Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Meseriile care nu cer să ai bacul luat în principiu sunt meserii care nu prea au cum sa fie așa bune?
Salut, sunt clasa a 12- a si doresc sa urmez Academia de Politie, sectia Jandarmi. In schimb, in cazul in care nu reusesc sa intru, as vrea sa incerc si la Academia Fortelor Terestre Sibiu. Intrebarea...? (mai mult)
Vreau sa devin progtamator. Stiu info bine dar am o problema, nu stiu engleza deloc. Nici nu imi place sincer. Gasesc locuri de munca in domeniul it in care sa nu imi trebuiască limba...? (mai mult)
Am vrut să vă intreb o întrebare, care mă frământă de mult timp... De mică am vrut să devin avocat, jurnalist sau actriță. Nu știu, era o plăcere pentru mine. Și acum...? (mai mult)
Buna, am câteva întrebări si sunt interesat de facultățile militare: 1.La facultatea tehnica militara de la București se intra cu examen de la ei? 2. exista vreo facultate care se știe ca se...? (mai mult)
Ce credeti, daca ma apuc de acum de programare, sa invat limbaj C+ + este tarziu? Am 16 ani si nu sunt la profil mate- info, sa incep de la 0, pana acum nu am avut pc decent pentru asa ceva si de...? (mai mult)
Avand in vedere faptul ca sunt inscrisa deja la o facultate fara frecventa, as putea intra la buget in cazul in care ma mai inscriu la inca o faculta dar cu frecv? Multumesc!
Știți o firmă în Iași care se ocupă cu promoții? Am nevoie de un job part-time și mi se pare super ok job-ul de promoter. Menționez că am 17 ani. Mulțumesc!
Sefa m- a jignit de nu mai faceam doi bani... a tipat, amenintat si toate cele (asta doar pentru ca ii o descreierata cu nervi si s- a intamplat sa gresesc ceva). Luni as vrea sa demisionez,...? (mai mult)
Am și eu o nelămurire, de ce se pune accentul pe o meserie că e periculoasă și e plătită mai bine? Exemplu gardian penitenciare salariu mai bun ca la poliția de frontieră, bun știu că este...? (mai mult)
Viata este mai buna in Spania decat in România? Care sunt cele mai căutate meserii in Spania (meserii care implica curs de calificare nu facultate)? Merita sa ma mut acolo?
Bună seara! Lucrez la KFC și am săptămâna ce urmează doua interviuri: unul pentru un job part- time la o firmă de telefonie și unul pentru un job de 8h/4 zile pe săptămână la o firmă de uși...? (mai mult)
Ce cursuri sunt necesare pentru a deveni bibliotecar? Menționez ca am terminat facultatea de litere (asta in caz ca ajuta la ceva).
momentan urmez facultatea de Asistenta sociala, sunt la master, tarziu mi- am dat seama ca nu ma prea regasesc in acest domeniu, as dori sa ma reprofilez in ceva mai de viitor, nu stiu,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de agricultura, se poate găsi un job după terminare?
In ce țara merita sa pleci la munca? Ar fi Uk, dar cu brexitul e cam nasol. M-am gândit la Elveția, Austria, Norvegia sau Irlanda.
Hei! La Academia de Politie îți alegi specializarea la fel ca în cazul liceului sau la sfârșit, după medie?
Este cineva care este asistenta medicala la stomatologie? As avea cateva intrebari. Multumesc
Am si eu o intrebare catre cei care au lucrat/lucreaza ca soferi- curieri la Fan. Ce pareri aveti despre salarii? In Brasov salariul este de 3.500 cica. In alte localitati cat este? Ati primit banii promisi...? (mai mult)
Voiam sa stiu ce voi putea face daca am o facultate de litere.
Am 14 ani, ma pot inrola in armata cand voi face 18 ani si voi termina liceul?
Am gasit un loc de munca in Anglia si as vrea sa ma duc acolo cu un prieten. Ce spuneti, merită?
Aș dori sa stiu mai multe despre facultatea de inginerie medicala din cadrul umf Iasi. Se bazeaza facultatea in principal pe biologie? Stiti unde as putea gasi un model de test de matematica...? (mai mult)
Stiti cam cum ar decurge un interviu la un cabinet stomatologic? Ce așteptări au de la tine? Daca se face si ceva practic sau se bazeaza doar pe o dicutie?
Ce analize trebuie făcute cand te angajezi la un magazin cum ar fi Profi? Sa lucrezi la casa sau sa etalezi marfa, fără sa ai contact cu carne sau mâncare? Multumesc anticipat
M- am gandit sa dau pe profilul mate- info intensiv si am nevoie de cateva staturi! Credeți că aş putea ţine pasul (nu mă prea descurc la matematica si fizica) dar chiar imi doresc sa dau pe...? (mai mult)
Daca vreau sa ma inscriu intr-un partid primesc bani?
Salut. Daca am tensiune arteriala tinuta sub tratament mi-ar da analizele pentru categoria 7. 5tone+?
Dacă te angajezi la un magazin cum ar fi profi ce analize trebuie sa faci? Ma refer sa te angajezi ca si casier sau sa aranjezi marfa, nu sa ai contact cu carne sau mâncare. Multumesc anticipat
Cum este traiul de soldat gradat profesionist?( SGP), ți se oferă chirie compensata? Cat %? Cat ar fi salariul/solda lunară? Cum este stagiul de pregătire? Regimul de munca?...? (mai mult)
E vreo diferenta intre a face medicina la Craiova si la Bucuresti? De ce vreuna ar fi mai buna decat cealalta? Ca pana la urma tot medic ajungi si de acolo si de acolo
Nu inteleg... daca toata lumea cere experienta ca sofer pe autoutilitara, tu unde dobandesti experienta asta? Dragi angajatori, ce nu e in regula cu voi?
La admiterea la medicina stiu ca sunt 100 de intrebari 60 biologie și 40 fizica ca la fizica dau. Acum iata întrebarea, din alea 40 cate sunt din teorie si cate din probleme?
Sunt la profilul de stiinte ale naturii si voiam sa stiu daca as putea sa ies politist din acest profil deoarece avem mai multe ore de romana decat la materiile de profil ( 4 ore de romana comparativ...? (mai mult)
Salut, unde se castiga mai bine ca si post la Fan Courier : curier sau manipulant marfa ( in hală )?
Cat costa sa devii marinar? Ce universitati trebuie sa absolvi? Cat dureaza absolvirea acestor universitati?
Va rog sa ma ajutați! Știți niște site-uri pentru casting-uri pentru filme/telenovele? Am 14 ani!
Salut. Pentru a fi admis la scoala de Politie de Frontiera (in afara de Bac), ce imi trebuie pentru subofiteri(agenti de politie) si ce imi trebuie la Ofiteri? Cati ani fac la Subofiteri si Ofiteri?...? (mai mult)
Buna, cine ma poate ajuta si cine stie. Vreau sa devin medic ginecolog, la moment sunt cu studiile in Anglia la colegiu abia, dar vreau sa intreb dupa ce termin colegiul level 3 medicina generala (asta...? (mai mult)
Pentru a ajunge intr-o echipa SWAT trebuie sa fii nascut in SUA?
Cum pot gasi un loc de munca cu un salariu mai bun la 55 de ani doar cu liceul si bacalaureat? In prezent cu chiu cu vai am gasit unul de casier la un magazin unde sunt angajat din Decembrie trecut insa...? (mai mult)
am vrut sa va intreb daca as putea face fata la UBB Cluj sectia informatica (cu toate ca nu am facut info in liceu profil real ) la matematica is ok cred ca as putea lua admiterea dar as putea...? (mai mult)
Hei. Cine a facut facultatea de jurnalism? Eu imi doresc sa fac aceasta facultate dar pe specializarea de sport, se poate? Imi poate da cineva subiectele pentru admitere?
Cum poti sa muncesti in SUA in mod legal? Ce acte sunt necesare si care sunt pasii care trebuie parcursi? Daca am rude care sunt stabilite acolo, pot mai usor sa obtin viza?
Cunoaste cineva un producator mediu de legume, fructe si muraturi dornic de colaborare?
Sunt in clasa a12a..la stiinte ale naturii. As vrea sa dau la facultate la arhitectura... Problema e ca nu am facut pana acum desen la liceu. Daca fac meditatii, credeti ca e posibil sa pot luat...? (mai mult)
Care site de locuri de munca vi se pare mai ok? Voi v-ati gasit de munca de pe site-uri?
Ce părere aveți despre anunțurile cu locurile de munca in strainatate, am găsit la fabrici, constructii, salarii 1600-1700 euro, dar tare mie ca iau vreo teapa
La ce anume e nevoie sa pazeasca un jandarm o judecatorie sau ANAF? Pai nu putem pune un paznic normal?
Mi-as dori sa dau la Umf Târgul Mureș și vreau niște păreri despre facultate, cât și despre oraș. Din cate am înțeles eu este o facultate bună, dar vreau sa ma asigur.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?