Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Meseria de pompier este așa ușoară? Am auzit că în marea majoritate a timpului nu fac nimic.
Am și eu o întrebare, pot sa predau chimia dacă am terminat facultatea de inginerie alimentara (unde chimia este una din materiile de baza și am făcut cam toate tipurile de chimie)? Mulțumesc...? (mai mult)
Daca am dioptriile de -2, 5 și -2, 0 pot intra la liceul militar?
Imi puteti spune un studio de dublaj in limba romana din Brasov?
Cât are pensia un inginer?
Dacă am mai putin de 1 an de conducere cu categoria B, ma pot angaja în Germania ca sofer 3.5t? În România daca nu ai peste 1 an experiență, nu poti transporta mărfuri! Ofer funda!...? (mai mult)
FUNDA URGENT! Ok TPU. Vreau să îmi spuneți ce liceu și facultate îmi trebuie ca să devin o actriță? Vreau să îmi spuneți cel mai bun liceu și cea mai bună Facultate din Cluj pentru actorie....? (mai mult)
Care sunt calitatile cerute sau de care ai nevoie pentru a te angaja ca steward/stewardesa?
Stie cineva care sunt conditiile legate de tatuaje si barba la joburile oferite de cei de la FedEx? Am voie sa am vreun tatuaj sau sunt respins din prima?
Credeti ca exista job- uri in Romania unde criteriul de selectie e nivelul IQ? Ar fi destul de interesant pentru cei care au un iq destul de mare. Sau daca nu exista site- uri care fac asta pentru...? (mai mult)
Buna! Cine mi poate spune cum aș putea ajunge subofițer? Ce aptitudini si, mai ales, la ce trebuie sa dau probele in afara de cele psihologice si sportive, dar si cum este aceasta meserie. Si orice...? (mai mult)
Cat are salariu un kinetoterapeut?
Hei. Oare ce job- uri sunt pentru cei ce vor sa lucreze online? Ceva serios nu anunturi cu tot felul de job- uri fantoma. Imi place sa ajut lumea, ma gandesc ceva consultant. Pe langa jobul stabil as ...? (mai mult)
Stie cineva care este salariul unui profesor? M- ar interesa pentru unul care este la inceput de drum. Eu la anul termin facultatea de stiinte economice deci module economice as preda si poate, poate ...? (mai mult)
Am o întrebare care pentru mine contează foarte tare. Vreau să dau la liceul cu program sportiv Botoșani, la fotbal feminin dar nu știu dacă este clasă pentru noi fetele la fotbal și...? (mai mult)
In ce consta admiterea la Universitatea Hyperion la facultatea cinematografie, fotografie, media? Ce examen se da? Multumesc, ofer funda!
Daca iau bacul si vreau sa plec din tara. Ma va ajuta cu ceva? Sau bacul in alta tara este egal cu 0?(ma refer sa ma angajez direct, nu sa urmez facultate)
Daca iau bacul si vreau sa plec din tara ma va ajuta cu ceva? Sau bacul in alta tara este egal cu 0?
As vrea sa stiu daca cunoasteti site- uri pentru care as putea scrie articole contra plata (in romana). Am experienta- site personal www.suntmamica.com si am scris pentru viataverdeviu....? (mai mult)
am o problema foarte grava, am 17 ani si sunt in Anglia, am si o sora.Parintii mei se certau des si tatal meu sarea la bataie.Am jucat la pariuri sportive luna asta cam 3000 de euro, toti banii...? (mai mult)
Din ce cauza M.A.I și Mapn asigura serviciu? De ce alte facultăți nu? Ce au astea in plus?
Chiar este necesar sa merg la un liceu militar ca sa intru in armata?
Cum pot ajunge soldat gradat profesionist si cat este salariul? Multumesc!
Sunt in clasa a 7a si imediat o sa trec in a 8a.Stiti cum e, timpul zboara.Si eu nu stiu la ce liceu vreau sa ma duc.Sunt foarte buna la lb romana si merg la multe olimpiade, imi place limba franceza,...? (mai mult)
Sunt in ultimul an de liceu si dupa as vrea sa ma duc in cadrul armatei dar spre rusinea mea nu prea invat prea bine si nu stiu ce sa zic de bac, stie cineva cum se intra in armata? Am auzit ca...? (mai mult)
Buna TPU. Tatal meu si- a gasit de lucru la doua posturi diferite. Problema este aceea ca la unul dintre posturi a fost deja acceptat si incepe lucrul de miercuri, dar celalalt post este platit mult ...? (mai mult)
De ce in IT munca de programator nu se limiteaza la 8 ore program normal in care sa fie incluse atat scolarizarea cat si productia?
Ca profesor daca iei toate gradele la ce salariu ajungi?
In Romania bugetarii nu sunt trași deloc la răspundere?
Un medic militar ce salariu are? Aceste locuri sunt la rezidențiat sau cum se poate ajunge acolo? Si e acelasi lucru cu medic civil, nu? (Gen program, treaba etc)
Exista meseria de vanzator online? Se poate face calificare in asa ceva?
Este cariera de fotograf buna in Romania? Te poti intretine din aceasta daca detii destula experienta?
Cat castiga un translator de lb franceza? Din cate am inteles, poate lucra si de acasa cu jumtate de normă, dar pe internet nu am gasit foarte multe informatii. As opta pentru asta, fiindca ma pasionează...? (mai mult)
Buna seara comunitate! *Ma adresez persoanelor ce lucreaza in domeniul medical: 1. kinetoterapeuti 2. farmacisti 3. oftalmologi 4. logopezi 5. asistenti oftalmologi/kineto/farmacisti. **Vreau...? (mai mult)
Am o întrebare. Vreau să devin polițist rutier, ce școală trebuie să urmez după liceu? Mulțumesc anticipat!
Sunt servicii unde se dau și cate 3 salarii in plus?
Ce spuneți meseria de mecanic este una ușoară?
Am înțeles că meseria de polițist la frontiera este ușoară? Chiar este așa simplu acolo?
Salutare, care este diferenta dintre profilurile: Economic si Tehnician in activitati de comert? Eu la Comert sunt
Lucrez ca și instructor de fitness de ceva timp și pot spune că m-am scârbit, nu-mi place e oribil. Îmi sugerați altceva? Chestiile alea cu fă ce îți place îs abureli...
Aș avea și eu o întrebare. Știți cumva ce probe și cum merge procesul de înscriere la liceul cu program sportiv Botoșani? Tin să menționez că vreau să merg la fotbal feminin. Îmi...? (mai mult)
Hei, îmi spuneți și mie va rog ceva locuri de munca de acasă?
Sunt în clasa a 12- a și studiez la profilul științe sociale. Mai departe vreau să urmez o facultate prin care pot profesa în M.A.I. ca și polițistă. Care facultăți sunt indicate pentru...? (mai mult)
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum se face admiterea la liceul militar Dimitrie Cantemir din Breaza proba scrisa(la ce materii, genul si cat este de grea) si cea sportiva(ce exercitii sunt ...? (mai mult)
Vreau sa fac și eu un curs mai usor, deoarece sunt emotiv și am anxietate sociala, dar am nevoie de un curs:Și mă gândeam la operator introducere, prelucrare și validare date, ar fi ușor? Adică...? (mai mult)
Salut, sunt un elev foarte silitor, sunt ager la minte, am note peste 8 mereu si 8 rar, de obicei doar 9 si 10. Eu vreau sa ma duc la liceul militar din Alba Iulia, e visul meu de 2 ani si mama mea...? (mai mult)
Cat de bine trebuie sa stii engleza la informatica?
Cam de cati bani este nevoie pentru a inregistra un album? Cum poti sa ajung sa semenz un contract cu o casa de discuri?
Cum vi se pare meseria de instalator de centrale?
De credeți că se intra așa ușor la subofițeri la politie? Eu zic că meseria in sine nu e așa cine știe ce de bine ...sta in frig ești înjurat poate mai iei și o bătaie ai stres, ești la dispoziție...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!