Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
E diferența mare între salariile de la fortele aeriene și cele terestre?
Sunt la liceu și am inceput sa ma gandesc deja la ce facultate aș vrea să aplic. Sunt pe profil uman, asa ca am ales Facultatea de Litere. Mai exact Facultatea de Litere de la Cluj(UBB), pe secția...? (mai mult)
Sa merg pe Tehnica- Militara daca sunt pasiont de arme? Salut TPU.Sunt pasionat de arme (in general imi plac toate tipurile de arme dar in special cele albe si cele de foc) si sunt clasa a 12- a la mate-...? (mai mult)
Unde credeti ca este mai usoara instrucția la politie sau jandarmerie?
Ce pot să muncesc pe timpul verii în România ca student?
La ce se da examen de admitere la universitatea Al. I. Cuza din Iasi la facultatea de Drept?
Sunt clasa a 9- a la mate- info si cred ca am gresit cu cariera asta de programator. In iarna vreau sa schimb profilul. As vrea sa lucrez la garda forestiera. La ce profil sa merg dintre bio- chimie...? (mai mult)
Care credeti ca este cea mai respectată instituție? Armata, Pompierii, politia sau jandarmeria? As spune armata.
Salut, cu ce se ocupa agentul imobiliar? Ce grad de învățătură trebuie sa ai să intri că agent imobiliar? (București)
Imi plac electronicele foarte mult.Imi place sa repar telefoane, sa deschid laptopuri.Am 14 ani si pe viitor as vrea sa ma ocup cu chestiile de genul si sa imi fac propria `companie` daca pot zice asa....? (mai mult)
La pompieri faci defilari?
Stie cineva ce salarii se ofera ca incepator la Jcarrion si Waberers? Sau stiti alte firme mai mari care sa angajeze incepatori pe camion?
Ce activitati aveti la serviciu zi de zi de la început pana cand se termina programul? Va place ceea ce trebuie sa faceti? Terminati ceea ce trebuie sa faceti intr-o zi sau lasati pe ziua urmatoare?
Pentru a te înrola ca soldat în armată este obligatoriu să ai diploma de bacalaureat?
Eu aș dori să mă fac procuror. Mai exact, ce face un procuror? Ce înseamnă să fii procuror? La liceu o sa ma duc pe științe sociale, dar la ce facultate ar trebui să mă duc? Ce ...? (mai mult)
As vrea de la postliceala sa ma schimb la facultate pe Relații internationale- comunicare. Sora mea este aici si a primit si niste cursuri psihopedagogice la care te înscrii doar daca...? (mai mult)
Sunt economista, lucrez 10 ore pe zi la o firma.Stiu tot ce misca si ma ocup aproape de toate problemele care apar.Deci fac si pe secretara si raspund si de personal si de Ssm. Firma e nici mica, nici...? (mai mult)
Considerati meseria de politist de la S.I.A.S a fi asa periculoasa? Păi vin in echipa folosesc armament nu e chiar asa risc mare.
Cat este salariul unui Mecanic Agricol pe luna? Totodată as vrea sa stiu daca merita sa aplic pentru un job de genul acesta.
La hotelurile de 5 stele din Bucuresti cât credeti ca sunt salariile? Dar la 4 stele?
Daca am intrat la buget, la facultatea de litere, dar acum doresc sa renunț, pentru că după o săptămână mi- am dat seama că nu- i de mine, va trebui sa plătesc taxa de școlarizare?...? (mai mult)
Ca medic de garnizoana, în general unde o sa stai? Majoritatea stau in orasele mari sau macar orașe? Sau sunt multi care stau si in zone îndepărtate si rurale?
După ce termini armata de exemplu ca medic militar, esti trimis în orașe sau macar prin apropiere(Bucuresti, Sibiu, Cluj, Brașov, Timișoara, etc...) sau te mai trimit si in locuri mai necunoscute,...? (mai mult)
Care este salariul unui medic militar de garnizoana?(aproximativ daca aveti idee)
Cum este munca pe santier in Romania daca esti incepator? Mai mult ca sigur voi fi salahor, dar m- ar interesa cate ore pe zi voi lucra si cam cat te- ar plati ca incepator? Banuiesc ca voi avea...? (mai mult)
Cum se lucreaza ca lucrator comercial intr-un magazin Kaufland? Este o norma de lucru? Cum este atmosfera si sefii?
E greu un curs complex de operator PC?(4, 5 luni) Care e nivelul si ce inveti in el? In cursul complex ma refer.
Anul acesta sunt a 12- a și după ce iau diploma de bacalaureat aș vrea să merg pe partea de media în cinematografie adică montaj și editorial, sunet, animație etc. Ce facultate sau ...? (mai mult)
La academia Mircea cel Bătrân Constanța secția civila nu sunt obligat sa port uniforma specifica?
Va salut. As vrea sa va povestesc despre ce ma "macina" pe mine de la o vreme incoace, in caz ca ma puteti ajuta cu sfaturi sau chiar sa imi dati o mana de ajutor. Am 18 ani, aproape 19, am terminat...? (mai mult)
Salutare tuturor. Astazi am fost sunat pentru un interviu la Metro Cash & Carry. Maine il am. Ma gandesc ce salariu sa cer? Postul este de consultant/consilier vanzari in Oradea. Am o experienta de 4 ani...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau la politehnica in Bucuresti si vreau sa stiu cat de buna este facultatea de mecanica si mecatronica, ma intereseaza in special daca este o facultate grea (fiindca asa si vreau sa ...? (mai mult)
Merita sa fii profesor in 2019? Care sunt salariile reale?
Poți avea parul mare, ca si baiat, in armata?
Sunt inginer TCM (tehnologia constructiilor de masini ) inginerie industriala si as vrea sa devin profesor de desen tehnic, grafica asistata sau alte module tehnice in cadrul unui...? (mai mult)
Salutare. Presupun ca nu este chiar corecta categoria aleasa, dar avand in vedere ca doresc sa ma inscriu la o facultate ce are specializarea de Managementul afacerilor sau Administrarea afacerilor, ...? (mai mult)
M ar interesa un loc de munca la un magazin de haine in Bacau. Cunoașteți cumva?
Sunt anul al doilea la Drept si vreau sa ma pregatesc pentru admiterea in I.N.M (Institutul Național al Magistraturii).Ce carti si sfaturi puteti sa-mi recomandati?
Este posibil sa lucrezi de dimineata pana seara la un supermarket? Gen 7 dim - 9 seara? Adica cine ar rezista? Eu tot ce vreau E UN JOB NORMAL DE 8 ORE si NU GASESC. De aia plecati toti din Romania ca...? (mai mult)
Credeți că 1 an este ok pentru a învăța pentru admiterea la medicină? 1 an e mult spus :)) Începând de acum până în vară. Cum aș putea să îmi organizez timpul sau cum să învăț cât mai...? (mai mult)
Hei! Dau funda! Vreau sa dau la Academie, sunt clasa a zecea, științe ale naturii și vreau să mă mut la filologie/sociale. Media nu e o problema, am întrebat directorul adjunct pentru un transfer...? (mai mult)
Ce este un workshop? Dacă particip la unul cu ce sa ma prezint?
Bună! Sunt in clasa a11a, profil stiinte sociale. De mică imi place sa desenez, insa nu am mers la un liceu de arte din cauza părinților. Din vara aceasta pasiunea mea a crescut deoarece profesoara...? (mai mult)
Ce job as putea avea daca m-a pricep la geografie in afara de profesor?
Sunt anul al doilea la Drept si vreau sa ma pregatesc pentru admiterea in I.N.M ( Institutul Național al Magistraturii ).Ce trebuie sa fac?
Vi se pare materia de a 9a si 10a mai ușoară decât cea de a 11a si a 12a la biologie pentru BAC de învățat? Având în vedere ca înveți de la 0?
Hai noroc! Ce credeți ca e mai bine sa fac? Să fac liceul la zi 2 ani sau să merg la seral și să și muncesc în același timp? Am înțeles ca seralul se face 3 ani.
Ce trebuie sa fac ca sa devin birocrat? Ce scoli trebuie sa urmez? Ce facultati trebuie sa fac? M-am gandit de un timp ce as vrea sa devin si cumva ma tot bate gandul asta de birocrat...
legat de înscrierile la școlile de politie Campina/Cluj, daca acestea se fac până în 15 noiembrie, fisa medicala și examenul psihologic se fac înainte, sau după? Daca după 15 noiembrie,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, de niste pareri de la oameni cu experienta.Sunt in ultimul an de liceu pe specializarea filologie si as vrea sa lucrez intr- un mediu linistit, intr- un birou undeva, la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!