Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Nu vi se pare că deși dau atâția candidați la politie se intra usor? Pai punctaj de numai 64 pcte din 100? E penibil.
Că sa avansezi la un serviciu gen market, h&m pe un post bun in cel mai rău caz manager ai nevoie de studii superioare? Daca nu ai atunci de ce fac atâția oameni?
Am 14 ani și locuiesc în Baia Mare și aș vrea să devin jandarm, dar nu știu nimic despre ce studii ai nevoie sau la ce materii să te pricepi, ma puteți ajuta cu un răspuns? Am...? (mai mult)
Sa ma duc la un liceu normal sau la unul militar daca vreau sa merg mai departe spre Fortele Speciale?
Vreau și eu să vă pun o întrebare. Îmi place fotbalul și aș vrea să urmez un liceu sportiv dar după aș vrea să dau la Academia de poliție și nu știu dacă mă ajută. Ar fi ...? (mai mult)
Cum vi se pare meseria de instalator gaze?
Ce sfaturi i-ați oferi unei persoane care urmează să înceapă meseria de casier?
Am și eu o întrebare. La ce profil să merg ca să devin ofițer de poliție sau agent rutier de poliție? Eu m- am gândit la mate- info sau științe sociale la unul dintre cele mai bune...? (mai mult)
Cum pot fi reparator de telefoane? Am nevoie de liceu sau facutate? Daca da, ce liceu/facultate?
Bună seara. Trebuie să completez un CV pentru prima oară. Ideea e că nu sunt sigur la cam un sfert din CV ce trebuie să scriu mai exact. 1) Naționalizate ( presupun că trebuia să scrie " naționalizare...? (mai mult)
Hey TPU! Am si eu cateva intrebari? Ce scoala trebuie sa urmez ca sa pot lucra in Politia Militara? Gradele in Politia Militara sunt ca cele din Armata?
De ce se zice că fără școală nu faci nimic? Cunosc multi care au ajuns bine.și nu 1 din 100 ci mulți..bine Intr adevăr daca înveți ai acces oriunde in orice domeniu.
Daca dau examenul de limba la franceza(Delfi), nu mai dau bacul la o limba straină? Sunt la filo Stiam ca doar pentru engleză e valabil daca dai Cambridge-ul.
Poate un cetatean roman sa intre in echipe SWAT daca locuieste in SUA?
Puteți să îmi spuneți la ce profil sa merg daca vreau să mă fac actriță? Și ce facultăți de actorie sunt în apropierea județului Caraș-Severin? Sau alte facultăți bune din România
Am 17 ani si vreau sa ma angajez in Pitești. Ma poate ajuta cineva?
Am 17 ani si as vrea sa ma angajez la H&M, însă nu stiu cum sa o fac. Ma poate ajuta cineva? (Dacă se poate si cu detalii)
Sunt pasionat de studiul comportamentului uman si de bolile mintale. Aveti idee de vreo facultate care se ocupa de asa ceva?
Profesor de programare in Gorj? Python sau C++?
Sunt a 11a la bio chimie si vreau sa merg pe programare mai departe. M- am apucat de C+ + initial doar ca este greu si am vazut la foarte multi ca este foarte bine sa ma apuc de Python. Voi ce ziceti?...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca trebuie bac pentru maistru si subofiter?
Am o întrebare legată de facultatea de Finanțe, asigurări, banci și burse de valori de la București. Este adevărat ca odată ce ai terminat aceasta facultate, nu- ti găsești un loc...? (mai mult)
De ce asa multi oameni nu sunt incantati de locul de munca si spun ca ar face altceva? Care este cauza?
Salut, vreau sa- mi spuna si mie cineva care e la medicina daca timpul liber este atat de absent pe cat se zvoneste fiindca am dat la medicina generala la Carol Davila vara asta si am luat 54 de puncte....? (mai mult)
Sunt clasa a 11- a si as vrea sa dau admiterea la Scoala de Subofiteri de Jandarmi si as vrea sa aflu mai multe... Contează înălțimea si greutatea? Sunt fata, am 1.63 Si 70 kg. (Am condiția...? (mai mult)
Salutare. Anul asta termin clasa a 12- a si ma gandeam unde sa dau mai departe, ce specializare sa aleg. Din ce am observat, ce imi place mie e cam tot ce tine de biologie, anatomie, natura. Tin sa...? (mai mult)
as dori sa stiu daca cursul de Inspector Resurse Umane ajuta sa te poti angaja in domeniu respectiv (ex: hr dintr-o fabrica, firme de recrutare, etc)
Salut, vreau să lucrez în domeniul IT și să încep să fac niște cursuri dar având în vedere că eu nu am o facultate terminată în domeniul respectiv, am nevoie de un sfat cam cu ce curs trebuie...? (mai mult)
Salut tuturor! Care sunt pașii pe care trebuie sa- i parcurg pentru a ajunge șofer de tir? In primul rând stiu ca trebuie sa am categoria B și 21 de ani și cel mai important sa îți placa meseria...? (mai mult)
Salut tuturor. De curând am terminat liceul, am absolvit și bacalaureatul etc bla bla. ( 7.53 ) După ce am terminat am hotărât sa merg la jandarmi dar din păcate nu prea ma simt pregătit. Părinții...? (mai mult)
De ce se zice că dacă nu înveți ajungi sa sapi șanțuri? Sunt meserii unde nu se cere bacul și nu sapi șanțuri gen soldat, electrician, mecanic
De ce sunt bine plătite meserii precum electrician sau sa lucrezi cu gaze etc? Înțeleg că sunt riscuri dar doar pentru riscuri sa fie așa mari?
Sunt pasionat de actorie si vreau sa ma inscriu la cursuri. Exista cursuri de actorie in Resita?
Bună TPU. Am o întrebare? Cât profit se câştigă pe lunā dintr- un Magazin Mixt Alimentar? Cam ce suma se câştigă în afară de chiria care trebuie plătită şi în afară de impozite şi ...? (mai mult)
Stie cineva ce presupune mai exact vizita medicala pentru a ma angaja ca soldat gradat profesionist in mapn? Sunt stricți? Va rog sa imi raspundeti concret. Va multumesc!
Sunt elev in clasa a X a in Bucuresti si doresc sa devin medic nutritionist pe viitor.Am citit pe diferite siteuri ca daca fac "Nutritie si dietetica" timp de 3 ani la facultatea este apa de...? (mai mult)
Dacă Marea Britanie va părăsi U.E. (cu brexitul ăsta), la noi în România pentru calificarea la studii superioare(instituții de stat sau private) se mai poate da examenul scris în limba engleză? ...? (mai mult)
Sunt elev în clasa a XII- a și aș vrea să dau la academie de politie. Dar nu știu din ce manuale trebuie sa învăț la istorie. Mă poate ajuta cineva cu numele la cele 7 manuale de istorie?...? (mai mult)
Pe timpul lui Ceaușescu nu se lucra suplimentar deloc? Doar 8 ore?
Cu ce te afectează faptul că îți iei multe medicale la un serviciu dacă ești bugetar?
Am 18 ani și primul meu job a fost la pază. Am lucrat 2 luni și apoi mi- am dat demisia. Acum nu mai lucrez din iulie dar vreau să vă întreb dacă atunci când mi- am dat demisia și semnat...? (mai mult)
Buna, am o intrebare pentru persoanele care au intrat in liceu: Care a fost termenul de depunere a documentelor, ati dat examen de intrare, daca da, la ce obiecte? Si ultima intrebare:Ce documente trebuie...? (mai mult)
Merita sa lucrezi pe minimul pe economie (fara bonuri sau sporuri) daca ai facultate si master? Sunt trecut in contract ca operator introducere, validare si prelucrare date. Fac mai mult munca ...? (mai mult)
Sunt in clasa 11 si vreau sa devin medic intr- o tara tropicala vorbitoare de limba engleza care are salarii decente, de tip Aruba sau Barbados. De asemenea, as vrea ca tara respectiva sa nu fie afectata...? (mai mult)
Cursul de operator PC este unul ușor? Ce e greu in el?
Lucrez la Media Galaxy orhideea si sa vrea ca pe data de 30 decembrie până pe 3 sa-mi iau concediu.Sunt nou angajat, cum ar trebui sa procedez?
Aș avea nevoie de ajutorul vostru! Sunt studenta la drept si cum as putea sa retin cat mai bine termenii juridici și sa imi formez un vocabular specific domeniului in care o sa lucrez? Precizez...? (mai mult)
Marinar fluvial cu stampila la Rhin, 7 luni experienta pe nava pasagera. Sugestii de companii care angajeaza matrose/marinari fluviali? (nu Romania)
Pe viitor as vrea sa lucrez in domeniul auto gen inginer sau ceva asemanator, ce facultate ar trebui sa urmez si de loc sunt din Craiova?
Salut, as vrea sa optez pentru o cariera din urmatoarele armata, politia sau jandarmeria. Momentan sunt in clasa a8a dar mi- am facut planuri: In caz ca aleg armata fac liceul militar si apoi facultatea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?