sau acela care verifica biletul, etc. Ce studii trebuie sa am, se castiga ok?
Voi ce ati facut cu primul salariu?
Este cineva la postliceala- >asistent med.gen? As avea si eu nevoie de niste info. Cate ore tin cursurile pe zi? Cum se preda? Cu explicatii sau prof. preda din carti mot- a- mot? Ajuta faptul ca,...? (mai mult)
Ce parere aveti, daca merita sa lucrezi pe TIR? Se castiga bine? Este o munca dificila? Va rog sa imi raspunda cei care au habar. Multumesc + funda!
În ce constă mutarea de la medicina generala(Carol D.) la medicina militara? Este greu de facut? Se poate aproba oricand? Cat de devreme sau tarziu se poate face?(anul 1-6).
Cat castiga un inginer constructor in Romania?
Ce meserii poți avea după ce termini chimia medicală? Ce are chimia medicală în plus față de biochimie?
Ce poți face cu diploma în chimie?
Care sunt pasii pentru a deveni o secretera? Se urmeaza o facultate sau?
In IT in cele 8 ore lucru ii este permis programatorului sa se mai documenteze cate putin respectand deadline-urile adica isi face si treaba?
Hey TPU! Din ce se da admiterea la Scoala de Subofiteri a Fortelor Terestre specializare Infanterie sau Politie Militara? Si ce grad ies dupa terminarea scolii?
Pot face facultatea de medicina in Caraibe si apoi sa ma angajez ca medic tot in Caraibe? Ce facultate imi recomandati? Cat costa facultatea? Cam cat este salariul de medic in Caraibe? Care este tara...? (mai mult)
Stie cineva cat castiga un angajat pizza hut care lucreaza part time?
Hei! Am foarte multe întrebări cu privire la profilul de actorie.Va rog răspundeți- mi cât mai detaliat. 1)In ce constau probele de atitudini? 2)După ce termin liceul ce trebuie sa fac ca sa devin...? (mai mult)
Salut,pentru a te face asistent pe ambulanta pe ce profil trebuie sa dai? Iar dupa ce faci scoala postliceala cum te angajezi?
Am și eu o întrebare pentru persoanele mai informate, la universitatea de cinematografie, exista o specializare pentru editare video sau cinematografica? Si dacă da, aveți câteva informații?(ce...? (mai mult)
Pe ce site pot invata pentru examenul de marinar plin ( marinarie si legislatia) rog persoanele care stiu sau au trecut prin asta un raspuns!
Recomandați firma de recrutare personal în străinătate ViaJob? Dau Fundă! Mulțumesc!
Știți cumva cat ia salariul un avocat, un procuror si un judecator? Care vi se pare cel mai bun dintre acestea 3? Iar la pensie ce se intampla?
Salut, eu vreau sa dau la pompieri si sunt curios daca atunci cand te duci sa faci fisa medicala iti da testul ishihara. Acum unii zic ca nu altii zic ca da, intrebarea asta pentru ca eu nu vad prea ...? (mai mult)
Buna, nu am bani sa-mi platesc caminul, ce sa fac? Miercuri imi vin 350 de lei de la facultate, dar azi e ultima zi de plata. Ce as putea sa fac?
Sunt clasa a xi- a si vreau sa dau la UTCB la CCIA. Vreau sa stiu dacă pot sa dau bacul la biologie, sunt mate info si ma pricep doar la matematică. Conteaza asa mult fizica in aceasta facultate?...? (mai mult)
La noi aici in Germania sunt doua bacalaureate de 10 clase și 12 clase și nu e nicio diferența între ele, adică ăla de 10 e egal cu ăla de 12 depinde de tine dacă vrei sa mai continui încă 2...? (mai mult)
Vrea sa știu dacă pot da la facultatea de politie daca sunt pe profil de mate-info? Eu sunt în liceu pe mate-info dar vreau sa devin politist, sa rămân aici 4 ani?
Vreau sa știu dacă pot da la facultatea de politie daca sunt pe profil de mate-info? Eu sunt în liceu pe profil de mate-info dar vreau sa devin politist', sa rămân aici 4 ani?
Poate cineva sa imi spuna duratele si salariile medii ale diferitelor rezidentiate medicale? Nu gasesc nicaieri o lista cu toate aceste informatii, si mi se par relevante in alegerea carierei, alaturi,...? (mai mult)
Merita sa te duci la pompieri? Numai lapte și miere e acolo?
Pompierii in timpul serviciului nu mai fac antrenamente? Nu fac febră in timpul incendiului daca nu fac sport?
Meseria de pompier este așa ușoară? Am auzit că în marea majoritate a timpului nu fac nimic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!