Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva, mă pot angaja la Profi ca Lucrător Comercial cu 8 clase și curs de calificare în domeniul Lucrător în Comerț? Mulțumesc! Dau...? (mai mult)
Salut as vrea sa optez pentru o cariera din urmatoarele armata politia sau jandarmeria. Momentan sunt in clasa a8a dar mi- am facut planuri: In caz ca aleg armata fac liceul militar si apoi facultatea ...? (mai mult)
Hei fetelor.Am o intrebare.Cum as putea sa devin fotomodel Starshiners adica sa imbrac diferite rochii si sa pozez?
Cum pot valorifica vechimea in munca pentru perioada in care sunt angajat cu CIM dupa iesirea la pensie din armata?
Daca vrei sa te inrolezi in Legiunea Straina si nu stii engleza sau franceza, doar romana, cum faci sa te intelegi cu cei care te recruteaza?
Meserii banoase dupa terminarea filologiei? Mentionez ca imi place foarte mult limba română si franceza, dar nu as opta neaparat pentru profesor din cauza salariului care nu e neaparat atat de satisfacator. ...? (mai mult)
Ce salariu au polițiștii din Romania?
Cineva care a terminat facultatea de telecomunicatii si imi poate spune cat se castiga dupa facultate si dupa ceva experienta cam care ar fi salariul?
Ce parere aveti de facultatea de limbi straine? Se merită?
Ce facultate ați sugera să urmez?
Heii, am 17 ani, si am un tatuaj pe mana, un trandafir. E la vedere, doar daca port mănuși nu se vede. Si as vrea sa ma angajez ca ospătar, sunt sanse sa nu pot din cauza tatuajului?
Salutare. Lucrez ca si instructor de fitness de aproape 2 ani si mi se pare de rahat, ce imi recomandati sa schimb jobu?
Cum sa pot învață mai multe la facultate? Gen programarea in C și matematica și bazele electrotehnicii. Sunt la politehnica
Pe vremea comunismului daca nu muncea nimeni cum se aude ..cum ca la serviciu stateai si nu faceai nimic pai cine producea banii?
Eu vreau sa devin profesor de Educatie Sociala. Din cate am auzit trebuie sa merg pe profilul de Stiinte Sociale, cu ce medie se intra? Ce facultate va trebui sa fac dupa?
Anul asta sunt clasa a XII-a si ma gandesc la ce facultate sa fac. Eu m-am gandit la construcții. Ce parere aveți? Poate este cineva absolvent sau student.
Am o intrebare pentru viitor, as dori sa am răspunsuri serioase! Sunt in clasa a 8- a si imi place mecanica auto, as dori sa ma bag la liceu profesional, pe domeniu mecanica auto și am...? (mai mult)
Lucrez in contabilitate de ceva timp dar am facut facultate in alt domeniu. As dori sa stiu daca m-ar ajuta cu ceva daca as face un master in domeniul contabilitatii? Va multumesc!
Cat castiga ofiterii din fortele navale? Puscasii marini. Mai mult ca ofiterii din fortele terestre?
Imi poate spune cineva un top 5 al celor mai bune facultăți de drept din tara?
Vreau să mă angajez la Kaufland ca Lucrător Comercial! Am o școală profesională și un curs de calificare în Domeniul Lucrător în Comerț! Pe site- ul de la kaufland scrie la condiții ...? (mai mult)
Salutare tuturor. Cum poti ajunge un politist in cadrul S.I.A.S? Ce liceu ar trebui sa urmezi(ce profil ) si daca mergi la academie, poti sa devii politist in cadrul S.I.A.S sau este neaparat nevoie ...? (mai mult)
In orasele mari Timisoara, Cluj, Bucuresti la bugetari se intra pe baza de examen? E concurenta gen la consilieri juridici primarie, asistenti medicali, profesori de sport din astea zic, e concurenta...? (mai mult)
Am 14 ani și în curând trebuie să mă duc la liceu. Eu aș vrea să fiu polițist dar nu știu cum pot ajunge. Din câte știu trebuie să mă duc la o academie sau ceva de genul. Contează...? (mai mult)
Am nevoie de niște detalii de la cineva care a lucrat sau lucrează la Orange și știe cam ce presupun funcțiile de pe acolo. Tot văd pe site- urile de angajări funcții precum: Credit&Collection...? (mai mult)
Bună ziua. Apelez la ajutorul vostru pentru că eu nu mă descurc. Am nevoie de cat mai multe domeniile de activitate pe care pot sa le experimentez pentru ca să imi găsesc cel pe care mi se potrivește....? (mai mult)
Salut, voiam sa întreb dacă pot sa intru in armata dacă am 2 tatuaje pe brațul stâng.
Hei. Am ajuns in Anglia recent ca sa lucrez. De cateva zile am toate actele facute, urmeaza sa imi caut de lucru. Unde as putea sa ma angajez tinand cont de faptul ca nu prea ma descurc cu engleza? Totusi,...? (mai mult)
Cum devii mascat la D.I.I.C.O.T?
cine poate sa imi spuna cum e la baza militara Mihail Kogălniceanu din Constanta? Am fost repartizat acolo ca si SGP.
Salut, întrebarea mea sună cam așa: Pentru admiterea la una dintre școlile de subofițeri de poliție sau la Academia de poliție trebuie să ai media minimă la purtare 9, adică notele din clasa...? (mai mult)
Platfus=inapt la vizita medicala pentru Academia de politie sau este in functie de gradul acestei afectiuni? In baremul medical spune asa:, , picior plat fara/cu tulburari funtionale cand axul...? (mai mult)
Ma intreb oare cine a invetat schimbul 3? Este un schimb tare enervant
Daca termini facultatea de sociologie si asistență socială, ce meserii poți urma?
Bună dimineața! O întrebare rapidă : sunt la master dar ca să îmi pot plăti chiria s- a.m.d. lipsesc la unele cursuri pentru a lucra în servicii plătite cu ora ( flyering, depozitare, promovare)....? (mai mult)
Ce meserii credeți ca vor mai fi in continuare in viitor? După părerea voastră si de ce?
Ce facultăți as putea urma după ce termin liceul pe un profil umanist (stiinte sociale)?
Care ar fi mai de succes? Jucator profesionist pe un anumit joc, exemplu CS:GO sau artist? Cantaret mai exact.
Cum se cheamă acel inginer care controlează un reactor nuclear?
Salut, voiam sa va întreb, se câștiga bine ca și Supraveghetor sala jocuri? Adică cât tips ai face pe luna? In București.
Pentru a deveni prezentator tv trebuie neaparat sa fac facultatea de jurnalism? Ce ar trebui sa urmez dupa terminarea acesteia? Sunt in clasa a 10 a in prezent, dar vreau sa ma informez in avans, asa...? (mai mult)
Salutare,in ce consta admiterea la facultatea de educație fizica și sport la Cluj? Pe site ul facultății nu găsesc,rog cine știe,sa îmi dea un răspuns mai detaliat, mulțumesc!
As vrea sa intreb. Am 14 ani si mai am un an sa intru la liceu si pe viitor as vrea sa dau la academia năvală si as vrea sa stiu ce liceu ar trebui sa fac pentru academia năvală! Daca ati...? (mai mult)
Salut.In ce consta departamentul de Studii de Securitate din cadrul UNIBUC? Cum se intra si ce poti deveni dupa? As dori cat mai multe informatii posibile
am o intrebare. Am semnat un contract de munca ca operator iar dupa 3 zile nu m- am mai prezentat la munca iar cei de la firma m- au amenintat cu judecata. Intrebarea mea, ce probleme legale...? (mai mult)
Stie cineva care a fost ultima medie de admitere la Jandarmerie Dragasani ianuarie 2019? Multumesc.
La Facultatea De Matematica si Informatica Bucuresti, sectia CTI, la ce materii se dau admitere?
Salut, puteti face un top de foarfeci de tuns? Topul sa fie pana in vreo 400 de lei, va rog ca sunt nehotarat, sunt incepator am 16 ani (foarfeca sa aiba 5.5 sau chiar si 6 inch, dar preferabil ar ...? (mai mult)
Ca pompier faci defilări? Din moment ce ești militar.
Bună ziua, am o întrebare legată de loteria vizelor, în caz ca am câștigat la loterie, obțin viza, în jur de câți bani sunt necesari pentru plecarea în State(chirie, mâncare etc, de găsit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat